جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (14 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: انتقادات...پيشنهادات...نظرات
ارسال شده در: پنجشنبه 1 آذر 1386 22:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام . ببخشید من یه اعتراضی داشتم نسبت به قانونی که برای تعطیلی گذاشتید .

نقل قول:
3-مدرسه از تاريخ 11 دي به مدت دو هفته تا تاريخ 24 دي تعطيل خواهد بود..علت اين تعطيلي امتحانات اعضا در مدرسه ماگلي هست!

خب خواستم بگم که اگه می شه یکم مدتشو بیشتر کنین . آخه ما امتحانامون خیلی زیاده و یکم بیشتر طول می کشه .
یعنی به مدت یک ماه حدودا طول می کشه .
مثلا اگه مدت رو 3 هفته کنین بهتره . اگر هم نکردین خب ما خودمون یه کاریش می کنیم .
ولی اگه می شه بنابر امتحانها قرار بدین این دو هفته رو .
مثلا اگر امتحانهای سخت دو هفته ی اول بود ( با توجه به اکثریت ) دو هفته تعطیلی رو بذارین اول . اگر دوم بود بذارین دوم .
لبته مدیر شمایین و من فقط خواستم نظری داده باشم . اگر به نظر من هم توجهی کنین ممنون می شم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 30 آبان 1386 19:22
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد معاون:

من فكر بكنم كه معاوني نياز ندارم كه دسترسي داشته باشه..كارايي با دسترسي رو خودم انجام ميدم و از اعضاي شورا،اونايي كه علاقه دارن كمك بكنن براي بعضي موارد كمك بگيرم..در كل تقسيم كار ميكنم و فكر نكنم نيازي باشه ديگه تقسيم كنيم كارا رو تو قوانين بزنيم!همون كه وظايف مدير رو زديد كافيه!

در ضمن دسترسي انجمن ناظرين رو بهم داديد ولي اين انجمن هم فكر كنم ناظريت رو اشتباها نداديد..به هر حال هر چه زودتر بديد كه كاراي مدرسه رو شروع كنم!

در ضمن يه سوالي اينجا برام پيش مياد..اعضاي شورا رو چجوري ميخوايم انتخاب كنيم؟راي گيري بين اعضا؟كلا همه با هم توافق كنيم براي 4 نفر!

در كل من با:
استرجس،ماندي،دنيس،لودو،چو چانگ،بليز،پرسي ويزلي موافقم!با بليز و ماندي صحبت كردم مثل اينكه علاقه به اين كار ندارن!به هر حال!

و سوال دوم اين كه،بازرس ها رو من مشخص ميكنم ديگه؟يا بايد با اعضاي شورا براشون مشورت بكنم؟

ممنون !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: چهارشنبه 30 آبان 1386 17:22
نمایش جزئیات
آفلاین
من هنوز وظایف معاون رو نمیدونم هر کس دقیقا میدونه باید چی کار بکنه بگه به تابلو اضافه بشه !!!

در مورد پست مرلین :

قوانینی که در پست مرلین وجود داره قوانین کلی هستش !!! که ما این ترم در موردشون بحثی نکردیم !!! اگر چیزی در داخلش با قوانین این ترم نمیخونه بگین که پاکش کنیم نه کل پست رو !!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: سه‌شنبه 29 آبان 1386 14:44
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اینکه باید پست 2 قوانین مدرسه ویرایش بشه ، و سمت معاون هم اضافه بشه بهش ، چیزی که مدرسه تا الان نداشته . و اینکه بالای پستی که سمت ها اضافه شده ، بصورت بولد نوشته بشه ، سمت های هاگوارتز

فکر میکنم نیاز هست پست مرلین توی قوانین ویرایش بشه و مطالبش حذف بشه و نوشته شه ، مراجعه بشه به پستهای بعد ، چون وجود دو سری قانون دانش آموزان و اساتید جدید و قدیمی رو سر در گم میکنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 28 آبان 1386 21:00
نمایش جزئیات
آفلاین
قوانین امتیاز دهی به تاپیک قوانین مدرسه اضافه شد .

به کوییرل :

پاک شد !!!

فقط یک یاد آوری به مدیر مدرسه :

تاریخ مسابقات کوییدیچ رو هر چه زودتر مشخص کنی بهتره !!!

فعلا...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: دوشنبه 28 آبان 1386 11:18
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه همه با مدیریت ایگور کارکاروف به عنوان مدیر هاگوارتز موافقن من ایشون رو در 30 آبان به عنوان ناظر در این انجمن قرار میدم.

یاد آوری به مدیر هاگوارتز:
از اول آذر تا 21 آذر ثبت نام برای اساتید رو شروع کن (اساتید خودشون با توجه به دروسی که علاقه دارند تدریس کنند درخواست میدن و بعد از 21 شما میتونید با در نظر گرفتن دروس و تعداد درخواست کنندگان همینطور سابقه اعضا اون عده رو انتخاب کنید.

تعداد دروس بین هفت تا ده درس بیشتر نشه و بنظر درسهایی باشه که در کتاب نام برده شده

اگه سوال داشتی میتونی پیام شخصی بزنی (مسنجر خیلی کمتر میام)

به استرجس:
در تاپگیک قوانین فقط پست خودت و مرلین باشه و بقیه حذف بشه.
در زیر پستت این جمله حتما قرار بگیره البته با لینک:
لطفا نظرات و پيشنهادات خودتونو در تاپيك هاي دفتر اساتيد و دفتر مديريت هاگوارتز مطرح كنيد.

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: دوشنبه 28 آبان 1386 07:13
نمایش جزئیات
آفلاین
قوانین مربوط به شورا و مدیر و بازرسان به قوانین مدرسه اضافه شد .

در مورد موردی که ایگور گفتش این مورد هم خوبه ... در موقع زدن قوانین امتیازها این مورد ویرایش میشه ....

به پرسی :

در مورد این مورد دومت یک کم بیشتر توضیح بده که در صورت نیاز بودن اضافه بشه !!!

فعلا...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: یکشنبه 27 آبان 1386 14:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

یکی دو مورد رو اشاره میکنم

1- در مورد امتیاز ها اینکه ، بله کاملا با 5 نفر از هر کلاس موافقم ، اگر گروهی کمتر از 5 شرکت کننده داشت ، امتیاز شرکت کننده هاش تقسیم بر 5 بشه ، یعنی همونطور که ایگور اشاره کرد .

2- مورد بعدی که باید به تابلو اضافه بشه این هست ، که اعضای شورا و مدیر و معاون مدرسه حق این رو دارن که به گروهی که متوجه شدند حقش خورده شده ، یا اشتباهی در کارش بوده و ... امتیاز اضافه و یا کسر کنند .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 26 آبان 1386 16:05
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
4.در صورتی که کمتر از 5 شرکت کننده از هر گروه در کلاسها شرکت داشته باشد امتیاز آن گروه در آن کلاس و در آن جلسه 0 میباشد .

استر عزيز..در اين صورت واقعا حق كساني از يه گروه كه پست ميزنن و كلي هم روش كار ميكنن چيه؟شايد 3 نفر از يه گروه واقعا زحمت بكشن ولي در كل امتيازشون بشه صفر؟

من پيشنهادم اينه كه امتياز تقسيم بشه بر 5!در واقع اگر هم 3 نفر در كلاسا شركت كردن تقسيم بر 3 بشه!يعني اينجوري:

گريف:

استر:30
جسيكا:20
كوييرل:30
پرسي:20
ليلي اوانز:15
سارا اوانز:6
ليلي پاتر:13

از گريف در اين كلاس 7 نفر شركت كردن،پس تقسيم بر هفت ميشه كل امتيازات!ولي در گروه ديگه:

ريون:

چو:30
آراگوگ:29
اسكاور:19

خب اين گروه براي اينكه حق اعضاي شركت كنندش ضايع نشه،تقسيم بر 5 ميشه امتياز كلشون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: شنبه 26 آبان 1386 15:44
نمایش جزئیات
آفلاین
من در مورد معاون نظری نمیدم ...

قوانین هم در پست جدید به اون تابلو اضافه میشه ... فقط هدفم از زدن قوانین در این تاپیک این بود که اگر اشتباهی داره رفع بشه !

=======

قوانین امتیازدهی در این ترم :

به دلیل آنکه در آخر ترم به مشکلی برخورد نکنیم شیوه ی امتیازدهی در این ترم به شرح زیر است .

1.در آخر ترم به هیچ عنوان هیچ تقسیم بندی صورت نخواهد گرفت !

2.استادان هاگوارتز باید در آخر هر کلاس امتیازات هر گروه رو تقسیم بر تعداد شرکت کنندگان در آن کلاس نمایند و سپس نتیجه ی تقسیم را در تاپیک شرح امتیازات اعلام نمایند !

3.در هر کلاس از هر گروه نمیتواند کمتر از 5 نفر شرکت کننده داشته باشد!!! یعنی کمترین حد شرکت کننده از هر گروه در هر کلاس و جلسه 5 نفر میباشد!!

4.در صورتی که کمتر از 5 شرکت کننده از هر گروه در کلاسها شرکت داشته باشد امتیاز آن گروه در آن کلاس و در آن جلسه 0 میباشد .

قوانین مراقبت از امتیازها توسط بازرسان:

بازرسان هاگوارتز باید در آخر هر جلسه از هر کلاس نتایج را چک کرده و یک بار خود شیوه ی امتیاز دهی را پیاده نمایند (یعنی ابتدا جمع زنی و سپس تقسیم بر تعداد اعضای گروه ) و در صورت داشتن اشتباه آن را اصلاح نمایند و از گروه استاد مربوطه 10 امتیاز کسر نمایند .

در صورتی که دانش آموزی از کم بودن امتیازش شکایت نمود آن را بررسی نمایند و در صورت لزوم امتیاز را اضافه نمایند .

اگر استادی به دانش آموزی امتیاز اضافه ای داده باشد و شخصی از این موضوع شکایت نماید بازرسان وظیفه دارند که پست دانش آموز را مورد بررسی قرار دهند و در صورت زیاد بود امتیاز امتیاز لازم و کافی را صادر و از گروه استاد خطا کار 10 امتیاز کسر نمایند.

قوانین ثبت نام در ترم جدید :

ثبت نام هیچ محدودیتی را شامل نمیشود و تمام افراد حاضر در ایفای نقش میتوانند در هاگوارتز ثبت نام نمایند .
در اول ترم یک دور ثبت نام برگزار خواهد شد و در نیمه ی ترم دور دوم ثبت نام به مدت یک هفته برگزار خواهد شد .

قوانین کوییدیچ :

قوانین کوییدیچ هماننده ترم پیش میباشد مدیر مدرسه میتواند در صورت نیاز خود امتیازهای کوییدیچ را اعلام نماید یا به شخصی که به عنوان داور از سمت وی معرفی و مورد تایید افراد شورا است واگذار نماید .

=======

من نتیجه ی ثبت نام رو در پست های بچه ها پیدا نکردم اگر قوانین ثبت نام رو اشتباه زدم اعلام کنید !!!
این دو پست به صورت پست های مجزا در تاپیک قوانین مدرسه هاگوارتز زده خواهد شد !!

پ.ن:دقت فرمایید حداقل شرکت کننده در هر کلاس 5 نفر میباشد !!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1386/8/26 15:50:04