من علاقه ای به امتیاز دادن خشک و خالی ندارم ، ترجیح میدم نقدگونه امتیاز بدم به هر حال کسانی که حوصله ی خوندن نحوه ی امتیاز دهی رو به صورت کلی ندارند اگه به پایان پست مراجعه کنند،امتیاز ها رو به صورت خلاصه می بینند.
تد ریموس لوپین- پست شماره ی 93# اول از همه از استفاده از شکلک ها شروع می کنیم، همون طور که همگی می دونیم استفاده ی بهینه از شکلک ها در پست خیلی مهمه... متاسفانه تد عزیز به درستی از شکلک ها استفاده نکرد... در واقع توصیف صحنه به وسیله ی شکلک حتی در پست های طنز هم اشتباه محضه به طور مثال:
در اتاق از چارچوب کنده شده و روی زمین می افتد. لیلی اوانز که به عنوان تنها دختر، امکان استفاده از یک اتاق خصوصی را کسب کرده بود، دست به کمر به حالت

آنها را نگاه می کند.
در واقع به طور ساده تر بهتره که شکلک ها به جای فعل یا کلمه ، نیایند ، چون نه تنها باعث خندیدن خواننده نمیشن بلکه یکباره اون رو از خواند باز می دارند.
در پست تد عزیز استفاده ی بهینه ای از شکلک ها نشده بود 5/ نمره در این قسمت کسر میشه
یکی از نکات خوبی که در پست تد دیده میشد طنز به دور از لودگی است که در بعضی از قسمت ها به چشم می خوره و بیشتر حالت طعنه آمیز داره
نکته ی بعدی در مورد پست، یک دست بودن و یکنواخت بودن پسته به نوعی میگن پست نباید نقطه ی اوج مشخصی داشته باشه ، یه صورت دیگه توضیح میدم:
هیچ وقت توصیفات پست های جدی نباید به پست های طنز راه پیدا کنند و اون پست بعد از توصیف ویژگی های یه پست طنز معمولی رو داشته باشه ، به هرحال باید گذری زده بشه و توصیف پست اندکی هم که شده طنز مانند بشه مثلا استفاده از قید های طنز مانند، صفات بیش از اندازه اغراق آمیز و ...
و متاسفانه در پست تد عزیز توصیفات جدی و هوش از سر پرانی دیده میشد که درست دو خط بعد اونها دیالوگ های نیمه ارزشی دیده میشد، 1نمره کسر شد.
روند داستان خوب پیش رفته بود البته کمی سریع بود. توصیف مکان ها به جز اون موردی که گفتم خوب بود، پست تد عزیز نقات قوت زیادی داشت که من بهشون اشاره نکردم چون اگه دقت کرده باشید من به خاطر اشتباهات از 10 امتیاز کم می کنم و مورد مورد نمره نمیدم.
پس امتیاز این پست: 8/5از 10
سوروس اسنیپ- پست شماره ی 96#باید بگم که اسنیپ شانس آورد زمانی که دو خط اول پستش رو خوندم ابتدا فکر کردم با یک توصیف دیگه از صحنه مثل توصیفات تد روبرو هستم ولی در ادامه در مورد این موضوع تجدید نظر کردم چون سطر های بعدی ، اثر این مورد رو خنثی می کردند.
به هر حال باید به بخش سفر به دورمشترانگ هم اشاره نمود که متاسفانه به نحوی نه چندان دلچسب باعث در جا زدن سوژه شده بود، این مورد باث کسر1/5 امتیاز از سوروس شد، در این مورد این یک اشتباه بود.
به هر جهت پست سوروس زیبا و دلنشین بود و به عنوان یک پست تک و بدون دنباله ، یک پست زیبا و منحصر به فرد محسوب میشد ولی پست های ما ادامه دار، هستند. در کل پست سوروس چندان مورد علاقه ی من نبود و کمی هم دلسرد کننده بود
پس امتیاز این پس:8/5 از 10
لارتن کرپسلی - پست شماره ی 95#
پست لارتن از لحاظ مفهوم یک ارزشی نویسی مشهود بود، اتفاقاتی که سریع میگذشتند ، ماجراهایی که سریع به اتمام میرسیدندو ... که جای بحث ندارند در کل به خاطر همین موضوع 2/5امتیاز کسر شد، و باز هم در جازنی داستان که این بار توسط لارتن انجام شد و منجر به کسر 5/ نمره از او شد ، همون طور که مطمئنم خودش هم میدونه لارتن در این مرحه چندان قوی کار نکرد و وقت کافی برای پستش نگذاشت، پس امتیاز این پست :7از 10
به غیر از این موارد پست بقیه ی شرکت کننده ها نسبتا کامل بود و همگی 10 امتیاز رو می گیرند.
علاوه بر این همین جا اعلام میدارم که مایلم پست آلبوس سوروس رو هم امتیاز دهی کنم ، در صورتی که استرجس اجازه بده این کار رو یا در همین پست یا در پست دیگه ای انجام میدم.
پس امتیازات با شرح زیر است:
تد ریموس لوپین:8/5 از 10
سوروس اسنیپ:8/5 از 10
لارتن کرپسلی:7 از 10
لرد ولدمورت:10 از 10
گلگومات:10 از 10
بلیز زابینی:10 از 10
در ضمن همین جا از استرجس عزیز می خوام که تجدید نظری در مورد تاخیر آلبوس سوروس پاتر بکنه، چون چندان خوش عدالتی نیست!ویرایش شد، در جمع بندی اشتباه صورت گرفته بود.