جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  22 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  122 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  243 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  239 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  323 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر اساتيد
ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1387 00:19
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

می خواستم در مورده نمره ی درس دوئل تجدید نظر کنین . البته همین جا از آلبوس عزیز عذر می خوام ولی احساس میکنم می تونستم نمره ی بهتری بگیرم !

ممنون

.....
پ.ن : در مورد عنوان که اشتباه شده .. خوده استاد فرمودند که تاثیری نداره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ٌٌدر حال پاشیدن بذر
ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1387 00:14
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

می خواستم در مورده نمره ی درس دوئل تجدید نظر کنین . البته همین جا از آلبوس عزیز عذر می خوام ولی احساس میکنم می تونستم نمره ی بهتری بگیرم !

ممنون

.....
پ.ن : در مورد عنوان که اشتباه شده .. خوده استاد فرمودند که تاثیری نداره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ٌٌدر حال پاشیدن بذر
ارسال شده در: سه‌شنبه 18 تیر 1387 22:56
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد تمامی این بحث ها من جوابام رو تقسیم بندی میکنم :

نقل قول:
این قانون رو برای من نقل قول کن و لینک بده، من از تدریس استعفا میدم چون حتی اگه واقعا چنین قانونی وجود داشته باشه، من حاضر نیستم بر مبنای این قانون تدریس کنم.

من در حال تنظیم یک قانون سنگین برای استفعای استادان هستم که جریمه ی سنگینی برای گروه اون استاد در بر داره ‍!

به اینیگو ایماگو:

طبق پستی که قبلا در دفتر مدیریت خورده و من ثبتش کردم شما استفعا داده و استاد درک جایگزین شما شده است ! شما قرار بود تا جلسه ی خاصی رو تدریس کنید و بعد از اون هم طبق هماهنگی که با من داشتید قرار شد با دادن شناسه به دوستانتان تدریس های جلسه های بعدی رو هم انجام بدین ! کاری به این قضیه ندارم ! شما جلسه ی اول رو تدریس کردید و امتیاز اونم ثبت کردید در صورتی که تمایل دارید تدریستون رو ادامه بدید در دفتر مدیریت اعلام نمایید تا تصمیم گیری انجام شود !

در مورد پست هایی که در شرح امتیاز زده شده :

من ملاک صحیح امتیاز دهی رو برای جلسه ی اول امتیاز اینیگو ایماگو میدونم ولی از جلسه ی دوم تمامی مسئولیت های این کلاس بر عهده ی استاد درک میباشد . پس بنابراین من پست امتیازهای استاد درک رو پاک میکنم که مشکلی پیش نیاد !

به بازرسین:

شما میتونید در چنین مواردی که تصمیم گیری برای امتیازدهی سخت هستش با همدیگه مشورت هم بکنید چون کارتون هم آسون تر میشه و وقتتون هم کمتر گرفته میشه !

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: سه‌شنبه 18 تیر 1387 19:06
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

به اینیگو :
ممنون از امتیاز دهیت .

در مورد بارتی من 5 امتیاز به امتیازت اضافه کردم ! هر پستی ارزش این رو داره که به خاطر وقت و سوژه ای که براش گذاشته شده 5 امتیاز بگیره ، و من این رو به امتیازی که دادی اضافه کردم . ممنون

به درک :
اساتید یک سری موارد رو در نظر میگیرن ، مثل قوانین نگارشی پست ، سوژه پست ، استفاده مناسب از عبارات و ... ! شما داری میگی ما هیچ ملاکی نداریم ، پس امتیازاتی که توی شرح امتیازات میخوره ، توی این شش ترم ، همینطوری از رو هوا اومده ؟ استاد باید یه سری موارد رو در نظر داشته باشه و اون موارد هم بالا گفتم .

به آنتونین :
هر اعتراضی ارزش داره ! فکر میکنی هر امتیازی که 500 نفر بهش اعتراض کنن ارزش بازبینی داره ؟ تشخیص من به عنوان مسئول شورا این بود که بازبینی بشه و این کار صورت گرفت و مناسب هم هست به نظرم .

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 18 تیر 1387 18:34
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
پروفسور درک عزیز، در نظر داشته باش ما در سایت جادوگران هستیم، در سیستم هاگوارتز که روش ایفای نقش خاص خودش رو داره. ما در ایفای نقش موظف نیستیم که اگر بخواهیم برداشتی از قصه های هری پاتر داشته باشیم دقیقا و حتما مانند کتاب توصیف کنیم، چه کاراکترها رو و چه مکان هایی که کاراکترها در اونجا قدم میذارن!

مسلمات به خاطر این مورد یک صدم هم از نمره کسی کم نمی کنم، اصلا مبارزه دامبل و گریندل در کتاب نیست که من بخوام بگم چون با کتاب فرق داشت نمره کم میشه.

نقل قول:
درسته که در کتاب، دامبلدور و گریندل والد شاید جای متفاوت تر از جایی که دوست خوبمون توصیف کردند حضور داشتند و رفتار و دیالوگ هایشان و برخی موارد دیگر تفاوت دارند، اما یادمون باشه که ما در ایفای نقش بارها میتونیم به بازسازی صحنه ها از دید و تخیل خودمون هم بپردازیم.

ببینید این بازسازی رو خودم هم توی توضیحات اول پستم گفتم، بازسازی مشکلی نداره ولی پست یا باید بر اساس کتاب باشه یا بر اساس توضیحاتی که توی خود پست هستن (با توجه به تک پستی بودن تکالیف) در نتیجه اینجا وقتی که توضیحاتی راجع به آلبوس و گلرت وجود نداره، من اونا رو همون آلبوس و گلرت کتاب فرض می کنم. علاوه بر اون عمده نمره کم شده به خاطر ایراد های موردیه که توی پست هست که چند تاشو به عنوان مثال ذکر کردم.

نقل قول:
ضعف فضاسازی و توصیف ها در نوشته دوستمون مشاهده می شد، اما نه تا حدی که خیلی امتیاز ایشون کم بشه. درک عزیز به نظرم برای کم کردن امتیاز به خاطر نکات منفی و اشتباه، باید سطح کلاس و سایرین رو هم در نظر گرفت.

به ضعف فضاسازی و توصیف ها، ضعف لحن، ضعف گفتار و ضعف منطق رو هم اضافه کن، بعد ف نکنم کم داده باشم. مطمئنا به سطح کلاس و سایرین هم توجه کردم.
با این حال چون این تدریس مال شما بوده و خودت هم به عنوان بازبین انتخاب شدی، من حرفی ندارم. اختیار با توئه الآن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط درک در 1387/4/18 18:38:01
دفتر اساتيد
ارسال شده در: سه‌شنبه 18 تیر 1387 17:33
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

پروفسور درک عزیز، در نظر داشته باش ما در سایت جادوگران هستیم، در سیستم هاگوارتز که روش ایفای نقش خاص خودش رو داره. ما در ایفای نقش موظف نیستیم که اگر بخواهیم برداشتی از قصه های هری پاتر داشته باشیم دقیقا و حتما مانند کتاب توصیف کنیم، چه کاراکترها رو و چه مکان هایی که کاراکترها در اونجا قدم میذارن!

اجباری در کار نیست...

درسته که در کتاب، دامبلدور و گریندل والد شاید جای متفاوت تر از جایی که دوست خوبمون توصیف کردند حضور داشتند و رفتار و دیالوگ هایشان و برخی موارد دیگر تفاوت دارند، اما یادمون باشه که ما در ایفای نقش بارها میتونیم به بازسازی صحنه ها از دید و تخیل خودمون هم بپردازیم.

ممکنه یه دانش آموز دیگه هم بیاد صحنه نبرد هری و لرد سیاه رو توی قبرستان در کتاب چهارم به شکل دیگری توصیف کند و حتی هسته موضوع را تغییر دهد. ایفای نقش سایت طبیعتا به عنوان یک سیستم نمایشنامه نویسی تا حدود زیادی در موضوع ها مواردی زیادی از کتاب را برداشت می کند و تغییر می دهد و گاهی هم موارد خیلی زیاد جدیدی ابداع میشه.

ضعف فضاسازی و توصیف ها در نوشته دوستمون مشاهده می شد، اما نه تا حدی که خیلی امتیاز ایشون کم بشه. درک عزیز به نظرم برای کم کردن امتیاز به خاطر نکات منفی و اشتباه، باید سطح کلاس و سایرین رو هم در نظر گرفت.

به آلبوس دامبلدور:

در مورد امتیاز شما تجدید نظر صورت گرفت و امتیاز جدید شما در تاپیک شرح امتیازات ثبت شد.

به بارتی کراوچ:

توضیحات پروفسور درک عزیز کاملا درست و صحیح بودند، اما به هر حال یک تجدید نظر بسیار کوچک در مورد امتیاز شما صورت گرفت که شما هم می تونید امتیاز جدید خودتون را در همان تاپیک شرح امتیازات مشاهده نمایید.

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
ارسال شده در: سه‌شنبه 18 تیر 1387 16:13
نمایش جزئیات
آفلاین
جواب آلبوس دامبلدور:

رفیق، باب، آروم تر! نزن! آخ دردم گرفت!
ببین من به پست نمره دادم، برای نمره دادنم هم دلیل دارم، حالا به نظر تو حقت بیشتر از نمره ای که من دادم، اشکالی نداره، من دلایلم رو میگم و بعد بیا عصبانی شو. در ضمن همون طور که خواستی پستت رو نقد کردم که توی همون تاپیک می زنم، علت اینکه دفعه پیش هم اون مطالب رو نوشتم این بود که فک می کردم تو خودت مشکلات پستت رو می دونستی یعنی در واقع فک می کنم کسی مثل تو نیازی به نقد من نداشته باشه و اگه اون حرفام باعث ناراحتی شده معذرت می خوام به هر حال من نقد رو می نویسم.

ببین در مورد پست تو، مواردی که باعث کسر امتیاز شدن رو توضیح میدم البته اینا همه موارد نیستن ولی مثال های واضحی از ایرادهایین که من به خاطرشون نمره کم کردم.
اول اینکه لحن پستت محاوره ایه. نیازی به توضیح نیست که لحن یه نوشته خیلی مهمه، با توجه به این که تکلیف پست جدی بوده، استفاده از لحن محاوره ای مناسب این پست نیست. لحن محاوره ای پستت هم توی فعل هات به چشم می خوره، هم توی کلماتی که استفاده می کنی.
قسمت بعدی به توصیفات مربوطه. همون طور که توی پست امتیاز دهی هم گفتم، اول پستت یه سری فضاسازی و توصیف کردی و بعد توی بقیه پست کامل فضا فراموش شده. درباره این، دوباره همون توضیحات اول پست امتیاز دهی رو بخون. علاوه بر اون توصیفاتت ضد و نقیض و ناهماهنگن چون نه فقط بعد از توصیفات اول پست، همه اونها نادیده گرفته شدن، بلکه نقض هم شدن!
مثال:
این آب و هوای غار دور افتاده ای در دل کوهستان آلپ بود.
گلوله های سنگین برف رو بر روی جادوگران ریخت.
چوب دستی گلرت رو برداشت و زیر نور خورشید گرفت
مگه تو غار نبودن؟
مثال:
فرد اول شنل سیاهی داشت و نقابی تمام صورتش رو پوشانده بود.این باعث میشد که در دل جادوگر دیگری که مقابلش قرار داشت ترسی به وجود بیاید.اون اصلا نمیدونست در مقابل چه کسی مبارزه میکنه و این کار رو براش مشکل میکرد.
ببینم مگه این مربوط به گلرت نیست؟ پس چرا تو اولین دیالوگ آلبوس می دونه که گلرت کیه؟
-تو خواهر منو کشتی.به خاطر خواسته های لعنتیت به من،دوست صمیمیت خیانت کردی.تو یه نامرد خیانتکاری!
جز اینکه بخوایم فرض کنیم اون توصیفات مربوط به آلبوس بوده که به شدت بعید می دونم و حتی اگه این طور باشه، باز هم اون توصیفات ایراد دارن، توجه کن که آلبوس کسی که ما (بر اساس کتاب) به خوبی میشناسیم و این توصیف مناسب آلبوس نیست. علاوه بر این، بعد از اون توصیفات هیچ اثری از دو جادوگر همدیگه رو نمی شناختن وجود نداره که یا به ضعف منطقی پست مربوطه یا به ضعف فضاسازی اون.
ضعف منطقی پستت جاهای دیگه هم هست:
چوب دستی گلرت رو برداشت و زیر نور خورشید گرفت.ابر چوب دستی واقعا قشنگ بود.
خب اگه گلرت داشت از ابر چوبدستی استفاده می کرد، آلبوس چجوری شکستش داد؟ تو کتاب علنا ذکر شده که صاحب ابر چوبدستی در دوئل شکست نخواهد خورد.
نکته بعد دیالوگ هان. دیالوگ ها مناسب شخصیت هایی که توی پست استفاده شده نیستن که این مورد در مورد آلبوس که باهاش آشنایی کامل داریم واضح تره و مورد بعدی دیالوگ ها نا هماهنگی اون هاست. به خصوص اون دیالوگ گلرت که یهو میگه: بیا با هم بریم جامعه جادوگری رو تسخیر کنیم!
یه بار دیگه تاکید می کنم که بخش عمده کم شدن نمره پست به لحن و ضعف فضاسازیش مربوطه و این رو هم یادآوری کنم که اون مثال هایی که من زدم فقط مثالن و مسلما من نمی تونم ضعف فضاسازی رو موردی نشون بدم بلکه این یه چیزیه که توی کل نوشته به چشم میاد، یه نوشته فضاسازیش بهتره و یکی ضعیف تره، انتظار نداشته باش که همه نمره کم شده به خاطر همین مواردی باشه که مثال زدم.

ببین رفیق، من هنوز معتقدم که این پست رو به شدت با عجله و بی توجه نوشتی و در مورد اینکه فک نمی کنم نمره کمی دادم باید بگم که: بله، می دونم که نمره کمی دادم ولی کمتر از چیزی که باید می دادم فک نکنم داده باشم.
به هر حال این توضیحات من، اگه موردی مونده، میشنوم.

پ.ن: اون نقدی که زیر نمره ات توی پست امتیاز دهی می زنم هم همینه، گفتم که نخوای دوباره بخونی.
-----------------------------------------------------------
جواب پست شماره 470 - پرسی:
نقل قول:
امتیازات باید به صورتی باشند که هر کسی حق واقعی خودش رو بگیره

حق واقعی رو زمانی می تونی تعیین کنی که معیار و ملاکی وجود داشته باشه یعنی حداقل (که این هم مثال درستی نیست) بگی کسایی که پستشون در حد فلان پست خاص باشه، نمره کامل بگیرن، کسایی که پستشون در حد فلان پست خاص دیگه هست نصف نمره رو بگیرن و غیره.
ولی در اینجا ملاک خاصی وجود نداره یا در واقع باید بگم ملاک تشخیص معلمه و اگه قراره اعتراضی صورت بگیره، اعتراض می تونه بر اساس بقیه نمره هایی که همون دبیر داده مطرح بشه. مثلا اگه شما دو پست که سطح یکسانی دارن رو بیاری که من به یکی 20 و به یکی 25 دادم، ایراد بر من وارده و اون هم در صورتی که نتونم دلیل بر برتری یکی بر دیگری بیارم.

نقل قول:
ولی ایشون در کلاسشون گفتن که من کمتر از حد معمول امتیاز میدم و در سطح پایین ! مثل این میمونه که معلمی به دانش آموزی که امتحانش رو بیست شده ، بگه من به تو پانزده میدم چون سطح امتیاز دهیم پایینه !

یعنی اینکه توقع من از پستی که بخوام بهش نمره کامل بدم بالاست و این مورد برای همه پست ها صادقه و چون همون طور که گفتم ملاک معینی وجود نداره، پس کار من هیچ ایرادی نداره. من برای کسی تبعیض قائل نشدم اگه سخت گیری می کنم برای همه این کار رو می کنم.
در مورد مثال شما که به کسی که حقش بیست باشه پونزده بدم باز هم همون مسئله است که معیاری برای مشخص شدن اینکه حق چه کسی وجود نداره به جز نظر من به عنوان استاد اون درس. پس من به کسی که حقش بیست بوده پونزده ندادم و به کسی که حقش پونزده بوده هم بیست ندادم. به هیچ عنوان این حرف رو قبول ندارم.

(فک کنم این قسمت تکرار شد ولی) تنها ملاکی که من برای ایراد داشتن نمره دهیم قبول دارم، بقیه نمره هایی که دادم هستن. دو تا پست مشابه رو مثال بزنید که نمره متفاوت دادم، اگه نتونستم برای اختلاف نمره شون دلیل بیارم، اون وقت حرف شما درسته و من امتیاز دهیم مشکل داشته.
یه کار دیگه هم میشه کرد، یه عده رو جمع کنید بشینن ملاک های یه رول خوب رو مشخص کنن. مثلا بگن یه پست خوب که نمره سی کامل رو بگیره باید موارد 1 و 2 و 3 و ... و n رو رعایت کنه و مثال هم بزنن یعنی یه رول بنویسن که موارد رو رعایت کرده باشه. بعد یه پست دیگه بزنن و بگن چون این پست این موارد رو ضعیف تر رعایت کرده باید بیست بگیره و به همین ترتیت مثلا پست هایی که نمره 30، 20، 15، 10 و صفر می گیره رو مثال بزنن. بعد من بر اساس این معیار و ملاک نمره میدم.
با تشکر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط درک در 1387/4/18 16:32:40
ویرایش شده توسط درک در 1387/4/18 18:10:35
ویرایش شده توسط درک در 1387/4/18 18:49:36
ارسال شده در: سه‌شنبه 18 تیر 1387 14:31
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

هووم ، ممنون از جواب کامل و خوبت درک عزیز . من نظرم این هست که اینیگو ایماگو امتیاز دهی بکنه . اینیگوی عزیز ، لطفا نقد و امتیازات رو با هم توی شرح امتیازات بزن ، هماهنگی میکنم که مشکلی نباشه

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 18 تیر 1387 14:22
نمایش جزئیات
آفلاین
* ویرایش مهم: من پست های بعد از بارتی رو تازه دیدم ولی در اولین فرصت بهشون جواب میدم. این فعلا فقط جواب به بارتیه.

جواب به اعتراض بارتی کراوچ:

اول:
میشه بفرمایید بنا به چه قانونی من باید برای هر کدوم از موارد چهار گانه شما حداکثر 3 امتیاز کم کنم؟ این قانون رو برای من نقل قول کن و لینک بده، من از تدریس استعفا میدم چون حتی اگه واقعا چنین قانونی وجود داشته باشه، من حاضر نیستم بر مبنای این قانون تدریس کنم. اگه قراره من برای هر مورد حداکثر 3 نمره کم و زیاد کنم پس چرا دارم از 30 نمره، نمره میدم؟ اون 18 نمره اشانتیونن؟
یا نکنه فک می کنی پستی که نوشته اون قدر خوب بوده که من حداکثر نباید بیشتر از سه امتیاز از هر مورد کم می کردم! ها؟
علاوه بر اون، کی گفته من باید فقط از این چهار مورد نمره کم کنم؟

دوم:
نقل قول از پست تدریس جلسه اول - اینیگو:
تکلیف:
نمایشنامه ای بنویسید که در آن شما یا یک جادوگر سیاه هستید و یا یک جادوگر عادی( انتخابی) و اگر سیاه هستید یک یا هر دو افسون را اجرا کرده و به انتخاب خود یا در مقابل جادوگر سفید ÷یروز شوید و او را به قتل برسانید و یا اگر جادوگر عادی هستید با جادوگر سیاه که دو افسون را روی شما اجرا کرده با افسون ضد و مقابله دفاع کنید و در نهایت با افسون خلع سلاح او را دستگیر یا بیهوش کنید.(دوئل)
سبک نوشتاری: جدی
فضاسازی و توصیف ها: 15 امتیاز
دیالوگ ها مناسب: 5 امتیاز
کردار و افکار و رفتار و حالات روحی و روانی کاراکترها: 10امتیاز
نکته: می توانید غیر از شخصیت های خود از شخصیت های دیگری نیز استفاده نمایید.
مکان وحشتناکی را برای فضای نمایشنامه انتخاب نمایید.

این تکلیف جلسه اول کلاس دفاع بوده. حالا می خوام موردی ازش بکشم بیرون:
1- دوئل
توضیح هم لازمه بدم؟
2- مکان وحشتناکی را برای نمایسنامه انتخاب کنید.
اون کافه ای که نوشتی کجا بود؟ کافه تفریحات سیاه؟ یا نکنه صرف گرم بودن کافه اشاره به جهنم و وحشتناک بودن اونجا داشت؟ ها؟

سوم:
این نقل قول از پست خودت:
- اتکانتیس!
چوبدستی برهنه اش را نیز در این هنگام روی گلویش قرار داده بود و حال از دهانش آتش بیرون می آمد.

و نقل قول از پست تدریس جلسه اول - اینیگو:
افسون ضد و مقابله: اتکانتیس
با ایجاد دیواری نامرئی قادر است علاوه بر حفظ شما،دو افسون را جذب دیوار و در نتیجه آن را خنثی کند. مستحکم بودن دیوار نامرئی این افسون به دقت و قدرت و توانایی های اجرا کننده بستگی دارد.

و باز از همون پست:
البته قبل از هر گونه معرفی ای می بایست این نکته را یادآوری کرد که در زمان حال مغز چوبدستی ها قادر نیستند که چنین افسون ها و همچنین افسون ضد و مقابله با آنها را اجرا نمایند.
توضیح هم لازم باشه نمیدم!

چهارم:
من برای کوتاهی رول نمره کم نمی کنم. اصلا من نمره ای ندادم که ازش کم کنم. من اینجا به رول هایی که به عنوان تکلیف جلسه اول کلاس دفاع نوشته شده باشن نمره میدم، نه هر چیزی که هر کی بنویسه.
شما نه فقط پست تدریس رو نخوندی، بلکه شک دارم حتی قسمت تکلیف رو هم خونده باشی. (اشاره به موارد دوم و سوم همین پست)
ولی اگه می خوای بدونی من چرا به اسن پست صفر دادم:
فضاسازی پستت از نظر من حشوه نه فضا سازی(توضیحاتم اول پست امتیاز دهی).
دیالوگ (که اینیگو 5 نمره براش در نظر گرفته) اون قدر ضعیف یا در واقع مسخره بود که اگه نبود احتمالا نمره بهتری بهش میدادم.
کردار و افکار و رفتار و حالات روحی و روانی کاراکترها که 10 نمره براش در نظر گرفته شده، به این که چیزی از افکار، رفتار و حالات روحی روانی کاراکتر توی پست نبود گیر نمیدم و فرض می کنم قراره به کردار این کاراکتر از 10 نمره بدم. خب به نظرت باید به کردار این کاراکتر چند نمره بدم؟ لابد 3 نمره کم کنم و 7 بدم؟
خب این بر مبنای همون مواردی که اینیگو رسما اعلام کرده و فرض اینکه من استاد حق هیچ گونه دخالتی نداشته باشم و فقط بخوام بر مبنای همین سه مورد نمره بدم.

پنجم:
حالا اگه نظر خودم رو هم می خوای بخون:
نقل قول از پست تکلیف جلسه اول خودت:
تاریخچه ی جادوی سیاه ، چاپ اول 1999 ، ص 1111
اول از همه اینکه تکلیف قرار بوده نمایشنامه (رول) باشه ولی شما ظاهرا می خواستید یه قسمت از کتاب رو بنویسید. هر چند این خودش فرق داره ولی چون گاهی توی رول های سایت چنین کارهایی می کنن من به این موضوع گیر نمیدم. موضوع مورد نظر من اینه که پست شما کجاش شبیه به نوشته های یه کتاب بود؟ اصلا چنین چیزی رو توی کتاب تاریخچه جادوی سیاه می نویسن؟ این چیزی که نوشتی شبیه نوشته کتاب که نبود، حتی شبیه خاطرات یه نفر هم نبود.
علاوه بر اون همون طور که گفتم (توضیحات پست امتیاز دهیم) من به منطق پست اهمیت میدم. میشه بگید این پست شما از چه منطقی پیروی می کنه که یه مرگخوار سرشو میندازه میره تو کافه سه دسته جارو و ملت رو قتل عام می کنه؟ توی کتاب تا حالا چنین رفتاری رو از یه مرگخوار دیده بودیم؟ اصلا مگه همه آدمهای داخل کافه بوق بودن که عرضه فرار کردن هم نداشتن؟ غیب و ظاهر بلد نبودن بشن؟ حتی یه نفر؟ اون مرگخوار اصلا چجوری با لباس و نقاب وسط دهکده بود؟
از نثر پستت هم بگم؟ نثری که اصلا شبیه نوشته نیست! چنان کوتاه نوشته شده که ایجاز جلوش کم میاره! مثلا:
بالاخره همه جا آتش گرفت و همه مردند
این به عنوان توصیف داخل یه پست جدی به نظر شما چه نمره ای میگیره؟ حتی توی یه پست طنز هم مردن یه گله آدم و آتش گرفتن یه کافه رو اینجوری نمی نویسن.
اون دیالوگ آخر پست هم که مرگخوار رو به خودش میگه در نوع خودش خیلی جالب توجهه. یه مرگخوار از راه میرسه، آدمای یه کافه رو به آتیش می کشه و بعد وای میسه از خودش تعریف می کنه! حتی این دیالوگ از لحاظ منطقی هم مشکل داره. از کی تا حالا لرد قصد قتل عام ملت جادوگر رو کرده؟ اگه لرد جادوگرا رو هم بکشه پس به کی می خواسته حکومت کنه؟ یا قدرتش رو به کی نشون بده؟ یا شاید همه ملت داخل کافه عضو محفل ققنوس بودن؟ اسم کافه چی بود؟ سه پر ققنوس؟
اون قضیه اشتباه نوشتن ورد و توجه نکردن به این که امروزه نمی تونی این وردها رو اجرا کنی هم اضافه کن. من معتقدم که اصلا این پست تکلیف جلسه اول نیست یا اینکه تو اصلا پست تدریس جلسه اول رو نخوندی. در نتیجه این پست نمره ای بیشتر از صفر از من نمی گیره.

---------------------------------------------
به اندازه کافی توضیح دادم. نمره این پست از نظر من صفره، و هیچ نکته مثبتی نمی بینم که به خاطرش به این نمره چیزی اضافه کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط درک در 1387/4/18 14:57:01
ارسال شده در: سه‌شنبه 18 تیر 1387 11:01
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

به این دلیل که جلسه اول دفاع در برابر جادوی سیاه رو اینیگو ایماگو تدریس کرده ، من امتیازات رو ویرایش نمیکنم و از ایشون میخوام که لطفا خودشون مجددا پست ها رو بررسی کنن و این امتیازات صحیح رو در دفتر اساتید ارسال کنند .

در مورد درک هم صحبت میکنیم ، امتیازات باید به صورتی باشند که هر کسی حق واقعی خودش رو بگیره ! ولی ایشون در کلاسشون گفتن که من کمتر از حد معمول امتیاز میدم و در سطح پایین ! مثل این میمونه که معلمی به دانش آموزی که امتحانش رو بیست شده ، بگه من به تو پانزده میدم چون سطح امتیاز دهیم پایینه !

لطفا هر زمانی که تونستید این امتیازات رو بفرستید .
ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!