جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
5
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  66 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  143 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  255 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  249 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  331 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  234 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس گياهشناسي
ارسال شده در: یکشنبه 18 مرداد 1388 18:14
نمایش جزئیات
آفلاین
براي يکي از سه گياهي که معرفي کردم به سليقه ي خودتون رولي رو بنويسيد که نحوه ي رويارويي شما يا هرکس ديگه اي رو با اونا توضيح ميده!
_______
من سفرم با خودتو می گم
_______

- پومانا بلند شو موقع رفتنه!

من:ریتا مگه می خوایم کجا بریم؟می ریم جنگل دیه حالا که دیر نشده!

ریتا:بلند شو من کارو زندگی دارم!می خوایم بریم در باره ی گرین دای تحقیق کنیم

من:باشه الان بلند می شم تو ربو لباستو عوض کن تا من بیام.

ریتا:باشه

10 مین بعد

- ریتا آماده ای؟

ریتا:آره

من:بریم

وقتی بیرون رفتیم آفتاب تازه تلوع کرده بود و نسیم ملایمی مو هایمان را نوازش میداد(چه رمانتیک )

- بریم؟

من:بریم

30 مین بعد

-اه اجب رطوبتی داره هوا همینجوری شر شر آب از بدنم می چکه

ریتا:رفتیم خونه باید یه دوش بگیرم دارم از این رطوبت هوا می میرم.

من:اهان رسیدیم اونجاست نگاه کن!

ریتا:آره چه خوشگله نگاه,نازی نگاش کن چه شاخکاشو قشنگ تکون می ده,آخی الهی ریتا برات بمیره من چیز زیادی درباره ی این گیاه نخوندم برم جلو ورش دارم بیارم خونه

من:ریتا نرو جلو ممکنه این گیاه خطرناک باشه

انگار که ریتا هیپنوتیزم شده بود رفت جلوی گیاه,گباه ثابت مانده بود و ریتا دستش را جلو برد تا گیاه را بگیرد ولی گیاه یکدفعه شاخت کایش را جلو برد و در بازو های ریتا فرو کرد.

به طرف ریتا دویدم ,ریتا به زمین افتاده بود,بهش گفتم: چی شده؟اما او فقط لبخند ملایمی زد یه ذره از این ملایم تر,بله او فلج شده بود

5 روز بعد

ایستاده بودم بالای قبر ریتا داشتم گریه می کردم و زیر لب می گفتم:ریتا بهت گفتم نزدیک اون گیاه نر. ممکنه خطرناک باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دیدگاه هر کس نشان
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 مرداد 1388 01:10
نمایش جزئیات
آفلاین
پسر های ریون در گوشه ای از تالار ایستاده بودند و منتظر دختران ریون بودند تا اماده شوند ولی از جایی که این ساحره ها مدت زمان زیادی بود که داخل خوابگاهشان بودند پسران به چرتی سطحی فرو رفته بودند .

- خوب ما اماده ایم بریم ... اِ اینا که همه اشو لاشن ؟

-پاشــــــــــــــــــــــــــــین

پسران که به شکل وحشتناکی ترسیده بودند اول به سمت چوب هایشان رفتند و بعد به دنبال صاحب صدا گشتند ولی بادیدن لونا خیالشان راحت شد و چوب هایشان را قلاف کردند!

-این چه وضعشه الان سه ساعتو نوزده دقیقه که ما منتظریم.

-خوب ما باید به خودمون برسیم دیه!

-برای پیک نیک همه چیز رو برداشتید؟!! ها چیزی جا نمونه که ... خودتون میدونید.

پسرها برای این که بفهمانند حساب کار دستشان امده سرهایشان را مانند خر تکان دادند.(حقیقت تلخه)

-عالیه امده اپارات بشین همه دسته همو بگیرن نه چون بی ناموسیه دخترا با هم اپارات کنند و پسرا باهم.

پسرها با این که اعتراض شدیدی به این تصمیم داشتند باز هم مطیعانه قبول کردند و در گوشی برای اپارات جمع شدند.

درنــــــــــــــــــــــــــــگ(افکته جدید اپاراته مال سال 2009)

پسران با مغز بر زمین کوبیده شدند و دختر ها با قدم های اهسته از روی پسران رد شدند .

بعد از این که پسران کنترل خود را بدست اوردند به سمت دختر ها رفتن که ایستاده بودند و با سر به پسر ها گوشزد میکردند "هرچه زود تر بساط رو برای سفا سیتی اک کنید"

مرلین در هنگامی که در حال اماده کردند بساط بود ریشش زیر لنگش گیر کرد وبا مغز بر زمین خورد که این حرکت از سوی دختران جک تلقی شد و زدند زیر خنده انهم به این شکل:هی هی هی

بساط که پهن شد همه در کنار هم نشسته بودند و ادای دبیران را در میاوردن:
-بیدل رو دیدن(ترورس:خره اون بیدل منم اونم سو تفاهم بود)
وقتی بلا ازش خاست در نمرش تجدید نظر کنه چی گفت "چی تجدید نظر برو بوقتو بساب دختره ... ... ... ... (وحشتناک بی ناموسی)
-ایوانو بگو هرچی کلاس خالی بود دادن بهش

-پرسی رو بگو ...

- دختر جان با دم شیر نباید بازی کنی سالازار رو چه دیدی شاید شناستو بست پس ببند اون گالتو ...

همین طور که همه در حال خنده بودند لیسا پرچین سمت چپ را دید و توجهش جلب شد برای همین بلند شد و به سمت پرچین رفت هنوز قصد این را داشت که پرچین را نوازش کند که ناگهان بازو هایی از داخل پرچین به او هجوم اورد و او را به داخل کشید لیسا جیغی بلند کشید و نظر بقیه را به خودش جلب کرد .

- وای شوخی نکن دارم می ترکم از خنده!(کوجاش مگه خنده داره!)

- نه مثل اینکه گیر کرده تو گرین دای وای نه سالازار منو مرگ بده!

همه به سمت پرچین حرکت کردند و طلسمهای به سمت پرچین فرستادند و لی پرچین همچنان لیسا را میمکید.

بکس ارام گرفتند و فهمیدند کار لیسا به اتمام رسیده است به همین دلیل اخرین نگاه ها را به او می انداختند و در جواب لبخند سردی از لبان لیسا نمایان شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خدا يكي ؛ زن يكي ، يكي !

"تا دنیا دنیاست ابی مال ماست / ما قهرمانیم جام تو دست ماست"
ارسال شده در: دوشنبه 12 مرداد 1388 20:56
نمایش جزئیات
آفلاین
جلسه ي چهارم

صداي همهمه ي دانش آموزان از گلخونه شماره ي چهار به گوش ميرسيد، ريتا طبق معمول در حالي که چندتا گلدون رو به زور تو دستش جا داده بود، وارد گلخونه شد و گلدون هارو پشت ميزش گذاشت و گفت:

- خيلي خب ساکت باشين ديه، من امروز اصلا حوصله ندارما، اين جلسه ميخوام در باره گياهان سمي باهاتون صحبت کنم.

ريتا به سمت تخته رفت و درحالي که گچ هارو تو دستش بررسي ميکرد گفت:

- گياهان سمي به گياهاني گفته ميشه تو خودشون زهر ذخيره کرده باشن، اين زهر ميتونه مرگبار باشه، ميتونه فقط اندام هاي حرکتي شمارو از کار بندازه، ميتونه مسموتون کنه يا فقط باعث بشه چند ساعت بيهوش بشين! کلا زهر گياهان سمي عوارض مختلفي روي انسان ها داره. يکي از گياهان سمي آکروپاسيا نام داره! آکروپاسيا بوته ي گل وحشي هست با خارهاي بلند و گل هاي بنفش رنگ و پف پفي! اين بوته بيشتر تو مناطق خشک رشد ميکنه، خارهاي آکروپاسيا به هر قسمت از بدن فرد که فرو بره همون قسمت رو از کار ميندازه! خارهاي اين گياه زهر ياسي رنگي رو تو خودشون ذخيره کردن که وقتي جايي فرو ميره تمامش رو خالي ميکنه!

ريتا مکثي کرد و بعد اسم ديگه اي رو روي تخته نوشت.

- لاله ي عوضي! لاله هاي عوضي معمولا روي تپه ها و کوه ها رشد ميکنن، اگر عصاره ي ريشه ي گل لاله ي معمولي رو بجوشونين و اون رو با برگ گياه دراگ استور مخلوط کنين ميتونه درماني براي تنگي نفس به حساب بياد، اما درصورتي که اشتباهي لاله ي عوضي رو انتخاب کنين موجب فراموشي ميشه! راه شناسايي اين دوتا لاله هم يک خال گرد سياه رنگه که پايين يکي از گلبرگ ها، جايي که گلبرگ به ساقه متصله هست!

ريتا به سمت ميزش برگشت و گلدوني رو روي اون گذاشت و بعد گفت:

- اينم از گرين داي معروف ترين گياه سمي! شاخک هاي بلندش رو ميبينين؟ هرکي از کنار گرين داي رد بشه، بلااستثنا مورد حمله ي شاخک هاش قرار ميگيره حتي همه ي حيوانات و حشرات! اين گياه به طور مرتب سمي رو توليد ميکنه که بسيار کشنده اس، اگر اين سم به حد خطرناکي تو شاخک هاي گرين داي ذخيره بشه براش خطرساز ميشه و ميتونه حتي ريشه ي خود گياه رو خشک کنه، به همين دليل غريزه ي گياه موجب ميشه که هرچيزي از کنارش رد شد، شاخک هاشو فرو کنه تا زهرش تخليه بشه! زهر گرين داي مايع سفيد رنگ و غليظ و گرمي است که با فشار زيادي وارد جريان خون فرد ميشه و سريع آلودش ميکنه، بدن فرد آلوده بعد حدودا دوساعت از کار ميفته، بعد از گذشت يک روز فرد با يک بدن کاملا فلج دچار تشنجات خيلي شديد ميشه، روز دوم مايع تيره رنگ و بدبويي از چند ساعت يک بار از دهن فرد بيرون مياد که نشونه ي پيشروي سم رو نشون ميده، روز چهارم دردهاي خيلي شديد و کشنده اي به سراغتون مياد که بيشترين تاثيرش رو سر هس و روز پنجم که... تموم! ميکشه!... هيچ درماني هم نداره! البته اين گرين دايي که من براتون آوردم خشک شده!

ريتا گلدون رو دوباره پشت ميزش پنهان کرد و گفت:

- تکاليف رو يادداشت کردم! جلسه ي ديگه گلخونه شماره پنج لطفا!

بعد بدون گفتن کلمه ي ديگري از گلخونه خارج شد!

---------------------------------------------------------------------------------

تکاليف: براي يکي از سه گياهي که معرفي کردم به سليقه ي خودتون رولي رو بنويسيد که نحوه ي رويارويي شما يا هرکس ديگه اي رو با اونا توضيح ميده! اون رول ميتونه هر موضوعي داشته باشه و اصلا نيازي نيس که توسط گياها گزيده بشين، در واقع اين کاملا به خودتون بستگي داره! طنز يا جدي بودنش هم با خودتون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
... بگذرم گر از سر پیمان
میکشد این غم دگر بارم
می نشینم شاید او آید
عاقبت روزی به دیدارم...
ارسال شده در: دوشنبه 12 مرداد 1388 20:52
نمایش جزئیات
آفلاین
امتیازات جلسه ی سوم گیاه شناسی

اسلیترین: 10

دراکو مالفوی: 30

گریفیندور: 30

جیمز سیریوس پاتر: 30
آبرفورث دامبلدور: 30
پرفسور گرابلی پلنک: 30

هافلپاف: 30

پیوز: 30
هستيا جونز: 30
پروفسور پومانا اسپراوت: 30

راونکلاو: 0

شرکت کننده نداشت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریتا اسکیتر در 1388/5/12 20:55:09
... بگذرم گر از سر پیمان
میکشد این غم دگر بارم
می نشینم شاید او آید
عاقبت روزی به دیدارم...
ارسال شده در: چهارشنبه 7 مرداد 1388 15:26
نمایش جزئیات
آفلاین
با استفاده از تخیل خودتون، شش مورد بیماری رو بنویسین و نحوه ی درمان اونارو به وسیله دارگ استور شرح بدین! همین تاپیک!

سرطان مری
آخی!مرلین نصیب نکنه البته!این سرطان که باعث و بانی اش چیزی جز سلول های مری نیست دو نوع داره.1- سلولهای سنگفرشی مری 2- آدنوکارسینوم مری.
البته اصلا قصد ندارم اسم اینا رو بگم که مری احساس کنه خیلی آدم خوفیه!نه!می خوام طریقه درمانشون رو توضیح بدم.
برای درمان نوع اول این سرطان ،شفابخشان باید مری شخص بیمار رو شکاف کوچکی بدن و 3 عدد برگ بنفش گیاه دراگ استور توی اون بذارن.بیمار به مدت 2 روز نباید غذا و یا نوشیدنی بخوره و تنها میتونه از سرم جادویی استفاده کنه.بعد از 2 روز،باید برگ ها رو از مری در آورد و به شخص برای شفا یافتنش تبریک گفت.
برای درمان بیماری دوم همون کارهای بالا رو انجام میدیم،با این تفاوت که به جای 2 برگ،سه عدد برگ در مری جای گذاری میشه.

واریس مری
اُه مری چه قدر بیماری داری تو!این بیماری که بیشتر به خاطر مشکلات کبد و یا اختلال تو انعقاد خون و اینا ایجاد میشه تنها یه راه حل برای درمانش هست و اون هم درست کردن پماد دراگ استور هست.برای تهیه این پماد باید مواد داخل شکاف های این گیاه رو جمع کنیم.حدود 12 گرم که شد اون ها رو به مدت 12 روز،هر روز سر ساعت 12 تا 1 جلوی آفتاب میذاریم تا آب زیادی که داره تبخیر بشه.ماده ی جامد و نرمی که در آخر روز دوازدهم به دست میاد پماد دراگ استور هست.باید این پماد رو روی جناغ سینه مالید. بعد از چند ساعت جذب مری شده و بیماری شخص مذکور برطرف میشه.

پارکینسون
فکر کردین من برای چی اون دختر خودشیرین رو ول کردم؟!البته قیافه شو تو فیلم 6 ببینین فراری میشین!ولی پارکینسون داشت دختره!
این بیماری که باعث لرزش بدن میشه تنها راه درمانش درسته قورت دادن ریشه های این گیاهه!باید سعی کنید بدون این که خفه شین ریشه ها رو از نای و مری عبور بدید!در صورتی که بعد از انجام این کار زنده موندید بیماری شما درمان میشه!

پنوموتوراكس
اشتباه نکنید!این یک ورد نیست!بلکه اسم بیماری مربوط به شش هست!برای راه درمان این بیماری باید در روز جلوی برگ های گیاه دراگ استور رفته حدود پنج بار نفس عمیق بکشید.نکته قابل ذکر اینه که ریشه های گیاه باید در خاک و یا به بیان دیگر گیاه زنده باشه.

آلکاپتونوری
این هم یک ورد نیست!این یک بیماری ژنتیکی مخصوص نوزادان هست.برای درمانش باید ساقه دراگ استور رو بکَنیم و به مدت دو شبانه روز دور گردن نوزاد طفلی گره بزنیم.(البته شل باشه که نوزاد به دار باقی نره!)نوزاد بعد از گذشت دو روز بیماریش برطرف میشه.حال میکنین قدرت دراگ رو؟!بیماری های ژنتیکی هم درمان میکنه!

افتادگی دریچه میترال
اگه شفابخشی به صدای قلب شما گوش داد و فهمید که شما افتادگی دریچه میترال دارید باید پودر برگ این گیاه رو با برگ پودر شده نعناع مخلوط کنید و جلوی بینی تون بگیرید.عطری که ایجاد میشود نفس شما رو بند میاره اما شما قبل از خفگی اگر بتونید جمله ی " من افتادگی دریچه میترال دارم" رو بیان کنید بهبود پیدا میکنین!البته ریسک این درمان خیلی بالاست و شفابخشان کمی ازش استفاده میکنن.

-------------------------------------
تمامی بیماری های ذکر شده در طبیعت وحود دارن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دراکو مالفوی در 1388/5/7 15:31:37
منم سالم بودم
حالا خوب نگاه کن
اعصاب که ندارم
داره دکتر میزنه با چوب رو زانوم

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: چهارشنبه 7 مرداد 1388 15:22
نمایش جزئیات
آفلاین
یا الله همشیره!

سوال : 6 مورد....!
جواب :

راشیتیسم :

برای درمان این بیماری ب وسیله گیاه دراگ استور، باید ابتدا گیاه را از محل برخورد ساقه با خاک جدا کنیم.در قسمتی از گیاه که روی زمین باقی مانده، چند قطره اسید بریزیم.این باعث میشه غشا میانی از بین بره و شیره گیاه خارج بشه.دقت کنید این شیره اگر با هوا تماس پیدا کنه یک سری آنزیم هاش رو از دست میده، ذا باید این شیره بدون تماس ب هوا به بیمار داده بشه.توصیه شده که خود گیاه رو مثل نِی بدید به بیمار تا بدون اینکه شیره با وا تماس پیدا کنه وارد بدن بیمار بشه.

اسکیزو فرنی :

این بیماری خطرناک روانی، تنها با روش پیچیده ای درست میشه که تا کنون فقط دو شرکت دارو سازی موفق باه ساخت اون شدن. این معجون رو بطور خاصه، از ریسه قلب اژدها، ریشه دراگ استور و ون موجودات دم انفجاری به اضافه نمک، فلفل، کاری و زیره درست میکنن.
این مواد باعث تمرکز سلول های نا هنجار مغز بیمار در راه بینی و تخلیه اون ها از راه بینی و اینا میشه.

شیزو فرنی :

این بیماری یه ذره از اون قبلی خطرش کمتر هست اما به مقدار خیلی زیادی مصری هست.راه های انتقال این بیماری مانند سرما خوردگی میباشد.برای درمان این بیماری، تنها کافیست مجموع برگ و ساقه و ریشه دراگ استور را چرخ کرده تا بصورت خمیر در آید.سپس خمیر مذکور را به مدت 3روز به پیشانی بیمار میمالیم. در مواقع ضروری، ادامه درمان تا 5روز مجاز است.

سادیسم :

این بیماری از خانواده مردم آزاری به حساب میاد اما در کل مضرات جدایی داره.سادیسم مردم آزاری در ابعاد خرد هست.یعنی مثلا نیشگون و چنگول و اینا. تنها راه درمان "احتمالی" این بیماری خطرناک، نوشیدن شیره دراگ استور همراه با آب هست که باعث سردی و کاهش فعالیت هورمون های سادیسمی در بدن میگردد.

میان نوشت : استاد بوقی، 6 تا خیلی زیاده خوب!!!

آنفولانزای پیوزی :

این بیماری تازه شایع شده و خیلی هم مهلک هست. در مورد اثرات این بیماری توضیحی نمیدم از بس که خفنه!
راه درمان هم اینه که روده گوسفند و بز رو با هم چرخ کنیم، سپس درون شیره دراگ استور بندازیم، هم زده و بنوشیم. انشا ا... که خوب میشه!

افسردگی :

درمان این بیماری تنها به میزان 10% به دراگ استور مربوط میشه. باید گیاه دراگ استور رو در آب بجوشونیم، تا نرم بشه و به صورت آدامس در بیاد. با جویدن ریشه، شیره اون بصورت تدریجی بیرون میاد، اما بیمار باید در این مدت، فقط به انجام کار های شادی آوربردازه وگرنه دارو اثر نمیکنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
seems it never ends... the magic of the wizards :)
ارسال شده در: چهارشنبه 7 مرداد 1388 12:01
نمایش جزئیات
آفلاین
با استفاده از تخیل خودتون، شش مورد بیماری رو بنویسین و نحوه ی درمان اونارو به وسیله دارگ استور شرح بدین!

رماتیسم مغزی : ببینید اصولا این بیماری یه چیزی هس که اصن درمان نشه بهتره! مثلا عمو لارتن اولین بیمار روماتیسم مغزی بود، این بیماری مسری بود و به چن نفر دیه (از جمله من و توله گرگینه ام) سرایت کرد.
چن نفر دیگه به محض دیدن اولین نشونه ها سراغ دارگ استور رفتن و با استفاده از عصاره ی جوشیده شده ی این گیاه بلافاصله درمان شدن. ولی من و تدی همچنان موندیم! تصویر تغییر اندازه داده شده

ایدز : این یه بیماری کاملا ساده در حد سرماخوردگیه که همه ی ما یه بار بهش مبتلا شده و به وسیله ی واکسن ِ جادویی ِ دارگ استور که از شیره ی این گیاه گرفته میشه مداوا شدیم و امکان دوباره مبتلا شدنمون وجود نئاره! ولی من تو یه مجله کودکان خوندم ایدز توی دنیای مشنگا خیلی گولاخه همشونو میخوره! واقعا که اسکلن این مشنگا، هر بوقی میفهمه که میتونه از شیره ی ساقه ی دارگ استور برای ایدز استفاده کنه!

گلودرد : اممم...این یه بیماری خصوصیه که بیشتر واسه من پیش میاد و ربطی به شما نداره، در همین حد بگم که بو کردن این گیاه خز واسه آروم شدنم کافیه!...اممم نه دیگه...ای بابا اصرار نکن دیه..باوش..خب واسه جیغامه...این گریفی ها آدمو سکته میدن تا یه پست بنویسن، ناظر تالاری می فهمی چی میگم دیه...!

اعتیاد(!) : ببینید من همیشه گفتم که اعتیاد یک مرض نیس بلکه یک بیماریه(!) و برای ریشه کردن این مشکل از جامعه مون، باید دست به دامن دارگ استور شیم اما مشکل اینجاس که این بیماران عزیز به شدت عاشق بیماریشون هستن و به هیچ وجه نمیخوان که مداوا بشن! به جهنم، جونشون درآد! ولی خب میگم که شاااااااید دلشون بخواد بدونن..کافیه گرده ی این گیاهو بکشن بالا به جای اون کوفتی!

دیوانگی: ببینید این مورد شاید شما رو یاد مورد اول بندازه اما با اون یکی نیس! یه فرد دیوانه واقعا نمیدونه چیکار داره میکنه اما من و تدی رماتیسمی هستیم و میدونیم! به هر حال مداوای افراد دیوانه و روان پریش با این گیاه ممکنه یکم طولانی مدت باشه، اونا باید به مدت 6 ماه روزی سه بار برگ های این گیاه رو درسته قورت بدن!

مردم آزاری : خب من این موضوع رو بازترش نمیکنم، هوشت استاد...مدیری چیزی که اینجا رو نمیخونه ها؟ خو ببین...تدی تو یکی از آپ هاش تو وبلاگ بوقیش کاملا این مسئله رو توضیح داده! اما برای درمان اینجور افراد، میشه رو گیاه دارگ استور حساب کنید، ریشه ی این گیاه وقتی بره تو دماغشون می فهمن مردم آزاری یعنی چی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1388/5/7 12:02:12
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1388/5/7 15:53:11
ارسال شده در: چهارشنبه 7 مرداد 1388 11:18
نمایش جزئیات
آفلاین
شش بیماری عبارتند از:

وبا

برای بیماری وبا باید گلهای فصل بهار گیاه دراگ استور را به مدت سی و پنج دقیقه توی آب و سرکه بجوشانیم و سپس به مدت سه ساعت و سی و هشت دقیقه جلو نور آفتاب قرار دهیم.

پس از اینکار رنگ گل از آبی روشن به سبز تیره تغییر خواهد کرد. در این مرحله کافیست گل را بیکوبیم و دو قطه از شیره گل را به بیمار دهیم. در این حالت وی پس از چهار ساعت خوب میشود.

سیاه سرفه

ابتدا باید تعداد سی و پنج برگ جوان گیاه را از گیاه جدا کنیم و به مدت 15 روز کاری در آفتاب قرار دهیم تا کاملن خشک شود.
سپس برگهای خشک شده را میکوبیم و الک میکنیم. و آنها را به مدت چهل و پنج دقیقه در شیر گاو میجوشانیم. باید دقت کنیم که اگر این مقدار به 50 دقیقه رسیدو تبدیل به سمن مهلک میشود.

پس از اتمام 45 دقیقه شیر به صورت تکه تکه خامه در میآد. موارد را از الک رد کرده و آن تکه ها را نگاه میداریم.آنها را همانند خمیر ورز میدهیم و به مدت دو ساعت روی گلوی بیمار قرار میدهیم و با دستمال میبندیم. سپس یک لیوان آب به بیمار میدهیم و وی بهبود میابد.

هپاتیت بی

برای دمان آن کافی است که گیاه را با گلدان به مدت دو ماه زیر پلاستیک قرار دهیم تا برگها از بنفش به نارنجی تغییر رنگ دهند. سپس برگها را جدا کرده و خوب میکوبید و با یک لیتر آب و نمک مخلوط میکنیم و روزی یک استکان به بیمار میدهیم. این کار را به مدت سه روز انجام میدهیم. بیمار درمان میشود.

زگیل

برای از بین بردن زگیل باید بیست سانتی متر از ساقه را درون سرکه سفید به همراه مقدار کمی دارچین و هل جوشاند و این کار را تا سه روز انجام داد. (با اضافه کردن آب) فقط باید دقت داشته باشیم که ابتدا آب را در جایی دیگر بوشانیم و سپس وارد ظرف ساقه دراگ استور کنیم. تا دمای آب را تغییر ندهد.

پس از اتمام دقیقن 72 ساعت. ساقه ا خارج میکینم و با وسیله ای چند فشار به آن وارد میکنیم. آب خارج شده از آن درمان قطعی و در جا برای زگیل است.

اریون

برای این بیماری کافی است برگ گیاه را بکوبیم و آز آن ضمادی فراهم کنیم و روی محل ورم بیمار بگذاریم. ضماد را باید بهر دوساعت دوساعت عوض کنیم و یک 2 ساعت آنرا روی ورم قرار دهیم. تا فرد بهبود یابد.

سرخک

برای این بیماری باید ریشه گیاه را خوب بشوییم و آنرا همراه با روغن زیتون و قارچ سرخ کنیم. سپس باید دوباره آنرا بشوییم و به مدت یکماه درون ک ظرف دربسته قرار دهیم. این ریشه اکنون آماده مصرف است. و با یک بار استفاده بیمار را درمان میکند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[color=FF0000][b]پس قدم قدم تا روشنايي از شمعي در تاريكي تا نوري پر ابهت و فراگير!
ميجنگيم تا آخ?
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 مرداد 1388 19:17
نمایش جزئیات
آفلاین
خانم اجازه ؟ ته پست ما جاموندش . یکی از این درد و بلاها دچار خود سانسوری شده . بدین وسیله بقیه پستمون رو به احتضار....اینا!!

حساسیت های فصلی

حساسیت فصلی بیماری وحشتناکیه.عطسه ، آبریزش بینی، سرخ شدن چشم و... از علائم این بیماری هستن . حساسیت انواع مختلف داره . مثلا بعضی ها به گرده گل ها که توی بهار زیاده حساسیت دارن .
برای درمان این بیماری لازمه که یکی از این گل زشت ها رو رنده کنیم ، با شیر هیپوگریف قاطی کنیم و سر بکشیم . محصول باید به رنگ قرمز باشه و طعم تندی داشته باشه . این معجون برای درمان حساسیت تا یک روز -24 ساعت تمام-کافیه .

دیگه اینکه همین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گل می کند شقایق، دانه ی اسفند می رسد
ارسال شده در: دوشنبه 5 مرداد 1388 16:19
نمایش جزئیات
آفلاین
با استفاده از تخیل خودتون، شش مورد بیماری رو بنویسین و نحوه ی درمان اونارو به وسیله دارگ استور شرح بدین! همین تاپیک!

اعتیاد

عده ای جامعه شناس نما معتقدن که اعتیاد بیماری نیست اما همونطور که داداش سیا و شبکه آرامش هر روز ده بار به ما گوشزد می کنن ( ما که تو خونمون تلویزیون داریم شما رو نمیدونم استاد!) معتاد مجرم نیست بلکه بیماره و باید در درمان بیمارش کمکش کنیم . پس نتیجه می گیریم که اعتیاد بیماری هست !( گفتم که یه وقت نمره کم نکنین )

برای درمان اعتیاد باید برگهای گیاه رو با ساقه ی کاکتوس« زبان مادر زن» ( نوعی کاکتوس تیغ تیغی) توی یه پاتیل آب بجوشونیم و هر بار که احساس خماری و اینها بهمون دست داد یکی یه قاشق با فلفل قرمز مصرف کنیم . بعد از یک هفته پاک پاکیم !

منبع : بروشور یکی از این مراکز ترک اعتیاد

سرگیجه و سر درد

یک لیوان آب بردارید ، یک پنجم مقدار کل آب توش عرق بیدمشک بریزید ، دو قاشق شکر اضافه کنید ، هم بزنید و سربکشید . خوب حالا که یه کم حالتون جا اومد ، دراگ استور رو بیارید تا کارمون رو شروع کنیم .

200 گرم پودر برگ اکالیپتوس رو توی شیره ی دراگ استور مخلوط می کنیم . برای درمان سر درد محلول به دست اومده رو به نواحی دردناک سر می مالیم و پس از یک ساعت با آب ولرم شستشو می دهیم . برای درمان سرگیجه پارچه ای را در محلول میخیسانیم و به سرمان می بندیم تا وقتی که حالمان خوب شود.

معده درد

گیاه رو با خشانت هر چه تمام تر از خاک بیرون کشیده و میشوریمش . بعد تا اونجا که میتونیم می جویمش و باقی مونده ش رو تف می کنیم بیرون ( ایششششش!)

آفت

دراگ استور رو می سوزونیم و خاکسترش رو با چرک خیارک غده دار مخلوط می کنیم . مقدار خیلی خیلی کمی از اون رو با مقداری پنبه روی محل آفت می مالیم و این کار رو یک هفته ادامه میدیم . البته این روش مال آفت های بدخیم و طولانی مدته.

سل

ساقه و برگ گیاه را به صورت بخور استفاده می کنیم . به این صورت که هر بار ساقه و برگ را در آب میریزیم و آنقدر حرارت میدهیم تا به جوش آید . سپس یک حوله روی صورتمان می اندازیم و توی بخار مایع تنفس می کنیم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!