شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام:اهم..اهم...در سمت راست،کلمه ای به همراه کلمه ی دیگری نوشته شده که به نام و نام خانوادگی میگویند.اما ما درک میکنیم که شما برای حداقل چند سواله شدن فرم،این را میگویید.پس ما بدون هیچ اعتراضی نام شریف خودمان را به شما میگوییم. دافنه گرینگراس
گروه:گروهی ما در آنیم آبی است و کلی مرگخوار دارد و من در آن درس میخوانم و خیلی هم فعال!× است و در گذشته هزاران نفر در آن فعالیت میکردند و جام کوییدیچ را برده است. همچنین در سمت راست،نوشته شده است.
درس های مورد علاقه:درس هایی که سوالات آن برای ما قابل درک باشد و ما آن را بفهمیم و اطلاعات عمومی نیاز نداشته باشد و زیاد هم نباشد که ما بتوانیم بنویسیم و گیفیت داشته باشد و این بستگی به استاد آن دارد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
درس های مورد علاقه : ستاره شناسی دفاع در برابر جادوي سياه تاريخ جادوگري ماگل شناسي تغیير شكل پرواز و كوييديچ معجون سازي مراقبت از موجودات جادويي پيشگويي گياهشناسي طلسمات و وردهاي جادويي
هيچ فردي نياز به ثبت نام نداره.همه اعضاي ايفاي نقش عضو هاگوارتز هستن و به صورت آزادانه و هر موقع خواست بدون ثبت نام در هاگوارتز ميتونه تو كلاسها شركت كنه و براي گروهش امتياز بياره.
هدف از ثبت نام اول ترم این بود که متوجه بشم حدودا چند نفر خواهان شرکت در هاگوارتز هستن که بتونم برنامه بریزم .
تاپیک قفل شد !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !
نام: نام خانوادگی: سابقه تحصیلی: (لطفا ذکر کنید تا سال چندم درس خواندید) مدرسه: (اگر به مدرسه ای غیر از هاگوارتز رفته اید)
کورمک مک لاگن امسال سال اولی هستم مفتخرم به هاگوارتز میرم. در س: هرچی باشه اما تاریخ و ورد ها رو دوست دارم اما در کل تو همه درسا استعداد دارم. گروه کبیر گریفیندور
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کورمک مک لاگن در 1391/2/6 18:03:44 ویرایش شده توسط کورمک مک لاگن در 1391/2/6 18:04:32