و هم اکنون با عناوین جدیدترین خبرها و گزارش جنجالی ریتا اسکیتر :
" تصویب لایحه تک فرزندی در جامعه جادوگری "
" استیضاح پیوز و برملا شدن دروغ ها وی "

" انتخاب باراک اوباما به عنوان آبدارچی خانه ریدل "
و " سقوط یک فروند جارو درون فاصلاب قصر گریمولد "
و حالا گزارش عجیب و تاثیر گذار خانم ریتا اسکیتر :
[صدای ریتا پخش میشود] باز هم پایان دوره وزارت با بحث های داغ و جنجالی انتخابات آینده همراه شد. خبرها حاکی از آن است که بلیز زابینی به عنوان نماینده مرگخواران در انتخابات وزارت جادو شرکت خواهد کرد. همچنین بعضی کاندید شدن آرشام ، این عضو باتجربه گریفندور را قطعی میدانند. طرفداران وی از همین لحظه مبارزات انتخاباتی خود را آغاز کرده اند !
باید ببینیم این انتخابات آیا بر طبق اخلاق های انتخاباتی برگذار میشود و یا با زیر پا گذاشتن این ارزشی ها همراه خواهد بود.
همچنین هوکی ، کاندید احتمالی دیگر انتخابات وزارت نیز خود را برای پیروزی آماده میکند. در همین ضمینه مصاحبه ای با معاون وزیر سحر و جادو داشته ایم :
« سلام آقای معاون وزیر ! »
« برو بوقی ... بگو پیوز ... بگو بدبخت ... بگو مظلوم ! ... من که دیگه معاون نیستم اون بالا رو بخون ! »
« چی شده ؟ »
« هیچی باو ... به خدا من از دانشگاه هاروارد دکترای افتخاری داشتم ! اما حتی دیپلم هاگوارتسم هم ثابت نشد
»- باید ببینیم با این اوضاع سیاسی ... این انتخابات چگونه برگذار میشود ... نظر شما چیست ؟ برنامه بعدی : مصاحبه با مردم پیرامون انتخابات ...
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

) . خوشحالم که اینهمه آدم جمع شدن تا از من حمایت کنن و واقعا خودم رو لایق اینهمه ابراز علاقه نمی دونم . فقط امیدوارم بتونم با پشتیبانی شما مردم عزیز در مسند وزارت با تمامی کارهای نادرست این دولتمردان قبلی و حال مبارزه کنم ...

.این کلاسها کودکان ما رو برای زندگی در آینده آماده میکنه و از اونها جادوگر یا ساحره قدرتمند می سازه.کلا هدفم از ایجاد این کلاس ها اینه که ما از بچگی به فرزندهامون معنی آزادی رو یاد بدیم.