این پست شما رول نبود،بلکه همون طور که تاپیک هم اشاره رده،پست برنامه ای بود. پست شما بخوبی با روند تاپیک مطابقت میکنه که بسیار خوب هست. یک نکته دیگری که نظر من رو بخودش جلب کرد، لحن پستتون بود. شما با لحن بسیار خودمونی صحبت کرده بودید و پست فقط دیالگ بود. این کمی از زیبائی پست کم میکنه و بهتره که کمی توصیفات هم در پست باشه. یکی از نکات دیگه که در پستتون بچشم میخورد، نحوه جمله بندی و ترکیب جملات بود.
نقل قول:
تا با هم يه برنامه ي شاد و زيبا اجرا كنيم
یک جمله کامل نمیتونه با کلمات ربط(تا،و،یا...) شروع بشه. یک جمله وقتی با کلمات ربط شروع میشه که با جمله دیگری ترکیب شده باشه:
خونه هاي شما هستيم .الان مالفوي جون (اميرمحمد)هم مياد
تا با هم يه برنامه ي شاد و زيبا اجرا كنيم .
نقل قول:
چه اونا نوكر هاي من هستن ، ببخشيد تهيه كننده داره بد نيگا ميكنه!!! نه اينكه فكر كنين ازش ميترسم ها...
دو جمله اول بهم ربطی ندارن و میتونن بوسیله ویگول(،) بهم ربط داده بشن. شما وقتی دوجمله رو بوسیله ویرگول بهم ربط میدید که باهم ارتباطی داشته باشن و همخوانی کنن.
نقل قول:
هايي كه پدر و مادرشون محفلي اند ،نرين ها !!!
"اند" لحن نوشتاری داره. شما پستتون همون طور که قبلا هم بهش اشاره شد، لحن بسیار خودمونی ومحاوره ای داره.بهتره در پست به یگانگی لحن پست احترام گذاشته بشه. در پستهای جدی، معمولا توصیفات با لحن نوشتاری(او را کشت، من آمدم) و دیالگها با لحن گفتاری(اون رو کشت، من اومدم) نوشته میشه. در پستهای طنز هم یا مثل پستهای جدی هست،یا همش گفتاری.
نقل قول:
اگر هم داخل مدرسه كسي ازيتتون كرد ، فوري به بابا يا مامان تون بگيد تا اون علامت خوشگله هست كه روي دستشونه اونو لمس كنن ، ديگه شما نگران نباشين .
اگر هم داخل مدرسه كسي ازيتتون كرد ، فوري به بابا يا مامان تون بگيد تا اون علامت خوشگله هست كه روي دستشونه اونو لمس كنن تا ديگه شما نگران نباشين .
همچنین، شما باید به علائم نوشتاری هم دقت کنید:
نقل قول:
من با برنامه ي جديدم كه مرگ خوار 4ever اسمشه اومدم.
معمولا قبل و بعد از توصیفات ویرگول میذارن:
من با برنامه ي جديدم،كه مرگ خوار 4ever اسمشه،اومدم.
نقل قول:
بچه ها من تصميم گرفتم موضوع اولين برنامه ي ما مبارزه با محفلي ها باشه!!!!!!
بچه ها،من تصميم گرفتم موضوع اولين برنامه ي ما مبارزه با
محفلي ها باشه!!!!!!
بعد از اسمها معمولا از ویرگول استاده میشه:
مونتی، من برت بیل خریدم!
نقل قول:
خوب ، حالا دوستان عزيزم به من ميگن كه بايد برنامه ي ولدمورت ذبل رو براتون پخش كنيم ، ببينيد و لذت ببريد.
خوب ، حالا دوستان ،عزيزم به من ميگن كه بايد برنامه ي ولدمورت ذبل رو براتون پخش
كنيم ، ببينيد و لذت ببريد.
اینجا هم همینطور.
امیدوارم خوب بوده باشه.
موفق باشی
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

. برو صداش کن که درو باز کنه.
،جمله بعد از موضوع متقائد شدن،میتونه بدون لطمه وارد شدن به مقصود اصلی حذف بشه.