پروفسور کوییرل با شناسه ی ایگور اشاره کردم قربان که نامه ای که مافلدا به مسنجر میده رو تصحیح کنید و گفتید اگه وقت کردی اصلاح کن ،منم اصلاحش کردم با اجاز ، اگه مشکلی بود خودتون درست کنید:
اولش این متن عنوان اینطوری بشه :
کاربر عزیز به بخش ايفاي نقش جادوگران( Role Playing ) خوش آمديد.
بعد هم متن خودش:
کاربر عزیز جهت اشنائي بيشتر شما با ايفاي نقش و راهنمائي هرچه بيشتر شما تازه واردين عزيز، انجمني به نام ويزنگامونت ايجاد شده است.در صورت عضویت در این انجمن میتوانید به گروه های مختلف هاگوارتز از جمله: محفل ققنوس،مرگخواران و ارتش دامبلدر بپیوندید
برای عضویت در این انجمن مراحل را انجام دهید:
در ابتدا حتما از اينجا قوانين مربوط به فعاليت در ايفاي نقش را دقت مطالعه كنيد.
سپس در اينجا ، با توجه به گروه خود، با مشاور مربوطه ( از طريق پيام شخصي) تماس برقرار كنيد و در انجام كارهاي مهم و يا نوع نوشتن و آشنائي با محيط و يا عضو گروهي خاص شدن و ... ، با مشاور خود مشورت كنيد.
براي موفقيت بيشتر در رول پلينگ و نوشتن پست هاي بهتر، حتما اينجا و سپس اينجا را مطالعه كنيد.
در ضمن در اينجا مي توانيد لينك پستهائي كه تمايل داريد، نقد بشوند را بفرستيد، تا توسط مشاورين نقد شود.
در صورت هرگونه مشكل و يا سوال در مورد نحوه ي عملكرد انجمن هاي و رول نويسي، مي توانيد با مشاورين يا مدير ايفاي نقش از طريق پيام شخصي تماس بگيريد.
با آرزوي سپري كردن ساعاتي خوش در ايفاي نقش و گروه های آن
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
7 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
4
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] گفتوگو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

درسته که الان سایت خلوته و به طور عمده ای قانون مجوز تاپیک نا دیده گرفته میشه " که 100 البته من مخالف نیستم " ولی خواهشا یه تذکر بدید که تاپیک ها در انجمن های مربوطه زده بشه مثال نمی زنم مطمئنم خودتون میدونید . این برای یه عضو تازه وارد مساله ی بزرگیه !
با تشکر
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: پنجشنبه 29 خرداد 1404 20:14
از: مدرسه جادوگری هاگوارتز
پستها:
2956

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 5 آبان 1392 21:32
از: مرلینگاه شوری خانه ریدل
پستها:
1540

ببخشید که من اینجا پست میزنم و اظهار نظر میکنم...
از نظر من وزیر و انجمن وزارت دو تا چیز خیلی مهم توی ایفای نقش جادوگران هستن. اگه یه نگاهی به صفحه ی انجمن ها، شاخه ی ایفای نقش بکنین. متوجه میشین که اکثر فعالیت اعضا در چه انجمن هایی هست. انجمن هاگوارتز با 15 هزار پست و وزارت سحر و جادو با حدودا 7 هزار پست بیشترین تعداد پست رو در انجمن های عمومی ایفای نقش دارن. این یعنی اینکه این دو انجمن از نظر فعالیت خیلی بالا هستن و در رأس هستن.
درسته که وزیر سحر و جادو فقط ناظر یه انجمن هست و فقط در حیطه ی همون انجمن میتونه فعالیت کنه. ولی چیزهای جانبی ای هم در کنار وزیر هستن که باعث میشه فعالیت در کل ایفای نقش بیشتر بشه. وزیر سحر و جادو اصولا کسی بوده که سعی کرده انجمن های ایفای نقش را با هم هماهنگ تر کنه تا همه چیز توی ایفای نقش بهتر بشه. درسته که وزیر سحر و جادو فقط یه ناظره، ولی هر کسی با وزیر شدن یه سوژه ی خیلی خاصی به ایفای نقش میده. برای مثال در زمان هوکی اصل ایفای نقش این بود که وزیر طرف مرگخواراس و همین کلی روی سوژه های ایفای نقش تأثیر گذاشت.
من به شخصه این حرف رو قبول ندارم که وزیر فقط یه ناظره و فقط به یه انجمن رسیدگی میکنه. به نظر من یه وزیر خوب، خیلی میتونه برای کل ایفای نقش مفید باشه و میتونه ایفای نقش رو خیلی بهتر کنه و سوژه های جالبی رو با وزیر شدنش به ایفای نقش تزریق کنه.
از نظر من وزیر و انجمن وزارت دو تا چیز خیلی مهم توی ایفای نقش جادوگران هستن. اگه یه نگاهی به صفحه ی انجمن ها، شاخه ی ایفای نقش بکنین. متوجه میشین که اکثر فعالیت اعضا در چه انجمن هایی هست. انجمن هاگوارتز با 15 هزار پست و وزارت سحر و جادو با حدودا 7 هزار پست بیشترین تعداد پست رو در انجمن های عمومی ایفای نقش دارن. این یعنی اینکه این دو انجمن از نظر فعالیت خیلی بالا هستن و در رأس هستن.
درسته که وزیر سحر و جادو فقط ناظر یه انجمن هست و فقط در حیطه ی همون انجمن میتونه فعالیت کنه. ولی چیزهای جانبی ای هم در کنار وزیر هستن که باعث میشه فعالیت در کل ایفای نقش بیشتر بشه. وزیر سحر و جادو اصولا کسی بوده که سعی کرده انجمن های ایفای نقش را با هم هماهنگ تر کنه تا همه چیز توی ایفای نقش بهتر بشه. درسته که وزیر سحر و جادو فقط یه ناظره، ولی هر کسی با وزیر شدن یه سوژه ی خیلی خاصی به ایفای نقش میده. برای مثال در زمان هوکی اصل ایفای نقش این بود که وزیر طرف مرگخواراس و همین کلی روی سوژه های ایفای نقش تأثیر گذاشت.
من به شخصه این حرف رو قبول ندارم که وزیر فقط یه ناظره و فقط به یه انجمن رسیدگی میکنه. به نظر من یه وزیر خوب، خیلی میتونه برای کل ایفای نقش مفید باشه و میتونه ایفای نقش رو خیلی بهتر کنه و سوژه های جالبی رو با وزیر شدنش به ایفای نقش تزریق کنه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1385/09/06
آخرین ورود: یکشنبه 3 خرداد 1405 23:58
از: سر قبرم
پستها:
1506

چون این موضوع به ایفای نقش مربوط میشه من خودم بهش جواب میدم.به نظر میرسه یکم توی بحث وزیر سحر و جادو برای شما سوتفاهم پیش اومده.وزیر سحر و جادو فقط ناظر انجمن وزارته.تنها فرقش با ناظرین دیگه اینه که با برگزاری انتخابات انتخاب میشه.همین.
این ناظر وظیفه فوق العاده یا خاصی غیر از ناظرین انجمن های دیگه نداره.اون فقط میتونه در حوزه انجمن خودش فعالیت داشته باشه.برای همین نسبت دادن چیزهایی مثل کمبود فعالیت به نبود وزیر از اساس اشتباهه.اگه کسی میخواد فعالیت کنه و برای فعالیتش منتظر انتخاب وزیره کاملا در اشتباهه.اگه کسی میتونه فعالیت کنه همین الان هم میتونه این کارو بکنه و این قضیه به بودن یا نبودن وزیر ارتباطی نداره.
و این قضیه که قراره اعضا خودشون رو با وزیر وفق بدن هم در توضیحات بالا اشاره کردم بهش.دلیلی نداره کسی همچین کاری بکنه.وزیر ناظر انجمن وزارته و در انجمن خودش فعالیت میکنه و کار دیگه ای از دستش بر نمیاد.سوژه خاص یا عجیبی هم نیست که بتونه تاثیر زیادی در فعالیت کلی سایت بذاره.
لازمه یاداوری کنم که از الان تا اواسط تیر به احتمال زیاد فعالیت کمتر خواهد شد.دلیل اون هم امتحانات آخر سال و کنکور داشتن عده زیادی از اعضا سایته.این مسئله غیر عادی ای نیست و هر سال در فصل امتحانات ما با کم شدن فعالیت روبرو میشیم.
انتخابات وزارت فعلا با وضعیت موجود تصمیمی براش گرفته نشده.ما فعلا در حال تصمیم گیری برای پیدا کردن زمان خوب برای برگزاری انتخاباتش هستیم.
ولی برای اینکه تاکید کرده باشم یک بار دیگه جمله رو تکرار میکنم،وزیر فقط ناظر انجمن وزارته و تاثیر روی فعالیت سایت نداره.چون اختیاراتش مانند ناظران انجمن های دیگه است و سوژه خاصی هم نیست که باعث فعالیت بیشتر در انجمن های دیگه بشه.
موفق باشید.
این ناظر وظیفه فوق العاده یا خاصی غیر از ناظرین انجمن های دیگه نداره.اون فقط میتونه در حوزه انجمن خودش فعالیت داشته باشه.برای همین نسبت دادن چیزهایی مثل کمبود فعالیت به نبود وزیر از اساس اشتباهه.اگه کسی میخواد فعالیت کنه و برای فعالیتش منتظر انتخاب وزیره کاملا در اشتباهه.اگه کسی میتونه فعالیت کنه همین الان هم میتونه این کارو بکنه و این قضیه به بودن یا نبودن وزیر ارتباطی نداره.
و این قضیه که قراره اعضا خودشون رو با وزیر وفق بدن هم در توضیحات بالا اشاره کردم بهش.دلیلی نداره کسی همچین کاری بکنه.وزیر ناظر انجمن وزارته و در انجمن خودش فعالیت میکنه و کار دیگه ای از دستش بر نمیاد.سوژه خاص یا عجیبی هم نیست که بتونه تاثیر زیادی در فعالیت کلی سایت بذاره.
لازمه یاداوری کنم که از الان تا اواسط تیر به احتمال زیاد فعالیت کمتر خواهد شد.دلیل اون هم امتحانات آخر سال و کنکور داشتن عده زیادی از اعضا سایته.این مسئله غیر عادی ای نیست و هر سال در فصل امتحانات ما با کم شدن فعالیت روبرو میشیم.
انتخابات وزارت فعلا با وضعیت موجود تصمیمی براش گرفته نشده.ما فعلا در حال تصمیم گیری برای پیدا کردن زمان خوب برای برگزاری انتخاباتش هستیم.
ولی برای اینکه تاکید کرده باشم یک بار دیگه جمله رو تکرار میکنم،وزیر فقط ناظر انجمن وزارته و تاثیر روی فعالیت سایت نداره.چون اختیاراتش مانند ناظران انجمن های دیگه است و سوژه خاصی هم نیست که باعث فعالیت بیشتر در انجمن های دیگه بشه.
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایوان روزیه در 1389/2/20 14:18:39
ایوان روزیه...اسکلتی که وجود ندارد!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 19 بهمن 1391 09:31
از: ن، لايه ای كه زمين را فرا گرفته!
پستها:
842

با سلام،
من يك انتقاد دارم، فكر می كنم همه ی ما از اهميت يك وزير برای ايفای نقش باخبر باشيم. پس بهتره برای انتخابات به اين مهمی يه برنامه ای وجود داشته باشه تا اعضا بتونن خودشون رو با اون مطابقت بدن... ولی ما هنوز نمی دونيم اين انتخابات كی شروع ميشه!
بنده سه بار يك سوال مبنی بر زمان آغاز انتخابات كردم، اما فقط جواب های كج شنيدم... اولا" شما به عنوان يك مدير، نقش بسيار مهمی رو در سايت ايفا می كنين، اگه برای يكی از مهم ترين مسائل ايفای نقش اين طوری بی تفاوت باشين و برنامه ای براش نداشته باشين...
من اعتقاد دارم ايفای نقش لطمه ی بزرگی خورد و پس رفت داشت، حالا اگه شما به عنوان يك مدير اين طوری رفتار كنيد اوضاع بدترم ميشه... من احساس می كنم بهم بی احترامی ميشه وقتی كه يه سوالو سه بار می پرسم ولی جواب مشخصی رو حتی برای سومين بار دريافت نمی كنم!
اين انتقاد بيشتر به طرف مدير ايفای نقشه! اگه اون مهم ترين گرداننده و برنامه ريز ايفای نقش هست، پس چرا اقدامی برای اين مسئله نكرده؟
من اعتقاد دارم كه شما مديرای بسيار خوبی هستين، اميدوارم در مورد اين مسائل ريز و جزئی هم يه اقدامی بكنين!
شاد باشيد!
من يك انتقاد دارم، فكر می كنم همه ی ما از اهميت يك وزير برای ايفای نقش باخبر باشيم. پس بهتره برای انتخابات به اين مهمی يه برنامه ای وجود داشته باشه تا اعضا بتونن خودشون رو با اون مطابقت بدن... ولی ما هنوز نمی دونيم اين انتخابات كی شروع ميشه!
بنده سه بار يك سوال مبنی بر زمان آغاز انتخابات كردم، اما فقط جواب های كج شنيدم... اولا" شما به عنوان يك مدير، نقش بسيار مهمی رو در سايت ايفا می كنين، اگه برای يكی از مهم ترين مسائل ايفای نقش اين طوری بی تفاوت باشين و برنامه ای براش نداشته باشين...
من اعتقاد دارم ايفای نقش لطمه ی بزرگی خورد و پس رفت داشت، حالا اگه شما به عنوان يك مدير اين طوری رفتار كنيد اوضاع بدترم ميشه... من احساس می كنم بهم بی احترامی ميشه وقتی كه يه سوالو سه بار می پرسم ولی جواب مشخصی رو حتی برای سومين بار دريافت نمی كنم!
اين انتقاد بيشتر به طرف مدير ايفای نقشه! اگه اون مهم ترين گرداننده و برنامه ريز ايفای نقش هست، پس چرا اقدامی برای اين مسئله نكرده؟
من اعتقاد دارم كه شما مديرای بسيار خوبی هستين، اميدوارم در مورد اين مسائل ريز و جزئی هم يه اقدامی بكنين!
شاد باشيد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
پستها:
2956

جزئیات کاربر

پروفسور به اعضای تازه وارد نامه میدن اما درباره اینکه گروه های:
مرگخواران
محفل ققنوس
نام الف دال يا جوخه
و ...
و انجمن های فراوانی که وجود داره نمیگه. فقط درباره ایفا توضیح کامل میده. ولی وفاید و ... رو نمیگه.
یه دستی روی صفحه اول سایت بزنید و بیشتر توضیح بدین مفید تره.
باتشکر
مرگخواران
محفل ققنوس
نام الف دال يا جوخه
و ...
و انجمن های فراوانی که وجود داره نمیگه. فقط درباره ایفا توضیح کامل میده. ولی وفاید و ... رو نمیگه.
یه دستی روی صفحه اول سایت بزنید و بیشتر توضیح بدین مفید تره.
باتشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
*We Love Slyterin*
* We Love Order Phoenix*
I am Igor Karkaroff
[url=ht
* We Love Order Phoenix*
I am Igor Karkaroff
[url=ht
جزئیات کاربر
پستها:
2956

در مورد متنی که نقل قول کردید باید عرض کنم اصلا ربطی به داخل سایت نداره و یه چیز کلیه.
در منوی سکوی نه و سه چهارم در مورد قوانین انجمن و قوانین سایت همچنین در انجمن ویزنگاموت در مورد ایفای نقش به اندازه کافی توضیح داده شده. اگه اشتباه نکنم برای اعضایی که ثبت نام هم میکنند یه پیام در این مورد میاد.
در منوی سکوی نه و سه چهارم در مورد قوانین انجمن و قوانین سایت همچنین در انجمن ویزنگاموت در مورد ایفای نقش به اندازه کافی توضیح داده شده. اگه اشتباه نکنم برای اعضایی که ثبت نام هم میکنند یه پیام در این مورد میاد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج