جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 شهریور 1388 16:26
نمایش جزئیات
آفلاین
اول اینکه تشکر میکنم از ارگوس با این سوال بجاش. ممنون.

سوالات:

1- پرسی چرا اون اوایل لج در بیار بود؟؟ همه با دیدن اسم پرسی موهاشونو میکندن؟ چیشد که دیگه اونجوری نیست؟؟

2- تا حالا چن تا سایتو هک کردی؟

3- این درسته که میگن هدف تو از بودن در این سایت، مدیر شدن و در نهایت هک کردنه سایته؟؟؟

4- نظرتو در مورد: خودت، ایگور، مری، مورگانا بگو!

5- چرا هالی ویزارد؟!!

6- موفق باشی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 شهریور 1388 15:09
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ترورس نوشته:
آرگوس تو كل هرچي ارزشي رو خوابوندي !
اين چيزايي كه تو بعضي پستا هست و شما ميگي؛ اكثرا" مال سوتي ها و نكات طنز يك شخصيت كه اعضاي تازه وارد تا كاملا نيان و اشنا نشن با اعضا و سوتي هاشون نمي تونن نكته طنزش رو بفهمن و فكر ميكنن بي ادبيه !
واسه بي ادبي هم كه گفتي اين بستگي به جنبه هر فرد داره يكي ممكنه اگه بحش فحش خواهر مادر بدي براش مهم نباشه ولي يكي ممكنه بهش بگي شيرموز داغ كنه!
پس برداشت هر فرد از يك متن كاملا متفاوت ميتونه باشه !

پ.ن : پرسي تو عجب شانسي داري اينجاهم ملت ميان كه تو توجيح شون بكني !

یعنی نوع شوخی های شما برای هر گروه سنی در سایت مناسبه؟

بله برداشت و شعور هر کس متفاوته ، و برداشت هر شخص از واژه ی " ارزشی" هم متفاوته.

این که شما جواب سوال یک نفر دیگه رو بدید بله کاملا کار غیر ارزشی و جالبیه ... بهش ادامه بدید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارزشی قوزدار

[img]http://
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 شهریور 1388 12:49
نمایش جزئیات
آفلاین
آرگوس تو كل هرچي ارزشي رو خوابوندي !
اين چيزايي كه تو بعضي پستا هست و شما ميگي؛ اكثرا" مال سوتي ها و نكات طنز يك شخصيت كه اعضاي تازه وارد تا كاملا نيان و اشنا نشن با اعضا و سوتي هاشون نمي تونن نكته طنزش رو بفهمن و فكر ميكنن بي ادبيه !
واسه بي ادبي هم كه گفتي اين بستگي به جنبه هر فرد داره يكي ممكنه اگه بحش فحش خواهر مادر بدي براش مهم نباشه ولي يكي ممكنه بهش بگي شيرموز داغ كنه!
پس برداشت هر فرد از يك متن كاملا متفاوت ميتونه باشه !

و حالا سولات :

1. اگه عينكت رو برداري جايي رو ميبيني ؟!

2. اين صحت داره كه ميگن شبا با عينك ميخوابي تا خوابات رو رنگي ببيني ؟!

3. كدوم پسر سايتو دوست داري توجيح كني ولي هنوز تو تورت گير نكرده!؟

4. عباس قادري بهتره يا انركيو ؟!

5. شمارتو بده ؟! اگه ندي از آرين ميگيرم !

پ.ن : پرسي تو عجب شانسي داري اينجاهم ملت ميان كه تو توجيح شون بكني !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خدا يكي ؛ زن يكي ، يكي !

"تا دنیا دنیاست ابی مال ماست / ما قهرمانیم جام تو دست ماست"
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 شهریور 1388 09:55
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!

من فقط یه سوال دارم!

در مورد سوژه های نوشتننتون!

مثلا مواردی که در دفتر توجیهات می نویسید و یا سوژه هاییی که در رول پیش می برید
همون طور که می دونید
این یه سایت عمومیه و حتی بچه های هشت نه ساله ی هری پاتریست هم ممکنه به این سایت سر بزنند و توش عضو باشند.
وقتی می نویسید ، به اون قشر از مخاطبین سایت هم فکر می کنید یا فقط به فکر گروه خاص هم سن های خودتون هستید که این نوع نوشته ها " ممکنه " به نظرشون خنده دار بیاد ؟
به نظر من مرز بین خنده دار و بی ادبانه چیز خیلی باریکیه که بعضی وقتا این مرز از دست بعضی بچه ها در میره ( چند موردش تو چتر بوده که مدیران هیچ تذکری هم ندادند!)
به نظر شما این گونه نوشته ها کاملا " غیر ارزشی " و استاندارد کنونی سایت هستند؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارزشی قوزدار

[img]http://
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 شهریور 1388 05:05
نمایش جزئیات
آفلاین
ایول مورگانا...بزنش...لهش کن!

مارکوس
در جواب سوال سومت باید بگم که پرسی از روزی که لرد شدم،برای ارباب مساوی بوده با یکی از پایه های ارتش سیاهی.

و اما سوالها:
یکی از اعضای سایت(یادم نمیاد کی!) میگفت معیار پست خوب اینه که در درجه اول آدم خودش از پستی که زده لذت ببره.صادقانه میگم که من تا حالا نشده از پست خودم خوشم بیاد.میخوام بدونم درباره تو این قضیه صدق میکنه؟
1-اینکه درصد خیلی زیادی از اعضای سایت پستای تو رو دوست دارن مسلمه.نظرت درباره پستهای خودت چیه؟

2-تو تالار گریفیندور فعالیت میکنی؟
ویرایش:ارباب همین الان دید که پرسی بدون گروهه!!پس این سوال میتونه حذف بشه!

این سوالو طی سی سال آینده هر روز ازت میپرسم.
3-همینجا جلوی صدها جادوگر و ساحره توضیح بده ببینم چرا و به چه علت از دستور ارباب سرپیچی کردی؟سه مرگخوار مهم و ماهرمو فرستادم و با این حال ریش دراز سالم و سرحال برگشت!واقعا روت میشه تو چشمای ارباب نگاه کنی؟علتش فقط یه گرگینه ضعیف و مهربون بود؟اینم شد بهانه؟
سه تا مرگخوار نتونستین ریش درازو تنها گیر بیارین؟
حتی ویولت هم که یکی از سفیدهای قدیمی سایت بود کوچکترین آسیبی ندیده.این برای ارباب غیر قابل قبوله.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1388/6/3 5:12:05
ارسال شده در: دوشنبه 2 شهریور 1388 22:06
نمایش جزئیات
آفلاین
1-چرا اینقدر مدیریتت بده پرسی؟

2-چرا اینقدر با این اطلاعیه هات در این چند روز بوق بازی در آوردی؟

3-تو چه مرگخواری هستی؟

4-اگه من الان جلوی همه سایت بهت بگم بوق برتو چی میکنی؟

5-سایت به نظر از موقعی که عضو شدی تا الان چه فرقی کرده؟

6-نظرت در مورد شخصیتی که من از مارکوس فلینت ساختم چیه؟

7-آخرین قبض موبایلت چه قدر بود؟

و در آخر یه همر برای تمام حرف های بالا!!

ویرایش:
وای به حالت مورگانا اگه یکی از سوال های من حذف بشه

ببین چه بلایی به سر کامپیوترت میارم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مارکوس فلینت در 1388/6/2 22:17:18
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 2 شهریور 1388 21:44
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم... اهم... پیشته... برو اونور ببینم. چه گربه هایی پیدا میشن! هی فیلچ، این میس نوریستو بردار ببر تنبیه سرا همۀ دور و بر منو مبارک کرد.

خوب، با توجه به اینکه مسئول قلم پر پرسی هست، پس اون می تونه مصاحبه کننده رو انتخاب کنه که معمولا همچین دودستی چسبیده به این مسند مصاحبه که هیچ جوره نمیشه از سر جاش بلندش کرد.

درنتیجه، چون اسکاور هیشکیو به عنوان مهمان بعدی پیشنهاد نکرده، نظرسنجی رو هم که (عکسشو) توی پیوست زیر ِ پستِ پرسی، اون پایین ماییناش دیدین و جواب های بله و خیرش مساوی شده، پرسی یه پخ (ک. ر. ب. صاحابش!) به من زد و گفت یه رای نهایی بدم و منم چون که خیلی منم (!!!) و رایم پنج تا رای حساب میشه بهش رای مثبت دادم و حالا اونم شده مهمان بعدی برنامه.

کاملا انکار می کنم که وسوسۀ تصاحب مسند مصاحبه گری منو به اتخاذ چنین تصمیم مهمی واداشته.

درنتیجه، مهمان بعدی پرسی ویزلی هست و مصاحبه گر خودمم.

از حالا به مدت پنج روز (به عدد: 5 روز! ) مهلت دارین تا سوالاتتون رو ازش بپرسین. (حالا اگه قول بدین وقتی مزدوج شدین بیاین تو دادگاه، پیش خودم تا طلاقتونو بگیرم، یکی دو روزی براتون تمدیدش می کنم. )

از من می شنوین، همچین بپیچونینش و همچین سوالای نامردی بپرسین که شپلخینا بشه و موقع جواب دادن نفسش بند بیاد. (تا این باشه انگشتای ما رو نشکونه موقع مصاحبش!)

همین دیگه!

--------------

پی نوشت بسیار مهم:

اگه داش مسوت خواست از اسکاور سوال بپرسه، چون خیلی داش مسوته و پارتیش به قطر کهکشان هاست، سوالاشو میدیم اسکاور جواب بده. پرسی هم نمی تونه هیچ اعتراضی بکنه چون تا اطلاع ثانوی اون فقط یه مهمانه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1388/6/2 21:49:54
قلم پر تندنویس
ارسال شده در: دوشنبه 2 شهریور 1388 19:15
نمایش جزئیات
آفلاین
1-مسلماً همون طور که پرسی گفت الان با قبل خیلی فرق داره...اون موقع قالب درست و حسابی ای برای پست زدن وجود نداشت(چه پست جدی چه پست طنز) و مثلاً توی یه تاپیک شاهد بودیم که یه نفر یه پست میزد که فقط دیالوگ بود و نفر بعدی یه پست میزد همش صحنه سازی بود!...کلاً همه چی فرق داشت با الان!
پس نمیشه از روش های اون موقع هم استفاده کرد...در ضمن من روش خودمم تایید نمیکنم...اینکه زیاد پست بزنی اصلاً خوب نیست کیفیت پست ها مهمه!
من حرف خودمو تصحیح میکنم...به خاطر زیاد بودن پست هام معروف تر نشدم بلکه به خاطر بیشتر دیده شدن معروف تر شدم!(که از نوع مثبتش بود!)

2-من نظر خودمو گفتم...به نظرم اعضای فعلی سایت با اعضای قدیمی فرق خاصی ندارن...فقط اعضای قدیمی اعضای قدیمی بودن و اعضای جدید اعضای جدید!
ما هم اعضایی داشتیم قبلاً که توی جدی نویسی یا طنز نویسی تک بودن...من مطمئنم همین الان کسایی پیدا نمیشد که مثل گیلیدی بتونن پست طنز بنویسن یا مثل امپراطوری تاریکی بتونن پست جدی بنویسن!
داشتیم اعضایی رو مثل نارسیسا که روش جدی نویسی خودشونو ابداع کرده بودن و روش خوبی هم بود ولی پست های امپراطور موندگاری بیشتر داشته و داره!
فکر میکنم تو هر دوره ای "تک" هایی داریم ولی خب اینایی که گفتن تاریخی بودن واقعاً!

3-الان که فکر میکنم میبینم که اصن من تاپیک کارخونه ی دستمال سازی رو نزدم...همون ایگور زد که منم استقبال کردم...من قصد داشتم بزنم ولی ایگور پیش دستی کرده بود!

4-به هر حال اون قضیای نحوه ی برخورد که جالب هم نبود و باعث شد که چند نفر از اعضای حزب بذارن و به خاطر بی جنبگی بعضی ها و بلاک شدن از سایت برن...من هنوز حسرت میخورم که چرا بیشتر(حتی چند روز بیشتر) دور هم نبودیم تو این سایت و خوش نگذروندیم...واقعاً ارزشش رو داشت!؟

5-اینکه میگی جو تاپیک نمیخوره که سوالای خصوصی بپرسی و بقیه هم به سوالات جواب نمیدن به خاطر اینه که اینجا همه با هم آشنا نیستن!
اگه از من سوال خصوصی بپرسی جواب میدم چون اصولاً هر کی میاد به من پی ام میده منو میشناسه ولی من اونو نمیشناسم!...دیگه فقط کم مونده خواجه حافظ شیرازی اسم مارو ندونه!!
با کسی هم رودربایستی ندارم...توی سایت های دیگه ای هم با بچه ها در ارتباطیم...سایت های راحت تری مثل فیس بوک یا تویتر یا مرحوم 360 و اینا!...خلاصه اینکه خب مسلماً اعضای جدید راحت نیستن و به این سوال ها جواب نمیدن ولی اعضای قدیمی فکر میکنم تو این مورد راحت تر باشن!

وااسلام نامه تمام!

پ.ن: به اون مسعود بوقی بگین بیاد از من سوالاشو بپرسه دارم بوووورینگ میشم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: دوشنبه 2 شهریور 1388 14:20
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

خب ، ممنون از اسکاور ، مصاحبه ی خیلی خوبی بود به نظرم ، ویژگیش هم این بود که خیلی بی پرده و واضح و واقعا اونطور که بود جواب داد و مثل خیلی ها سعی نکرده بود چیزی رو بپیچونه یا طفره بره و این خودش خیلی اهمیت داره .

چند موردو یه بررسی میکنم :
نقل قول:
اصن به خاطر پستای "خاله بازیم" بود که معروف شدم و به خاطر پست های زیادم بود که معروف تر شدم!

لازمه یه توضیحی بدم ، در حالِ حاضر هم عده ای فکر میکنن با این پستای خاله بازی میتونن توی سایت مطرح شن ، ولی اصلا اینطور نیست ! زمانِ تو پست ها کیفیتِ فعلی رو نداشتن ، ولی الان خیلی از پست هایی که زده میشه از نویسنده های خوب هست و کیفیت بالایی دارن و یه پستی که کیفیتش پایین باشه و خاله بازانه باشه ، اصلا در نظر گرفته نمیشه یا پاک میشه !

نقل قول:
هیچ وقت دوست نداشتم سیاه باشم و همیشه هم از سیاها بدم میومده! کلاً از شخصیت های منفی داستان هری پاتر اصلاً راضی نیستم و خوشم هم نمیاد!

یعنی تو داری محفل ِ منحوس رو با ارتش عظیم و قدرتمند مرگخوارا مقایسه میکنی ؟! نچ ! نا امید شدم ازت

نقل قول:
درسته که ولدمورت و مرگخوارا باید جدی باشن...ولی ما زمان رضا مرلین هم ولدمورت و مرگخوارای جدی داشتیم که جدی و طنز رو با هم به طرز عجیبی مخلوط کرده بودن و واقعاً جالب بود!

اون موقع اصلا قابل ِ مقایسه با الان نیست ! مرگخوارایی که الان هستن ، هم توی جدی نویسی تکن و هم توی طنز نویسی و هم تلفیقی از این دو ! مسلما ارباب سعی کردن ترین ها رو جمع کنن تا یه ارتش سیاه قوی داشته باشن .

نقل قول:
تاپیکی هم که این مورد زدم در اواخر فعالیتم در سایت بود و به هیچ عنوان فعالیت لازم رو توش انجام ندادم و الان هم نمیدونم چه شکلی شده...کلاً خیلی از اون تاپیک خودم راضی نبودم ولی پست های بدی هم توش نخورد!...میخواستم اون تاپیک رو یکی از فعال ترین تاپیک های سایت کنم ولی خب رفتنم از سایت باعث شد اینطور نشه!

امم ، نمیدونم این تاپیک رو کجا زدی و چه بلایی سرش اومده ، ولی الان فقط یک تاپیک کارخانه دستمال سازی اسکاور هست که توی دیاگونه و ایگور زده

نقل قول:
پرسی ویزلی: همممممم...گیرت آوردم بالاخره!...یادمه پرسی اون موقع یکی از کسایی بودی که کلی علیه حزب توی "نحوه ی برخورد" موضع گرفته بودی...من اصلاً از اون مسائل خوشم نمیومد و به خاطر همین از همون موقع ازت زیاد خوشم نمیومد ولی در دنیای بیرون پسر خیلی خوبی هستی...گرچه زیاد نمیشناسمت...باید بیشتر همدیگه رو بشناسیم!

اون موقع که بحث هایی در موردِ حزب شروع شده بود ، من توی اوج ِ فعالیتم توی سایت بودم و مسلما نظر کسی که مطرح باشه یه جورایی اهمیت داره ، به همین خاطر ، ملت منو تحریک میکردن برای پست زدن و البته باید بگم که خودم هم بدم نمیومد ... خودت که نحوه برخورد رو میدونی چجوریه ، ادم وقتی واردش میشه و یه بحثِ داغ میبینه نمیتونه جلوی خودش رو بگیره ! اینکه الان آروم شدیم ، برای اینه که دیگه از سن ما گذشته این بحث و دعواها ... ولی مطمئن باش اگر خودت هم بودی جای من و انقدر فعال و داغ بودی ، بدتر هم پست میزدی و دعوا میکردی مخصوصا اینکه منم اون موقع پتانسیل ِ زیادی داشتم و پستایی که میزدم تو دعوا ، به طرز عجیبی دعوا رو داغ تر میکرد ولی الان که فکر میکنم میبینم ، اون دعواها ارزش ِ رفتن ِ اعضای حزب رو نداشت ... لطف داری ، ایشالا بیشتر آشنا میشیم با هم

نقل قول:
جذاب ترین راونکلاوی : حالا چرا ریونکلاوی؟!...همممم...راجر دیویس؟!

از همه ی مهمونا شخصیتی که مربوط به گروهشون هست رو میپرسم ، برای این راونی پرسیدم

نقل قول:
صحبت با همدیگه: این تاپیکِ کجا بود!؟...تو هافلپاف بود!؟...اگه تو هافلپاف بود تا اونجا که یادمه کلی پستای طولانی توش میزدیم...یادش بخیر...چقدر ایده داشتیم که اکثرشونو عملی کردیم با سرژ و بقیه ی بچه های هافلپاف!

نچ !
صحبت با همدیگه ی انجمن خصوصی مدیران !

نقل قول:
بدم نمیومد یه کم سوالات رو خصوصی تر هم میکردی...بدم نمیاد بقیه بیشتر با "خودم" آشنا شن!...ولی حالا که نپرسیدی!

منم دوست دارم سوالای خصوصی بیشتری بپرسم ، ولی جو قلم پر این اجازه رو نمیده ! یعنی عموما استقبال نمیکنن ! یه سری ملت برای گفتن ِ اسم و سنشون هم طفره میرن ! به سوالِ برادر یا خواهر داری هم که کلا جواب نمیدن ، حالا بیام سوالِ خصوصی هم بپرسم دیگه کلا مصاحبه رو جواب نمیدن مشکل اینه

حتما از پیشنهادت استفاده میکنم در مورد مهمون های قدیمی ، مشکلی که هست ، اینه که ملت الان که اوج ِ فعالیت هست ، بیشتر دوست دارن با اعضای فعالِ فعلی آشنا بشن ، تا اعضای قدیمی ، ولی حتما این کارو میکنم

ممنون از مصاحبه ی خوبت

ضمنا ، نظرسنجی تاپیک برداشته شد و تصویر نظرسنجی رو من پیوست میکنم ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

jpg  (92.37 KB)
8313_4a92627c0c3af.jpg 1024X768 px
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
قلم پر تندنویس
ارسال شده در: شنبه 31 مرداد 1388 19:32
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

آخه بی جواب موندن سوال های مهم تر از این تو این سایت رسمه ... ترسیدم جواب بدم پستمو پاک کنند!

کلا اگه دوست داری سر کار باشی و حال کنی و اینا! خودت بشین حدس بزن من کدوم یکی از دوستای تقریبا نزدیکتم!

اگه دوست نداری سر کار باشی ، برو درخواست کن آرشیو چت روم چند هفته پیش سایتو بگیر ، بشین بخون که من تازه اومده بودم سایت عقده ی پرسیدن سوال تو قلم پر پیدا کرده بودم، چند تا از اعضای قدیمی تر بامرام بهم تقلب رسوندن ازت سوال بپرسم!

دیگه اگه اسم اون اعضای بامرامو می خوای ، خرج داره برات!

این که کی هستم هم ، شخص مهمی نیستم! یه ارزشی جدیدم تو سایت ، قراره سر ساعت نه گذاشته شم دم در دوستان نارنجی پوش منو با خودشون ببرند!

موفق باشی !
( راستی اسکاور اصلا دختره یا پسر؟!)

مشکلی ندارم خب جواب نده!
ولی میدونم کیا بهت رسوندن که اون سوالو بپرسی...امروز از مافیای جادوگران سوال کردم بهم گفت!

اسکاور نه پسره تا دختر، خانمه!
توی کتاب هری پاتر و جام آتیش وقتی میرن تو استادیوم جام جهانی کوییدیچ روی تابلوی تبلیغاتی(یا روی اسکوربورد و اینا) اسمش هست...تو یکی از ترجمه ها بود نمیدونم حالا تو همشون هست یا نه!
در هر صورت خانم بود...ولی من کردمش آقا!

راستی یکی دو نفر دیگه باز سوال داشتن، بیاین بپرسین خب!
نمیدونم وقت دارن هنوز برای سوال پرسیدن یا نه ولی فکر کنم وقت داشته باشن!...حالا ناظر بهتر میدونه!

راستی مهمترین نکته هم دوتا پست قبلیمه(همونی که جواب همه رو دادم) که ویرایش شده...برین ببینین کیا ویرایش کردن باحاله!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro