جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  120 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  239 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  316 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  225 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: آينده ي سايت جادوگران؟؟( همه ميدانيم كه سرانجام روزي هري پاتر به پايان ميرسد)
ارسال شده در: یکشنبه 17 آذر 1387 23:33
نمایش جزئیات
آفلاین
هوووووم....افق های روشنی برای سایت میبینمتصویر تغییر اندازه داده شده
ولی بهتره زیاد به فکر آینده نباشیم چون وجود نداره!
همین حال رو بچسبیم آینده خود به خود درست میشه!
هروقت آینده تبدیل به حال شد اونموقع واسش تصمیم می گیریم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]
Re: آينده ي سايت جادوگران؟؟( همه ميدانيم كه سرانجام روزي هري پاتر به پايان ميرسد)
ارسال شده در: پنجشنبه 25 مهر 1387 15:25
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب می دونی از زمان دایناسور ها موجودات آمدند ورفتند خیلی هاشون تغییر کردند و زنده ماندند اما اونهایی که تغییر نکردند مردند
خوب ما باید در کنار فضای هری پاتری فضاهای دیگری ایجاد کنیم مدیران این سایت بدلیل مشغله ی زیاد تمام کارها رو بر عهده ی اعضا گذاشته اند خوب ما فعالیت های بیشتری می کنیم باید کمی تغییر را قبول کرد تا زنده ماند من پیشنهاد میکنم انجمنی تاسیس کنیم که زیاد هری پاتر توش مطرح نباشه و هر کس شخصیتی از یک جادوگر آرمانی که در ذهنش داره رو انتخاب کنه اینطوری با فرض محال که هری پاتر فراموش شود جادوگران هرگز فراموش نخواهد شد
چرا فرض محال هان ؟
ببین فیلمهایی چون پدزخوانده هالک و... ساخته شد نوع قدیمی آنها از بین رفت و نوع جدید آن پخش می شود مثل هالک 2000
بیایید فیلمهای جدید را ما بسازیم قبل از آنکه برایمان بسازند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده

یادش آمد که در آن اوج سپهر
هست پیروزی و زیبایی مهر

فر و آزادی و فتح و ظفر است
نفس خرم باد سحر است

دیده بگشود و به هر سو نگریست
دید گردش اثری زاین ها نیست

بال برهم زد و برجست از جا
گفت کای دوست، ببخشای مرا

سال ها باش و بدین عیش بناز
تو ومردار، تو و عمر دراز

من نیم در خور این مهمانی
گند و مردار تو را ارزانی

گر در اوج فلکم باید مرد
عمردر گند به سر نتوان برد

شهپر شاه هوا، اوج گرفت
زاغ را دیده بر او مانده شگفت

سوی بالا شد و بالا تر شد
راست، با مهر فلک هم بر شد

لحظه ای چند بر این لوح کبود
نقطه ای بود دگر هیچ نبود
ارسال شده در: چهارشنبه 24 مهر 1387 20:46
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام نظر من هم همینه شاید ما هری رو فراموش کنیم اما این سایت نباید فقط متعلق به هری باشه اسم این سایت جادوگرانه نه هری پاتر پس میتونه ادامه داشته باشه .... اها راستی اگه یه روزی پچه های ما از ما بپرسن در دوره نوجوانی تون به چه نوع کتابی علاقه داشتید یا شخصیت مورد علاقه تون چی بود اگه هری رو فراموش نکرده باشیم شاید بگیم هری پاتر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط میرتل گريان در 1387/7/24 20:51:59
براي خر�
ارسال شده در: سه‌شنبه 23 مهر 1387 00:27
نمایش جزئیات
آفلاین
هری پاتر اثری جاودانست و نوه های مام میخونن و هیچ وقت فراموش نمیشه مااکثرمون با هری بزرگ شدیم از وقتی ما بچه بودیمو اونم بچه بود تا حالا که همه بزرگ شدیم پس چجوری فراموشش می کنیم سایتم شاید یه کم خلوت شه نه چیز دیگه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 20 مهر 1387 22:11
نمایش جزئیات
آفلاین
هري پاتر هم يه وقتي مي ره يه كتاب ديگه جاشو مي گيره من كه شخصا زياد نگران آينده اين سايت نيستم چون مي بينم اعضايي فعال و با اشتياق تو اون مشغولن كه فكر نكنم به همين سادگي از اين سايت دست بر دارن:D

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[i]
ارسال شده در: شنبه 20 مهر 1387 21:34
نمایش جزئیات
آفلاین
برای آینده ی سایت جادوگران باد بگم که ممکنه ما کتابای هری پاترو فراموش یا حتی اینقدر بی معرفت باشیم که اونا را بریزیم توی سطل آشغال ولی مطمئنم که هممون یادمون می مونه که داستانش چیه . پسری که روی پییشونیش زخم صاعقه مانند بود ممکنه یکی از ما باشه . منظورم اینه که هرچقدر هم که هری پاتر فراموش بشه من خودم شخصا قول می دم تا وقتی که این سایت هست توش بمونم و هری پاتر فراموش نکنم ! آینده ی این سایتو روشن می بینم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Good News Is No News
ارسال شده در: جمعه 19 مهر 1387 17:01
نمایش جزئیات
آفلاین
این سایت فقط در مورد هری پاتره ؟
اسمش جادوگران هست . پس میشه ماجراهای جادویی توش نوشت و کاری به کار هری پاتر و دار و دستش نداشت .
اگه موضوعات رو گسترش بدن و فقط منحصر به هری پاتر نکننش حالا حالاها میشه توش کار کرد .

هرچند ، هرچی که من تو این مدت تو سایت دیدم فقط و فقط هری پاتر بوده . به دادش نرسین ، کار سایت تمومه با فیلم هفت .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چه باحاله این :
ارسال شده در: سه‌شنبه 14 خرداد 1387 00:33
نمایش جزئیات
آفلاین
نظر لسترنج جالبه!با فلور هم موافقم.... دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چيزيه كه فكرشو مي كردم ملت جادوگر و ساحره قدر جادوگران و اعضاشو بدونين

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
لحظه های زندگی مثل توت فرنگی اند
یکی بی مز�
ارسال شده در: یکشنبه 1 مهر 1386 23:57
نمایش جزئیات
آفلاین
خب من یه پیشنهاد دارم. حتما تا به حال گذارتون به سایت... خب الان اگه اسم سایتش رو بگم می‌گید تبلیغات حذف می‌کنید.
یه سایت فانتزی زدند که ایفای نقش داره ولی به سبکی کاملا جدید و متفاوت: به این صورت که موقع معرفی شخصیت تو گروه‌ها هاگوارتز نمی‌رین. بلکه به یکی از چهار گروه جادوگران، اشباح، شیاطین، اسطوره‌ها خواهید رفت. این چهار گروه در حال مبارزه با یکدیگر هستند. جدول امتیازاتی برای آنان منظور شده است. بحث مبارزات افسانه‌ها نیز وجود دارد که مانند کوئیدیچ تشکیل گروه داده و مبارزه می‌کنیم. مسابقات نمایشنامه نویسی برگزار می‌گردد و گروه‌ها در آن مبارزه می کنند.
بعد از گروه بندی می‌توانید در ایفای نقش نیز ثبت نام کنید و به ایفای نقش هری پاتر، دلتورا، داررن شان، دموناتا بپردازید. همچنین انجمن‌هایی برای بحث وجود دارند: افسانه‌های انگلیس، آمریکا، افسانه‌های کهن ایرانی.
در کل فضای مناسبی به وجود آمده است. حال من پیشنهاد می‌کنم با مدیر این سایت گفتگویی بکنید شاید راضی شدند و توانستید از طرحشان در آینده سایت کمک بگیرید.

برای گرفتن آدرس این سایت پیام شخصی بزنید (فقط مدیران)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[c
Re: بعد از تموم شدنه سری هری پاتر تا چه حد به این سایت سر میزنین؟
ارسال شده در: دوشنبه 29 مرداد 1386 15:29
نمایش جزئیات
آفلاین
منم ديگه داره كم كم اعصابم خرد مي شه
براي اولين بار مي خوام از مديران سايت شكايت كنم :
بابا چرا اين پست هاي كوتاه ك خطي رو حذف نمي كنين؟چرا؟

بابا اينقدر از روي احساسات حرف نزنين
ببينم اومديم و اين سايت تا 20 سال ديگه همين جوري باقي موند اونوقت شماها كه اينقدر ادعاتون مي شه من تا آخر عمر با هري پاتر و اين سايت هستم حتي بهش سر مي زنين؟
بابا چرا حاليتون نيست؟ شماها پس فردا ازدواج مي كنين. حتي اگع نخواي ازدواج كني نمي خواي كار كني؟ نمي خواي خونه زندگيت بچرخه؟

اينقدر از اين پست هاي ارزشي نزنين...

نقل قول:
من تا وقتي كه يه هري پاتريست دو آتيشه ام با اين سايت هستم يعني تاآخر عمرم

خانم/آقاي پريزاد (مي گم آقا چون خيلي از پسرا از اين عنوان ها براي خودشون انتخاب مي كنن) چه جوري بهت ثابت كنم كه تو حتي تا 4 سال آينده ادرس اين سايت يادت نمي ياد؟ 4 سال نه، تا آخر فيلم 7 و پس از نقد اون...
تو پس فردا نمي خواي كنكور بدي؟

در آخر از مديران سايت پوزش مي خوام كه جاي تايپ در رابطه با تاپيك مطرح شده در رابطه با چيز ديگه اي بحث كردم...
اميدوارم هر چه زودتر اين پست هاي ارزشي! و كوتاه و اين تاپيك هاي تكراري حذف و قفل شن...
با تشكر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!