شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
در مورد تاپيك داستان هاي كوتاه مي خواستم يه پيشنهاد بدم. بهتر نيست براي اين تاپيك يه چهار چوب كلي تعيين بشه؟ در حال حاظر اين تاپيك تبديل شده به محل نوشتن sms و بالا بردن تعداد پست توسط كاربران.
با اجازه از ناظرین عزیز... من که به غیر از یکی دو مورد،حس نکردم نوشته ای از روی اس ام اس کپی برداری شده باشه.حداقل نوشته های خودم و جینی رو میدونم.
آمیکوس عزیز ناظر چه کار میتونه بکنه؟یا باید تاپیک رو قفل کنه که این میشه پاک کردن صورت مسئله،یا باید باز بذاردش. چارچوب مشخص کردن برای تاپیک داستان کوتاه بی معنیه... چون داستان کوتاه از هیچ چارچوبی پیروی نمیکنه.ممکنه دو جمله یک داستان کوتاه رو تشکیل بدن.ممکنه یک داستان کوتاه چند صفحه حجمش بشه. افراد باید جنبه داشته باشند.نه من و نه شما و نه ناظر نمیتونه به یه عضو شعور یاد بده. برای اضافه شدت تعداد پست هم کارهای به مراتب راحت تری هست: 1-اخبار 2-نظرات گالری
اما از ناظر تقاضا میکنم بیاد و یه اخطاری بده.شاید تا حدودی جلوی رفتار نادرست اعضا گرفته بشه. و گربه رو پیش از آنکه درون مغازه راه یابد بکشه. اخطار بده که مثلا حتما داستانک ها توسط خودتون نوشته شده باشند.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=3306&forum=9&post_id=197138#forumpost197138]به روی واژه ی Delete کلیک کرد تا خاطرات بد را از خانه های اندیشه اش پا
در مورد تاپيك داستان هاي كوتاه مي خواستم يه پيشنهاد بدم. بهتر نيست براي اين تاپيك يه چهار چوب كلي تعيين بشه؟ در حال حاظر اين تاپيك تبديل شده به محل نوشتن sms و بالا بردن تعداد پست توسط كاربران. تشكر.
ويرايش: رون عزيز من قصد زير سوال بردن هيچ كس رو ندارم. اگه منظورم اين بود بايد خودمم زير سوال مي بردم چون خودمم يه پست زدم. منظور من اين بود كه افراد خودشون داستان كوتاه شونو بنويسن ، چيزي كه خودت هم بهش اشاره كردي. ممنون.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آمیکوس کرو در 1387/4/22 22:10:38
خاطرات جادوگران...روز هاي اشتياق،ترس،فداكاري ها و ...
من متوجه ی یک مشکل شدم که تا حالا نشده بودم ، گفتم بگم تا که شما اصلاحش کنین . من چند وقت پیش تاپیکی با ناممسابقات حذفی جادوگران زدم ولی مثل اینکه من تو تایپ کردن اسم تاپیک این طوری تایپ کردم ( ولی فکر می کنم اسمش تغییر داده شده ، چون من درست تایپ کرده بودم)[مسابقات حذفی جادگران] . لطفا اگه می شه اسم تاپیک رو به مسابقات حذفی جادوگران تغییر بدین .
تصحیح شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لارتن کرپسلی در 1387/1/21 17:00:24
راجر عزيز! الان اين پست شما بايد به دليل تك خطي و تقريبا بي ربط بودن به موضوع تاپيك پاك بشه! موضوع تاپيك در ويرايش پست قبل توسط دنيس عزيز گفته مي شه... شما مي تونستيد پيام " اوكي قانع شدم " رو به صورت هاي ديگه مثل پيام شخصي و يا آفلاين اعلام داريد... موفق باشيد!
پست هاي گفته شده پاك شد! در مورد سوالاتت هم دنيس عزيز به همشون جواب داد! فقط در مورد ويرايش زير پست بايد بگم كه اين دفعه ويرايش مي شه ولي دفعه بعد خودت بايد همه نكات لازم رو ذكر كني!
و يه چيز ديگه اينكه اينجا دو تا ناظر داره عزيز!
به راجر :
در مورد اينكه گفتي ناظر بايد پست هاي تك خطي و بيربط رو پاك كنه سه پستي كه پاك شد زياد بيربط نبود و من به اين دليل كه هم جواب اون كسي كه كمي موضوع تاپيك رو اشتباه متوجه شده بود داده شده باشه و هم براي اينكه اختلالي در روند داستان ها به وجود نياد ، از زننده خواستم تا مطرح كنه كه پست هايي پاك بشن!
در هرحال من در مورد اين مسئله صلاح رو در اين ديدم... نظر هركسي ممكنه در مورد يه موقعيت متفاوت باشه!
در مورد سوالي كه پرسيدي هم بايد بگم اين انجمن تقريبا پست هاي رولي مي خوره و به دليل اينكه در هيچ كدوم از انجمن هاي رولي سايت تاپيك هاش پذيرفته نيست اين انجمن بوجود اومده!
شما اگر انجمن مناسبي براي اين تاپيك در نظر داري خوشحال مي شيم مطرح كني و ما منتقلش ميكنيم!