جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

23 کاربر(ها) آنلاین هستند (16 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
23 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: پيام امروز
ارسال شده در: جمعه 17 اسفند 1386 15:51
نمایش جزئیات
آفلاین
خبر خبر داغ :

الیواندر طی مصاحبه ای که با خبرنگاران کرد اعلام کرد که قصد زدن شعبه های بیشتر چوب سازی را در سراسر جهان دارد که تا به حال شعبۀ هاگزمید ساخته شده است. وی همچنین افزود که مامورانی را به بلغارستان ، فرانسه ، مصر و چین فرستاده تا شعب خود را در آن کشور ها تأسیس کنند. خبر نگار ما عکس از شعبۀ هاگزمید تهیه کرده است که در زیر می بینید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چوبدستی ساز معروف
چوب می خوای؟
ارسال شده در: جمعه 17 اسفند 1386 11:51
نمایش جزئیات
آفلاین
همان گونه كه در اخبار دتاي قبلي نيز بيان شده بود مرگ خوار پدر چند تن از اعضاي محفل را به دلايلي كه گفته بود كشت.خوشبختانه خبرنگار ما پيتر پتي گرو موفق شد يك عكس قبل از حمل جسد داماد به پزشك قانوني بگيرد كه در زير مشاهده مي كنيد.
جلسه دادگاه روز يكشنبه مي باشد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]تن�
ارسال شده در: پنجشنبه 16 اسفند 1386 16:36
نمایش جزئیات
آفلاین
چند روز پیش به گوش ما رسید که خانم هرمیون گرنجر قصد تاسیس فروشگاه زنجیره ای هاگوارتز را دارد که در این فروشگاه انواع لوازم لازم برای تحصیل در هاگوارتز بجز حیوانات فروخته می شود از کارت تبلیاتی او می توانید به نموونه های زیر اشاره کنیم

همچنین وی افزود از این پس در تلاش است تا تمامی دانش اموزان هاگوارتز از مغازه ی او وسایل مورد نیاز خود را بخرند

وی مجوز خود را از خیابان سوم هاگوارتز وزارت جادوگری بخش مجوز ایودوهزار و هشت فروشگاه ها کسب کرده است

با تشکر

خبرگزاری ساعت 8 شب شبکه ی خبر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=FF6600]!و هرمیون گرنجر رفت و همه چیز را به هپزیبا اسمیت سپرد .

و فقط چند نفر را با
ارسال شده در: پنجشنبه 16 اسفند 1386 15:03
نمایش جزئیات
آفلاین
گزارشگر:پيتر پتي گرو
====================
گروه حوادث:
كشته شدن 3 نفر الف دالي
ديروز طي يك زد و خورد بين يك چند الف دالي و مرگ خواران خوشبختانه 3 نفر الف دالي دار فاني را وداع گفتند.
هنوز از علت اصلي دعوا خبري در دست نيست.اما بنا بر شايعاتي ماجرا از اين قرار بوده كه دختر يك مرگ خوار به ازدواج يك الف دالي در آمده بوده است.اما پس از اين كه دختر مهر خود را به اجرا در مي آورد الف دالي با دختر بيچاره زد و خورد كرده و دختر از خانه فرار مي كند.پدر دختر وقتي متوجه اين ماجرا مي شود غيرتي شده و به خانه الف دالي ها حمله برده و پدر و برادر و داماد و هفت جد آبا آن ها ر لت و پار كرده. متاسفانه از صحنه در گيري تصويري در دست نيست.اما اگر به دست بياوريم براي شما مي گذاريم
مرگ خوار پدر منتظر حكم قطعي دادگاه است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]تن�
ارسال شده در: پنجشنبه 16 اسفند 1386 14:12
نمایش جزئیات
آفلاین
خب دوستان سلام از آنجایی که من فکر کردم که هر روزنامه ای تبلیغاتی نیز داردمن در این پست تبلیغ شامپویی جدید می کنم. با اجازه ی حضار شروع کنم .

روزی ، روزگاری

پهلوانی در پس رام کردن موهایش
و خلاص شدنش از شر فر خوردن موهایش
---------------------------------

دوستان ما در این تیزر سعی داریم شامپویی متفاوت را به شما معرفی کنیم. شامپویی که حتماً شما عزیزان با خریدن یک بار از آن خریدارش می شوید .
شامپویی متفاوت *** شامپوی ولدی

سرت رو با چی می شوری با شامپو ولدی .

دارای عصاره ی بی ناموسی پرسی وازلین
------------------
سرم چه قدر کچل ، جلا دادنش را راحته
با شامپو ولدی
--------------------------------

محصولی جدید از مرگ خواران و اربابشون . جدید
دارای مجوز ایزو مرگ خوارو هشت .

منتظر تبلیغ های بعدی ما باشید .

شامپو کچلی ولدرموت

ادامه دارد....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چه کسی بود صدا زد هوگو ؟

ارسال شده در: پنجشنبه 9 اسفند 1386 13:00
نمایش جزئیات
آفلاین
عکسهایی از ریموس لوپین :

طبق عکسهایی که دیروز یک شخص نا شناس برای ما فرستاد متوجه شدیم که ریموس لوپین در ابتدای کودکی چقدر چاق و خپله بود ... عکسها را مشاهده کنید :

این بود عکس هایی از ریموس لوپین در کودکی , یکی از سران محفل ققنوس قدیم و معاون دوم اسبق ارتش دامبلدور (الف.دال) .

خبرگذاری پیام امروز
بارتی کراوچ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بارتي كراوچ در 1386/12/9 13:01:11
ویرایش شده توسط بارتي كراوچ در 1386/12/9 13:02:10
ویرایش شده توسط بارتي كراوچ در 1386/12/9 13:03:11
ویرایش شده توسط بارتي كراوچ در 1386/12/9 13:18:19
ویرایش شده توسط بارتي كراوچ در 1386/12/9 13:20:54
ویرایش شده توسط بارتي كراوچ در 1386/12/9 13:23:30
ویرایش شده توسط بارتي كراوچ در 1386/12/9 13:25:32
ویرایش شده توسط بارتي كراوچ در 1386/12/9 13:27:21
ویرایش شده توسط بارتي كراوچ در 1386/12/9 13:29:09
ارسال شده در: پنجشنبه 4 بهمن 1386 19:44
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلامی به تازگی صبحانه
خبری داغ در تهیه است
!!!

بعد از مشکلات درس و پدر در اوردن معلم ها از ما !!! از تبعید رهایی پیدا کردیم وارد دنیای خومان یعنی جادوگری شدیم !!!!
به گفته ی وزارت سحر و جادو المپیادی در زمینه ی جادوگری برپا شده که به گفته ی وزارت:
" این المپیاد در زمینه ی طلسم هایی است که هرکس طلسم بیشتر را بشناسد و وارد کند برنده ی چوبدستی ابر قدرت میشود.
در این بین دامبل عزیز ادعای مالکیت چوبدستی را به عهده گرفت.
و تمام برنامه های وزارت به هم خورد.
لرد با قاطعیت تمام به این موضوع خاتمه داد:
ببین داشی هرکی بخواد اینجا لنگ بندازه من لنگم از اون درازتره!!!
خب دیگر حرفی باقی نمانده ....لرد با قاطعیت دادن المپیاد را اجباری و اگر هرکسی از مرگخواران المپیاد ندهد مورد شکنجه به دست خود لرد قرار میگیرد.
این بود شرحی از خبر ما ....میخواد مورد استفاده قرار بگیره میخواد نگیره!!!"

یاکسلی" عضو هیئت علمی جادوگران ایران"

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هری ا
ارسال شده در: پنجشنبه 27 دی 1386 15:51
نمایش جزئیات
آفلاین
سنت مانگو در تسخير محفلي ها!!!

پس از فاجعه رخ داده در كافه تفريحات سياه و و زخمي شدن هزاران محفلي ، دامبلدور مجبور شد براي درمان افرادش بيمارستان سنت مانگو را به مدت يك سال اجاره كند

لازم به ذكر است كه هيچ كدام از محفلي ها حاضر نشدند جلوي دوربين خبرنگاران ما حاضر شوند و با شرمساري در زير پتوها قايم شده بودند.

در اين بين سارا اوانز يكي از عكاسان ما را خفت كرد و او را مجبور كرد تا از وي عكسي تهيه كند و گفت كه تمايل شديدي به ازدواج دارد و علاقه مندان ميتوانند در صورت تمايل به ادرس محفل ققنوس بخش شستشو و نظافت نامه ارسال كنند.

سارا اوانز كچل و بي دندون:

ملت خواستگار:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
A man is talking to God.

The man: "God, how long is a million years?"
God: "To me, it's about a minute."
The man: "God, how much is a million dollars?"
God: "To me it's a penny."
The man: "God, may I have a penny?"
God: "Wait a minute." .
ارسال شده در: یکشنبه 16 دی 1386 20:19
نمایش جزئیات
آفلاین
جانیان در دست وزارت خانه!!!

با سلامی دوباره
به گفته ی خبرنگارهای ما که تا هفته ی پیش این خبر را به دست ما رساندند و بعد از رساندن این خبر ناپدید شدند :"جانیان و بیماران سنت مانگو به گروه مرگخواران پیوستند .لرد سیاه (سیاه ترین جادوگر و بهترین مبارز )بعد از اصرار فراوان این جانیان پیوستن انان را قطعی اعلام کرد .به گفته ی او که چندی پیش با خود من مصاحبه ای داشت گفتند:من به خون اصیل توجه میکنم و به استعداد درخشان.این جانیان تمامشان به گفته ی منبع من اسلایترینی و بر اثر طلسم هایی دیوانه شدند .البته درست است که عقلشان در راه مثبت درست کار نمیکند اما در راه منفی و کشتار بهتر از هرکسی است .من اینان را استخدام کردم تا به محفلی های بوق بگویم خیلی عقبین من دارم نیرو جمع میکنم شماها دارین کشکتونو میسابین.
ادامه ی خبر:
با یکی از جانیان خود من مصاحبه کردم(البته توصیه میکنم با هیچ دیوونه ای اونم مرگخوار دست محبت ندهید و خود من یا طلسم دست دست بندی که مهارتی دارم با این حالت با او مصاحبه کردم):
-سلام اقای جانی
-م...ی...ککککک...شششش...مت...دست م...نننن.و ....با..ز...ککککننن....کمک ار..با..ب
خوب این بود مصاحبه ی من و این جانی نفهم ..دیدین که از خطرناکترین ادم هان پس با اونا سرشاخ نشین....

باتشکر
یاکسلی(خبرنگار مرگخواران)

راستی بازم بگیم من تو پیام امروز نمیام و پستام ابکین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هری ا
ارسال شده در: سه‌شنبه 11 دی 1386 02:27
نمایش جزئیات
آفلاین
اصل و نسب کریچر

خب خب خب بدون مقدمه میرویم سر اصل مطلب:
باستان شناسان جادوگر بالاخره به ماهیت و اصل و نسب یکی از عجیب الخلقه ترین جانداران یعنی کریچر پی بردند.
سر دسته یکی از تیمهای اکتشافی دیشب طی جغدی که برای ما فرستاد عنوان کرد که یک عکس در زیر خرابه های ساختمان مخوف هاگزمید یعنی شیون آوارگان یافته اند که بدلیل شباهتهای ظاهری فراوان احتمال میدهند این عکس متعلق به جد کریچر باشد.
در ادامه جغد آمده است جن خانگی ای که در عکس دیده میشود یکی از سردسته های شورش معروف و ویرانگر جنهای خانگی بر ضد جادوگران بوده است.
تیم اکتشافی پس از تحقیقات بسیار و مقایسه شکل ظاهری این عکس با نمونه های زنده جنهای خانگی این عکس را به کریچر نسبت داده اند.

بهمین دلیل ما مصاحبه ای با کریچر عزیز انجام دادیم:
_با عرض سلام خدمت شما،میخواستم بپرسم الان چه احساسی دارید
کریچر در حالی که اشک در چشمانش حلقه زده و آب بینیش روان است میگوید:_بسیار خوشحالم که بالاخره خاندانم را شناختم،من به پدربزرگم افتخار میکنم
_نظرتون درباره رنگ ایشون چیه؟
_مشکی رنگ عشقه
_آخه ایشون سبزن
_البته واضح و مبرهن است که رنگ سبز نماد شور و طراوت و طبیعت است
_اما قورباغه هم سبزه
_آقا سوالات فلسفی نپرس
_بله متوجه شدم با تشکر از شما

و همچنان آب از بینی کریچر روان است

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!