پیام امروز، نسخه خاکستری.
* وقت و حوصله نداشتم چاپ شده بدم خدمتتون مثه قدیم تا در حین نوشیدن قهوه فلسفی خویش مطالعه فرمایید. شرمنده
شبکه ایادیپایگاه بسیار مخوفی در زیر زمین های وزارت سحر و جادو به نام "شبکه ایادی " تاسیس شده است. هدف از ایجاد این پایگاه افشاگری های بسیار حرفه ای در مورد تمامی افراد حضور داشته در وزارت سحر و جادو از نخست تا به حال می باشد. این شبکه کار خود را با شعار
به امید آنکه تمامی گروگانها آزاد شوند آغاز نمود و به مدیریت و سرپرستی شخص مخوفی به نام
ایادی اداره خواهد شد.
این شبکه همچنین طی اطلاعیه ای که برای روزنامه پیام امروز ارسال کرده است، اعلام نمود: جادوگرانی که تمایل به همکاری در سمت دستیار ایادی را دارند می توانند به شخص
مری فریز باود جغد ارسال نماید و تمایل خود را برای تصاحب این عنوان اعلام نمایند.
جنبشی سیاه، اما ناپایداردیروز مرگخواری به نام
ارنی مک میلان اقدام به تاسیس دفتر مرکزی جنبش سیاه در کوچه دیاگون کرد. وی هدف از این جنبش را در ابتدا تحریم انتخابات دروغین وزارت سحر و جادو اعلام کرد و حتی در این دفتر اقدام به عضو گیری نمود. اما به سرعت موضع خود را تغییر داد و مسیر حمایت از یکی از کاندیدای انتخابات وزارت سحر و جادو را پیش گرفت. اطلاعیه آخر رهبر این جنش به شرح زیر است:
نقل قول:
با سلام
با توجه به مخالفت دوستان با تحریم انتخابات
جنبش سیاه تصمیم به حمایت از یک کاندیدای وزارت سحر و جادو گرفت.
و او کسی نیست جز:
کینگزلی شکلبوت
-----------------------------------------------------
فرم عضویت:
1. نام کامل:
2. آیا شما از تمام دستورات کینگزلی اطاعت میکنید؟
3. آیا در صورت تقلب در انتخابات برای حمایت از کینگزلی شکلبوت به تظاهرات می آیید؟
4. 125*453=؟
5. من رو چند تا دوست داری؟
در خانه شماره دوازده گریمولد چه می گذرد؟ بنا بر گزارش ها، یکی از هورکراکسهای لرد سیاه(یک آینه قدیمی)توسط یک دستفروش ماگل به محفل ققنوس فروخته شده است. سه مرگخوار(لینی،لودو و روفوس) ماموریت دارند به محفل بروند و آینه رو پیدا کنند و برای لرد سیاه ببرند.مالی ویزلی، آنها را با سه کارگری که برای امور خدماتی خواسته شده بودند اشتباه میگیرد و مرگخواران وارد خونه میشوند.
سه مرگخوار در حین انجام دستورات محفلی ها به دنبال آینه میگردند.تنها راه تشخیص هورکراکس آن است که سعی کنند با جادو نابودش کنند.اگر از بین رفت یعنی چیزی نیست که آنها دنبالش هستند.
مرگخوارا با پیدا کردن نامه ای که آلبوس دامبلدور برای جیمز نوشته متوجه میشوند که آینه مورد نظرشان در اتاق دامبلدور است و به بهانه لوله کشی وارد اتاق دامبلدور میشوند و یک آینه پیدا میکنند... (
مرگخواران، محفلی ها، وارد شوید)
گفتگوی تمدن های جادویی و ماگلیعکسدابی (جن خانگی آزاد) که وی را روزی به عنوان خادم خاندان مالفوی می شناختیم، امروز در سمت رئیس موقت سازمان گفتگوی تمدن های جادویی دست به اقدامات مهم و بزرگی در عرصه بین الملل و ماگلی زده است. وی دیروز سفری به روسیه داشت و علاوه بر گفتگو با وزیر سحر و جادوی این کشور، به دیدار ولادمیر پوتین، رئیس جمهور سابق این کشور نیز رفت. در این دیدار بر بهبود و گسترش روابط عالم جادو و ماگل تاکید شد و توافق نامه هایی نیز در راستای فرو ریختن حصارهای دو عالم جادو و ماگل به امضا رسید. دابی در رابطه با این دیدار به خبرنگار مجله در دفتر مرکزی روسیه چنین گفت:
" دابی امیدوار است تا بتواند با یاری ماگل های غربی و شرقی دیوار تبعیض میان ماگل و جادوگر را فروریزد. هدف آن است که هم جادوگران از تکنولوژی ماگل ها بهره بگیرند و هم ماگل ها حق ورود و استفاده از عالم جادوگرها را داشته باشند "به دنبال انتشار این خبر، صدها تن در برابر دروازه منوی مدیریت دست به راهپیمایی و اعتراض زدند و به جای گسترش این روابط، خواهان افزایش اصلاح نژاد و خون اصیل شدند. این جماعت که به رهبری حامیان اصالت(لرد سیاه و سالی اسلی) دست به راهپیمایی زده بودند، با گاز پیاز و سیم سرورهای داغ حضرت عله و مدیران پراکنده شدند.
خاطرات آزکابان : بطری نوشابهمرحوم سیریوس بلک، از زندانیان سابق آزکابان در دفترچه خاطراتش درباره ی شکنجه و حقارت های آزکابان چنین می نویسد:
" بطری نوشابه "
روزی در لابی بند نشسته بودیم، با مشت عباس و خلاصه بقیه اوباش قمار میکردیم. یهو دوتا دمنتور اومدن بالا سرمون. منو کشون کشون بردن انفرادی. خودشون هم اومدن داخل. من نشستم روی زمین. گفتم الان دیگه من بوس میکنن بی ناموسا. از لای شنل های مواج شون دوتا بطری کوکا ویزارد در آوردن و سر کشیدن. بعدش دو تا بطری رو گذاشتن روی زمین، درست جلوی من. گفتن: غیب شون کن. گفتم: خر مغزا، خدا عقلتون بده، با چوبدستی بابام غیب شون کنم؟! گفتن که: نه. با بدنت غیب شون کن. منم از شما چه پنهون از ترس بوسه آبدارشون، از طریق هر سوراخ و دریچه بدنم بطری نوشابه ها رو غیب کردم. این بود خاطره شکنجه و تجاوزهای آزکابان در آن وزارت جنایت کار.
هاگوارتز در مسیر سقوط پس انتشار خبر پر سر و صدای حراج تابلوهای هاگوارتز جهت تامین مخارج و بودجه این مدرسه، این بار خبری مبنی بر اجاره دادن نیمی از قلعه هاگوارتز به جادوگران مهاجر افغانی منتشر شده است. مدیریت هاگوارتر، استرجس پادمور ابتدا در برنامه زنده جادوگر TV این خبر را تکذیب کرد اما دیروز پس از انتشار تعدادی عکس مجبور به تایید این خبر در برابر خبرنگار مجله شد.
اعلام شده است که مدیر هاگوارتز در راستای تامین بودجه دست به این اقدام زده است. همچنین پیش بینی می شود در ترم های آینده شهریه ثبت نام در هاگوارتز تا ترمی هزار گالیون نیز صعود نماید. جادوگران مهاجر افغانی به جهت تورم بالا قادر به تهیه مسکن در هاگزمید نشدند، بنابراین به قلعه هاگوارتز و اجاره های ارزان آن روی آوردند. این موضوع مشکلات روحی – اخلاقی – فرهنگی – آسلاماتیک زیادی را برای دانش آموزان هاگوارتز پدید آورده است. تا جایی که گفته می شود خوابگاه های اسلیترین و راونکلاو یکی شده است و همینطور تخت خواب های دختران و پسران و همچنین سرویس های مرلینگاه و حمام ها. در این رابطه نیز اخیرا آمار بارداری های دانش آموزان هاگوارتز نسبت به ترم گذشته، 30 درصد افزایش یافته است.