سلام
خب ، ممنون از اسکاور ، مصاحبه ی خیلی خوبی بود به نظرم ، ویژگیش هم این بود که خیلی بی پرده و واضح و واقعا اونطور که بود جواب داد و مثل خیلی ها سعی نکرده بود چیزی رو بپیچونه یا طفره بره و این خودش خیلی اهمیت داره .
چند موردو یه بررسی میکنم :
نقل قول:
اصن به خاطر پستای "خاله بازیم" بود که معروف شدم و به خاطر پست های زیادم بود که معروف تر شدم!
لازمه یه توضیحی بدم ، در حالِ حاضر هم عده ای فکر میکنن با این پستای خاله بازی میتونن توی سایت مطرح شن ، ولی اصلا اینطور نیست ! زمانِ تو پست ها کیفیتِ فعلی رو نداشتن ، ولی الان خیلی از پست هایی که زده میشه از نویسنده های خوب هست و کیفیت بالایی دارن و یه پستی که کیفیتش پایین باشه و خاله بازانه باشه ، اصلا در نظر گرفته نمیشه یا پاک میشه !
نقل قول:
هیچ وقت دوست نداشتم سیاه باشم و همیشه هم از سیاها بدم میومده! کلاً از شخصیت های منفی داستان هری پاتر اصلاً راضی نیستم و خوشم هم نمیاد!
یعنی تو داری محفل ِ منحوس رو با ارتش عظیم و قدرتمند مرگخوارا مقایسه میکنی ؟!

نچ ! نا امید شدم ازت
نقل قول:
درسته که ولدمورت و مرگخوارا باید جدی باشن...ولی ما زمان رضا مرلین هم ولدمورت و مرگخوارای جدی داشتیم که جدی و طنز رو با هم به طرز عجیبی مخلوط کرده بودن و واقعاً جالب بود!
اون موقع اصلا قابل ِ مقایسه با الان نیست ! مرگخوارایی که الان هستن ، هم توی جدی نویسی تکن و هم توی طنز نویسی و هم تلفیقی از این دو ! مسلما ارباب سعی کردن ترین ها رو جمع کنن تا یه ارتش سیاه قوی داشته باشن .
نقل قول:
تاپیکی هم که این مورد زدم در اواخر فعالیتم در سایت بود و به هیچ عنوان فعالیت لازم رو توش انجام ندادم و الان هم نمیدونم چه شکلی شده...کلاً خیلی از اون تاپیک خودم راضی نبودم ولی پست های بدی هم توش نخورد!...میخواستم اون تاپیک رو یکی از فعال ترین تاپیک های سایت کنم ولی خب رفتنم از سایت باعث شد اینطور نشه!
امم ، نمیدونم این تاپیک رو کجا زدی و چه بلایی سرش اومده ، ولی الان فقط یک تاپیک کارخانه دستمال سازی اسکاور هست که توی دیاگونه و ایگور زده
نقل قول:
پرسی ویزلی: همممممم...گیرت آوردم بالاخره!...یادمه پرسی اون موقع یکی از کسایی بودی که کلی علیه حزب توی "نحوه ی برخورد" موضع گرفته بودی...من اصلاً از اون مسائل خوشم نمیومد و به خاطر همین از همون موقع ازت زیاد خوشم نمیومد ولی در دنیای بیرون پسر خیلی خوبی هستی...گرچه زیاد نمیشناسمت...باید بیشتر همدیگه رو بشناسیم!
اون موقع که بحث هایی در موردِ حزب شروع شده بود ، من توی اوج ِ فعالیتم توی سایت بودم و مسلما نظر کسی که مطرح باشه یه جورایی اهمیت داره ، به همین خاطر ، ملت منو تحریک میکردن برای پست زدن و البته باید بگم که خودم هم بدم نمیومد ... خودت که نحوه برخورد رو میدونی چجوریه ، ادم وقتی واردش میشه و یه بحثِ داغ میبینه نمیتونه جلوی خودش رو بگیره ! اینکه الان آروم شدیم ، برای اینه که دیگه از سن ما گذشته این بحث و دعواها ... ولی مطمئن باش اگر خودت هم بودی جای من و انقدر فعال و داغ بودی ، بدتر هم پست میزدی و دعوا میکردی

مخصوصا اینکه منم اون موقع پتانسیل ِ زیادی داشتم و پستایی که میزدم تو دعوا ، به طرز عجیبی دعوا رو داغ تر میکرد

ولی الان که فکر میکنم میبینم ، اون دعواها ارزش ِ رفتن ِ اعضای حزب رو نداشت ... لطف داری ، ایشالا بیشتر آشنا میشیم با هم
نقل قول:
جذاب ترین راونکلاوی : حالا چرا ریونکلاوی؟!...همممم...راجر دیویس؟!
از همه ی مهمونا شخصیتی که مربوط به گروهشون هست رو میپرسم ، برای این راونی پرسیدم
نقل قول:
صحبت با همدیگه: این تاپیکِ کجا بود!؟...تو هافلپاف بود!؟...اگه تو هافلپاف بود تا اونجا که یادمه کلی پستای طولانی توش میزدیم...یادش بخیر...چقدر ایده داشتیم که اکثرشونو عملی کردیم با سرژ و بقیه ی بچه های هافلپاف!
نچ !
صحبت با همدیگه ی انجمن خصوصی مدیران !

نقل قول:
بدم نمیومد یه کم سوالات رو خصوصی تر هم میکردی...بدم نمیاد بقیه بیشتر با "خودم" آشنا شن!...ولی حالا که نپرسیدی!
منم دوست دارم سوالای خصوصی بیشتری بپرسم ، ولی جو قلم پر این اجازه رو نمیده ! یعنی عموما استقبال نمیکنن ! یه سری ملت برای گفتن ِ اسم و سنشون هم طفره میرن ! به سوالِ برادر یا خواهر داری هم که کلا جواب نمیدن ، حالا بیام سوالِ خصوصی هم بپرسم دیگه کلا مصاحبه رو جواب نمیدن

مشکل اینه
حتما از پیشنهادت استفاده میکنم در مورد مهمون های قدیمی ، مشکلی که هست ، اینه که ملت الان که اوج ِ فعالیت هست ، بیشتر دوست دارن با اعضای فعالِ فعلی آشنا بشن ، تا اعضای قدیمی ، ولی حتما این کارو میکنم
ممنون از مصاحبه ی خوبت
ضمنا ، نظرسنجی تاپیک برداشته شد و تصویر نظرسنجی رو من پیوست میکنم ...