جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
×

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده
×

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
4
اعضا
×

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

×

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  97 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  208 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  218 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  307 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: سازمان معجون سازان قرن
ارسال شده در: پنجشنبه 19 اردیبهشت 1387 23:17
نمایش جزئیات
آفلاین
نام سازنده ی معجون :

سالازار اسلیترین

نام معجون :

ماکسکریومر

رنگ معجون: طوسی

حالت معجون :مایع و بسیارغلیظ

بوی معجون :

گوگرد (یا تخم مرغ آبپز فاسد شده )

طعم معجون : ترش

توانایی اثر : فقط انسان

ویژگی های معجون:

پس از ساخته شدن هم گرمای خود را از دست نمی دهد.و همیشه در دمای ثابت باقی می ماند .

اثرات معجون :

این معجون عموما برای رفع خستگی اعصاب به کار گرفته می شود ولی برخی پزشکان از آن برای درمان برخی بیماری ها نیز کمک می گیرند.در اکثر مواقع در طول پنج الی شش دقیقه اثر می کند.

وسایل مورد نیاز برای ساخت معجون :

1-پاتیل برنجی در اندازه کوچک
2-روغن چشم مار افعی5 قطره
3-شیره مخلوط میوه و برگ درخت بلوط نصف لیوان
4-پودر استخوان فلامینگو یک قاشق
5-گوشت سبز رنگ (فرقی ندارد گوشت چه موجودی باشد فقط باید سبز رنگ باشد) پنجاه گرم .

شرح ساخت :

شعله را روشن کرده و پاتیل را روی آن می گذاریم تا کاملا داغ شود . شیره مخلوط بلوط را درون آن ریخته و در جهت عقربه های ساعت 20 بار هم می زنیم . سپس دو قطره از روغن چشم مار را به آن اضافه می کنیم و یک بار در خلاف جهت عقربه ها هم می زنیم و بعد گوشت سبز رنگ را درون آن انداخته و به مدت 15 دقیقه صبر کرده و سپس هفت بار در خلاف جهت عقربه ها دوباره هم می زنیم .پودر استخوان فلامینگو را به آرامی بر روی آن می پاشیم و چند لحظه ای صبر می کنیم تا رنگ آن کاملا قهوه ای شود و بعد سه قطره باقی مانده از روغن چشم مار را به آن اضافه می کنیم و تا زمانی که رنگ آن طوسی کم رنگ نشده در جهت عقربه های ساعت هم می زنیم و پس از آن که رنگ معجون درست شد معجون کاملا آماده است . ولی توصیه می شود که یک روزپس از ساخته شدن صبر کنند و سپس اگر تغییر رنگ نداد آن را مصرف کنند .

تاریخچه ی معجون:

این معجون را سالازار اسلیترین قبل از بنای هاگوارتز کشف کرد و طبق داستان هایی که در این باره نقل شده وی در یکی از فصل های تابستان این معجون را در حالی که در آزمایشگاهش مشغول گرفتن روغن چشم مار افعی بود کشف کرد او در حال گرفتن روغن بود که ناخوداگاه دستش به شیشه روغن روی میز خورد ومقداری از روغن روی تکه ای از گوشت سبز رنگ نوعی مار ریخته شد و به سرعت رنگ گوشت را تغییر داد و او به این فکر افتاد که حتما در واکنش این دو ماده اثر نا شناخته ای وجود دارد و پس از آزمایش های مختلف به خواص این معجون دست یافت .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هرمیون گرنجر در 1387/2/19 23:24:10
هرمیون قلبی بزرگتر از مغز و استعدادش دارد!
Re: سازمان معجون سازان قرن
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 اردیبهشت 1387 22:07
نمایش جزئیات
آفلاین
1- نام سازنده ی معجون: رودریک هیتالوس ( 785-433 ق م )
2- نام معجون : معجون آنیماگوس
3- رنگ معجون : رنگ این معجون مانند معجون مرکب پیچیده ثابت نبوده و بسته به نوع جانور تفاوت دارد ولی قبل از اضافه کردن عصاره جانور رنگ آن سفید استخوانی می باشد.
4- حالت معجون: حالت این معجون همانند رنگ آن بسته به نوع جانور دارد و قبل از اضافه کردن عصاره بسیار غلیظ و فشرده می باشد.
5- بوی معجون : این خاصیت معجون نیز همانند دو خاصیت قبل بسته به نوع جانور داشته و قبل از اضافه کردن عصاره بوی گل خیس دارد.
6- طعم معجون :طعم این معجون (به دلیل اینکه حتما بعد از اضافه کردن عصاره مصرف می شود) طعمی شبیه گوشت جانور مورد نظر دارد.
7- توانایی اثر : این معجون تنها و تنها بر روی انسانها تاثیر می گذارد اما دانشمندان علم معجون سازی سالها بعد از هیتالوس با تغییر در ترکیبات این معجون از آن برای تغییر شکل حیوانات نیز استفاده کردند. نکته مهم درباره این معجون این است که سه مورد جانور استثنا برای جانور نما شدن وجود دارد که نمی توان به شکل آن در آمد:1-اژدها 2- تک شاخ 3-سانتور
8- ویژگی های معجون : تفاوت این معجون با معجون مرکب پیچیده در 4 مورد است:
اول اینکه این معجون هنگامی قابل استفاده است که حبابهایی بر روی سطح آن ایجاد شود که دوام این حبابها نیز در هر دوره یک ساعت می باشد. دوره ایجاد حبابها هر 23 ساعت یکبار است.مورد دوم اینکه این معجون بایستی حتما برای یک ماه به صورت مستمر و هر روزه خورده شود. سومین مورد اینکه تا ثیر این معجون ابدی بوده و هر جادوگر تنها یک بار می تواند در زندگی اش آن را استفاده کند که در غیر این صورت منجر به مرگ جادوگر می شود.آخرین و اساسی ترین تفاوت این معجون با معجون های دیگر در مدت تهیه آن می باشد.این معجون به حداقل 14 ماه پختن برای آماده سازی احتیاج دارد که با احتساب زمان مصرف 15 ماه برای اماده سازی و مصرف ان احتیاج است.به همین دلیل افراد کمتری تمایل به جانورنما شدن از این طریق دارند.

9- اثرات معجون : همانگونه که از نام معجون و توضیحات قبلی پیداست از این معجون برای جانورنما شدن استفاده می کنند.البته این معجون طولانی ترین و بی درد ترین راه جانورنما شدن است.پس از پایان دوره استفاده جادوگر می تواند به شکل جانوری که آن را انتخاب نموده تبدیل شود.ترتیب اثر این معجون بدین صورت است که جادوگر در طی دو هفته دوران مصرف رشد جانور را در وجودش حس می کند.بدین معنی که با گذشت دوره خصوصیات شخصیت جانور در جادوگر رشد پیدا می کند و در دو هفته دوم ویژگی های ظاهری جانور در جادوگر پیدا می شود.در پایان یک ماه جادوگر حسی شبیه به حس جانور پیدا کرده و می تواند به آسانی خود را به آن جانور تبدیل کند.البته عادت کردن به شخصیت جانور نیاز به گذشت زمان دارد.
10- وسایل مورد نیاز برای ساخت معجون : وسایل ساخت این معجون شامل پاتیلی با حجم 30 لیتر و با جنس مس و همچنین آتشی است که باید به مدت 14 ماه در زیر پاتیل معجون روشن باشد.و مواد لازم برای این معجون:
آب مقطر 30 لیتر
خون اژدها 2 لیتر
ساییده شاخ تک شاخ 50 گرم
پودر پوست آفتاب پرست 220 گرم
برگ نیلوفر آبی 4 عدد
نیش زنبور وحشی 3 گرم
زهر آکرومانتیولا 2 سی سی
پوسته درخت سیب 40 گرم
علف دریایی 25 گرم
ریشه ونه موس تنتا کولا 10 گرم

11- شرح ساخت : ابتدا پاتیل را با آب مقطر پر کرده و برای 4 ساعت می گذاریم تا بجوشد.بعد از 4 ساعت مواد را به همان ترتیبی که در لیست آمده و با برنامه زمانی زیر به معجون اضافه می کنیم.
{4-5-6-8-12-30- 35-36-37}(از راست به چپ بر حسب ساعت)
بدین معنی که بعد از 4 ساعت جوشیدن آبخون آزدها را اضافه می کین م و دوباره 4 ساعت بعد ساییده تک شاخ را و به همین ترتیب ادامه می دهیم
در هر بار اضافه کردن معجون با ترتیب زیر پاتیل را هم می زنیم
{4-5-6-11-23-20-15-9-4}
باید توجه داشت که جهت هم زدن هم در جهت و هم در خلاف جهت عقربه های ساعت است.مثلا 4 بار در جهت عقربه های ساعت و 4 بار در خلاف آن.
بعد از پایان یافتن اضافه کردن مواد معجون را تا پایان 14 ماه به حال خود رها می کنیم.البته نکته مهمی که باید توجه داشت اینجاست که در این مدت بایستی شعله زیر پاتیل یکنواخت باشد و با تغییر در شعله معجون خاصیتش را از دست میدهد.پیشنهاد می شود در این مدت پاتیل در مکانی کاملا در بسته و بدون رفت و آمد نگهداری شود تا در ترکیبات آن اشکالی پیش نیاید.رنگ معجون از پایان اضافه کردن مواد تا آخر 14 ماه بایستی به رنگ سفید استخوانی ، ثابت بماند.
در پایان 14 ماه با مشاهده اولین حبابها بر روی سطح معجون آماده استفاده است.این معجون تنها به تعداد دفعات 30 بار حباب می کند که در صورت از دست دادن حتی یک نوبت کلیه زحمات جادوگر بر فنا می شود.
اما مهمترین و اصلی ترین ماده این معجون عصاره حیوان است.جادوگر بایستی حیوانی را به غیر از مستثنی ها انتخاب نموده و سپس اقدام به تهیه قسمتی از بدن آن نماید.این قسمت بهتر است از قسمت گوشتی بدن حیوان باشد ، هر چند که پوست و مو هم جواب می دهد.مرغوبترین قسمت بدن جانور قلب اوست که البته بسیار سخت بدست می آید اما معجون را قوی و موثر می نماید.عصاره حیوان بایستی در پایان 14 ماه و هنگام مشاهده اولین حبابها در معجون ریخته شود.پس از این کار معجون رنگ ، بو و طعم خاص مربوط به حیوان را می گیرد.
12- تاریخچه ی معجون : این معجون در نوع خود تاریخچه جالبی دارد.اولین تلاشها برای ساخت این معجون توسط تئودور جادوگر بزرگ صورت گرفت.و این تلاش تا برادر رودریک ، آرتور بی نتیجه ماند و همگی جادوگرانی که دست به این کار زده بودند مردند.ایده تبدیل شدن به جانور ها هنگامی به ذهن تئودور خورد که مشغول تحقیق بر روی اولین طلسمها و وردهای تغییر شکل کار می کرد.تمامی جادوگران قبل از رودریک در این معجون تغییراتی ایجاد کردند و آن را تکامل بخشیدند اما رودریک عیب اساسی معجون راکه جادوگران قبل از او نیافته بودند پیدا کرد و آن عیب مدت زمان کمی بود که قبل از او در آماده کردن معجون در نظر گرفه میشد.رودریک با به خرج دادن حوصله بیشتر توانست در سال 503 ق م معجون را کامل کند و تبدیل به یک عقاب شود.البته در زمان رودریک او سه سال برای آماده شدن معجون صبر کرد که دانشمندان در طول سالها با تغییرات در ساختار معجون این مدت را به 14 ماه کاهش دادند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
و اکنون جاناتان وایز می رود تا جای خود را به جد بزرگ بدهد
شناسه بعدی من:
گودریک گریفیندور
Re: سازمان معجون سازان قرن
ارسال شده در: چهارشنبه 4 اردیبهشت 1387 19:48
نمایش جزئیات
آفلاین
1.نام معجون:
آرونتا پورت(arunta port)،البته به معجون سلیقه هم رواج دارد.
2.نام سازنده معجون:
پرنل فلامل
3.رنگ معجون:
بنفش تیره تا حدودی به سیاه رنگ میزند.
4.حالت معجون:
مایع بسیار غلیظ،کاملا صاف و بدون نا خالصی
5.بوی معجون:
تند و تا حدی زننده(استشمام بیش از اندازه بوی این معجون باعث ایجاد خارش،حساسیت و حالت تهوع میشود.)
6.طعم معجون:
مزه ی آن همانند لجن مرطوب می باشد(البته کمی شیرینی زننده ای در طعم این معجون محسوس است)
7.توانایی اثر:
هر مقدار که از این معجون بیشتر استفاده شود،تاثیر آن قوی تر و با کیفیت بیشتری میباشد.اما در مدت زمان تاثیر معجون هیچ گونه تغییری ایجاد نمیشود و همیشه اثر آن 24 ساعته می باشد.
در ضمن باید یاد آور شد که اثر این معجون در زنان نصف اثر آن در مردان است و در اشخاص زیر 17 سال نیز هیچ گونه تاثیری ندارد.
8.ویژگی های معجون:
در صورت کامل بودن به مدت هر پنج دقیقه بخار غلیظ سیاه رنگی با حرارت زیاد از این معجون بلند میشودوهر چه این معجون نا مرغوب تر باشد،بخار سرد تر و با دیر تر از مدت اصلی(5 دقیقه)خارج میشود.
9.اثرات معجون:
وقتی یک فرد به یک مهمانی مهم یا مجلس شبانه یا .... دعوت میشود ولی لباس مناسبی برای پوشیدن ندارد،خوردن این معجون به شکل معجزه آسایی لباس شخص را عوض کرده و به صورت یک لباس بسیار زیبا و مد روز در می آورد.البته اگر شخص بخواهد لباسش مورد پسند شخص خاصی(به طور مثال دوست یا نامزدش)واقع شود و حتی او را تحت تاثیر قرار دهد اما لباس مناسبی بدین شکل نداشته باشد و یا سلیقه آن فرد را نداند میتواند با استفاده از یک لاخ از موی سر او درون معجون،به هدف خود برسد و کاملا آن فرد را شیفته خود کند.(البته اگر شیفته شما نشد بدانید که متاسفانه از چهره بسیار زشتی بر خوردارید و من در این مورد قادر به انجام کاری نیستم.)
10.عوارض معجون:
این معجون دارای عوارض خاصی نیست.فقط در صورتی که زیاد از آن استفاده شود باعث دل درد و چاقی میشود.
11.وسایل مورد نیاز:
پنج عدد گلبرگ گل سنبل سمی،نیم گرم پودر چوب بید کتک زن،یک قطعه پارچه بنفش رنگ در ابعاد سه در چهار سانتی متر،یک بطری عصاره روماتم گل زرد(مایعی زرد رنگ با بوی لجن که تا حدی کمیاب و گران قیمت میباشد)،عرق شاه توت جنگلی دو قطره،یک تخم سه روزه کفتر شهابی،یک میله از جنس فلز آب مروارید سفید به طول سی سانت و قطر پانزده میلی متر- یک لاخ موی شخص مورد نظردر صورت لزوم(به توضیح قسمت 9 مراجعه شود)
12.طرز ساخت معجون:
ابتدا محتوای بطری عصاره روماتم را در پاتیل خالی میکنیم و ورد «سیپارومانیول» را روی آن اجرا میکنیم تا رنگ بنفش پیدا کند.سپس یک گلبرگ سنبل را داخل پاتیل می اندازیم و با میله مخصوصمان یک دور به هم میزنیم و تا گلبرگ پنجم این کار را ادامه میدهیم.بعد از این که دور پنجم را زدیم یک دور هم بر خلاف دور های قبلی به هم میزنیم و پودر چوب بید کتک زن را به همراه یک قطره عرق شاه توت جنگلی به آن اضافه میکنیم و آن را ثابت به مدت یک ساعت کنار میگذاریم.بعد از یک ساعت تخم کفتر را با قطره دیگر شاه توت مخلوط کرده و داخل معجون میریزیم.بعد از این چهار الی هشت بار داخل معجون فوت کرده و بلافاصله پارچه را در معجون فرو میبریم و منتظر میشویم پارچه کاملا در آن حل شود.سپس خوب معجون به هم میزنیم تا رنگ آن تیره تر و غلیظ تر از قبل شود.معجون همین جا حاضر و آماده مصرف است.(اضافه کردن یک لاخ مو در این مرحله امکان پذیر است)
13.تاریخچه معجون:
این معجون بسیار قدیمی است و به زمانی جادوگری به نام پرنل جوان بوده،برمیگردد.بر اساس صفحه 847 دفترچه خاطرات پرنل فلامل،ایده ساخت این معجون در یکی از رورهای ماه اکتبر حدود پانصد و هشتاد سال قبل به ذهن او خطور نموده است:
«روز 18 ماه اکتبر بود.من خوشحال از این موضوع که به یک جشن شبانه دعوت شده ام سراغ کمد لباس هایم رفتم.خیالم راحت بود که لباس بنفش بسیار زیبایی دارم که میتوانیم آن را بپوشم.اما وقتی لباسم را که به طرز فجیعی پاره شده بود دیدم،نزدیک بود از ناراحتی سکته کنم.آن روز آن قدر ناراحت و عصبی بودم که هر چیزی را که دم دستم میدیدم؛داخل پاتیلم پرت میکردم.حتی تکه ای از لباس بیچاره ام را هم کندم و داخل پاتیل انداختم.همین طور که گریه میکردم،متوجه بلند شدن بخار هایی از داخل پاتیل شدم و متوجه معجونی که به طور اتفاقی آن را ساخته بودم شدم.آن شب من دارای بهترین لباس مجلس بودم.بعد ها معجونم را تغییر دادم و کامل تر نمودم تا به یک معجون مفید و با قابلیت بالا تبدیل شد.»
امروزه این معجون یکی از مهم ترین معجون های مورد علاقه زنان و پر فروش ترین معجون ها محسوب میشود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گفتمش دل ميخري؟پرسيد چند؟
گفتمش دل مال تو تنها بخ�
Re: سازمان معجون سازان قرن
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 اردیبهشت 1387 20:02
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام. به عنوان پست اول در مسئولیت من خوب بود. ولی سعی کن غلط املایی نداشته باشی در ضمن اولین دوره مسابقات از همین حالا شروع می شه.

___________________________________
گریفیندور
اگه دوست داری تو مسابقه شذکت کنی همین پست رو دوباره بزن

___________________________________
مهلت مسابقه تا اطلاع ثانوی

بای بای

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
Re: سازمان معجون سازان قرن
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 اردیبهشت 1387 15:18
نمایش جزئیات
آفلاین
نام معجون:عقل
رنگ:نقره ای
مزه:تلخ
مواد مورد نیاز:چند تار موی ابوالهول-پوست مار افریقایی-موی شخص استفاده کننده-شربت خربق-سنگ قمر-روغن نیشکر-امونیاک
شکل:مایع
نحوه ی مخلوط کردن:موی ابوالهول را بشویید بگذارید خوب بپزد.بعد همین کار را برای وی خود انجام دهید.سنگ قمر را بسابید.امونیاک و شربت خربقر بریزید در مر حله ی اخرر.وغن اضافه کنید.

توانایی تفکر و تعقل را برای 12 ساعت به همراه دارد

استفاده در اتحانات ممنوع
برای افراد زیر 17 سال ممنوع
نام جدید :ندارد چون تازه اولین بار است که درست میشود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گریفیندور در 1387/2/3 15:22:05
ویرایش شده توسط گریفیندور در 1387/2/3 15:27:28
عشق واقعي تنهايي را به يگانگي مبدل مي سازد . اگر ديگري را دوست ميداري ، اگر مي خواهي ياريش كني ، كمك كن تا يگانه شود . نه نبايد او را اشباع كني .?
Re: سازمان معجون سازان قرن
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 اردیبهشت 1387 14:42
نمایش جزئیات
آفلاین
رون ویزلی از کار بر کنار شد

از همین تاریخ من مسئول این تاپیک هستم

و رون ویزلی به دلیل عدم حضور در تاپیک از تاپیک اخراج شد.
به زودی مسابقه جدیدی اعلام می کنم

اخراج معنی نداره،رون ویزلی هر موقع دوباره برگرده میتونه اینجا فعالیت کنه،مثل خیلی از ما حتما ایشون کاری براش پیش اومده و نتونسته بیاد سایت،زحمات قبلیشم نباید فراموش شه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1387/2/4 11:45:06
تصویر تغییر اندازه داده شده
Re: سازمان معجون سازان قرن
ارسال شده در: شنبه 17 فروردین 1387 20:19
نمایش جزئیات
آفلاین
جیمز پاتر (پست 323 )
ویلی بیلی ویلی
23 امتیاز

جیمی پیکس (پست 324)
لاسپرکاتومین
21 امتیاز

هدویگ(پست325)
آنيمون وانتاراكسوني
20 امتیاز

امتیازات کلی رو به زودی میزارم ولی مسابقه هنوز ادامه داره در ضمن باید بگم کیفیت معجون ها خیلی پایین اومده . به قسمت های شرح ساخت و تاریخچه بیشتر وقت بزارین .

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من همون روبیوس هاگریدم !!!
عضو اوباش هاگزمید
Re: سازمان معجون سازان قرن
ارسال شده در: جمعه 16 فروردین 1387 19:20
نمایش جزئیات
آفلاین
نام معجون: آنيمون وانتاراكسوني

رنگ معجون: نارنجي

بوي معجون: بوي توت فرنگي

مزه ي معجون: بسيار خوش طعم. مزه ي توت فرنگي

حالت معجون: مايع

نام سازنده ي معجون: هدويگ

توانايي اثر: اين معجون فقط روي انسان ها تاثير ميگذارد. انسان هاي زير 10 سال حق استفاده از اين معجون را ندارند. اين معجون روي حيوانات و گياهان تاثيرگذار نيست.

ويژگي هاي معجون: داراي مواد صورتي رنگي كه فقط به صورت جامد روي معجون شناور هستند.

اثرات معجون: اين معجون ، به انسان كمك ميكند كه نترسند! بله. اگر در مكان ترسناكي بوديد و اگر در شرايط ترسناكي قرار گرفته بوديد و اگر در كل از چيزي ميترسيد ، پنج قطره از اين معجون را بنوشيد، تا ديگر نترسيد و با شجاعت به كارتان ادامه دهيد.


وسابل مورد نياز براي ساخت معجون: نيش يك عدد زنبور ، استخوان يك گرگ ، پشم گوسفند ، پوست پلنگ ، 5 عدد نيش باسيليسك ، يك پر از ققنوس ، دو عدد سوسك

شرح ساخت: ابتدا استخوان گرگ را به صورت خورد شده در پاتيلي قرار مييدهيم. سپس نيش زنبور ، پشم گوسفند و پوست پلنگ را به آن اضافه ميكنيم. بعد از آن ، پاتيل را ميجوشانيم. ماده ي سرخ رنگي در پاتيل مشاهده ميشود. سپس سوسك ها را درون پاتيل ديگري قرار ميدهيم و روي آن ها را با نيش هاي باسيليسك ميپوشانيم. اين پاتيل را هم ميجوشانيم.پس از يك دقيقه ، پاتيل اول را با دومين پاتيل مخلوط ميكنيم. معجون به رنگ نارنجي در مي آيد. در آخر ، پر ققنوس را له كرده و در معجون ميريزيم. معجون را هم ميزنيم. معجون حاظر است.

تاريخچه ي معجون: اين معجون در سال 1956 توسط شخصي به نام هدويگ ساخته شد. يك روز ، اين شخص كه بدون اجازه وارد وزارتخانه شده بود ، با تعداد بيشماري ديوانه ساز مواجه شد. هدويگ از وزارتخانه فرار كرد و با ترس و لرز به خانه اش برگشت. او به شدت از ديوانه ساز ها ميترسيد. تا اين كه يك روز ، هدويگ با چندين آزمايش به اين معجون دست يافت و اين معجون را اختراع كرد. هدويگ پنج قطره از اين معجون را نوشيد و بعد به وزارتخانه رفت. او با شجاعت ورد اكسپكتوپاترونوم را اجرا ميكرد. و بالاخره موفق شد سپر مدافع بسازد و ديوانه ساز ها را از آنجا دور كند. پس از آن ، اين معجون به خيلي ها كمك كرده و خيلي ها را از مرگ حتمي نجات داده. چون همون طور كه ميدونيد ترس برادر مرگه.

نكته ي قابل توجه: اين معجون فقط به مدت 2 ساعت تاثيرگذار است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق ايمان است.

عضو محفل ققنوس عضو ارتش دامبلدور
Re: سازمان معجون سازان قرن
ارسال شده در: جمعه 16 فروردین 1387 12:50
نمایش جزئیات
آفلاین
نام معجون: لاسپرکاتومینو

رنگ معجون : ابی نفتی

بوی معجون: بویی شبیه بویگوگرد و گزنه

مزه ی معجون: مزه ی نوعی داروی گیاهی بسیار تلخ

مزه ی معجون: این معجون توانایی افکار دیگران است که در یسیاری از کارها میتوان از ان استفاده کرد و همین طور در صورت عدم وجود چوب دستی از این معجون استفاده میشود یا سر کلاس درس. البته اگر از این معجون زیاد از حد استفاده شود ممکن است دیگر خاصیتش از بین نرود.

نام سازنده معجون: جیمی پیکس


مواد لازم برای معجون: سه مژه یجن خانگی ( مذکر) - یک قوطی پودر کاری - یک کاسه پودر خردل - مقداری سم اژدر مار جنگلی- دو تا حلزون- استخوان پودر شده - سم نیش زنبور زرد و پشمالو- سه تا مارمولک- یک ساس و یک کک- روغن مار شاخ دار داروی اسپرکامو.

طریقه ی ساخت معجون: در ابتدا باید ته پاتیل را داروی اسپر کامو بریزیم پودر کاری و پودر خردل را با روغن مار شاخ دار مخلوط کرده و در ته پاتیل بگذاریم بعد سم اژدر مار را باسم نیش زنبور زرد و پشمالو در پاتیل میگذاریم بعد حلزون ها و کک ها و ساس ها را در یک ظرف جداگانه جوش می دهیم و پاتیل را روی شعله ی اتش میگذاریم و بعد از 2 ساعت معجون اماده میشود و در اخر هم مژه ها را توی پاتیل می گذاریم.

حالت معجون : مایع بسیار غلیظ

اثرات معجون: این معجون فقط بر روی انسان ها کارساز است و برای حیوان ها اثری ندارد.

ویژگی های معجون: این معجون دارای دودهایی به رنگ ابی کمرنگ و رگه هایی از ابی پررنگ است.

توانایی اثر: برای بچه ها ی زیر 13 سال 5 قاشق و برای بالای 13 سال 10 قاشق باید خورده شود نه بیشتر و نه کمتر و اثر ان بعد از 4 ساعت از بین میرود.

تاریخچه ی معجون: این معجون در سال1817 توسط یک ساحره ی امریکایی به نام ماتیلدا ازکمندر ساخته شد او یک فرزند داشت که اصلا درس نمی خواند به همین دلیل برای این که فرزندش در درس عالی باشد این معجون را ساخت و به فرزندش داد اما چون طریقه ی استفاده از معجون را نمیدانست فقط یک قاشق به او داد به همین دلیل فرزندش دچار فراموشی کامل شد. اما بعد از سال ها یک ساحره ی دیگر به نام جیمی پیکس این معجون را پیدا و کامل تر کرد و امروزه از این معجون در بسیاری از کار ها استفاده میشود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: سازمان معجون سازان قرن
ارسال شده در: چهارشنبه 14 فروردین 1387 15:25
نمایش جزئیات
آفلاین
نام سازنده: جیمز پاتر
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
نام معجون: ویلی بیلی ویلی
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
رنگ معجون: به رنگ آبی آسمانی
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
حالت معجون: مايع
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
بوی معجون: عطر یاس
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
طعم معجون: بسیار شیرین
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
توانایی اثر: این معجون بر روی انسانها به اندازه هر سی سی 1 روز و بر روی حیوانات به اندازه هر 5 سی سی 1 روز کار می کنه.برای اجنه هر 10 سی سی از این معجون ا روز کار می کنه. برای گیاهان و ارواح و دیگر موجودات زنده و همچنین برای کودکان زیر 12 سال قابل استفاده نیست.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
ویژگی های معجون: دارای بخارهای رنگی به هر رنگی که شما دوست داشته باشید.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
اثرات معجون: به هرکس از این معجون بدی می تونی وادارش کنی هر کاری که دوست داری برات انجام بده. با توجه به اینکه انجام طلسم فرمان جزو طلسم های نا بخشودنی پس باید بتونیم از یه راهی دیگران رو زیر نفوذ بگیریم.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
عوارض معجون: مصرف مداوم این معجون به مدت 1 ماه باعث فراموشی موقت، سرگیجه و سر خوشی می شود.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
ترکیبات سازنده:
محلول گیاه ویلی بیلی. 2 مو از دم تک شاخ. یک قطره خون اژدها. ریسه قلب اژدها به اندازه مورد نیاز(نسبت به مدتی که می خواهیم شخص را زیر نظر بگیریم). آویشن وحشی. گل درخت خاس. چشم غورباغه یک جفت.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
مراحل ساخت:
ابتدا محلو گیاه ویلی بیلی را در پاتیل ریخته و 3 دور و نیم بر خلاف جهت عقربه های ساعت هم می زنیم. سپس 1 مو از دم تک شاخ را افزوده و می گذاریم تا خوب جوش بخورد. سپس ریسه ازدها را با پشت چاقو می فشاریم و نصف آن را در معجون ریخته سپس 15 دور در جهت عکس عقربه های ساعت و 5 دور در جهت عقربه های ساعت هم می زنیم و پس از آن می گذاریم تا جوش بزند هنگامی که معجون به رنگ نیلی در آمد تمام آویشن وحشی را به آن اضافه کرده و در پاتیل را می گذاریم. یک ربع که گذشت چشم قورباغه را اضافه کرده و آنقدر هم می زنیم تا جذب معجون شود.
بقیه ریسه اژدها را نیز اضافه کرده و 2 دور در جهت عمود و 2 دور در جهت افق هم می زنیم. سپس مو تک شاخ را اضافه کردهو می گذاریم تا معجون به رنگ خاکستری شود. (تا اینجا معجون باید بو و طعمی نا مطبوع بدهد) در نهایت گل درخت خاس را با چاقو ریز ریز می کنیم و به معجون اضافه می کنیم و آن قدر در جهت عقربه های ساعت هم می زنیم که معجون به رنگ ارغوانی بشود و بوی خوش و طعمی عالی به خود بگیرد.
این معجون باید یک دور کامل گردش ماه (1 ماه ) بماند تا خوب قوام بیاید.
نکته: اگر هر یک از مراحل ساخت معجون را به هر شکلی اشتباه انجام دهید بلافاصله معجون شما منفجر شده و در صوت برخورد با بدن آن را به شدت زخمی می کنید.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
تاریخچه ی معجون:
بر اساس افسانه ها در حدود 400 سال پیش یکی از معجون سازان معروف جهان به نام آلین تروانتا بیگارد، چنین معجونی را ساخته بود. اما هیچ کس این افسانه را با ور نمی کرد.تا اینکه سال ها بعد جیمز پاتر برای محافظت از اعضای محفل و اعتراف گیری از مرگ خواران از این بار دیگر روی این معجون کار کرد و این افسانه را به حقیقت تبدیل کرد. روحش شاد و یادش گرامی باد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده