من یه انتقاد رو به شما وارد میدونم، اونم اینکه درخواست نقد فرد ویزلی قبل از اطلاعیه ای بود که شما زدین، پس فرد ویزلی در هنگام درخواست نقد، از این جریان خبر نداشته! پس نمیتونین با استناد به اطلاعیه ای که بعد از درخواست نقد داده شده، بیایین و نقد کردن پست های مسابقه رو کنسل بکنین. بعد از اطلاعیه هرکسی که در مورد پست مسابقه درخواست نقد بده، میشه بر اساس اطالاعیه ی زده شده، اعمال قانونش کرد.
بله میشه. اگر میخواهید در کوییدیچ عضو شوید باید به پروتی پاتیل که یکی از کاپیتان های کوییدیچ هستند پیام بدید.( فقط ایشون هنوز تیمشون را تشکیل ندادند.) در ضمن در پیامتون اعلام کنید که دوست دارید در چه پستی باشید و اگر پیشنهادی هم برای اسم تیم دارید بگید.
فکر کنم منظورتون از ماموریت همون پست برای سطح بندیه. اگر اینه موضوعش اینه:
شما میخواهید برای عضویت در تیم کوییدیچ هر تیمی که دوست دارید یک آزمون بدید. بستگی به خودتون داره که دارید برای چه پُستی آزمون میدید و اینا. فقط مهمه که شما میخواهید یه آزمون بدید برای عضویت توی یه تیم کوییدیچ.
مسابقات به احتمال زیاد توی تیر انجام نمیشه. الان شما وقتی که میرید ثبت نام می کنید به عنوان یک بازیکن به حساب می آید که این کار تا قبل از تیر انجام میشه. برای ثبت نام هم باید به اینجا بیایید و اعلام آمادگی کنید.
هر کی توی تیرماه باید یه رول بزنه که فکر نکنم این کار صدمه ای به مسابقات کوییدیچ هاگ بزنه. این رول هم فقط جنبه سطح بندی اعضا داره. از این سطح بندیا ما میام و چند نفر را به عنوان کاپیتان معرفی می کنیم.( تعداد کاپیتان ها بستگی به اعضا ثبت نام کرده داره.) بعد از این کار کاپیتان می آید و از توی هر سطح یه نفر را بر میداره.( رضایت دو طرف باید باشه.) و تیمش را تشکیل میده. ما به هر تیمی یه ورزشگاه برای تمرین رول هاش اختصاص میدیم و مقداری هم گالیون در اختیارشون قرار می ذاریم که در خرید و فروش ازشون استفاده کنن. هر بازیکنی که بهتر باشه گرون تر میشه. در ضمن باید بگم که اگر شما الان ثبت نام نکیند باید تا فصل بعدی مسابقات صبر کنید.
مسابقات هم بعد از تیره. فقط تیم کشی و این چیز هاش توی تیره که فکر نکنم صدمه ای به مسابقات هاگ بزنه.
و در تیر تمام تمرکز گروه ها برای مسابقات کوییدیچ هاگوارتز متمرکز میشه، پس واسه این کار یه برنامه ریزی دقیق داشته باشین، که به نظر من بهتره بمونه بعد از مسابقات کوییدیچ هاگ.
قبول دارم که بدون کله زخمی آرامش سایت خیلی بهتره ولی سالازار که نمرده!
منظور شما اینه که هدف اصلی این تاپیک مثل تاپیک های دیگه بشه و مسابقه دیگه برگذار نشه؟ اون وقت که دیگه فرقی با انجمن های دیگه توش پیدا نمیشه؟ به نظر من باید روند برگذاری مسابقه ها را عوض کنیم. چون کوییدیچ خودش مسابقست و از اول هم همین جور بوده. نمیشه مسابقات را به طور کلی حذفشون کنیم. پس بهتره بیشتر تمرکزمون روی تغییر برگذاری مسابقات باشه نه این که روند کل انجمن عوض بشه.