شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
1- به نظرت حد بيناموسي در رول نويسي چقدره؟ مي دوم كه گفتي تا جايي كه به اعضاي تازه وارد هتك حرمت نشه يا همين چيزا خب اين حده يعني چي؟ ما كه نمي دونيم! توضيح بده!
2- اگر وزير شدي ميذاري براي دفتر فرماندهي كاراگاهان يك تاپيك نقد جداگانه بذارم؟
27- اين سوژه هاي نو رو از كجات ميخواي در بياري؟ ما جون مي كنيم هيچي نميشه! يك مقدار توضيح بده.
7 . هدف از کاندید شدنم کارهایی بود که نتونستم سال قبل کامل انجام بدم . چیز هایی بود که نتونستم انجام بدم و همین طور اثبات کردن خودم . و این که به نظرم هنوز می تونم با تجربه ی خودم برای سایت محبوبم مفید واقع شم .
2. منظورت کیائه دقیقا ؟ حتما از قبل قبولم داشتن ! امید وارم جواب اعتماد کور کورانه شونو بدم
4. به نظرم گراوپ باید تایید صلاحیت می شد تا انتخابات جدی تری رو داشته باشیم . به نظر من سایر رقبا هم قابل احترامآ و همه پارسال کینگرلی مری و علی الخصوص بارتی با من قبلآ همکاری داشته اند .
5. کلا کسایی که منو میشناسن میدونن من اصلا علاقه ای به بی ناموسی ندارم و دروغ گو هم نیستم ولی خب جدی به نظر من بی ناموسی به صورت اینکه متعادل باشه و از حد خارج نشه و باعث نشه به حضور دوستای جوونمون که سن کمتری دارند در سایت هتک حرمت بشه .
27 . همواره سوژه های جدید بوده . و اما از نبش قبرم میشه استفاده ی مناسبی کرد ما الان 7 سال در جادوگران داریم فعالیت میکنیم . از اواخر سال 82 پس میشه از سوژه های قدیمی و بازسازی اونا هم استفاده کرد . این کار حتی در فیلم سازی نیز استفاده میشه .