جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  22 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  122 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  243 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  239 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  323 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
دفتر اساتيد
ارسال شده در: سه‌شنبه 18 تیر 1387 10:44
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

چرا قاطی میکنی مرد؟! آلبوس سکته میکنی ها!!!
واتسون کیه؟! قرار چیه؟
حیا کن پیر مرد!

بابا بیخیال، یه امتیاز اینقدر ارزش داره که اینطوری با هم صحبت کنید؟! ببخشید که دخالت میکنم به عنوان یه دانش آموز هاگوارتز می پرم این وسط.

حس میکنم این ناهماهنگی تقصیر منه، درک عزیز بر اساس معیاری که تعیین کردم نمره دادن، خب یک استاد تمام معیارش رو برای امتیازدهی شاید در پست مشخص نکنه و من مطمئن هستم معیارهای مشخص نشده دیگه که درک برای امتیازدهی مشخص کرده پیش خودش مطمئنا با اونی که من فکر میکردم متفاوته.

نمیدونم چی بگم، خود درک رسیدگی میکنه، درسته من جلسه اولو تدریس کردم، اما اگه اعتراض به این شکل جدی باشه، اگر موافقت کنید من برای این جلسه اول امتیازدهی کنم. به غیر از پست خودم که درک امتیاز داده بقیه رو. یا فقط مال شما و بارتی رو.حالا اون با خودتونو که چنین نظری داشته باشین یا نه. مدیریت یا شورا باید تصمیم گیری کنه. ولی من اعلام آمادگی کردم.
آماده ام.

حالا چرا اینقدر عصبانی اید شماها؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]اینیگو ایماگو[/fa][en]ΙΜДĠΘ[/en] در 1387/4/18 10:49:17
"Severus...please..."
Re: دفتر اساتيد
ارسال شده در: دوشنبه 17 تیر 1387 21:34
نمایش جزئیات
آفلاین
1)من به شدت با نحوه تکلیف دهی معلم ها مشکل دارم..آدم یه مقدار سوژه دارم هر ترم یه نوع تکلیف میدین بعد دوست دارید توش تنوع هم داشته باشه!مگه درگیری دو تا جادوگر سیاه سفید چقدر سوژه داره من هر بار یه چیزی بنویسم و برای هر معلم یه چیز متفاوت بزنم؟

2)15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من تازه عضو سایت شده بودم،اولین امتیازم 22 بود..حالا بعد از این همه عضویت 15 گرفتم خیلی برام جالبه..درک عزیز به جای اینه مشکلات پست منو بگی بیشتر برام تاسف خوردی..حداقل بگو تا شاید بتونم مشکلاتم رو از استادی مثل شما یاد بگیرم تا بعدا به مشکل بر نخورم..آخه میدونی ناظرای انجمن ها پست های ارزشی منو پاک میکنن من نیاز به کمک دارم!اگر میشه یکی شماره اما واتسون رو به من بده چون من از ایشون خوشم میاد..خیلی خوبن..مخصوصا از نظر اندام و اینا!اگر شمارشو نمیدید،حداقل بهش بگید یه شب قرار بذاره من برم پیشش!

هووووم..والا به نظر من پستم کم کم 20 رو باید میگرفت در حالی که خودم رو 25 حساب میکردم..فکر نمیکنی خیلی پایین دادی عزیزم؟

با تشکر - آلبوس به شدت عصبانی که روانی شده!امین آبــــــــــاد کجاست!؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1387/4/17 21:37:05
ارسال شده در: دوشنبه 17 تیر 1387 19:43
نمایش جزئیات
آفلاین
اعتراض از درک ، استاد درس مراقبت از موجودات جادویی :

سلام . آقا این چه وضعشه ؟؟ من یه رول نوشتم به من داده صفر . اینجا رو ببینین :
نقل قول:
بارتی کراوچ: 0 - صفر
مطمئنی این پست مربوط به این تکلیف بود؟
خب ... حالا پست من رو در تکلیف بخونین :
نقل قول:
تاریخچه ی جادوی سیاه ، چاپ اول 1999 ، ص 1111

اثری از سرمای بیرون از کافه نبود . با ورود هر کس بادی شدید وزیدن می گرفت و با بسته شدن در دوباره باد خاموش می شد و منتظر باز شدن بعدی در بود .
گرمای کلافه کننده ای بر کافه ی مذکور حکم فرما بود . همه منتظر بودند تا کسی در را باز کند و برای آنها کمی سرما با خود به ارمغان آورد .

به آرامی در باز شد ، بادی سرد بر سر و روی افراد حاضر وزید و شخصی وارد شد . از روی نقابی که بر صورتش نهاده بود و شنل مشکی ای که بر تن داشت معلوم بود که مرگخوار است .
پس از مکس کوتاهی که سکوت تنها حاکم آن بود ، نگاهی به اطراف انداخت و فریاد زد :
- اتکانتیس !

چوبدستی برهنه اش را نیز در این هنگام روی گلویش قرار داده بود و حال از دهانش آتش بیرون می آمد .
هیچ اراده ای نداشت ، آتش به این سمت و آن سمت پرتاب می شد و بالاخره همه جا آتش گرفت و همه مردند .

خوشحال و پیروز نگاهی به مردگان و سوختگان انداخت و با خود گفت :
- ارباب ، لرد سیاه حتما از من راضی خواهند بود
خب حالا من خودم این پست رو نقد می کنم و حداکثر امتیازی رو که به خاطر هر چیز می تونم کم کنم رو می ذارم :
1. کوتاه بودن پست : 3 امتیاز
2. خوب نبودن سوژه : 3 امتیاز
3 . فضا سازی : 3 امتیاز
4. دیالوگ : 3 امتیاز
*البته ، برای موارد 1 و 4 نمی توان امتیاز کم کرد*

در هر صورت می بینین که برای موارد فوق هم که دو مورد از آن همینجوری نوشته شدن و درباره ی اونا نمی شه از پست امتیاز کم کرد ... هم کلا 12 امتیاز کم می کنن و امتیاز پست اینجانب می شود : 18 امتیاز !
*لطفا هر چه زودتر رسیدگی کنین*

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 16 تیر 1387 15:21
نمایش جزئیات
آفلاین
اساتید لطفا توجه کنن!

این اشتباه از من بودش که توی اون پست این طوری نوشتم !

چند نمونه مثال میزنم لطفا به این مثال ها برای امتیاز دهی دقت نمایید!

27.6 = 28
24.4 = 24
25.5 = 26
29.9 = 30
21.1 = 21
23.8 = 24
20.2 = 20

ما در واقع باید اعشار رو از بین ببریم ! اگر عدد اعشاری کسر بیش از نیم یا خود نیم داشت به عدد بعدی میرسد ! اگر کمتر از نیم بود به خود عدد میرسد !!!

و بعد در مورد نکاتی که پرسی ویزلی از طرف من گفتم باید بگم قانون شماره ی 3 برای دانش آموزان کسر امتیاز در بر نخواهد داشت !

این نکات با ویرایش صحیح توسط خود من در تابلوی اعلانات زده خواهد شد!

با حساب این موارد لطفا اگر اساتید که امتیازات خودشون رو دادن ویرایشات لازم رو انجام بدن !

و ضمنا کاربر سلسینا واربک شناسشو تغییر داده به هلنا راونکلاو !

لطفا امتیازات شناسه ی قبلی ایشون رو برای گروه اسلاترین ثبت نمایید.(گروه قبلیشون) و در صورت پست زدن با شناسه ی جدید برای راونکلاو طبق روال محاسبه کنید !

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/4/16 15:28:49
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: یکشنبه 16 تیر 1387 12:46
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

خوب ، در اون صورت بهتر بود همون اول به اون امتیاز گریفیندور اشاره کنی ، یه مقدار اعشارش گنگ بود و الان من از یکی دیگه هم سوال کردم دیدم درسته ، ویرایش کردم امتیاز رو

موفق باشی

ویرایش :

اساتید به این مورد توجه کنند :

از دادن تکالیف با گذاشتن محدودیت و همینطور تکالیف خسته کننده خودداری کنید . هاگوارتز به نوعی تفریح برای دانش آموزان محسوب میشود و نباید با دادن تکالیف جدی و خسته کننده باعث محروم شدن عده ای شویم ! اساتید میتوانند تکالیفی بدهند که بتوان با دو سبک جدی و طنز آنها را نوشت .

اساتید اختیار کامل در مورد کلاس هاشون دارن ، ولی حق ایجاد محدودیت رو نداره ! جلسه اول مشکلی نداره ولی برای جلسه دوم به بعد در صورتی که ببینم با استاد برخورد میکنم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/4/16 14:20:23
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/4/16 14:27:06
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: یکشنبه 16 تیر 1387 12:36
نمایش جزئیات
آفلاین
اینی رو که شما گفتی درست و من هم بلد بودم ولی در همون امتیاز دهی شما امتیاز گریفندور 481 هست و تقسیم بر تعداد که 17 نفر باشه می شه 28.294 و این همون اعشار دو هست ولی شما اون رو به 29 رند کردین !
یعنی 28.294 = 28

پس لطفا این درست بشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 16 تیر 1387 12:26
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
ولی در امتیازات کلاس پیشگویی می بینیم :
راونکلاو 142 امتیاز با 5 شرکت کننده دارد و امتیازش بعد از تقسیم می شود 28 در صورتی که 142 تقسیم بر 5 می شود 28.4 که بعد از رند شدن می شود 29 .

ممکنه بگید که او دو از 142 در نظر گرفته نشده ولی اگر قرار باشد چیزی در نظر گرفته نشود در 3 در 133 کلاس تاریخ جادوگری هم نباید در نظر گرفته شود !

یعنی هنوز اینو نمیدونی دیگه ؟

نمیدونم شما چند سالته ولی توی درس آمار دوم دبیرستان ، میاد که وقتی عددی رو تقسیم میکنی ، اگر اعشار کوچکتر از پنج باشه ، عدد به کمتر از خودش رند میشه و اگر پنج به بالا باشه به عدد بعدی خودش رند میشه !

یعنی : 142 تقسیم بر پنج میشه 28.4 ، اعشار چهار هست و کوچکتر از پنج ، پس به 28 رند میشه ، اگر تقسیم شده بود 28.5 اون موقع عدد 29 رند میشه !

اصلا هم اینطور نیست که عدد دو در نظر گرفته نشه ، یا 3 یا غیره ! روش کار همینطور هست که گفتم و امتیازی که دادم مشکلی نداره

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 16 تیر 1387 11:25
نمایش جزئیات
آفلاین
به پروفسور پرسی ویزلی :

با سلام
پروفسور عزیز در امتیازات کل ما امتیازات کلاس تاریخ جادو گری رو به شکل زیر در ویرایش شما در هفت صد و نهمین پست شرح امتیازات می بینیم :
نقل قول:
راونکلاو:133تقسیم بر 5 میشود 26.6 رند شده به 27

ولی در امتیازات کلاس پیشگویی می بینیم :
راونکلاو 142 امتیاز با 5 شرکت کننده دارد و امتیازش بعد از تقسیم می شود 28 در صورتی که 142 تقسیم بر 5 می شود 28.4 که بعد از رند شدن می شود 29 .

ممکنه بگید که او دو از 142 در نظر گرفته نشده ولی اگر قرار باشد چیزی در نظر گرفته نشود در 3 در 133 کلاس تاریخ جادوگری هم نباید در نظر گرفته شود !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 15 تیر 1387 23:37
نمایش جزئیات
آفلاین
قابل توجه تمامی اساتید ، بازرسان و داوران کوییدیچ ترم ششم

دانش آموزان

1- به هیچ وجه هیچ دانش آموزی حق ارسال تکلیفش را حتی یک ثانیه بعد از ارسال امتیازات و تدریس توسط استاد را ندارد . در صورت مشاهده هم از دانش آموز و هم از استاد مورد نظر امتیاز کسر میشود .

2- سوالات را از هم تجزیه کنید و با کمک بولد کردن ( پر رنگ کردن ) متن استاد را از تشخیص سوال و متن رول راهنمایی کنید .

3- از تمام دانش آموزان درخواست میشود به هیچ وجه تا پایان یافتن ترم هاگوارتز تغییر شخصیت و گروه ندهند ! در صورت مشاهده از دانش آموز امتیاز کسر میگردد .

اساتید

1- در مورد تکالیفی که ارائه میکنید دقت کنید ، درک تکالیف برای دانش آموزان به هیچ وجه نباید دشوار باشد . همچنین توجه کنید که موضوع تکلیف ارائه شده با موضوع تدریس یکسان باشد .

2- اساتید در این ترم موظف به ارائه نقد نیستند ، ولی از اساتید درخواست میشه که حتما برای دانش آموزانی که امتیاز کامل نگرفتند ، توضیحی در حد دو سه خط ارائه کنید تا مشکلات مشخص شود و اعتراضات بی پایه و اساس صورت نگیرد .

3- تمام اساتید موظف هستند که دقیقا به اعتراضاتی که در دفتر اساتید صورت میگیرد بپردازند و تکلیف دانش آموز و امتیاز ارائه شده را مجدد بررسی کنند و در صورت نیاز امتیاز را اضافه کنند . برخی اساتید فکر میکنند که اگر به اعتراضی امتیاز بدهند ، باعث بی ارزش شدن کارشان میشوند در صورتی که اینطور نیست .

4- سعی کنید ابتدا امتیازات جلسه قبل را وارد کنید و سپس تدریس را بفرستید . در صورتی که فکر میکنید ممکن است در روز های تدریس نتوانید امتیاز دهی کنید ، با هر تکلیفی که در کلاستان ارائه میشود پیش بروید و امتیاز آن را بنویسید ! با این کار کیفیت امتیاز دهی به پست ها هم بالاتر میرود .

5- در صورتی که فکر میکنید نمیتوانید جلسات جلسه قبل را در روز تدریس ارائه کنید در دفتر مدیریت اطلاع دهید و روز آینده به امتیاز دهی بپردازید ، به این خاطر که کیفیت امتیاز دهی پایین نیاید .

6- تمام اساتید موظف هستند امتیاز واقعی دانش آموزان را وارد کنند . در ترم های پیش دیده شده که اساتید به سایر اساتیدی که در کلاسشان شرکت کرده اند امتیازات بالاتری داده اند تا به نوعی خود و هم گروهی های خود را در کلاس ایشان بیمه کنند ! در صورت دیده شدن این امر به شدت با استاد مورد نظر برخورد میشه .

7- امتیاز دهی به تکالیف بایستی صرفا به دلیل محتوای مناسب باشد ، هیچ استادی حق این را ندارد که با وجب گرفتن !!! تکالیف دانش آموزان امتیاز دهی کند .

8- قوانین ترم ششم تابستانی مواردی هستند که در اینجا ذکر شده اند برای اساتید ! به هیچ وجه با اکتفا به تاپیک قوانین هاگوارتز کاری نکنید .

9- از دادن تکالیف با گذاشتن محدودیت و همینطور تکالیف خسته کننده خودداری کنید . هاگوارتز به نوعی تفریح برای دانش آموزان محسوب میشود و نباید با دادن تکالیف جدی و خسته کننده باعث محروم شدن عده ای شویم ! اساتید میتوانند تکالیفی بدهند که بتوان با دو سبک جدی و طنز آنها را نوشت .

بازرسان

1- در صورتی که در مورد مسئله ای که مربوط به بازرسین و اساتید هست اطلاعی ندارید ، از مدیریت مدرسه و یا من میتوانید سوال کنید . قبل از انجام فعالیتی قبل از اینکه اطلاعی ندارید بپرهیزید .

2- در صورتی که مشکلی در امتیاز دهی استادی دیدید به استاد مورد نظر ابلاغ کنید تا رسیدگی کند ، در صورت عدم رسیدگی استاد ، شخصا امتیازاتی که بایستی وارد شوند را اعلام کنید .

3- بازرسین موظف هستند امتیازاتی که در شرح امتیازات قرار میگیرند را مطالعه و جمع بندی و تقسیم نماید . در صورت مشاهده مشکل آن را رفع کنید . در صورتی که استادی مجددا اشتباهی داشت ، میتوانید سه امتیاز از گروه وی کسر کنید.

داوران کوییدیچ

1- داور کوییدیچ کسی است که مسئول برقراری عدالت بین امتیازات گروه هاست و وجودش صرفا به خاطر برقراری عدالت است در غیر اینصورت مدیریت مدرسه توانایی امتیاز دهی به پست های کوییدیچ را داشت .

2- در صورتی که داور کوییدیچی کم کاری کند و موارد خارج و داخل سایت را در داوری اش مربوط کند با وی بشدت برخورد خواهد شد ! در صورتی که این مشکل در داوری وجود داشته باشد ، وی برداشته شده و گروه وی بدون داور به سر میبرد و فرد جایگزین از نظر مدیریت مدرسه به امتیاز دهی میپردازد .

3- داور بایستی به همه نکات پست های کوییدیچ توجه کند و از روی انصاف امتیاز دهی کند ، اینکه پستی جدی هست و امتیاز کم میگیرد و پستی که بیشتر داور را به خنده می اندازد !! امتیاز بیشتر مورد قبول نیست . ضمنا رول کوییدیچ خوب ، رولی نیست که از تعداد سطر های بیشتری تشکیل شده باشد !

این موارد با هماهنگی با مدیر مدرسه نوشته شده اند و اساتید ، بازرسان ، دانش آموزان و داوران بایستی این موارد را رعایت کنند .

در صورت نیاز رئیس شورا اختیار عمل برای رسیدگی به این امور را داراست .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/4/16 14:13:38
ارسال شده در: شنبه 15 تیر 1387 23:11
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
اون پیشگوئی دروغ نبود اتفاقی بود که واقعا اتفاق میفته و ادامه همون رول تدریس جلسه اول بود که هاگرید تو کلاس سوتی میده و اسرار شخصی دامبلدور رو فاش میکنه. تو پست سعی شده بود بر مبنای پیشگوئی ضعیف یه اتفاق در بازه زمانی نزدیک با یه نمای کلی نشون داده بشه.

این مورد قابل قبول نیست ، در واقع نمیشه از رول دیگه ای که حالا توی تدریس بوده یا جای دیگه استفاده کنی ، اگر میخواستی از اون اتفاق استفاده کنی بایستی مجددا اون رو مینوشتی که البته جالب هم در نمیومد و باید سوژه جدید از خودت میدادی.

در هر صورت برای اینکه نظرم اینه برای همه اعتراض ها باید ارزش قائل شد دو امتیاز بهت اضافه کردم ، دیگه بیشتر از این نمیتونم کاری کنم چون واقعا توجه نکردی ، توی جلسات بعدی جبران کن

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!