جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

64 کاربر(ها) آنلاین هستند (36 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
61 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

دور دوم انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: چهارشنبه 9 مرداد 1387 14:58
نمایش جزئیات
آفلاین
اممم... سلام
نظر لیلی در مورده مدیریت چیه؟
چقدر در روز وقت میزاره واسه جادوگران؟
لیلی تو این سایت با چه کسایی رابطه خوبی داره و با چه کسایی مشکل داره؟

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
... بگذرم گر از سر پیمان
میکشد این غم دگر بارم
می نشینم شاید او آید
عاقبت روزی به دیدارم...
ارسال شده در: چهارشنبه 9 مرداد 1387 14:47
نمایش جزئیات
آفلاین
یه درخواستی داشتم به عنوان مهمان.
می خواستم تعداد سؤالا خیلی زیاد نباشه. لااقل کمتر از مصاحبه ی آلبوس دامبلدور باشه
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 9 مرداد 1387 14:40
نمایش جزئیات
آفلاین
1. رابطه ی شما با لارتن چه جوریه.. چقده دوستانه ! ایول ، قضیه این شرکت آواتار سازی چی بود ؟

2. لارتن رو در یک کلمه توصیف کنید ! ( اون کلمه " نارنجی " نباشه ! )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 مرداد 1387 22:44
نمایش جزئیات
آفلاین
تو این چند روزه که سایت بسته بود چه حسی داشتی ؟
.........
پرسی تو خدایی پسر .. بیخیال رنک و اینا ... این رنک های بوقی در حد تو نیست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ٌٌدر حال پاشیدن بذر
قلم پر تندنویس
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 مرداد 1387 21:17
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

از اونجایی که مشکل صفحه سفید هنوز هم در سایت وجود داره ، این تاپیک زده شد ! بعد از رفع این مشکل ، این دو تاپیک قلم پر با هم ادغام میشن !

مهمان این برنامه : لیلی اوانز !

تا دو روز آینده فرصت دارید سوالاتتون رو از این مدیر محترم بپرسید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 31 تیر 1387 22:18
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اممم ... صبر کردم تا شاید مشکل سایت رفع بشه و ادامه بدیم ، ولی خوب به نظر میرسه با این سرعت فعلی رسیدگی به امور تا آخر تابستان این مشکل وجود داشته باشه ! در نتیجه طی صحبتی که با مدیران انجمن شد ، من سوالات رو بصورت فشرده ( زیپ ) میفرستم و مهمان اون ها رو میگیره و توی دو یا سه پست ارسال میکنه پست هاش رو که به مشکل بر نخوریم !

* سوالات بصورت فایل زیپ شده در خود جادوگران آپلود میشن !

مهمان برنامه بعدی : لیلی اوانز

تا دو روز آینده میتونید سوالاتتون رو از این مدیر انجمن بپرسید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 31 تیر 1387 22:12
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
گابریل دلاکور:هوووم من واقعا از شخصیتش خوشم میاد.کلا همه کاراش رو جدیدا با فکر انجام میده.اون اولا که پیشنهاد نظارتش رو دادم و ناظر شد یه مقدار مشکل داشت ولی کم کم با راهنمایی های من تو تالار اسرار برای خودش استادی شد و الانم که ناظر بسیار خوبیه که تونسته ریون رو اینجوری هماهنگ کنه.

این تیکه بس مشکوک بود !!

مرسی منم از شخصیت جالب تو خیلی خوشم میاد ؛ رفیق باز هستی و من میتونم حس کنم که به آرزوهات راحت میرسی! جدیدا آره ولی اون موقع یادمه که نه! واقعا آلبوس اگه یه نفر باعث شد من پیشرفت کنم تو بودی واسه نظارت تالار اسرار !!

بعد تیکه ی مشکوک :

تو از کجا میدونی ریون هماهنگه ؟ تصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب
ارسال شده در: چهارشنبه 26 تیر 1387 07:32
نمایش جزئیات
آفلاین
مصـاحبه ی بسیار بسیار جالبی بود.

راستش آلبوس دامبلدور رو من خوب نمی شناختمتش..اصلا تصوراتم نسبت بهش یک چیز دیگه بود که کم کم دوستایی مثل گابـریل و ویولت بودلر قبلی سایت و اینا به من حرف از معرفت و اخلاق خوبش زدند.این شد که ازش معذرت خواهی کردم برای این که درست نمی شناختمش و رفتارم خیلی درست نبوده..!

نظر کلیم در مورد البوس دامبلدور شخصیت خودش رو می گم اینه که خیلی بچه با معرفتی هست.به هیچ عنوان دهن لق نیست و با فکر تصمیم میگیره .!از خودش حرفی نمی زنه که بعدا پشیمون بشه ...!

توی این سایت البوس دامبلدور خیلی به من کمک کرد.{از لحاظ نوع رول نویسی و اینا } جدا از این توی یک سایت دیگه هم که بودیم و اینا یک مدت پستام رو نقد می کرد خیلی کمکم کرد .!

خودت گفتی که مغروری ولی اصلا این طوری نیستی ..وقتی عصبانی بشی کمی اعصاب خورد کن میشی فقط

من خیلی رولاشو می خونم ..خیلی جدی نویسی هاش قشنگه طنز ش هم خوبه.!

از پرسی ویزلی هم ممنون که مثل همیشه وقتشو گذاشت و مصاحبه ی کاملی رو ارسال کرد.!

امیدوارم که مشکل تاپیک حل شه که این قدر با بدبختی نیایم تو

هلنی !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عظیم ترین گنجینه ی هر انسان هوش سرشار اوست

این بار ثابت می کنم کی هستم

only raven .
ارسال شده در: دوشنبه 24 تیر 1387 21:45
نمایش جزئیات
آفلاین
خیلی باحال بود!
نقل قول:
البته من همینجا میگم تیم اول من انگلیسه و بعد ایتالیا!

در مورد انگلیس هم هستم!
چند تا سوال دیگه دارم!
موسیقی چی گوش میدی؟
فک میکنی این ترم کی قهرمان شه؟
نقل قول:
اسلیترین سایت ---»گریفیندور کتاب

چرا این فکر رو میکنی؟

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][b]و جسم سیمو
ارسال شده در: دوشنبه 24 تیر 1387 21:11
نمایش جزئیات
آفلاین
قسمت سوم:

47- یکی از بهترین ناظران ما هستی که انجمن های زیادی رو نظارت کردی ، میخوام بدونم که با ارزش ترین انجمنی که نظارتش رو داشتی کدوم انجمن بوده ؟ برای چه انجمنی بیشتر وقت گذاشتی ؟ و اینکه دوست داری نظارت چه انجمنی رو داشته باشی ؟

نظارت چيز خوبيه..كلا ناظر بايد شخصي توانا باشه و هر انجمن هم هر كسي نميتونه اداره كنه!براي مثال انجمن هاي رول بايد ناظراني داشته باشه كه از نظر نويسندگي و سوژه سازي حرفه اي باشند.

-تالار اسرار و اصلی با ارزش ترین ها بودن برای خودم که روشون خیلی وقت گذاشتم.بعدشم مدیریت هاگوارتز بود که واقعا براش زحمت کشیدم و وقت گذاشتم و واقعا براش مایه گذاشتم.

-در حال حاضر نظارت هیچ انجمنی اونقدر برام جالب و خوب نیست ولی نظارت انجمن ناظرین رو به بقیه ترجیح میدم.

48- ناظران زیادی داریم در حال حاضر که عموما اعضای جدید هستند ! میخوام نظرت رو در مورد کیفیت فعلی نظارت و کیفیت نظارت در گذشته بدونم ؟ به نظرت الان چه فرقی کرده نظارت با گذشته ؟ چطور میشه کیفیت کار ناظرین رو بالا برد ؟ بهترین ناظر ؟

ناظران مقام داشتند.در واقع وقتي كسي ناظر بود يه جورايي درجه بالاتر به حساب ميومد.رول هاش مورد ارزيابي اعضا بود و كلا نمونه بودن براي اعضا!در حال حاضر ناظران مثل عضو عادي ميمونند..اصلا رو پست هايي كه ميزنن حساس نيستن و كلا متفاوت شدند.

نظارت قبلا يه چيز خيلي بزرگ بود و كلا ديد اعضا نسبت به ناظر يه جور ديگه بود ولي الان يارو ميره تو ارتباط با ناظرين اون انجمن كلي فحش ميده به ناظر و بعدش هم درخواستش رو ميده!شايد عدم قدرت نظارت ناظران اين مشكل رو به وجود آورده!

اگر چند نفر مسوول بشن و نظارت درست رو به یه عده یاد بدن واقعا کمک بزرگی میکنن.

بهترین ناظرین:گلگومات و لرد ولدمورت و پرسی ویزلی(البته از خودم فاکتور گرفتم)!

49- هر کسی سبکی داره برای نوشتن که توی اون سبک بهتر مینویسه ، میخوام بدونم که سبکی که تو باهاش راحت تری و بیشتر دوستش داری چی هست ؟ فکر میکنی چه سبکی نیاز به هنر بیشتری برای نویسندگی داره ؟ یه پست رول تو سایت بگو که محشر بوده و خیلی خوشت اومده و اینا! اگه لینک بدی هم خیلی خوشحال میشیم .

من بیشتر با سبک جدی حال میکنم.البته یه مدت هست که حس جدی نویسی هم ندارم و کلا خسته م..شاید بعدا بهتر بشم ولی از نظر راحتی طنز برام راحتتر از جدیه.به نظرم جدی نویسی نیاز به هنر بسیار بالایی داره.

من رول خاصی مد نظرم نیست ولی پست های قصر خانواده مالفوی و فرانک اشتاین واقعا قشنگن..تک تک پست هاش جالب و خوبن و واقعا لذت بخش..پیشنهاد میکنم اگر وقت اضافه آوردید حتما اونا رو بخونید.

پست های اولیه هالی ویزارد که مخصوص بیگانه هم هست واقعا قشنگ و جالبه و خنده داره..از اونها هم خیلی خوشم میاد.

طنز:گراوپ و بیگانه(هالي ويزارد)

جدي:نارسيسا مالفوي و آرمينتا ملي فلوا تاپيك قصر خانواده مالفوي.اما دابز هم خوب مينويسه،تاپيك قبرستان يكي از پست هاش هست!!

طنز و جدي:آرشام!بهترين نويسنده اين سبك هست.اسم تاپيكهاش يادم نيست ولي مطالب اشتراكي پر پست هاي آرشامه!

50- اگر قرار باشه مسابقه رولی برگذار بشه بین شما و یکی از کاربران... کدوم کاربر رو انتخاب میکنی تا شاخشو بشکونی و در واقع ثابت کنی که ازش برتری ؟

هوووم..اگر قرار باشه مسابقه باشه که دوست دارم با چو و آرشام کل بندازم..اگرچه جفتشون از دوست هام هستن ولی کلا دوست دارم باهاشون مسابقه ی رولی داشته باشم.البته شاخ و اینا مطرح نیست اصلا..ما شاخمون خیلی وقت پیش شکسته!

51- میرسیم به انتخابات جادوگران ! اول یه سوال کلی در این مورد میپرسم که به نظرت کیفیت این انتخابات در حال حاضر چطور هست ؟ چه افراد و گروهی سلامت انتخابات رو بهم میزنن و چرا ؟ و اینکه با توجه به اینکه رنک های زیادی گرفتی و خودت رو توی همه زمینه ها ثابت کردی ، باز هم رنک گرفتن برات ارزش داره ؟

هميشه و هميشه تقلب تو اين رنك ها بوده و من فكر ميكنم اصلا اين رنك ها تو عقيده اعضا هم تاثيري نداشته باشه..براي مثال ممكنه ايكس 100 تا شناسه داره و رفته با اونا راي داده ولي ايگرگ فقط اعضا بهش راي دادن با اينحال كمتر از صد شده!حالا رنك ميرسه به ايكس ولي ملت خودشون ميدونن كه اين رنك حق ايگرگ بوده!
اگرچه آدم بیشتر که فکر میکنه میبینه ملت فقط به اون عکسه توجه دارن..اگر بالا سر کسی باشه فکر میکنن اون چقدر خوب بوده تو اون مساله در حالی که خودشون میدونن چقدر تقلب کرده.

من یه رنک نگرفتم تا کلکسیون رنک هام کامل بشه اونم بهترین نویسنده روله..خوشبختانه اعضا بهم رای دادن تا شاید این رنک به ما برسه و ما هم با افسردگی دچار نشیم..این رنکو بگیرم دیگه دایورت میکنه و شاید اصلا ترین ها رای هم ندادم.

52- برای هر کدوم از این عناوین مثال بزن :

بهترین عضو سایت :از اول سایت تا الان؟مک گوناگل،لاکهارت،بیل ویزلی و مونالیزا!
بهترین نویسنده طنز :بلیز،امپراطور تاریکی،گراوپ و آرشام
بهترین نویسنده جدی :آرشام،سرز،بووبو،نارسیسا مالفوی،آرمینتا ملی فلوا و لرد ولدمورت
بهترین نویسنده هر دو سبک :آرشام و سالازار اسلیترین
بهترین ناظر انجمن :یه مدت اسکاور،الان لرد.
بهترین مدیر انجمن :مک گوناگل و کوییرل
بهترین ایده انجمن :همون تاپیک های قشنگی که گفتم.
بهترین گروه انجمن :اسلیترین
خسته کننده ترین عضو انجمن : --
خسته کننده ترین بخش انجمن : هاگوارتز!

پ.ن.تو اینا من خودمو فاکتور گرفتم.

53- به نظرت چطور میشه اعضای جدید رو کنترل و راهنمایی کرد ؟ یه پیشنهاد بده

اعضای تازه وارد یه مقدار باید خودشون پشتکار داشته باشن تا اول با مسائل سایت آشنا بشن.اعضای تازه وارد حتما باید آیدی یکی از اعضای خوب سایت رو داشته باشه تا وقتی سوال خاصی داشت یا مشکلی براش پیش اومد بپرسه.البته عضو باید یه مقدار رو هم داشته باشه تا مثلا اگر یه رول بد زد و بهش اعتراض شد سریع افسرده نشه و سایتو ترک نکنه.محیط فعلی جادوگران به این شکل شده که هر عضو تازه واردیو مسخره میکنن و انگار خودشون از اول ناظر عضو سایت شدن یا مدیر بودن به فرض.

به هر حال به نظر من پشتکار خود فرد تازه وارد بیشتر از هر مساله ی دیگه ای میتونه کمکش کنه و البته این وظیفه اصلی ناظرین گروه هاست تا به هم گروهیاشون انرژی بدن و یا باهاشون کار کنن..کاری که متاسفانه الان فراموش شده.

54- توصیت به اعضای قدیمی و جدید در مورد فعالیت مناسب چی هست ؟

توصیه میکنم که یه مقدار غرور رو بذارید کنار..وقتی عضو تازه واردی یه جا پست زده اگر میتونید ادامه ش بدید تا اون عضو تازه وارد هم راه بیفته و امید بگیره.اگر جایی سوژه شهید شده بود فقط گیر ندید،خودتون برید درستش کنید.با حرف و کل کل و توهین و درگیری چیزی درست نمیشه.

55- پنج مورد از دارایی هات در این سایت رو بگو!

دوست هام،خاطره هام،ماموریتهایی که شرکت کردم !

56- نظرت در مورد این اعضا چیه : لرد ولدمورت ، لیلی اوانز ، بارتی کراوچ ، گراوپ ، باب آگدن ، استرجس پادمور ، تره ور ، پرسی ویزلی ؟

لرد ولدمورت:یکی از بهترین عضو های قبلی و فعلی سایت که واقعا بهش احترام میذارم.حرفاش رو قبول دارم و به پیشنهاد هاش ارزش بیشتری قائل میشم.
یکی از بهترین ارباب های سایت که واقعا از نظر مدیریت و ایفای نقش شایسته لرد ولدمورت هست.
تو اسلیترین هم خاطرات خوبی باهاش دارم.

بارتی کراوچ:بارتی یه مقدار باید بیشتر رو خودش کار کنه.هم رو رولهاش هم رو رفتارش.اینجوری بیشتر موفق میشه.الان به جایی رسیده که من سالها پیش رسیدم و دنبال نظارت میگرده در حالی که نمیدونه جز وقت گیری و بدبختی و مسوولیت بیخود چیز دیگه ای براش نداره.با استعداد و خوبه!

لیلی اوانز:خانم مدير..خفن و گولاخ!سر گرفتن شناسه دامبلدور خيلي كمكم كرد و كارم رو زود پيش برد..كلا احساس مسووليتش بالاست!از نظر هماهنگي و رول نويسي هم كه قهرماني چيورون تو ليگ قبلي نمايانگر زحماتشه!به نظرم بس مدیر خوبی برای جادوگرانه.

گراوپ: .یکی از بهترین رفیق هام..بهنام عزیز که کلی با هم خاطره داریم و همه جای سایت با هم بودیم و پست زدیم و ترکوندیم..خاطره های آجاس..ماموریت ها.جدیدا به خاطر مشکلاتش نت کمتر میاد ولی تلفنی ارتباط زیاد دارم باهاش..بس عضو خوب و جیگریه! .

باب آگدن:هووم شخصیت جالبی داره.از نظر رولی هم هنوز جای پیشرفت داره و باید سعی بیشتری بکنه.عضو با انگیزه ایه.

استرجس پادمور:هووم رفیق خیلی خوبیه..همیشه با هم شوخی داریم ولی از ته دلم دوستش دارم.از نظر مدیریت هم که آچار فرانسه س.تو همه جاهای سایت کمک میکنه و کمکش هم بسیار خوب و مناسبه.

پرسي ويزلي:خوبه..ايده هاي جالبي داره..بي ناموسيش هم كه تا بالاترين در صد خودشو داره!فكر كنم به زودي دست گيليدي رو از پشت ببنده!
فقط يه مقدار زود عصباني ميشه و همه چي رو سخت ميگيره!سايت براي تفريحه جيگر اينقدر با اين هافلي ها دعوا نكن!!

گلگومات:دوست صميمي من!يكي از بهترين تازه وارد ها كه خيلي رول هاي قشنگي مينويسه و فكر كنم امتياز هاي خوبي هم تو جام آتش آورده!به نظر من يه فرد با استعداده تو نويسندگي!
از نظر اخلاقي هم كه خيلي پسر باحاليه..كلا باهاش حال ميكنم!

سيريوس بلك:داوش جيگر ما..خيلي از راهنمايياش استفاده كردم و اينا!از نظر رول نويسي هم كه خيلي پيشرفته ست.البته جدیدا برای اعضای دیگه زیادی خودشو میگیره ولی خب بازم جیگره.
بيرون سايت هم خيلي دوستش دارم و اينا!كلا جيگريه!

تد ریموس لوپین:والا من موندم اين بشر چجوري اينقدر ميتونه خفن بنويسه؟من تا حالا كسي رو نديده بودم اينجا كه از وقتي عضو سايت ميشه رول هاش قشنگ باشه!كل خيلي دوستش داريم..مادر بزرگ ماست و از تجربياتش استفاده ميكنيم :دي!
ايول ايول!تو مسنجر كلا خيلي باهم شوخي داريم و صحبت ميكنيم و ميخنديم..اينم مثل سيريوس و گلگومات خيلي دوستش دارم!مادر بزرگ خودمه !

تره ور:هووم عضو خوبیه..از اول تو اسلیترین من پست هاشو نقد کردم تا از ارزشی بازی در اومد.الانم که جز شاخ های طنز نویسیه و کلا مایه افتخار منه که چنین شاگردی داشتم.

گابریل دلاکور:هوووم من واقعا از شخصیتش خوشم میاد.کلا همه کاراش رو جدیدا با فکر انجام میده.اون اولا که پیشنهاد نظارتش رو دادم و ناظر شد یه مقدار مشکل داشت ولی کم کم با راهنمایی های من تو تالار اسرار برای خودش استادی شد و الانم که ناظر بسیار خوبیه که تونسته ریون رو اینجوری هماهنگ کنه.

لودو بگمن:هووم من خیلی این بشرو دوست دارم.یادمه از همون لحظه اول برخورد هم ازش خوشم اومده بود و مسوولیت چند تا تاپیک بهش دادم.کم کم ناظر شد و هافلو درست کرد و خلاصه ترکوند.آجاس هم بوده و اینا..کلا جیگره.

دنیس:تنیس جیگر.. .تو سایت باهاش درگیری زیاد دارم و اینم تقصیر خودشه ولی تو مسنجر کلی هم باهاش رفیقم و حرف های مفید میزنیم و میخندیم و اینا..یه مقدار سایت رو جدی گرفته و شایدم نمیخواد تو کل کل ها کم بیاره.

پ.ن.من چند نفر رو که دوست داشتم نظرمو در موردشون بگم رو هم به لیست اضافه کردم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!