نقل قول:
وقتی تو سايت لرد ولرمورت از وزارت يك جن خونگی حمايت ميكنه همكاري امپراتور با سيريوس زياد هم غير طبيعی نيست و من اين رو قبول ندارم
سیریوس عزیز .. شما از یک سو دائم میگید قدیمی هستید و در سایت نبودید و با سوژه های جدید آشنا نیستید ... از یک سوی دیگم من نمیدونم چه اصراری دارید دائم در مورد یک سوژه ای که در زمان حضور شما در سایت نبوده نظر بدید!
چون چند بار دیدم شما این استدلال رو کردید تا کار خودتونو توجیه کنید. برای همین جهت توجیه فقط بگم این یکی از سوژه های جدید سایته که چون شما مدت زمان زیادی در سایت تشریف نداشته اید در نتیجه از کم و کیف این سوژه بی اطلاعید ... در صورتی که اگر در جریان رول بودید متوجه میشدید که چرا ولدمورت از یک جن خونگی طرفداری میکنه.
شما هر موقع تونستید برای من توجیه کنید که چطور سالازار اسلیترین کبیر یکی از چهار موسس هاگوارتز و اصولا یک جادوگر خیلی مخوف رو ملت در یخچال آداس جاش میکنن و همه جور بلا سرش میارن و اینا منم براتون قشنگ توجیه میکنم که چطوری ولدمورت از یک جن خونگی طرفداری میکنه!
-----------------------
اما در مورد این بحث هایی که در حال حاضر در نحوه برخورد شکل گرفته مثل زدن یک انجمن برای قدیمیا به نظر من واقعا بحث بی ارزشیه! چون در درجه اول میدونم خود سیریوس و سالی و ونوس بهتر از هر کسی میدونستن چنین چیزی امکان پذیر نیست ... پس اگر این بحث همچنان ادامه داره باید به دنبال انگیزه های دیگه رفت.
دوم یک سری الفاظ هی دوباره و دوباره در این تاپیک داره تکرار میشه که بازم هدفش از دید من مشخصه و با انگیزه موضوع اول هم همخونی داره. مثل ما با هم خیلی صمیمی هستیمو ... ما فقط خودمون با خودمون حال میکنیمو فقط برای خودمون پست میزنیمو مسخره کردن اینو اونو (خودمو مثال نمیزنم .. نمونش آنیتا یا لرد) ... جواب های تند که به قول یکی از دوستان انگار از دماغ فیل افتادن

و صحبت های بی ربط در همین تاپیک و.....
من اصولا کسیم که خیلی کم تو نحوه پست میزنم و همیشه هم نقش بی طرف دارم اما کسیم هستم که اگر پستی بزنم هر چیزی رو که دیدم رک میگم.
بارون در پست قبلی یک حرفی زد که به طور کلی مضمونش این بود که احترام قدیمیا واجبه ... بارون عزیز من فکر میکنم شما یا در جریان نبودید یا احیانا اطلاعات غلط در اختیارتون گذاشتن ... چون من فکر میکنم تا قبل از پیشومدن برخی مسائل تمام اعضای جدید همکاری لازم با اعضای قدیمی رو داشتن و این ماجراها از اونجایی آغاز شد که کم کم اعضای سایت به حاشیه رفتن و جاش عبارت هایی مثل "ماها" به میون اومد و برای اعضای سایت مسلم شد که همکاری ای که در این مدت کوتاه هم انجام میشده برعکس توهمات اولیه کلا یک همکاری یک جانبه بوده! نمونشم میتونید در پستهای قبل همین تاپیک مطالعه کنید اگر چیزی جز اون چیزی که من میگم استنباط کردید اونوقت میشه گفت حق داشتید که چنین پستی رو زدید.
البته اینم بگم که اصولا در هر حرکتی یک سری اعضای اصلی هستن و یک سری هم اعضای جنجالی یه چیزی تو مایه های موج دوم و سوم ... مثلا امپراطور اومد سه چهارتا پست زد کلیم همه از پستاش تعریف کردن وقتیم که دید کار نحوه برخورد داره به کجا میکشه خودشو کشید کنار ... یا مرلین اصلا وارد حاشیه نشد ... در صورتی که من فکر میکنم اگر قرار بود این مسائل پیش بیاد امپراطور و مرلین خیلی بیشتر از بقیه استحقاق فخر فروشی رو داشتن ... اما اینکار رو نکردن علتشم اینه که عضو خوب احتیاج به حاشیه نداره ... برعکسشم دیگه مثال نمیزنم.