جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

69 کاربر(ها) آنلاین هستند (42 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
65 مهمانان 4 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 4 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: یکشنبه 25 فروردین 1387 11:16
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم ... من میگم بهتر نیست امتیازات مرحله سوم از 100 باشه؟

اینجوری داورا بهتر و بیشتر میتونن به جزئیات بپردازند. در حال حاضر با قانون 10 امتیاز یک پست خیلی خوب و یک پست عالی هر دوتاشون 10 رو میگیرن ولی در 100 امتیاز امکان این هست که جزئیات بین دو پست خوب با دقت بیشتری مورد بررسی قرار بگیره.

به هر حال این مرحله آخره و با مراحل دیگه فرق میکنه و حالا که رقابت اصلی شروع میشه بهتره امتیازات با دقت بیشتری داده شوند.

مسئله دیگم اینکه در صورت جمع امتیازات (به شرطی که مرحله سومم از 10 امتیاز باشه) مراحل قبل امکان سبقت گرفتن از بقیه خیلی میاد پایین (و همونجورم که گفتم با قانون از ده نمره دادن خیلی راحت میشه نمره بالا گرفت) بنابراین من میگم بهتره مرحله سوم امتیازات از صد باشه بعد به عنوان کمک امتیازات مراحل قبلی که از ده هست با امتیازات مرحله سوم ( که از 100 هست)جمع شه که قهرمانان از الان امید خودشونو از دست ندن

الان مثلا نگاه کنید من پستم خدا هم باشه بالاخره گلگومات و لرد هم که ده رو میگیرن. بعد من نمیتونم امتیازات از دست رفته در مراحل قبل رو جبران کنم! خب نمیگید من افسردگی میگیرم ممکنه پسفردا برم خودکشی کنم؟ فکر نکردید کی باید بالای سر تالار باشه؟

بررسی میشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1387/1/25 13:09:36
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/1/26 22:18:02
ارسال شده در: یکشنبه 25 فروردین 1387 08:01
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

این همه پست خورده من فکر کردم برای اعتراض بوده این همه پست ...
اگر شما از این پست ها فهمیدید چه خبره بیاین به منم بگید ...

سه نفر که کمترین امتیاز رو دارند حذف میشن ... حالا راهش مهمه ؟ یا جمع زده میشه یا فقط مرحله ی دوم در نظر گرفته میشه ...
امشب فکر میکنم ببینم کدوم راه بهتره ... من خودم تصمیم داشتم مرحله ی اول رو با مرحله ی دوم جمع بزنم و سه نفر پایین رو حذف کنم ولی راه لیلی اوانز هم مشکلی نداره ...

موفق باشید .

*مهلت اعتراض در مورد هر چیزی تا امشب هستش ساعت 8 شب !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: شنبه 24 فروردین 1387 18:11
نمایش جزئیات
آفلاین
نتایج مرحله ی دوم جام آتش

لرد ولدمورت: 10

بلیز زابینی: 9

تد ریموس لوپین:9

گلگومات: 10

لارتن کرپسلی: 9

ممنان...!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگان الکتو در 1387/1/24 18:12:48
ارسال شده در: شنبه 24 فروردین 1387 16:06
نمایش جزئیات
آفلاین
به لیلی:

این مکالمه در 4/8/2008 یعنی چهار روز پیش صورت گرفته:

Milad Khajoei: ببينيم امتيازات
Milad Khajoei: مرحله قبلي با امتيازات اين مرحله جمع ميشه
Milad Khajoei: ؟
mehrdad mahdavi: نميدونم والا
Milad Khajoei: الان پرسي گفت جمع ميشه پس خيالت راحت

همچنین اگر از گلگومات هم بخواین آرشیوشو در چنین تاریخی نشون بده احتمالا به چنین موردی برمیخوردید و این در حالی هست که استرجس تازه پستشو دیشب زده. غیر از اون هم تا جایی که من به یاد دارم امتیازات اینجوری محاسبه میشد.

بنابراین اگر شما تازه امروز متوجه شدید دلیل نمیشه ما هم با خوندن پست استرجس متوجه این موضوع شده باشیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 فروردین 1387 15:47
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
اتفاقا باید جمع بشه چون بر اساس این قانون من چون مطمئن بودم به دور سوم صعود میکنم پستمو خیلی سرسری نوشتم و در واقع یک فداکاری کردم که پست شروعو من نوشتم وگرنه عمرا هیشکی حاضر نمیشد اولین پستو بزنه.

شما که پیشاپیش از این قانون خبر نداشتی بر چه اساسی فداکاری کردی؟ الان صرفاً چون پستت امتیاز کامل رو نگرفته با میانگین موافقی.
البته به نظر من پست اول و دوم این سوژه خیلی خوب زده شده بود و من اگه بودم به شخص شما به خاطر شروع مناسب سوژه با ارفاق نمره ی 10 می دادم
اما این دلیل نمی شه که وقتی بدون دلیل و به خاطر منافع شخصی(!) و همینجوری رو هوا با میانگین گرفتن موافقت می کنی جوابتو ندم
در کل نه با جمع موافقم نه با میانگین.
به استر: نه جمع نه میانگین، استعفا استعفا!

با تشکر مدیر دلسوز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 فروردین 1387 13:53
نمایش جزئیات
آفلاین
من با ميانگين گرفتن مشكل دارم .

به نظر من امتيازات با هم جمع بشه اما ميانگين گرفته نشه.
اگه امتيازات هر داور به صورت جدا با هم ديگه جمع بشه خيلي بهتره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گلگومات در 1387/1/24 13:55:04
اگه كسي يه بار زد توي گوش تو ، تو دو بار با چماغ بزن تو سرش.

يكي از ضرب المثلهاي غول ها

ارسال شده در: شنبه 24 فروردین 1387 13:21
نمایش جزئیات
آفلاین
اتفاقا باید جمع بشه چون بر اساس این قانون من چون مطمئن بودم به دور سوم صعود میکنم پستمو خیلی سرسری نوشتم و در واقع یک فداکاری کردم که پست شروعو من نوشتم وگرنه عمرا هیشکی حاضر نمیشد اولین پستو بزنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1387/1/24 14:12:32
ارسال شده در: شنبه 24 فروردین 1387 12:46
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
بعد از پایان مهلت اعتراضات امتیازات مرحله ی اول و دوم جمع شده و سه نفر که کمترین امتیاز را دارند حذف میشوند تا مرحله ی سوم با حضور سه نفر آغاز گردد .

فکر می کنم این قسمت اشکال داره یعنی منصفانه نیست. توی مرحله ی اول 3 نفر صرفاً به خاطر نحوه ی حضور و امتیازشون در همون مرحله حذف شدن حالا چرا توی مرحله ی دوم باید امتیازات با مرحله ی قبل میانگین گرفته بشه؟
اگه قرار بود میانگین بگیرید نباید تو مرحله ی اول کسی رو حذف می کردید. باید اجازه می دادید همه تو مرحله ی 2 شرکت کنند، امتیازاشون میانگین گرفته بشه و بعد 6 نفر آخر حذف بشن!
حالا که توی مرحله ی اول صرفاً با توجه به همون مرحله 3 تا از شرکت کننده ها حذف شدن الان هم میانگین معنایی نداره و باید افراد با توجه به نحوه ی شرکتشون توی همین مرحله(یعنی مرحله ی دوم) ارزشیابی بشن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 23 فروردین 1387 23:13
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
نکته ی آخر باز هم در مورد گریفیندور ... اعضای گریفیندور اصلا به گروه هافلپاف توجه ای ندارن حتی اندازه یک هزارم ... پس بنابراین دلیلی نداشته به فکر حذف گروه هافلپاف باشن ...

اترجس عزیز اگه دقت کنی تمام پست هم به جانب یک نفره نه یک گروه ... سوء تفاهم نشه ....

امتیازات مرحله دوم جام آتش :
بلیز زابینی : 9

لرد ولدمورت : 9

گلگومات : 9.5

تد ریموس لوپین : 8.5

لارتن کرپسلی : 8.5

با تشکر
داوری نمادین جام آتش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پیوز در 1387/1/23 23:15:05
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: جمعه 23 فروردین 1387 15:55
نمایش جزئیات
آفلاین
نتیجه داوری مرحله دوم جام آتش

بلیز زابینی : 9

لرد ولدمورت : 10

گلگومات : 10

تد ریموس لوپین : 9

لارتن کرپسلی : 9.5