جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: پنجشنبه 11 بهمن 1386 14:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
به دليل طرز بحث نادرست و توهين آميز پرسي ويزلي با مديريت هاگوارتز و اساتيد و دانش آموزان از گروه گريفيندور 3 امتياز كم خواهد شد.

اشتباه درج شده این مورد توی شرح امتیازات ، میتونی تغییرش بدی به ، بدلیل عنوان کردن مسائل درست و واقعی پرسی ویزلی درباره مدیر و اساتید و دانش آموزان از گروه گریفیندور 3 امتیاز کسر شد .

به اعضای گریفیندور :
هوووم ، من از همگی عذرمیخوام بابت مطالبی که توی تالار گفتم ، من چون مدیریت کوییرل رو دیده بودم فکر میکردم اگر مدیر دیگه ای هم بیاد بی طرف هست ، الان که میبینم اینطور نیست بابت اشتباه فاحشم در این مورد از همه عذر میخوام .

همینم زیاد بود !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/11/11 15:08:02
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: پنجشنبه 11 بهمن 1386 09:20
نمایش جزئیات
آفلاین
مدیریت محترم دقیق و واضح این نکته رو برای من روشن کنه و گرنه به مشکل خواهیم خورد .

این صحبت ها مربوط میشه به درس مراقبت از موجودات جادویی با تدریس پروفسور یا بهتره بگم مدیریت مدرسه بارتی کراوچ

این حرف خود شماست :

نقل قول:

آذر:25
دي:9
بهمن:7-21
اسفند:5

این زمان های تدریس این درس هستش .

ایشون جلسه ی سومشون رو در 7 بهمن تدریس کردن بعد نوشتن دانش آموزا میتونن تا دوشنبه 8 تکلیف جلسه ی دوم رو بزنن !!

دو نفر از هافل شرکت کرده که من مقصر این رو استاد این درس میدونم که باعث شده امتیاز هافل از گریف بیشتر بشه !

شما اگر این رو بخونی متوجه خواهی شد !

نقل قول:
*دوستان و دانش آموزاني كه مايلند دوباره پست بزنند مي توانند تا دوشنبه ي همين هفته ساعت 24 پست بزنند , نفدها سه شنبه زده مي شود*

مگه ما بازیچه ی این استاد هستیم که روی یک درسی حساب باز میکنیم بعد ایشون میاد همچین حرفی میزنه !

منم میتونم مثلا توی درس کوییدیچ که استادش پرسیه بگم گریفی ها پست نزن بعد هافلی ها روی اون کلاس حساب باز کنن ... بعد بگم پرسی بنویسه که تا 5 ساعت دیگه یا یک روز دیگه فرصت دارین شرکت کنین بعد توی اون مدت بگم گریفیی ها حمله کنن به تاپیک ... امکان پذیره نه؟

این قانون از ترم پیش بوده و تغییر هم نکرده :

نقل قول:
دانش آموزان فقط تا قبل از تدریس جدید مهلت دارن پست بزنن و امتیاز بگیرن .

حالا یک چیز دیگه ... اگر گریف هم بعد از این پست زده بود اگر هافل اعتراض میکرد من قبول داشتم !

دو تا 30 امتیاز گرفتن هافل فکر نکنن ما بخیلیم ولی کمی قوانین مدرسه رو رعایت کنن خیلی خیلی بهتره !

لطفا هر چه سریعتر اقدام فرمایید .

من این مسئله رو توی دفتر اساتید مطرح کردم ولی خود بارتی کراوچ جواب منطقی به من نداد .

ضمنا اگر بارتی کراوچ تدریسشو در روز 6 بهمن کرده بود بعد میگفت تا 7 بهمن فرصت دارین پست بزنین هیچ مشکلی نبود ولی وقتی تدریس سر موقع بوده به دلیل آماده نبودن نقد ها که نمیشه امتیاز مفت داد به ملت !!!

لطفا پست رو دقیق مطالعه فرمایید و بعد قضاوت فرمایید .

موفق باشید

*لطفا در صورت امکان هیچ کس به غیر از مدیریت مدرسه پاسخ نده ... هر کسم پاسخ داد مشکلی نیست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: چهارشنبه 10 بهمن 1386 20:40
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

امتیاز کم شه ؟

پستو درست بخون ، نوشته اگه تدریس نشه و نفرسته ! اگر مدیر ساعت 2 نصفه شب آن میشد میتونست امتیاز کم کنه !!

پستهایی هم که نقد لازم داشت توی شرح امتیازات زد ! قانون میگه که اگر استاد نقده پستو توی شرح امتیازات بزنه خلافه ، ولی اگر گروه بندی و امتیازا مشخص باشن و نقد هم کوتاه باشه مشکلی نداره !

چه نقدی نیازه دیگه ؟ میخوای 30 امتیازی که بهت داده رو هم نقد کنه؟

نیازی نیست اینجا جیغ بزنید و موهاتونو بکشید ، مدیر مدرسه چشم داره دوبرابر شما و دقت داره ده برابر شما ، اگه لازم باشه به چیزی رسیدگی بشه ایشون رسیدگی میکنن !

کارهای دیگه ای هست برای انجام دادن تا پست زدن برای رسیدگی مدیر !!

اه اه ... تازه به معنی ارزشی پی میبرم !!

همینم زیاد بود !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 10 بهمن 1386 19:14
نمایش جزئیات
آفلاین
ایگور کارکاروف, دفتر مدیریت, 7 بهمن

نقل قول:
در ضمن پرفسور دامبلدور اگر تا دو روز ديگه تدريسش رو ارائه نكنه و امتيازات همراه با نقدش رو نزنه از گريفيندور امتياز كم ميشه و ايشون از مقام معلمي بركنار خواهند شد.

یعنی پروفسور دامبلدور تا ساعت 12 روز 9 بهمن وقت داشتن. ایشون تدریسشونو 9 بهمن فرستادن.
اما امتیازات رو 10 بهمن یعنی بعد از زمانی که گفتید فرستادن. نقد پست ها رو هم که هنوز نزدن.

لطفا رسیدگی کنید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 10 بهمن 1386 19:10
نمایش جزئیات
آفلاین
ایگور کارکاروف, دفتر مدیریت, 7 بهمن

نقل قول:
در ضمن پرفسور دامبلدور اگر تا دو روز ديگه تدريسش رو ارائه نكنه و امتيازات همراه با نقدش رو نزنه از گريفيندور امتياز كم ميشه و ايشون از مقام معلمي بركنار خواهند شد.

یعنی دامبلدور تا ساعت 12 روز 9 بهمن وقت داشته. ایشون تدریسشونو 9 بهمن فرستادن.
اما امتیازات رو 10 بهمن یعنی بعد از زمانی که گفتید فرستادن. نقد پست ها رو هم که هنوز نزدن.

لطفا رسیدگی کنید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 10 بهمن 1386 18:44
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر مدیریت محترم
همان طور که قبلا اعلام شده بود امروز میان ترم شروع میشه؟
و ما همانا داعیه ثبت نام داریم برای باز کردن تاپیک ان اقدام فرمایید. لطفا.
نیکلاس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ، شناسه ، شناسه.

هنگامی که به دنبال من آمدی تا تو را برای خودم انتخاب کنم ، حس خوبی نداشتم ، اما به خاطر خودت ، انتخابت
ارسال شده در: چهارشنبه 10 بهمن 1386 16:37
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

طبق محاسبات من ، امروز باید نیم ترم باشه ! اطلاع بدید که کی هست !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 10 بهمن 1386 16:27
نمایش جزئیات
آفلاین
به مرلين:

نقل قول:
خدايي خود شما ايگور جان مي‌ري توي تاپيكا و دونه دونه پستا رو ببيني تا ويرايش نشده باشه؟!
بهنظرم اگه يه پست مي خورد بهتر بود!

دوست من شما تا همين چند روز پيش اعتراض داشتي كه بهت گفته نشده طبق ليست پست بزني در حالي كه من اينجا يه پست زده بودم و گفته بودم بايد كل هاگوارتز و اعلاميه هاي اين ترمشو بخوني!حالا به خاطر يه ويرايش شما سر نزدي اونجا!؟

در ضمن شما قرار نيست اون امتيازات رو حتما بخوني و ببيني كه من به خاطر شما بيام و پست جديد بزنم.در ضمن مطمئن باشيد اگر خودم اشتباهي نكنم،هر كار خلاف قانوني رو امتياز كم ميكنم.

به چو چانگ!

اينجا هاگوارتز هست ساعت 4:30!انجمن كوييديچ هر جور ميخواد فرصت بده من كه نميخوام از اون پيروي كنم.
كوييرل هم يادم مياد گروه اسليترين رو بنا به دلايل خودش قهرمان اعلام نكرد.
پست شما زمان آخرين ويرايشش مد نظر من هست كه اونم 12:32 دقيقه شب انجام شده و پست شما به درستي از 5 ا متياز حساب خواهد شد.

در مورد سرژ هم پست ايشون 12:15 پستشون رو ويرايش كردند.

مهم براي من آخرين ويرايش هست.چون ممكنه اولا يه فرد يه پست رزرو بزنه بعد اونو ويرايش كنه يا مثلا پستشو نصفه بفرسته بعدش كامل كنه و خيلي موارد مشابه ديگه!

متاسفانه اين تاپيك تحت نظارت خودم نيست كه همون ساعت قفلش ميكردم و اين مشكلات به وجود اومده!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

سلام به مدير مدرسه
ايگور جان شرمنده به خار اون لحن صحبتي كه توي پست قبليم داشتم! از كوره در رفته بودم، معذرت مي‌خوام!

نقل قول:
3 امتياز قبلا از ايشون كم شده تو شرح امتياز بابت تدريس نكردن..به جاي اعتراض بري يه دور اونجا رو چك كني بهتره!

من مي‌رم شرح امتياز رو مي‌بينم ولي وقتي شما 3 يا 4 پست پايين‌تر رو ويرايش مي‌كنيد من از كجا بايد ببينم؟!
خدايي خود شما ايگور جان مي‌ري توي تاپيكا و دونه دونه پستا رو ببيني تا ويرايش نشده باشه؟!
بهنظرم اگه يه پست مي خورد بهتر بود!

نقل قول:
در مورد اعتراض به امتياز ها،باشه رسيدگي ميشه.بذار من وقتم آزاد بشه حتما اونا رم چك ميكنم تا فردا.

ممنون!

نقل قول:
در ضمن خودت اعتراض كردي ديگه كمترد خالت بشه تو كار معلم ها.چون من يه نظارت كردم رو امتيازاتت بايد رو همه هم نظارت كنم؟

منظورم اين بود با عدالت بيشتري به بررسي كلاس‌ها بپردازيد! تقصير من كه منظورمو اشتباه رسوندم!

نقل قول:
مشكل اينجاست كه من شما رو آزاد گذاشتم در مورد همه چيز صحبت كنيد.به عنوان مدير مدرسه هر كاري ميخوام ميكنم،پس ميخواين پست بزنيد جوري اين كار رو نكنيد كه انگار طلب دارين ازم.به عنوان يه پيشنهاد و درخواست بياييد و حرفتون رو بزنيد.اين دفتر جاي عصبانيت چهار تا معلم و دانش آموز نيست.

بازم معذرت مي‌خوام ايراد از من بود!

نقل قول:
شما يه بار حرفتو زدي و من گفتم رسيدگي ميشه..ديگه نيازي نبود بحث رو ادامه بدي و توهين كنه و تهمت بزني.اين تاپيك نحوه نيست.

درسته اينجا نحوه نيست! ولي اين بحث‌ها رو خود پرسي وارد كرد و جو رو اينجوري كرد نه من!
بعد شما مياد از من و گروهم امتياز كم مي‌كنيد؟! و ايشون و گروهشون كاملآ مصون مي‌مونند چون بازرس بودند؟! اين درسته؟

ايگور عزيز اگه به همبن پست آخرشون به عنوان بازرس نگاه كني متوجه اين تيكه مي‌شي:
نقل قول:
باز هم میگم که بدونید کی هستید !
3 امتیاز بابت توهین شما به بازرس از هافلپاف کم میکنم.

اول از همه اينو بگم كه من توي قسمتي كه ايشون نقل قول كردند و امتياز كم كردند اصلآ توهيني نكردم!
يه توضيح لازمه : ايشون توي پست‌شون اين رو زدند :
نقل قول:
لحن شما اصلا با این تاپیک همخونی نداره ! شما حق توهین به هیچ کسی رو ندارید ! در صورت تکرار ... !

و من در جواب :
نقل قول:
حالا توهينايي كه به هافل مي‌كني بماند(راهنمايي: وقتي توهين به هافلپاف مي‌كني مثل اينه كه به هر هافلي توهين كردي) و اگر هم قرار به اين ... ها باشه شما خيلي وقته كه بايد باهاتون برخورد ... بشه!

مي‌بينيد كه هيچ توهيني نشده! اگه دقت كنيد مي‌فهميد كه منظور از اين ... ها فحش يا حرف ركيك يا توهيني نيست! بلكه منظور عمل و برخوردي كه ايشون تهديد به انجامش دادن كردند هست! نه بيشتر نه كمتر!
دومآ ايشون هنوز از موضع خودش پايين نيومده و دست از توهين‌هاي خودش برنداشته و مي‌گه بازم مي‌گم تا بدونيد كي هستيد! يگور جام من مي‌خوام بدونم اين توهين نيست؟!
ايشون توهين‌هاي زيادي به هافپافي‌ها و ديگران كرده! همه‌ي اين‌ها ناديده گرفته مي‌شه؟! خب معلوم هر كسي هم جاي ما بود شاكي ‌ميشد! ايشون در ملا‌ءعام به هافلي‌ها توهين مي كنه! توهين‌هاي كمي هم از ايشون توي جاي جاي هاگوارتز نيست! اگه خواستيد مي‌تونم دونه دونه اش رو براتون در بيارم و نقل قول كنم!

يه نمونه‌ي خيلي خيلي كوچيك:

نقل قول:
خیلی تفاوت داره ، گریفیندوری که اعضاش پست میزنن و امتیاز میگیرن و برترن و هافلپاف که دیر پست میزنه و پستهاش دستکاری میشن همگی !!

ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مرلين مك كينن در 1386/11/10 1:41:52
ارسال شده در: چهارشنبه 10 بهمن 1386 00:17
نمایش جزئیات
آفلاین
هوووم!!

من یادمه که حداقل تو لیگ کوییدیچ، تا یه ساعت رو هم جزو ساعات نهایی حساب می کردن...یعنی خب اون یه ساعت ممکنه مشکلی برای فردی پیش اومده باشه! شاید من قرار بوده ساعت یازده و نیم بزنم، اکانتم تموم شده تا اکانت پیدا کنم ساعت شده دوازده!(البته همچین اتفاقی نبود! ولی خب ممکنه!)

حالا پست من هیچی! هر کار می خواین بکنین باهاش! ولی در مورد پست سرژ خیلی ستمه! واقعا خیلی ستمه!! سرژ فقط سه دقیقه بعد از دوازده زده...انصاف نیست که بخاطر سه دقیقه پنج نمره از پستش کم بشه! اگه الان کوییرل مدیر بود و شما می خواستین پست بزنین...اگه همچین اتفاقی میفتاد چه احساسی پیدا می کردین!؟

-----------

اومدم بگم که ریون هاگوارتز رو تحریم کرد...و شرکت نمی کنه...ممنون از همه معلم ها و بازرس ها و مدیر...این ترم ریون تو هاگوارتز نیست!

با تشکر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]