جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: شنبه 24 آذر 1386 22:13
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به مديريت مدرسه و بازرسين عزيز !

خواستم به عنوان مدرس مراقبت از موجودات جادويي اطلاع بدم كه شايد جلسه اي كه در نهم دي بايد تدريس كنم رو يكي دو روز زودتر تدريس كنم .
خواستم بگم .
آخه امتحانامون هشتم يا نهم شروع مي شه (دقيقا نمي دونم)

اگر موافقت مي كنيد اطلاع بديد

با احترام
بارتي كراوچ
استاد مراقبت از موجودات جادويي

باشه،موفق باشي!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/9/25 20:40:50
ارسال شده در: شنبه 24 آذر 1386 15:05
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پرفسور کارکاروف
یک سوال ازتون داشم. وقتی یکی از استادها تکلیف میده ما تا کی وقت داریم تکلیفشون رو انجام بدیم؟
ممنون.

تا زماني كه جلسه بعدي توسط استاد تدريس بشه وقت هست.بعد از تدريس استاد تكليف بنا به خواست خود استاد ميتونه امتياز بهش داده بشه يا نشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/9/24 16:50:15
ارسال شده در: جمعه 23 آذر 1386 20:44
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

هنوز پیام شخصی اساتید ارسال نشده ، بهتره زودتر ارسال بشه تا اساتیدی که بعد از من تدریس دارن اطلاع از نحوه تدریسشون داشته باشن .

پيام شخصي براي تمامي اساتيد جز پرفسور ريموس لوپين فرستاده شده است.ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/9/23 21:08:05
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: جمعه 23 آذر 1386 17:56
نمایش جزئیات
آفلاین
به بارتي:

ببين دوست من!

شما دو روز قبل از هر بازي ميتوني يكي از اعضاي تيمت رو جايگزين كني..يعني:

بازي اول:
بارتي جاش با بلاتريكس عوض ميشه.

بازي دوم:
كراب جاش با رودولف عوض ميشه.

بازي سوم:
اسنيپ جاش با بليز عوض ميشه!

-----------------
مورد بعدي هم تيم شما تكميل نخواهد شد و مطمئنن تو امتياز دهي از شما امتياز كم ميشه..هر نفر كه براي تيم شما نباشه و پست نزنه يعني 10 امتياز از دست داديد و به ضرر گروهتون هست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: جمعه 23 آذر 1386 13:59
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ايگور كاركاروف در تابلوي اعلانات نوشته :

اعضاي تيم كوييديچ شما كه معرفي ميكنيد از 7 نفر تشكيل شده اند.با اين حال شما ميتوانيد فقط يك نفر از اعضاتون رو دو روز قبل از مسابقه عوض كنيد.براي مثال اعضاي تيم گريفيندور عبارتند از:

مهاجمين:جسيكا پاتر - كالين كريوي- سيريوس بلك
مدافعين:استرجس پادمور - مرلين كبير
دروازه بان:سارا اوانز
جستجوگر:مریدانوس

خب به فرض كالين در بازي دو روز بعد نميتونه شركت بكنه،كاپيتان مياد و اسم يه نفر ديگه رو جاش به مدير مدرسه معرفي ميكنه.فقط دقت كنيد كه يه نفر حق تغيير داريد.
اعضاي تيم حريف هم فقط با اعضايي كه در اين تاپيك بعد از معرفي كاپيتان ها زده ميشه بايد پست بنويسند و با فرد تعويض شده كار ندارن.در واقع نميخوايم كه تغيير سوژه اي تو پست ها ايجاد بشه و فقط ميخوايم كه در صورت نبودن يه فرد،به كل گروه ضرر نخوره.

خب ...
يعني اگر ما دو روز بعد بازي داريم و X نمي تونه بازي كنه و ما بجاش Y رو مياريم . بعد بازي رو مي كنيم و تمام .
بعدش هفته ي بد باز مثلا Z نمي تونه بازي كنه , آيا مي تونيم بجاش T رو بياريم يا نه ؟

بعد اگر 7 نفر تيم كامل نباشن چي مي شه ؟
تيم نمي تونه بازي كنه ؟
يا اينكه ازش امتياز كم مي شه ؟

اگه مي شه كالم توضيح بده كه ديگه نيايم سؤال نپرسيم در اين مورد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 22 آذر 1386 21:46
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

ایگورجان من به شما پی ام زدم ولی یا نرسید یا انقدر سرت کار ریخته که وقت جواب دادن نری.
من یک تاپیک نقد میزنم(ببخشید یکم عجله میکنم چون خیلی ضروریه.مردم این همه پست زدن و دوستدارن پستشون نقد بشه.)
بازم ببخشید.

و این پی ام رو کی میدی؟چون در کشوری که من هستم هر روز امتحان داریم و من اگر میخوام پستهای بلند بنویسیم شنبه یا یکشنبه مینویسم و (در این مورد پست ندریس رو)دوشنبه ارسال میکنم و خیلی خوب میشه اگر زود تر بدونم در چه موردی باید بنویسیم.
راستی اگر میشه و اشکالی نداره با پی ام یک وقتو بگو با هم یک چتی بکنیم کارتون دارم.

بسیار ممنون
باب

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 21 آذر 1386 20:56
نمایش جزئیات
آفلاین
به بارتي:

شما يه رول ميزني براي تدريست..موضوعات اين رول رو هم برات با پيام شخصي ميفرستم.فعلا براي چند معلم فرستادم و به زودي دست شما هم ميرسه.تو همون رولي كه درس رو توضيح ميديد تكليف هم ارائه ميكنيد.نيازي به مشورت با من نيست هر جلسه!

جیمز هری پاتر

شما اشتباه منظورش رو متوجه شديد.هاگوارتز اينجوري نيست كه در سطح رول باشه و شما بخواي بري دنبال تاپيك بگردي.تكليف تو همون تاپيك درس ارائه ميكنيد.

رز زلز

خب ببين همه ما امتحان داريم..منم برنامه اي كه جلسات معلم ها رو مشخص كردم اگر با دقت بخوني،ميبيني كه يه مدت تعطيله هاگوارتز.دقيقا از تاريخ 11 دي تا 30 دي مدرسه تعطيل خواهد شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: چهارشنبه 21 آذر 1386 19:50
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید می شه خواهشا یه نظرسنجی بذارید تا تاریخ تعطیلی هاگوارتز دقیق مشخص شه.مثلا تو تهران تو مدارس راهنمایی بعضیا از 15 دی امتحان دارن تا آخر دی ولی ما چون نسبت به بقیه هم سن و سالانامون بیشتر درس داریم از 8 تا 30 دی یا 2 بهمن امتحان داریم.بعد خواهشا ااساتیدی رو جهت آموزش دروس زیست و فیزیک و شیمی هم استخدام کنید! با تیشکر!!!!!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 21 آذر 1386 14:48
نمایش جزئیات
آفلاین
یه سوال دارم پروفسور .
نمی دونم کی بود که می گفت هاگوارتز مثل قبل نیست که دبیر سوال بده ... دانش آموز بره دنبالش....
یکی از اعضای قدیمیتون بود...
حالا اگه اینطوری تکلیف نمی دن پس چه جوری می دن؟؟؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 20 آذر 1386 21:14
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر مديريت مدرسه جناب ايگور كاركاروف !!!

سؤالي داشتم در مورد تدريس كه اگه مي شه جواب بدين :
مي خواستم بدونم كه استاد توي رولي كه مي زنه تكليف رو هم مي گه بعد بايد خودش تكليف رو معين كنه يا اينكه با شما هماهنگي بشه ؟
بعد اينكه ما كه تو نقد كردن حرفه اي نيستيم اگر در نقد كردن مشكلي داشتيم باهامون بدجور برخورد مي شه ؟تصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!