به آلبوس سوروس , که جلسه سوم گیاه شناسی رو نقد کرده
:ببین آلبوس جان واقعا شما که هنوز فرق بین پست طنز و پست جدی رو نمی دونی نیا نقد نکن و نمی خواد کمک کنی .
شما که نمی دونی پست طنز چه ویژگی هایی داره پست جدی چه ویژگی هایی نیا نقد نکن .
پست من طنزه اونقت شما چی گفتی ؟
نقل قول:
خب ... شما به چی می گین فضا سازی ؟ یکی دو مورد دیشب بهتون نشون دادم .
بعدم همه می دونن که یه پست طنز نیاز زیادی به فضا سازی نداره , تا جایی که می تونم بگم اصلا اگه فضا سازی نداشته باشه موردی نداره .
ببین شما می تونی طنز رو دو نوع بنویسی :
1- با فضا سازی های خنده دار طنزش کنی .
2- با دیالوگ طنزش کنی .
من چیکار کردم ؟ من در این پست کوتاه اومدم یکی دو تا دیالوگی داشته رو جالب نوشتم در حالیکه شما گفتی :
نقل قول:
ببین . من تکلیفو انجام دادم . رولم مشکلی نداشت .
اصلا خودت بگو در این پست فضا سازی خاصی لازمه ؟
شما که می گی واسه رفع تکلیف نوشتم . یه چیزی می خوام بگم , تو خودت اومدی درست روز قبل از نقدت یه پست زدی و به خودت 30 دادی . منم اگه مثل تو شانس داشتم و بهم جلسه دوم میفتاد صد در صد به خودم 30 می دادم .
به هر حال هر وقت فهمیدی ویژگی هر نوشته ای چی می تونه باشه بیا نقد کن .
تو تنها مشکلی که اس پست من گرفتی چیه ؟
نقل قول:
تنها چيزي كه ميتونم در مورد پستت بگم رفع تكليفه!
ديالوگ خاصي نداشتي! فضا سازي هم كه هيچ. چون توي تكليف مشخص شده تكليف بايد رول باشه نميتونم ازت امتياز كم نكنم!
در مورد تكليف، خوب و جالب نوشته بودي كه به دادت رسيده وگرنه امتيازت خيلي پايين ميشد! در ضمن ريششون نه ريشهشون
بببن . تو مشکل گرفتی که فضا سازی نداشته . اگه بخوای به خاطر فضا سازی امتیاز کم کنی فوقش می تونی 3 امتیاز کم کنی که تو اومدی 4 امتیاز کم کردی .
تازه . نگفتن حتما باید فضا سازی 3 نمره کم بشه . ببین شاید فضا سازی بتونه پست منو بهتر کنه , ولی حالا که فضا سازی نیست به پست لطمه ای نمی زنه ... می زنه ؟ من قبول دارم یک امتیاز کم شه ولی 4 امتیاز به جای 3 امتیاز رو قبول ندارم .
بیا و خوب حرفای منو یه بار دیگه بخون و کامل بفهم چی گفتم .
ممنون !