جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 24 آذر 1386 19:54
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اول یه موضوعی رو روشن کنم ... یه نکته ای که الان توی جادوگران باب شده ، این هست که تا یکی پست میزنه میگه تو چرا اینطوری گفتن ، ملت میگن آره ... این توهین کرد ! ... این پست هم مثل همه پست های نحوه هست ، یعنی بحث و من توشون توهینی نمیبنم ، چرا که عین واقعیت رو نوشتم !

نقل قول:
پرسي عزيز حرفت به آنتونين خيلي زشت بود...ميدوني با اين کار ميتوني خودتو بلاک کني

آنتونین دالاهوف : ایگور جان نظر لطفته!من هیچ ابائی ندارم که دستمال کش کالین باشم جیگر چون ارزششو داره!

نقل قول:
مي دوني پرسي عزيز دل خيلي بده که آدم پشت کسي که باهاش دوسته حرف بزنه...من چه بدي به تو کردم؟

همونطور که سیریوس توی ارتباطات با وزیر اشاره کرد ، اینجا رول هست ، من اینجا به واقعیت اشاره کردم و توی خارج از رول هم مسلمه که ما با هم دوستیم .
گفتی رفتار بدی بود و مودب باش و ... ولی من رفتاره بدی نمیبینم ، من اون مواردی که زیر نقل قول نوشتم رو از دید یه کاربری نوشتم که همین الان وارد رول پلیینگ شده و با دیدن اون ها چیزه بیشتری نمیفهمه !

نقل قول:
آنتونين عزيز خواهشا جواب نده

چرا ، هر کسی میتونه اینجا جواب و نظر و ... بده ... این بحث ها صرفا مربوط به رول هست و من و آنتونین خارج از رول هیچ بحث و دعوایی نداریم و مدت زیادی هم هست که با هم دوست هستیم . در نتیجه مشکلی نداره

نقل قول:
با همه اين حرفها من دوستت مي دارم و ميدونم عصباني بودي و اميدوارم منو با بزرگواري ببخشي

درست نیست وزیر سایت اینطوری صحبت کنه ، تو یکی از بهترین دوست های من هستی ... من امیدوارم که منو ببخشی ... ولی خوب دلیل این پست این نبود که این کاربرا منو ناراحت کرده باشن ، کاری که کردی باعث شد که من ناراحت بشم و وزارت زده ! علاقه به پرداختن در موردش ندارم !

نقل قول:
کالین عزیز اگه شما هم نمیگفتی من جوابی به توهینهای پرسی نمیدادم ایشون معلوم الحاله یه بار دیگم خیلی افراط کرد که کوئیرل بهش اخطار داد و پرسی هم مودبانه از آن به بعد انتقاد یا توهین! میکرد ولی انگار دوباره...

ممنونم ازت که جوابی به توهین های من ندادی !!! پستت چقدر شد ؟ 150 خط ؟!

در مورد کوییرل هم ، نیازی نیست این مطرح بشه اینجا ، چرا که خصوصی هست و بین من و ایشون ... ولی خوب درست اشاره کردی ... پرفسور کوییرل به من لطف دارن که با وجود این بحث ها همونطور که کالین اشاره کرد ، شناسه من رو نمیبندن .

نقل قول:
کلا خواستم بگم پرسی در مورد قدرت طلبی من داری اشتباه میکنی

آنتونین عزیز ، من حرفی درباره قدرت طلبی نزدم ، یا نگفتی برای گرفتن مقام و پاچه خواری اون ها رو نوشتی ، گفتم که من از دید یه عضوی که الان برای اولین بار داره چت باکس رو میخونه اون ها رو نوشتم !

نقل قول:
شما حالا چرا انقدر شور میزنی؟ اگه قراره منسبی هم برسه مطمئنن به شما میرسه که فعالی به قول خودت من که فعال نیستم و نظرم مهم نیست

بالاتر جواب این مورد داده شد و همونطور که گفتم ، به عنوان یه عضو تازه وارد که هیچ اطلاعی نداره از سایت و جوش و نظرت رو میخونه نوشتم . در مورد منسب هم ، اینطور نیست ... منم فعال نیستم ... هر کس اینو گفته با شما شوخی کرده .

نقل قول:
من آخرشم نفهمیدم پرسی با ماست با حذبه با مدیراست ... با باده ... با دیواره ... با نحوه است یا از وسط به همه طرف

من با ... تو مسنجر بگم بهتره

نقل قول:
فکر کنم من چیزی نگفتم ولی گیرت به من جالب بود ... من که چیزی نگفتم :D ها ؟ ... فکر کنم اسمم اشتباه تایپ شده بود

اسامی شما ها یکی از ارکان پست های رول و غیر رول منه ، وقتی اسم شما ها رو توی پستام به کار میبرم ، شخصا ازشون دو برابر لذت میبرم و نظر مخالف دیگران در مورد اون پست برام اهمیتی نداره .
نه عزیز اشتباه تایپ نشده ... باب برات کلاس گذاشتم درست تایپ کردم ، حتما باید مثل این ملت بوقی مانداگاس یا موندانگاس بنویسم ؟

در هر صورت ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 24 آذر 1386 19:25
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام و عرض خسته نباشید به ملت و اینا......
کالین عزیز جوابت به پرسی من رو راضی نکرد این درست نیست که شما در اوج بی ادبی یک یا تعدادی از افراد انقدر ملایم و نرم برخورد میکنید این موضوع که با ادب برخورد کردن، طرف رو شرمنده میکنه مال 100 سال پیش بود حالا اگه جواب ندی کلات پس معرکست .پرسی توهین کرده اونوقت شما عذر خاهی میکنی؟اینجوریش رو ندیده بودم.
در جواب شما پرسی عزیز که انگار همیشه دعوا داری و از همه طلبکاری.
کالین نه پسر خاله منه نه من باباشم .اگه ازش پشتیبانی کردم اگه طرفش در اومدم واسه این نبوده که بیام یه مقام بگیرم. نه اینجا به کسی واسه مقامش پول میدن نه این که واسش نفع انچنانی داره .
من یه عضو تازه وارد نیستم که دو روز باشه اومدم بخوام بی خودی نظر بدم این در جواب چتر باکس که گفتید فعالیت نداشتم یه مدت .بله یه مدتی فعالیت انچنانی نداشتم ولی قبلش اونقدر فعال و خوب بودم که اجازه ندم به هر کسی در مورد کارام نظر بده.
من این کار رو برای به دست اوردن دل وزیر نکردم نه کالین اگر هر ادم لایق دیگه ای بود من ازش پشتیبانی میکردم ،گوش کن،ادم لایق نه نا لایق قطعا اگر ادم نا لایقی در پست وزارت بود من طرف شما بودم .
پشت پرده هم خبری نیست اگه خیلی مشکوکی گردن کشی کن ببین کیا پشت پردن اگه خبری بود من به شما تعهد میدم از سایت برم و دیگه پامم اینجا نزارم .
الان این پستی که دارم جواب میدم برای دفاع از وزیر نیست برای گرفتن حق خودمه .
هر کسی نظرش رو در مورد غیبت وزیر داد عده ای مخالف و عده ای موافق اما کسی انقدر به دوستانش توهین نکرد .شما دیگه آب رو گذاشتی کرت آخر .
همه میدونن کالین یکی از بهترینها بوده و هست اگه بخوایم بگیم نبوده و نیست خودمون رو گول زدیم .فعالیتش به اندازه خودش بوده ،بیشتر هم بوده این که نتونسته یه مدت بیاد دلیل نداره که من یا شما بیایم هر چی از دهنمون در بیاد بهش بگیم .
در ضمن تمام مدیرها از نبودش با اطلاع بودن چون خودش با اونها تماس گرفته و گفته نمیتونه یه مدت بیاد. خود وزیر این رو در پستش هم اعلام کرده.
شما حالا چرا انقدر شور میزنی؟ اگه قراره منسبی هم برسه مطمئنن به شما میرسه که فعالی به قول خودت من که فعال نیستم و نظرم مهم نیست.
البته این رو بگم اصلا واسم مهم نیست که نظرم واسه فردی مثل شما مهم باشه .همین که خودم نظرم رو مهم دونستم و زدم کافیه. پس نیازی نیست شما درصد اهمیت پست کسی رو اعلام کنید این در حیطه کاری شما نیست .
در ضمن به حرف شما نه من معاون وزیر میشم نه لی وزیر.خوبه نمردم و دیدم تو سایت بدون نظر سنجی عبر قدرتی چون شما یکی رو وزیر میکنه و یکی رو معاون.
سر قضیه دستمال و اینا که دیگه شورش رو دراوردین.
من با کالین برخورد آنچنانی نداشتم دوست صمیمیش هم نیستم اگر تا قبل از این روی منطق از ایشون پشتیبانی کردم بعد از پست شما طرفدار سرسختش میشم ببینم میخواید چی بگید.حالا دستمال یا جعبه ی دستمال یا کش شلوار ،فرقی نمیکنه هر چیزی دوست دارید فرض کنید.من جادوگر بی ادبی نیستم تا زمانی که بهم توهین نشه اما نمیتونم ببینم به من یا وزیری که پشتیبانشم یا لی دوست صمیمی وزیر یا دالاهوف و....توهین میشه اون هم انقدر شدید و غیر منطقی.
آرشام عزیز که من باهاش صمیمی هستم هم مخالف بود و تا حدی هم به وزیر توهین کرد اما به من و طرفدارانش خیر. دیدید که من هم هیچ عکس العملی در مقابلش انجام ندادم و نظر شخصیش رو محترم شمردم . پس لطفا دوستان عزیز فکر نکنن بلید مثل یه جنگنده اعتراض کرد و بی ادبی نشون داد.
من تنها حقیقت رو گفتم و با کمال میل حاضرم توهین های مجدد پرسی عزیز رو بشنوم که جوابی دندان شکن تر از این بدم.
با تشکر بلید شکارچی خوناشامان.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلید در 1386/9/24 19:53:07
خوشحالم كه دوباره برگشتم.
ارسال شده در: شنبه 24 آذر 1386 19:09
نمایش جزئیات
آفلاین
کالین عزیز اگه شما هم نمیگفتی من جوابی به توهینهای پرسی نمیدادم ایشون معلوم الحاله یه بار دیگم خیلی افراط کرد که کوئیرل بهش اخطار داد و پرسی هم مودبانه از آن به بعد انتقاد یا توهین! میکرد ولی انگار دوباره...
اون از توهینها که در بالا گفتم اما کالین به نکته خوبی اشاره کردی اصلا دوست ندارم که منم منم بکنم چون خودم وقتی میبینم کسی اینجوری میکنه بدم میاد منتها یه چیزائی بگم:
یکی از افتخارات من تو سایت اینه که حتی یه بار!!! هم برای نظارت یا مقام گرفتن و این حرفا کوچکترین خواهش یا درخواست یا حتی راهنمائی ای از کسی نخواستم:
1)در مورد نظارت که هیچ تک تک مدیرا و یا هر عضو دیگه ای از سایت اگه من کوچکترین درخواستی در این باره کردم بیاد بگه تا روبرو کنیم.
2)در مورد مقام گرفتن از کالین من چند بار وسوسه شدم این قضیه رو تو چت باکس بگم منتها بهمون دلیل منم منم نکردن پشیمون شدم ولی الان میگم:
من اگه با خیال بسیار راحت از کالین پشتیبانی میکردم و میکنم اینه که علیرغم این که همه جا طرفدارش بودم و در واقع مثل برادر بزرگترم میدونمش و در انتخابات هم بهش رای دادم و پست زدم و حمایت کردم کوجکترین مقامی در وزارت خونش نداشتم اتفاقا همیشه از این میترسیدم مقامی بخواد بم بده که من با توجه به این که الان نه تنها بیشترین زمان سایت اومدنم که بلکه به جرات میگم 90 درصد وقت نت اومدنم صرف انجام کارای نظارت میشه و غیر از جادوگران معمولا با توجه به وقت بسیار کمی که دارم و نصفه شبا معمولا مبرسم بیام نت فقط دو سه تا سایت خبری رو خیلی سریع تیتراشونو میخونم و بس این یه دلیلش دوم هم اینکه همش دغدغه داشتم که بهم انگ بچسبونن که آره این پاچه خواری کرد و کالین بهش مقام داد.
پرسی عزیز پس اون موقع که کالین بعد از مدتها یه دفعه اومد سایت و فقط هم کنترل آسلام تو دستش بود و نه مدیر بود و نه وزیر من بخاطر چی ازش طرفداری کردم؟!!!اون موقع هم میخواستم بهم مقام بده یا صرف اینکه واقعا قبولش دارم و رک میگم دوسش دارم و قعالیتش تو سایتو میپسندم تو آسلام یکی از فعالترین و موثرترین مهره ها شدم تا طرفدارش باشم!یا وقتی به سبک الان بعضیا که مشکلشون چیز دیگس و نمیتونن پیشرفت کنن تندی کالینو تو نحوه مخاطب قرار دادن و من به شدیدترین لحن ممکن ازش دفاع کردم هم قضیه پاچه خواری بود؟!میگن هر کسی هر جوری هست فکر میکنه بقیم مثل خودشن.
میخواستم در حد چند جمله بنویسم ولی همانطور که میگن حرف،حرف میاره و خواستم نه فقط از منظر اینکه بخوام از کالین مقام بگیرم بلکه حتی از منظر نظارت هم قضیه رو باز کنم و یا حتی اینکه در مقطعی میتونستم نامزد لرد شدن هم بشم ولی نشدم...کلا خواستم بگم پرسی در مورد قدرت طلبی من داری اشتباه میکنی.من قبل از نظارت با بعضیا مشکل داشتم که همونها وقتی ناظر بودن به ناحق بعضی پستای منو پاک کردن ولی شده من از اون وقتی که ناظر شدم یه بار به یکی از اینا گیر بیدم؟حتی فکر نکنم در تالار اصلی یا هاگزمید حتی یه پست از اینا رو پاک کرده باشم چون پستاشون بنظرم مشکلی نداشتن خدائی شده به کسی نه حتی اون چند تا عضو که اصلا هر کس دیگه ای بعد از ناظر شدنم وقتی در مقام ناظر حرف میزدم مثلا در ارتباط با ناظرین یا هر جای دیگه ای از گل پائینتر بگم؟حتی در پیام شخصی هم که بهم توهین کردن من مودبانه قضیه رو پیچوندم و چیزی نگفتم(سوء برداشت نشه نمیگم چون سوء تفاهم پیش نیاد اگه جائی اونها مشکلی ایجاد کنن برخورد نمیکنم!)
بازم حرف،حرف آورد همونطور که تو ارتباط با وزیر خطاب به آرشام گفتم من واقعا بدم میاد در اینجا یا مثلا چت باکس چیزی بگم ولی آرشام و ایگور و در بعضی وقتا سیریوس و مثل الان خود تو پرسی مجبورم میکنید اینا رو بنویسم.
دو تا نکته در آخر بگم:
1)یاد بحثای اون موقع نحوه در مورد کالین و آسلام افتادم دیدم یه نکته ای هنوزم صدق میکنه و البته جواب من در اون موقع هنوزم از حیز انتفاع نیفتاده:بیخودی به کالین گیر ندید این همه جا واسه فعالیت برید اونجاهارا فعال کنید یه درصد رول واسه کالین بقیش مال شما ولی تا وقتی وزیر نشده بود هی میگفتید اینو و آسلامش رولو خراب کرده و رول خوابیده بعد فعالیتی نکردید و همانطور رول خوابید دوباره تا وزیر شد گیر دادید به کودتا و فلان شما با خودتون مشکل دارید نه کالین
2)نمیخواستم اینجوری بشه ولی خیلی منم منم در این پست بکار رفت فقط در توضیح این مطلب یه چیزی بگم وقتی کالین با اون سوابقش و این مسئولیتای که الان تو سایت داره میگه من هیچم پس من که حتما هویجم!

خوش باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1386/9/24 19:25:05
ارسال شده در: شنبه 24 آذر 1386 15:51
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسي عزيز بعد از تشکر از شما من واقعا از اينکه توهين به ديگران ميکني ناراحت ميشم...ازت انتظار ندارم...من که حرفي بهت نزدم تو وزير مصلحت من هستي...
ايگور سيريوس و ماندي و آرشام عزيز من ازتون معذرت ميخوام!
پرسي عزيز حرفت به آنتونين خيلي زشت بود...ميدوني با اين کار ميتوني خودتو بلاک کني...آنتونين عزيز خواهشا حواب نده..ميدونم رو دوستي همچين حرفي رو زدي...پرسي عزيز ميدوني که آنتونين مقامي در وزارت نداره...خواهشا ادب رو رعايت کن

همانا قضيه تئودور نات اصلا به اين قضايا ربطي نداره...و قضيه مربوز يه احمد و چند ماه پيش هست که بلاکش کرده بودم و از سايت رفته بود خواسته برگرده و با من صحبت کرده ضمنا اونهم مقامي تو وزارت نداره مودب باش

و اما بارتي عزيز مثل تو يکي از دوستاي منه که همي هوامو داشته مثل خيلي از دوستام که هوامو نداشتن آيا من ارتقايي بهش دادم تو چرا ناراحت ميشي عزيز دلم؟

خيلي جالبه پرسي که اين قدر با قصد بليد رو کوبيدي جالب اينه که من بليد رو خيلي کم ميشناسم...و اين براي من جالبه که تو همچين رفتاري نشون ميدي...زشته واقعا

لي دوست من هستش همتون ميدونين که منو فراز با هم باشگاه پينگ پنگ ميريم و نسبت به من خيلي لطف داره ولي الان وزيره؟

گراپ هم هميشه عشق من بوده و هست از هر کدوم از توهينات گذشتم از اين نمي گزرم چرا به گراپ من توهين ميکني!!!من به گراپ اين حرفو زده بودم تو چرا ناراحت شدي؟
مي دوني پرسي عزيز دل خيلي بده که آدم پشت کسي که باهاش دوسته حرف بزنه...من چه بدي به تو کردم؟

ضمنا در مورد پانوشتت آيا حرف غلطي زدم اين کار غلطي بود ه خواستم يه جا که رول هست به نحوه تبديل نشه

پ.ن:با همه اين حرفها من دوستت مي دارم و ميدونم عصباني بودي و اميدوارم منو با بزرگواري ببخشي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: شنبه 24 آذر 1386 15:10
نمایش جزئیات
آفلاین
بنام وزارت اعظم سحر و جادو

سلام ... نه به ایگور و سیریوس و آرشام و ماندانگاس که بلد نیستن حرف بزنن و جو گیر شدن و جنبه بحث ندارن ... سلام به دوستان پایین و یه سری دوست دیگه که اسمشون نیومده ...

آنتونین دالاهوف :
نقل قول:
ایگور جان نظر لطفته!من هیچ ابائی ندارم که دستمال کش کالین باشم جیگر چون ارزششو داره!

خوب بود ، البته دستمالو برعکس گرفته بودی ، همه جاش کشیده نشد ... ببینم ... آها ... تقریبا یه بیست تا پیام دادی که 20 دوتا میکنه چهل تا ، از اون طرف یه چند تا پست که اونم میکنه پنج تا که سر جمع با تفریق و جمع و ضرب به مقدار لازم میکنه 100 تا ... 5 تا هم بابت اینکه پول دادی و دستمال گرفتی ... 105 تا !
من از طرف وزیر مقام شما رو ارتقا میدم و شما رو وزیر وزاری وزارت اعلام میکنم .

تئودور نات :
نقل قول:
خوب کالین قضیه رو خودت ردیفش کن منم فردا بهت زنگ می زنم جوابشو می گیرم

هووووم ... با وزیر که ارتباط داری و از طریق چت باکس باهاش بحث میکنی و دستمال و از این حرفا ... با حساب سر انگشتی میکنه 50 !
من از طرف وزیر مقام وزیر مصلحت نظام رو به شما اعطا میکنم ( دفعه بعد بیشتر سعی کن ، مقام بالاتری هم میتونی بیاری )

بارتی کراوچ :
نقل قول:
خب كالين جان چطوري ؟ خوبي ؟ در سلامتي كامل بسر مي بري هو ؟
بازگشت وزير سحر و جادو جناب كالين كريوي به سايت !
كالين كريوي وزير مردمي به فعاليت سابق خود باز مي گردد !
تنها وزير مردمي سايت در حال حاضر به سايت بازگشت !

خوب خوب ... سه تا پیام با سایزی در حد تیم ملی توی چت باکس ، میکنه 100 تا ... یه پست خفن و تعریف و ... از وزیر میکنه 87 تا ... میشه چند تا ؟ ... آها 187 تا !
من از طرف وزیر استرجس پادمور رو عزل کرده و مقام معاون دوم وزیر رو به شما اعطا میکنم !

بلید :
نقل قول:
اول از وزیر مردمی تشکر میکنم که بر خلاف بعضی ها در عین این که ادب رو رعایت میکنند مشتی بر دهان استکبار انتقاد با توهین زدند.

بله بله ... عالی بود ... با اینکه تلاش زیادی نکردی ولی تونستی دل وزیر رو به دست بیاری ... البته از پشت صحنه اشاره میکنن که دوپینگ یا شایدم سه پینگ کردی و کارخونه دستمال سازی رو به مدت 24 ساعت از اسکاور اجاره کردی ... ولی خوب اهمیتی نداره . بدون احتساب اون پنجاه گالیونی که از وزیر گرفتی بابت تعریفات ... ولی خوب ...
من از طرف وزیر شما رو معاون اول وزیر اعلام میکنم .

لی جردن :
نقل قول:
هوی هوی هوی هوی... آقایان با ادب سایت نمیشه یکم بهتر برخورد کنین؟ من کلا به شخصه به خاطر کالین تو سایتم

بی نظیر بود ، توضیحات در حد استاندارد بود ، میکنه 200 تا ... ایول ... آموزش ادب هم که داشتی اینم میکنه سر جمع 100 تا ... نه خوشم اومد ، دمت گرم ، یه هوی هوی خفنم که به کار بردی و باعث شدی ملت جو گوسفند بودن پیدا کنن 50 تا هم اینجا میبری ... میکنه 350 تا ! از همه بالاتر بود !
من از طرف خودم ! کالین کریوی رو از وزارت خلع کرده و شما رو به عنوان وزیر سحر و جادوی جدید اعلام میکنم !

گراوپ :
نقل قول:
همانا كالين جان شما گفتي حتي اگه يه هوادارم داشته باشي وزير ميموني .. بايد سر حرفتم بموني ... چون گراوپي هميشه پشت كالينه

بله بله عالیه ... 400 امتیاز اعطا میکنم و از همه امتیازات شما برتر هست ! در نتیجه من بدون نظرخواهی از وزیر رتبه معاون اول وزیر رو به شما اعطا میکنم و بلید رو از این مقام برمیدارم !

فراخوان : هنوز ظرفیت برای ترفیع مقام تکمیل نشده ، بشتابید !

بدون شرح !!

پ.ن : شما اعضاي قديمي بايد فرق نحوه رو با اينجا بدونيد من اينجا رو جواب ميدم اگه ميخوايد اينجا ادامه بدهيد جاش نيست حاي ديگه ادامه بدهيد اينحا ادامه بدهيد پاک ميشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 آذر 1386 23:15
نمایش جزئیات
آفلاین
علی رقم عدم میلم .........
خوب اول بگم از کی بحث صلح طلبانه شده دعوا ......
خوب بحث به اینجا رسید که تقریبا به هیچ جا نرسید !
به نظر من اصلان مهم این نیست که وجود حزب خوبه یا بد یعنی ما نمیتونیم اینو تعیین کنیم ... مهم اینه که وجودش یا نبودنش برای سایت و ادامه ی کارش مفید باشه
نگاه کنین ( منظورم اینه که فک کنین ) الان دیگه مثل قبلا نیست که هری تو اوج باشه وکلی طرفدار و عضو اینا .. الان باید به همین چندتا عضو جدید وعضو های سابق چسبید ! .نذاشت به هیچ نحوی دلخور شن .
نقل قول:
اگر واقعا ادعاتون میشه از همین الان شروع کنید!

؟؟؟؟؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ٌٌدر حال پاشیدن بذر
ارسال شده در: دوشنبه 5 آذر 1386 15:26
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
پس نمي گم همه دوست دارن با ما باشن...و ميگم يادم نمياد به هيچ غير آشنايي رفته باشيم گفته باشيم بيا
لطفا بي پرده بگوو و رو در رو كن!!
(اگرم حرفت رو اشتباه برداشت كردم بگو)

شک نکن که اشتباه کردید و اونهایی که گفتید آشنا نبودن باهاتون ، من بی پرده گفتم ، و رو در رو کردن هم کار من نیست ، اگر بخوان خودشون میگن ! اشتباه برداشت نکردی ، زدی تو هدف

نقل قول:

بر و بچه های ضد حذب خیلی وقته که شروع کردن و دارن ادامه میدن ! از جمله خوده من و درباره حرف کالینم باید بگم که من پتانسیل کافی برای نویسندگی و ایفای نقش هم دارم و به موقعش بروز میدم حتما !

نقل قول:
یا اینکه می‌خوام همچنان رکورد بمونه که تو این تاپیک پستی نزدم!

دلت خوشه ها باب ! ویرایش تو این تاپیک از ده تا پست بدتره ! هه هه بوقیده شد به رکوردت

در مورد اون رفتاری هم که گفتی ، باید بگم رول و غیر رول نداره ، در هر صورت این رفتار همینطوریه که هست راج

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/9/5 15:34:00
ارسال شده در: یکشنبه 4 آذر 1386 23:01
نمایش جزئیات
آفلاین
بارون جان خيلي دير اين پست رو زدي چون فكر كنم خيلي وقته كه دعوا تموم شده

اعضا توجه كنند: اين چيزاي كه توي پست بارون بر ضد حذب گفته شده رو جدي نگيريد! اين مديرا مخصوصا بارون يا كرام سابق از ازل تا ابد كلا با فلسفه وجودي حذب مشكل دارن و كاريش نميشه كرد خصوصا بارون خون آلود كه هميشه علاقه شديدي به السامور داشت و السامور هم بهش علاقه داشت و همچنان هم داره :devil:

گلبول قرمز جان! اينهمه اومديم گفتيم كه پست زدن براي رو كم كني بده! اَخه! جيزه! بعد حالا مياي همه رو دعوت ميكني به اين عمل ناپسند؟ اي بارون گلبول سفيد!(اين يعني فحش ركيك)
پس مشخصه كه تمام اين جريانات توطئه اي بيش نبود از سوي مديران تا درگيري بين اعضا پيش بياد تا اونا بتونن براحتي و بدون مزاحم به سياست هاي شوم خود جامه عمل بپوشونند! من خيلي دلخور شدم

راستي در مورد هالي ويزارد هم اگر ناظر محترم شهر لندن اجازه بدن يك برنامه هاي داريم كه مطرحش ميكنيم و باعث بهتر شدن كيفيت كار ميشه
هالي ويزارد بهترين يا جز بهترين تاپيك هاي رول هست و فعال شدن اون يعني فعال شدن رول ، حيف و واقعا حيف كه زننده تاپيك يك مدير خونوار بوده :grin:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 4 آذر 1386 21:39
نمایش جزئیات
آفلاین
خب خیلی وقت بود میخواستم یک پست تماما آتشفشانی بزنم!!!

به عنوان بنیانگذار ((هالی ویزارد)) و تاپیکهای مفرحی مثل ((من کیستم ،من چیستم)) و همچنین به عنوان مدیر سابق و البته مترسک کنونی سایت!!!

آقایون........خانوما!!!
مرگ من دعوا رو تموم کنید!!!
همتون خفن بودین!
همتون آخر رول نویسید!
پوز همه رو زدین!
اصلا گیلدی و دارک لرد و کینگی و بلا و هری پاتر و اینا مقابل شما سوسک بودن!(با فروتنی اسم خودمو نیاوردم!!)

حالا که چی؟
الان که رول سایت خوابیده باید یه کاری کرد!!....فقط امیدوارم باز نگید مدیرا فعال نیستن و از این حرفا!!
خودتون از خودتون شروع کنید به فعالیت کردن!!

بروبچ حذب به جای خود ستایی بیان یه موضوع مطرح کنن و پست بزن و روی بقیه رو کم کنن((البته بدون بی ناموسی!))

(بروبچ ضد حذب) هم برن برای (رو کم کنی حذب) پست بزنن!!
((برای راهنمایی هم بیان پیش خودم که چجوری زیراب حذب رو زدم و خودشون هم نفهمیدن!!))
---------------
به خدا من الان هالی ویزاردو میبینم اشکم در میاد!جناب ناظر لطف کنن و نذارن هر پستی تو اون تاپیک بخوره...هر گردی گردو نیست، هر بوقی هم فیلم نیست!!
یک زمانی اون تاپیک کلاس سایت بود و هر فیلمی توش زده نمیشد.....اگر هنوز من در اون تاپیک فعال بودم، مطمئنا بیشتر از 70 درصد پستایی که الان میخوره رو پاک میکردم
---------------
گذشته رو فراموش کنید و آینده رو بچسبید

از اون جایی که هيچ قدرتي در سايت !! نتونسته بود همچین بی احترامی رو نسبت به پست من انجام بده!! ویرایش راجر دیویس رو پاک کردم و البته اینو در پرونده کاریش ضبط میکنم!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سر بارون خون آلود در 1386/9/4 21:43:12
ویرایش شده توسط سر بارون خون آلود در 1386/9/4 21:45:26
ویرایش شده توسط سر بارون خون آلود در 1386/9/4 22:17:59
ویرایش شده توسط [fa]راجر دیویس[/fa][en]Roger Davies[/en] در 1386/9/5 0:11:52
ویرایش شده توسط سر بارون خون آلود در 1386/9/5 21:27:35
و ما بر می گردیم تا درس عبرتی باشد برای کسانی که بر نمی گردند!
ارسال شده در: یکشنبه 4 آذر 1386 17:22
نمایش جزئیات
آفلاین
فكر نمي كنم كسي جز منو سرژ بره به كاربرا بگه بيايد حذب و فكر مي كنم اعضاي زيادي بوده كه دوست داشتم بيان حذب كسايي كه با جو سايت آشنا بودن و قبول نكردن كه بيان (اصولا عضو گيري مي كرديم كه ديگه نمي كنيم)
اما تنها كسايي كه يادم مياد در دوران تازه وارد بودنشون بهشون پيشنهاد اومدن در حذب رو به صورت جدي دادم و تابستون همون سال حذب رو براي نوشتن در تاپيك ها دو گروه كردم كه سر دسته گروهام فكركنم همون دوتا تازه وارد گذاشتم كه آنيتا و هدويگ نام داشتن
و ديگر به هيچ تازه واردي كه هنوز از هيچي خبر نداشته باشه نگفتم بيايد حذب
پرسي ويزلي عزيز از ايكس و ايگرگ استفاده نكن و اگر ميشه اون كسايي كه گفتن در دوران تازه واردي اين پيشنهاد بهشون شده و با حذب آشنا نبودن رو بگو بيان اينجا بگن كه ببينم من كيا رو اغفال كردم...
در ضمن ما براي كسايي كه مياريم حذب از نظر نويسندگي تبعيض قائل نمي شيم براي جسارت در نوشتن تبعيض شايد قائل شيم...
و بازم ميگم مگر اينكه سرژ يا من بدون اطلاع همديگه اين كاروكرده باشيم كه فكر نمي كنم در مورد اوردن كسي تو حذب بي هماهنگي اين كارو كنيم..
نمي گم ما خدا هستيم و همه بايد از خداشون باشه كه تو حذب باشن ترسي ندارمو براي مثال همين اواخر به دراكو پيشنهاد حذب اومدن رو دادن كه فكر كنم قبول نكرد!!
پس نمي گم همه دوست دارن با ما باشن...و ميگم يادم نمياد به هيچ غير آشنايي رفته باشيم گفته باشيم بيا
لطفا بي پرده بگوو و رو در رو كن!!
(اگرم حرفت رو اشتباه برداشت كردم بگو)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo