اوه این یکی رو خیلی خوب میدونم! و قول دادم هرگز ازش استفاده نکنم، چرا؟ چون خاطره بدی ازش دارم!
لونا، چیز یعنی همون پروفسور پاتر، یه روز بهم گفت یه تخته ای رو که به رنگ سبز بود واسش بگیرم. منم چون دستام خسته میشد گذاشتمش رو کله م. بعد با همون وسیله که نباید اسمشو برد اما میشه نوشت ( گچ ) شروع کرد به نوشتن رو تخته. با هر یک کلمه ای که مینوشت موج گرد و غبار رو سرم جاری میشد. اما شرطو باخته بودم و باید نگرش میداشتم. واسه همین بعد از اتمام کار پروفسور، موهام سفید شده بود. انگار پیر شده بودم.

با این وسیله برای نوشتن روی تخته استفاده میکنن اما مشنگا روی زمینم باشون نقاشی میکشن. دیوارم از این قاعده مستثنا نیست. این گچ انواع و اقسام رنگارو داره. تو مدارس مشنگا از اون باحالاش که همه رنگی داره و باریک تر از بقیه گچاسو استفاده نمیکنن چون خرج مدرسه رو بالا میبره اما از اون کلفت تراش استفاده میکنن که شامل رنگای سبز، آبی، زرد، بنفش ( بی نهایت با سفید شباهت داره
)، نارنجی، قرمز و خود سفید میشه. اگه بندازی تو آب، پر پر میشه. وسیله ای که باش گچو پاک میکنن تخته پاک کنه! البته دستمال هم قابل استفاده س. کل مدارس مشنگی از همینا استفاده میکنن، هرچند لونا جدیدا مجبورم میکنه تخته سفید دستم بگیرم و با یه چیزی به اسم ماژیک روش مینویسه.
2.
1. Mesut Ozil! از نوشتن اسم فارسی ایشان معذورم. مسوت، مسعوت، مسعود و انواع و اقسام اسمای دیگه ترجمه شده ی اسم ایشونه. فوتبالیست خفنیه و الانم شماره 10 پرافتخارترین تیم جهان، یعنی رئال مادریده. برو حالشو ببر.

2. آنجلینا جولی! ایشون یک بازیگر هستن و محبوب بسیاری از مشنگا هستن. بازیگری خوبش باعث بوجود اومدن این محبوبیت شده!
3. مستربین! این شخص کلی فیلم کمدی داره که البته اکثرش بدون صدا هست. کارتون هم داره که تو کارتونش یک خرس داره که محبوب پروفسور لاوگوده. بازیگره!
4. اصغر فرهادی! امسال تو گلدن گلاب جایزه برد. به خاطر ساخت فیلم " جدایی نادر از سیمین " که البته پروفسور لاوگود این فیلمو به من نشون نداده. کارگردانه.
5. کوروش کبیر! پادشاه ایران بود. خیلیا قبولش دارن و حتی تو تقویم خارجیا یه روزو به خودش اختصاص داده. جملات جلبی بیان کرده!
3.
بیوگرافی؟ بفرمایین!
نام: مارتین
نام خانوادگی: تروکاس
قد: 180 سانتی متر
وزن: 70 کیلوگرم
تحصیلات: فارغ التحصیل مدرسه ی علوم و فنون جادوگری هاگوارتز - با توجه به علاقه ی وافرش به مشنگها، در دانشگاه مشنگا تا لیسانس به تحصیل پرداخت.
بعدش وارد دانشگاه وارتزهاگ (!) شد و تا دکترا پیش رفت.
چوب جادو: 32 سانتی متر از جنس چوب درخت کاج و موی تک شاخ
چوب جارو: جزء معدود دانشمندانی بود که به ورزش هم علاقمند بود » نیمبوس 1000
توضیحات: برخلاف بسیاری از دانشمندان مشنگ، تروکاس از همان کودکی با کارهای خارق العاده اش همه رو شگفت زده میکرد و همه میگفتن این بچه آخر یه چیزی میشه. از یک خانواده ی اصیل بود که از پایه جادوگر و ساحره بودن. هرچند خودش با یه فشفشه ازدواج کرد و تا آخر زندگیش با همسرش زندگی خوبی رو سپری کرد. سه تا بچه داشت که هرکدوم به یه سمت جذب شدن. یکیشون راه پدرشو ادامه داد، یکی ستاره ی کوییدیچ شد و اون یکی هم یه حزب (!) بوجود آورد و کلی تو زمان خودش کاره ای بود.
به این دلیل هیچ وقت رسما ثابت نشد که اون با انیشتین همکاری میکرده چون کلا این جادوگر علاقه ای به شهرت و اینا نداشت و همه ی کاراش در نهایت به اسم یکی دیگه تموم شده. در واقعا اون نقش دست های پشت پرده رو بازی میکرده!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج