جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10 مهمانان 4 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر اساتيد
ارسال شده در: شنبه 20 بهمن 1386 20:13
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
به استاد مراقبت از موجودات جادویی :

ایشون توی توضیحات کلاسشون نوشته :
2- اگر تكليف كمكي را در رول توضيح دهيد تا سقف 35 امتياز , امتياز مي دهيم .
3- انجام هر كدام از تكاليف موردي ندارد و شما مي توانيد فقط تكليف كمكي را انجام دهيد (كه اگر در رول انجام دهيد تا سقف 35 امتياز , امتياز مي گيريد .
4- اگر هر دو تكليف را جدا زا هم انجام داديد تا سقف 55 امتياز , امتياز مي گيريد و اگر قسمت اول را با رول و قسمت دوم را هم در رول انجام داديد تا سقف 65 امتياز , امتياز مي گيريد .

جالبه ! قبلا گفته بودم که سقف امتیازات 30 هست ، توی قوانین نوشته این مورد رو ، فکر نمیکنم نیازی باشه هر دفعه این مورد توضیح داده بشه !

ترم قبل که من استاد بودم ، دستمون میخورد 30 رو 31 تایپ میکردیم ، علاوه بر شصت تا اعتراض ، شدیدا از طرف مدیر برخورد میشد ! حالا اینجا استاد اومده تجزیه و تحلیل هم کرده که چقدر امتیاز داده میشه و مدیر هم هیچ رسیدگی ای نکرده !

این ترم اساتید خدا رو شکر نابغه هستن ، بطوری که من واقعا نگاهم به هاگوارتز عوض شده ، فکر میکنم همه باید آخره ترم بشن استاد نمونه !
احتمالا قبل از توضيحات شما بوده ... همانطور كه قبلا هم گفتم اول ترم از ماندانگاس پرسيم گفت موردي نداره !

ولي حالا امتياز دهي از 30 مي شه ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 20 بهمن 1386 20:07
نمایش جزئیات
آفلاین
به استاد مراقبت از موجودات جادویی :

ایشون توی توضیحات کلاسشون نوشته :
2- اگر تكليف كمكي را در رول توضيح دهيد تا سقف 35 امتياز , امتياز مي دهيم .
3- انجام هر كدام از تكاليف موردي ندارد و شما مي توانيد فقط تكليف كمكي را انجام دهيد (كه اگر در رول انجام دهيد تا سقف 35 امتياز , امتياز مي گيريد .
4- اگر هر دو تكليف را جدا زا هم انجام داديد تا سقف 55 امتياز , امتياز مي گيريد و اگر قسمت اول را با رول و قسمت دوم را هم در رول انجام داديد تا سقف 65 امتياز , امتياز مي گيريد .

جالبه ! قبلا گفته بودم که سقف امتیازات 30 هست ، توی قوانین نوشته این مورد رو ، فکر نمیکنم نیازی باشه هر دفعه این مورد توضیح داده بشه !

ترم قبل که من استاد بودم ، دستمون میخورد 30 رو 31 تایپ میکردیم ، علاوه بر شصت تا اعتراض ، شدیدا از طرف مدیر برخورد میشد ! حالا اینجا استاد اومده تجزیه و تحلیل هم کرده که چقدر امتیاز داده میشه و مدیر هم هیچ رسیدگی ای نکرده !

این ترم اساتید خدا رو شکر نابغه هستن ، بطوری که من واقعا نگاهم به هاگوارتز عوض شده ، فکر میکنم همه باید آخره ترم بشن استاد نمونه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: جمعه 19 بهمن 1386 22:29
نمایش جزئیات
آفلاین
به استاد معجون سازی :

قبلا تو دفتر مدیریت و به مدیر توضیح داده شده بود که بدلیل مشکلی که داشتم ، فایل پست به مدیران فرستاده شد و توسط اونها پستم تکمیل شد !

فکر نمیکنم نیاز باشه هر کسی میاد از در تو بهش توضیح بدم !

پستت توسط يك مدير ويرايش شده بود! 0 !

تبریک میگم ، تا حالا کسی نتونسته بود همچین چیزی به من بگه !!

پست من کامل بود ! باید امتیازش رو بگیره ، به مدیران گفتم بفرستن که اعضا بهشون اطمینان دارن ! استاد فقط وظیفش اینه که امتیازشو بده و خداحافظ ! بقیه مواردی مربوط نیست بهش .

جالب امتیازات رو دادی ! بزودی رسیدگی میشه بهشون !!

وقتی این استاد میگه پستت توسط یه مدیر ویرایش شده و صفر میده ، من نمیدونم که چطور فکر کرده ! آیا فکر کرده یه مدیر انجمن انقدر بیکار هست که بیاد رول من رو توی یه تاپیک هاگوارتز بخونه و وقتی دید که ناقصه ، پستمو ویرایش کنه و رول بنویسه برای من ؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/11/20 13:22:35
ارسال شده در: جمعه 19 بهمن 1386 19:07
نمایش جزئیات
آفلاین
به پرسي و دابي:

لطفا به اين بحث ادامه نديد.وگرنه مجبور به پاك كردن پست شخص ادامه دهنده ميشم و باهاش برخورد ميكنم.

--------------------------
به اساتيد:

از اين به بعد هر استادي از تدريس استعفا بده،از گروهش امتياز كم ميشه.با وضعيت اين چنيني هاگوارتز،ما به اين قانون نيازمند هستيم!

ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: جمعه 19 بهمن 1386 16:29
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

منظور رو متوجه شده بودم ! نگفتم که به خودم گرفتم و این موارد ، گفتم استاد ! باید دقت کنه برای استفاده از کلماتش ! فکر میکنم لازم باشه من یادآوری کنم که برای طنز کردن پست نباید به هر چیزی متوسل شد !

در ضمن ، اینجا من در مورد تدریس استاد موردی رو گفتم ، در واقع من سوال کردم ، سوال نکردم که جوابم با سوال داده بشه ! استفاده از یک کلمه خیلی متفاوت هست در استفاده با یک سوژه !

هوووم ، اهمیتی نداره ! این موضوع باز هم برمیگرده به نحوه گزینش اساتید که این ترم بدلیل کمبود استاد ، مدیر مدرسه به اجبار هر کسی که درخواست میده رو به عنوان استاد قرار میده !

پستهای اعضای جدید و لحن اونها من رو از فعالیتی که در زمانی که تازه عضو شده بودم داشتم نا امید میکنه !

افکار پروانه ؟!! بله ! دامبلدورم از این افکار پروانه ای داشت !!

همینم زیاد بود !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 19 بهمن 1386 14:48
نمایش جزئیات
آفلاین
به پرسي:

"از نظر من اون تيكه هيچ مشكلي نداره."!

ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: جمعه 19 بهمن 1386 14:07
نمایش جزئیات
آفلاین
من منظورم اين نبوده كه پرسي مثل تاپاله پخش شده منظورم اين بوده كه خبر مثل تاپاله پخش شده ، نميدونم چرا شما به خودت گرفتي

و در پستاي طنز اين يك چيز معموليه كه به جاي استفاده از واژه هاي خشك از واژه هاي طنز استفاده كنيم من به جاي اينكه بنويسم خبر مثل بمب پخش شده نوشتم مثل تاپاله پخش شده تا بار طنز پست بالا بره ، فكر ميكنم لازم نباشه قواعد طنز نوشتن رو ياد آوري كنم.

و در ضمن چيزي كه شما بهش اشاره كردي در برابر چيزهايي كه شما نوشتي از قبيل جلسات خصوصي پسرها با دامبلدور ، نشون دادن انگشت شصت به هم ، سوار شدن پسرها و دختر ها روي جارو به همراه كمي شيطنت(كه خيلي معاني ميده) چيزي نيست.

خواهشا سريعتر مدير پستهاي ايشون رو رسيدگي كنن و با پستهاي بنده مقايسه كنن چون به نظرم افكار پروانه اي بچه ها رو به هم ميريزند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دابی در 1386/11/19 14:12:03
ویرایش شده توسط دابی در 1386/11/19 14:18:03
A man is talking to God.

The man: "God, how long is a million years?"
God: "To me, it's about a minute."
The man: "God, how much is a million dollars?"
God: "To me it's a penny."
The man: "God, may I have a penny?"
God: "Wait a minute." .
ارسال شده در: جمعه 19 بهمن 1386 13:38
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

به استاد درس پرواز و کوییدیچ :

در تدریس نوشتی : هرج و مرج كلاس رو قورت داده بود ، شايعه رفتن پرسي ويزلي مثل تاپاله له شده سرتاسر هاگوارتز رو در بر گرفته بود و همه بچه ها كنجكاو ، چشم به در دوخته بودن تا شاهد ورود معلم جديدشون باشن.

باید بگم که استاد درس ، الگویی برای دانش آموزان هست ، باید در تدریس دقت کنی و از کلمات بی ارزش ! استفاده نکنی . این بخش پستت رو که نوشتم ویرایش و کلمه دیگه ای جایگزین کن ! چرا که اصلا همخونی هم نداره !

در صورت بی توجهی استاد ، مدیر مدرسه رسیدگی کنه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 بهمن 1386 21:33
نمایش جزئیات
آفلاین
به آلبوس سوروس پاتر:

اگر بخوايم از جملاتش بهره بگيريم،اين جمله پايين همين پست ذكر شده كه بهتره بخونيم با هم.

نقل قول:
دانش آموزان باید در زمان مشخص شده تکالیفشون رو بفرستند

شما پستتون رو 8 ام فرستايد،يعني يه روز بعد از روز تدريس معلم و اين قابل قبول نيست.اگر همون روز ميفرستايد،به اختيار معلم ميتونستيد امتياز بگيريد يا نگيريد ولي يه روز بعد از تدريس ديگه مهلت ارسال تكاليف تموم شده و فقط يه مورد هست اونم اعضاي تازه وارده هاگوارتزه..فكر نكنم شما تازه وارد باشي!پس پستت قابل قبول نيست.فرض كن يه پست زدي تو رول!دو هفته مهلت داشتي،اومدي روز 15 ام زدي شاكي هم هستي؟بي خيال باب.

نقل قول:
امیدوارم مثل همیشه که حرف پرسی سند بود و وقتی چیزی می گفت حتما باید اجرا می شد الان هم همین طور باشه.

حرف پرسي هميشه اجرا ميشد!؟فقط ميتونم بگم عــــــــــــــــجب!

پ.ن.يه موضوعي هست اين وسط.شما تا الان حرفاي پرسي رو قبول نداشتي ولي حالا كه يه حرف اين وسط زده كه فكر كردي ميتوني ازش استفاده بكني،اومدي نقل قول كردي؟هر جا به نفعت باشه موافقي،هر جا نباشه مخالف!؟عجب!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/11/16 21:40:41

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: سه‌شنبه 16 بهمن 1386 21:22
نمایش جزئیات
آفلاین
این حرف رو پرسی زمانی که بازرس بوده در این پست زده!
نقل قول:
باید بگم که استاد در صورت تمایل میتونه رول هایی که بعد از تاریخ اعلام شده در سایت میخوره رو در نظر بگیره و بهشون امتیاز بده !

شما حرف بازرستون رو هم قبول ندارید؟
لطفا نگید که پرسی هم اشتباه کرده. ایشون بازرس بودن و بیشتر از هر کسی بر قوانین آگاهی و تسلط داشتن.

امیدوارم مثل همیشه که حرف پرسی سند بود و وقتی چیزی می گفت حتما باید اجرا می شد الان هم همین طور باشه.

طبق این حرف پرسی 12 امتیازی که از هافلپاف کم شده کاملا اشتباه بوده!

لطفا بازرس رسیدگی کنه.
ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!