جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
×

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده
×

آنلاین‌ها

45 کاربر(ها) آنلاین هستند (39 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
45
مهمانان
0
عضو
×

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

×

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  97 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  176 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  294 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  281 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  352 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  255 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: خبط بزرگ Warner Bros
ارسال شده در: شنبه 29 تیر 1387 21:19
نمایش جزئیات
آفلاین
وارنر بروز خوب نبود؟!
اینو یه جای دیگه نگی بت بخندا!
EA هم مگه چشه؟خیلیم خوبه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگر همه ما مانند هم فکر کنیم،به این معنی است که هیچ کدام از ما فکر نمیکنیم.
Re: خبط بزرگ Warner Bros
ارسال شده در: شنبه 29 تیر 1387 19:49
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
ببخشید یکم با تاخیر جواب میدم.
من با همتون موافقم.
هدف کلیم از زدن تاپیک(برای مورگان عزیز) اینه که بحث کنیم که اگر WB این کار رو به یک ناشر دیگه ارجاع میداد، کیفیت بازیها تا چقدر میشد بره بالا.
ازونجایی که هممون میدونیم بهترین بازی توی سری HP همون HP:OoTP هست که چون عناصر فری رامینگ توشه، قشنگ شده اما بازهم یک بازی کژواله در مقایسه با بقیه ی بازیها.
در واقع مشکل این هست که اول اینکه خیال میکنند بازی یک سکوئله برای فیلم، در حالی که خود فیلم هم یک سایه ی ناکامله از روی کتاب. چرا نمیاند از روی کتاب ارجاعش بدند به بازی؟ اونهم یک کمپانی خوب.
و یک طوری رفتار میکنند انگار بریتانیا هیچی استدیو نداره و میاند یک چیز الکی سر هم میکنند و بازی رو میدند به شرکتهای نرم افزاری کوچیک که همونطور که گفتم، وقتی R* North درست توی ادینبرگه، از لحاظ ناشرش یعنی Rockstar هم مشکلی نیست، چرا اینکار رو میکنند؟ همه میدونیم که R* North میاد نیویورک رو طوری ارائه میده که درست مثل واقعیتشه(البته از لحاظ محیط نه قالب) حالا نتونن محل زندگی خودشون رو درست ارائه بدند؟ واقعا احمقانست برای همین باید این رو مطرح کرد.

حالا نمیخواند کار رو بدند به Rockstar North، میتونند بدند به Rockstar Leeds که توی یورکشایر انگلستان هست. درسته به بزرگی Rockstar North نیست، اما تجربش رو خوب ارائه داد. البته تازه سازه اما خودشون رو با بازی Bully که درست محیطی شبیه به هری پاتر اما در واقعیت داره، خوب نشون داده و میتونن ازش برای سری بعدی استفاده کنند.

به نظر شما WB احمق نیست که کار رو به Rockstar ارجاع نده و حق بازیهای سری رو از EA بگیره؟
البته خود WB هم همچین مقدس نیست. به نظرم Epic movie هری پاتر رو بهتر به تصویر کشیده بود.

منکه کاملا از HBP ناامیدم .اسکرین شاتهاش رو که دیدید. حتی فیلمش هم کاملا با کتاب متفاوته(آ[رین اخبار در مورد اون اظهار علاقه ی جینی به هری رو بخونید).
امیدوارم آخرین شانسشون رو از دست ندند یا هم خود رولینگ بیاد سرمایه گذاری کنه.


ویرایش ناظر در راستای شفاف سازی بیشتر!:

HBP: شاهزاده ی دورگه
WB: وارنر بروس
HP:OoTP : هری پاتر و محفل ققنوس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط وینی گاگنیتی در 1387/4/29 19:53:29
ویرایش شده توسط مورگان الکتو در 1387/4/31 16:34:35
We'll Fight to Urgs mate, so don't shock your gecko!
Re: خبط بزرگ Warner Bros
ارسال شده در: چهارشنبه 26 تیر 1387 19:51
نمایش جزئیات
آفلاین
جمع کردن کادر مناسب و برنامه‌ریزی کار و اینا همه دست اون شرکتیه که مسئولیت این طرح رو گرفته. تمام ضعف‌ها برمیگرده به از سر باز کردن EA.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باز جویم روزگار وصل خویش...
Re: خبط بزرگ Warner Bros
ارسال شده در: چهارشنبه 26 تیر 1387 19:22
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب به نظر من شرکت سازنده فقط 30 در صد تاثیر داره
مثلا همین ماست وانتد رو که سینا مثال زد دلیل موفقیتش چی بود ؟
یک سال و نیم کار شبانه روز با یه هسته ی کارشناسی موفق که گاف ها ی بازی رو اینقدر پایین آوردن که پر فروشترین بشن
و در مورد کربن اگه دقت کرده باشین کار رو زمانی شروع کردن که هنوز ماست وانتد تموم نشده بود !و با توجه به اینکه از همون موتور بازی استفاده کردن، موفق شدن
ولی در مورد پرو استریت با یک سال وقت و موتور جدید و با توجه به اینکه می خواستن نو آوری کنن تو بازی شکست خوردن

در مورد سری هری پاتر هم همین موضوع مطرحه که چون زمانه کافی نداشتن و سرمایه گذاری درستی نشد و هسته ی مرکزیشون درست انتخاب نشد و خیلی دلیل دیگه باعث شد که کار از اولش بد شروع شه و همین طورم ادامه داره ئ نباید انتظار بازی های بهترم داشت

راستی اسمه تاپیک خیلی ... یه جوریه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ٌٌدر حال پاشیدن بذر
Re: خبط بزرگ Warner Bros
ارسال شده در: چهارشنبه 26 تیر 1387 17:51
نمایش جزئیات
آفلاین
به آراگوگ: اتفاقا دیشب یکی از دوستان من هم همین حرفا رو تحویلم داد.

ولی EA که گونی گونی بازی می‌ده بیرون، درصد موفقیتش اصلا به چشم نمیاد.
هدف EA کیفیت نیست، هدفش همیشه کمیت و پول بوده و هست و گویا خواهد بود. تمام سری بازی‌های EA هم که موفق بودن، خیلی توشون صعود و سقوط بوده، من باب مثال NFS:Pro Street که شکست خورده و قبلش کربن و Most Wanted که خوب بودن.
یا فیفا که هر سری یه سری گند توش بالا میاد و متاسفانه باگ‌های خیلی جالبی توش هست، ولی با این حال بعضی پیشرفت ها رو همیشه داره.
بازی Crysis یه دونه از چندصد بازی EA هستش که این موفق شده بقیه شکست خوردن!

خیلی جالبه. یه شرکت هست مثل بلیزارد که تمام بازیاش موفقه ولی خیلی کم بازی می‌ده بیرون، بیشتر روی توسعه همونا داره کار می‌کنه.
یکی هست راک استار که شکست‌هاش کمه، آدمو وسوسه می‌کنه.
یکی هم مث EA که یک در صد بازی‌های قابل قبول داره و فقط قصد داره پول پارو کنه!

کمپانی EA کاملا معلوم‌الحاله!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باز جویم روزگار وصل خویش...
Re: خبط بزرگ Warner Bros
ارسال شده در: چهارشنبه 26 تیر 1387 15:35
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام...

هوووم... وینی عزیز، برای این تاپیک مجوز نگرفتی ( اگر چه به هیچ عنوان با تاپیک های بدون مجوزی که اشکالی نداشته باشند، مخالف نیستم.) به هر جهت پیشنهاد می کنم موضوع تاپیک رو کمی روشن تر کنی ، تا علاوه بر اینکه بحث کامل تری رو پیش رو داشته باشیم، این تاپیک هم از حالت مقاله وار بودن در بیاد.چون تا اینجای کار یه مقاله ارائه دادید و نظر خودتون رو القا کردید و موضوع قابل بحث دیگه ای نمی بینم.

به هر حال برای اینکه من ناظر خوب و مهربونی هستم و کلا اینجا عضو سالاری هست و اینا، یه مدت وقت میدم تا اشکالات رو تصیح کنی و موضوع مورد بحث تاپیک رو روشن تر کنی، در غیر این صورت هم که...

ممنان...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
Re: خبط بزرگ Warner Bros
ارسال شده در: چهارشنبه 26 تیر 1387 14:51
نمایش جزئیات
آفلاین
اینی که شما میگی درست ولی وقتی هری پاتر و محفل ققنوس ، وقتی که بازی openworld بود ، لذتی که گردش در هاگوارتز داشت ، استفاده از راه های میانبر و نوع ایجاد طلسم نمی شد از EA اشکالی گرفت.

البته کمپانی R هم در بازی ساختن ماهره ولی ببین Harry Potter و محفل ققنوس خیلی عالی از آب در اومد... در ضمن EA کمپانی بزرگی هست ، از کاراش میشه به The Sims ، NFS، و ناشر بازی بزرگCrysis اشاره کرد که کم چیزی نیست و هر کدوم از بازی هاش یک شاهکار از آب در اومده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتی �
خبط بزرگ Warner Bros
ارسال شده در: چهارشنبه 26 تیر 1387 02:03
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام


یکی از بزرگترین خبطهای این استدیوی هالیوودی، انتخاب اشتباه کمپانی EA برای سری بازی Harry Potter است.
این کمپانی تنها با استفاده از خط مشی "از سر باز کردن"؛ این عنوان را به EA، شرکتی که خط مشی یکسان دارد واگذار نمود و کاری کرد که از یک ایده ی بزرگ، محروم شویم.

EA که کار خود را به عنوان یک دولوپیر در اواخر دهه ی 80 شروع کرد، هم اکنون یکی از دزدترین شرکتها، و همینطور فعالترین آنها در زمینه ی دولوپینگ و پابلیشینگ بازیهای ویدئویی و کامپیوتری میباشد. در این کمپانی، "عنوان" بازی، نقش بزرگی در موفقیت آن دارد. وی این عناوین و استدیوی سازنده ی آنها را در اواخر دهه ی 90 و اوایل قرن جدید خرید و هم اکنون این استدیوها متوجه خبط خود شده اند.

بعد از آن، این ناشر و سازنده آشیانه ای امن برای استدیوها تبدیل شد. ارجاع سریع کار بازی یک فیلم، به این شرکت یکی از کارهاییست که خیلیها انجام میدهند. برای مثال میتوان به Lord of The Rings و Harry Potter اشاره کرد.

حال به خبط بزرگ Warner Bros برمیگردیم.
این کمپانی وقتی اولین کتاب هری پاتر، هری پاتر و سنگ فلاسفه(یا جادو) را تبدیل به فیلم کرد، بازی آنرا به EA ارجاع داد. و این خبط بزرگی بود. شاید آن زمان به چشم نمی آمد، اما هم اکنون بر همگان معلوم است که Warner Bros چه انتخاب خطیری را از سر باز کرده است.

استدیوی Rockstar North، درست در ادینبِرگ اسکاتلند، نه چندان دورتر از محل زندگی رولینگ نویسنده ی اثر قرار دارد. اکثر کارمندان این شرکت اسکاتلندی، و یا انگلیسی هستند. سم و دن هاوزر، موسسان این استدیو و Rockstar در نیویورک، پابلیشر و زیرمجموعه ی T2، هردو انگلیسی بوده و متولد لندن هستند. دن هاوزر درست در ران تایم کتاب دوران جوانی خود را گذرانده است. شاید به جرات بتوان گفت حداقل نیمی از مادلرهای این استدیو، اسکاتلندی بوده و کاملا به محل اتفاق کتاب مانوسند. این استدیو استدیویی کژوال نبوده و همه آنرا با سری GTA میشناسند.

در حالی که استدیوی EA UK، تنها پوششی برای EA است. مطمئنا همه دریافته اند که اکثر مادلرها اصلا شمه ای از طبیعت این جزیره نداشته و بیشتر اسم دولوپیر را یدک میکشند. جالبتر اینکه این استدیو استدیویی کاملا کژوال بوده و حتی میتوان گفت وجود خارجی ای ندارد.

اگر Warner در سال 2001 کار را به EA واگذار نمیکرد، ما شاهد یک شاهکار بودیم. حتی میشد با توجه به نزدیک بودن نویسنده و R* North، خود نویسنده جزء تیم دولوپیر باشد.



ویرایش ناظر در راستای شفاف سازی !:

منظور وینی عزیز از کلمه ی دولوپیر ، سازنده است.منظور ایشون از کلمه ی کژوال، بی اهمیت بوده است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگان الکتو در 1387/4/31 16:26:58
We'll Fight to Urgs mate, so don't shock your gecko!