تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
139 کاربر(ها) آنلاین هستند (126 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
136
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
سازمان بینالمللی حمایت از ساحرهها
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1394/01/17
آخرین ورود: یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 03:16
از: لینی بپرسید
پستها:
362

-نام:هوگو ویزلی
-نظر شما راجع به گشت های آرشاد : به نظرم ساحره های اینجا نیازی به ارشاد ندارن ولی آرشاد باید باشه چون فقط ارشاد مخصوص زنا که نیست.یکی باید این جادوگرا رو هم ارشاد کنه(البته فقط بعضیاشونو)
-نظر شما راجع به جادوگر ها : اگه جادوگرا نبود دیگه ساحره بودن معنی نداشت و بلعکس پس.باید جادوگران و ساحره ها باهم باشن تا معنی پیدا کنن.اکثر جادوگرای اینجا مشکلی ندارن.
-پیشنهادات شما برای حمایت از ساحرگان مظلوم :ساحرگان باید خودمختار باشند.خودشان کار کنند.خودشان جارو سواری کنند و تمام حق و حقوق هایی که جادوگران دارند ساحرگان نیز باید داشته باشن.
با تشکر
پ.ن:اگر خواستین کودتا کنین میتونین از درمخفی آبدارخونه من که تو وزارته استفاده کنین و وارد وزارت شوید.بدون اینکه کسی بفهمه.
-نظر شما راجع به گشت های آرشاد : به نظرم ساحره های اینجا نیازی به ارشاد ندارن ولی آرشاد باید باشه چون فقط ارشاد مخصوص زنا که نیست.یکی باید این جادوگرا رو هم ارشاد کنه(البته فقط بعضیاشونو)
-نظر شما راجع به جادوگر ها : اگه جادوگرا نبود دیگه ساحره بودن معنی نداشت و بلعکس پس.باید جادوگران و ساحره ها باهم باشن تا معنی پیدا کنن.اکثر جادوگرای اینجا مشکلی ندارن.
-پیشنهادات شما برای حمایت از ساحرگان مظلوم :ساحرگان باید خودمختار باشند.خودشان کار کنند.خودشان جارو سواری کنند و تمام حق و حقوق هایی که جادوگران دارند ساحرگان نیز باید داشته باشن.
با تشکر
پ.ن:اگر خواستین کودتا کنین میتونین از درمخفی آبدارخونه من که تو وزارته استفاده کنین و وارد وزارت شوید.بدون اینکه کسی بفهمه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
همه برابر اند ولی ارباب برابر تره
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »
جزئیات کاربر

نقل قول:
دوشیزه تری بوت خوش اومدین
براتون یه بسته شکلات کنار گذاشته بودم تایید شد
نام : دوشیزه بوت!
نظر شما راجع به گشت های آرشاد : وقت تلف کردن بیشتر از این؟! همشون فقط وقتشونو تلف میکنن!
نظر شما راجع به جادوگر ها : هووممم... اگه اینقدر خود بزرگ بین نباشن میشه باهاشون کنار اومد.
یشنهادات شما برای حمایت از ساحرگان مظلوم : مظلوم؟ به قول دافی فکر نکنم هیچ ساحره ای مظلوم باشه دیگه! اما خب اونایی که مظلوم نیستن میتونن از پس خودشون بر بیان! اما مظلوم ها... فقط میتونم بگم به حمایتشون ادامه بدین!
موفق باشی فلور.
دوشیزه تری بوت خوش اومدین
براتون یه بسته شکلات کنار گذاشته بودم تایید شد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بار دیگر سایتی که دوست می داشتم. :)
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1387/05/07
آخرین ورود: چهارشنبه 29 اردیبهشت 1400 15:22
پستها:
474

نام : دوشیزه بوت!
نظر شما راجع به گشت های آرشاد : وقت تلف کردن بیشتر از این؟! همشون فقط وقتشونو تلف میکنن!
نظر شما راجع به جادوگر ها : هووممم... اگه اینقدر خود بزرگ بین نباشن میشه باهاشون کنار اومد.
یشنهادات شما برای حمایت از ساحرگان مظلوم : مظلوم؟ به قول دافی فکر نکنم هیچ ساحره ای مظلوم باشه دیگه! اما خب اونایی که مظلوم نیستن میتونن از پس خودشون بر بیان! اما مظلوم ها... فقط میتونم بگم به حمایتشون ادامه بدین!
موفق باشی فلور.

موفق باشی فلور.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Only Raven!

جزئیات کاربر

نقل قول:
بله ، بله خوش اومدین ، این حمایتای شما خیلی ساحره جذب می کنه ، ولی متاسفانه چون در این سازمان هر گونه حمایت از این نوع ممنوعه پس متاسفانه شما باید بیرون برین و به همون آزار و اذیت گریفندوریا بپردازین .
نقل قول:
من چه طوری به شما اعتماد کنم ؟ از کجا معلوم بعد از چند روز شما یه آدمی مثل لودو نشین و بر ضد ساحره ها نباشین ؟
یه کم فعالیت کنین من ببینم واقعا از ساحره ها حمایت می کنین یا نه .
تایید نشد
نقل قول:
دافنه خوش اومدی ، اولین ساحره تو سازمان !
داف موذی اگه ما مظلوم نما نباشیم که لودو در این جارو تخته می کنه .
سحر یه کلمه ی عربیه ، معادل فارسیه این کلمه" جادو " .
توی فارسی مونث و مذکر برای کلماتمون نداریم که مثل ساحر و ساحره یا نادر و نادره و نمی تونیم بگیم "جادوگره " پس به همون ساحره اکتفا می کنیم .
تایید شد
نام : سوروس اسنیپ
نظر شما راجع به گشت های آرشاد :
به نظرم اگر واقعا آرشاد هدف باشه کار بدی نیست ولی هیچ چیز زوریش خوب نیست . از طرفی اگر من رو مسوول این کار بکنید و چندین ساحره رو در روز بازداشت کنم هم زیاد بد نمیشه .
نظر شما راجع به جادوگر ها :
جادوگر و ساحره با هم تکمیل میشن . بدون هم هیچکدوم فایده ندارن .
پیشنهادات شما برای حمایت از ساحرگان مظلوم :
من خودم از همشون حمایت میکنم !
بله ، بله خوش اومدین ، این حمایتای شما خیلی ساحره جذب می کنه ، ولی متاسفانه چون در این سازمان هر گونه حمایت از این نوع ممنوعه پس متاسفانه شما باید بیرون برین و به همون آزار و اذیت گریفندوریا بپردازین .
نقل قول:
نام : کلنل فابستر
به نظرم
اینترم برید /////
فکر میکنم دامبلدور بهتر به این سوال جواب بده ...
در خونه ی من همیشه به روشون بازه ...
من چه طوری به شما اعتماد کنم ؟ از کجا معلوم بعد از چند روز شما یه آدمی مثل لودو نشین و بر ضد ساحره ها نباشین ؟
یه کم فعالیت کنین من ببینم واقعا از ساحره ها حمایت می کنین یا نه .
تایید نشد
نقل قول:
نام:دافنه گرینگراس
نظر شما راجع به گشت آرشاد:نظر ندارم باید چی کار کنم؟
نظر شما راجع به جادوگر ها: خب بد نیستن.اسم ما رو تغییر دادن، مذکرش کردن گذاشتن جادوگر.( هرچند
خودم هم نمیدونم این چه ربطی به اسم ساحره داره.)
ولی خب از ما برتر نیستن.همیشه از قدیم میگفتن که سحر و جادو.شنیدین که بگن جادو و سحر؟و اسم ساحره هم از سحر میاد؛ نمیاد؟
پیشنهادات شما برای حمایت از ساحرگان مظلوم: اعتراف میکنم:ما هرچی باشیم مظلوم نیستیم.مگه نه؟یا حداقل من نیستم!
و این که پیشنهاد دارم.
1.اون جمله ی آخر پست 53 رو لطفا عوض کنین.تو نه.در.یعنی چی که " به امید روزی که ساحره ها تو جامعه برابر با جادوگران باشند"؟
2.همین جمله بالا یا یه جمله دیگه یا عکس و یا هر چیز دیگه رو بدین عضو ها بزارن تو امضاشون.
3.لودو رو بسوزونین! (عاشق این شکلکم من!)
دافنه خوش اومدی ، اولین ساحره تو سازمان !
داف موذی اگه ما مظلوم نما نباشیم که لودو در این جارو تخته می کنه .
سحر یه کلمه ی عربیه ، معادل فارسیه این کلمه" جادو " .
توی فارسی مونث و مذکر برای کلماتمون نداریم که مثل ساحر و ساحره یا نادر و نادره و نمی تونیم بگیم "جادوگره " پس به همون ساحره اکتفا می کنیم .
تایید شد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/01/08
آخرین ورود: چهارشنبه 11 فروردین 1395 23:54
پستها:
1174

نام:دافنه گرینگراس
نظر شما راجع به جادوگر ها: خب بد نیستن.اسم ما رو تغییر دادن، مذکرش کردن گذاشتن جادوگر.( هرچند
ولی خب از ما برتر نیستن.همیشه از قدیم میگفتن که سحر و جادو.شنیدین که بگن جادو و سحر؟و اسم ساحره هم از سحر میاد؛ نمیاد؟
پیشنهادات شما برای حمایت از ساحرگان مظلوم: اعتراف میکنم:ما هرچی باشیم مظلوم نیستیم.مگه نه؟یا حداقل من نیستم!
و این که پیشنهاد دارم.
1.اون جمله ی آخر پست 53 رو لطفا عوض کنین.تو نه.در.یعنی چی که " به امید روزی که ساحره ها تو جامعه برابر با جادوگران باشند"؟
2.همین جمله بالا یا یه جمله دیگه یا عکس و یا هر چیز دیگه رو بدین عضو ها بزارن تو امضاشون.
3.لودو رو بسوزونین!
(عاشق این شکلکم من!)
و این که پیشنهاد دارم.
3.لودو رو بسوزونین!
(عاشق این شکلکم من!)افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
نام : کلنل فابستر
به نظرم
اینترم برید /////
به نظرم
اینترم برید /////
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کلنل فابستر در 1391/5/29 18:05:24
من تقریبا تمام جاهایی رو که میشده از دست بدی تو جنگ از دست دادم ...
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1402/10/25
آخرین ورود: جمعه 4 خرداد 1403 14:14
از: هاگوارتز
پستها:
506

سوروس به جلوی سازمان حمایت از ساحره ها رسید و با دقت شروع به خوندن اعلامیه های چسبیده شده به در ورودی کرد . لبخندی بر لبانش نشست و با آهستگی وارد سازمان شد .
روز قبل :
اسنیپ در دفتر مدیریت هاگوارتز نشسته بود و در حال بررسی پرونده های دانش آموزان بود که دامبلدور به صورت ناگهانی در رو باز میکنه و میاد تو .
اسنیپ که لحظه ای جا میخوره بلند میشه و به طرف دامبلدور میره . با قیافه ای جدی میگه :
-آلبوس ، اینجا چیکار میکنی ؟
-سوروس تو دوباره رفتی تو فکر لیلی و تمام هاگوارتز رو تو تاریکی فرو بردی ؟ نمیدونی این ها تو روحیه بچه های جیگر و سفید هاگوارتز تاثیر میذاره ؟
-چیکار کنم آلبوس ، عشق زندگیم بود نمیتونم فراموشش کنم .
-بیا من یه راه خیلی خوب برات پیدا کردم که میتونی تعداد زیادی ساحره پیدا کنی .
روز فعلی :
اسنیپ به آرومی به سمت منشی خوشگل سازمان میره و نگاهی بهش میندازه . ساحره توجهی بهش نمیکنه و با بی حالی میگه :
-کاری میتونم براتون بکنم ؟
-بله بله خیلی کارها !
-بله ؟
-منظورم یعنی این بود که به نظرتون جایی برای یک جادوگر در این سازمانتون هست ؟ من به حقوق ساحره ها خیلی علاقه دارم و کلا ساحره ها رو خیلی دوست میدارم و فداشون میشم .
منشی که جا میخوره از حرف های اسنیپ ، به آرومی فرمی در میاره و به طرف اسنیپ میگیره .
نقل قول:
اسنیپ که حالش از این همه ابراز علاقه بهم خورده بود ، فرم رو به منشی داد و به سرعت از سازمان خارج شد تا یه ذره حرکات خشونت آمیز بر علیه گریفیندور تو هاگوارتز انجام بده !
روز قبل :
اسنیپ در دفتر مدیریت هاگوارتز نشسته بود و در حال بررسی پرونده های دانش آموزان بود که دامبلدور به صورت ناگهانی در رو باز میکنه و میاد تو .
اسنیپ که لحظه ای جا میخوره بلند میشه و به طرف دامبلدور میره . با قیافه ای جدی میگه :
-آلبوس ، اینجا چیکار میکنی ؟
-سوروس تو دوباره رفتی تو فکر لیلی و تمام هاگوارتز رو تو تاریکی فرو بردی ؟ نمیدونی این ها تو روحیه بچه های جیگر و سفید هاگوارتز تاثیر میذاره ؟
-چیکار کنم آلبوس ، عشق زندگیم بود نمیتونم فراموشش کنم .
-بیا من یه راه خیلی خوب برات پیدا کردم که میتونی تعداد زیادی ساحره پیدا کنی .
روز فعلی :
اسنیپ به آرومی به سمت منشی خوشگل سازمان میره و نگاهی بهش میندازه . ساحره توجهی بهش نمیکنه و با بی حالی میگه :
-کاری میتونم براتون بکنم ؟
-بله بله خیلی کارها !
-بله ؟
-منظورم یعنی این بود که به نظرتون جایی برای یک جادوگر در این سازمانتون هست ؟ من به حقوق ساحره ها خیلی علاقه دارم و کلا ساحره ها رو خیلی دوست میدارم و فداشون میشم .
منشی که جا میخوره از حرف های اسنیپ ، به آرومی فرمی در میاره و به طرف اسنیپ میگیره .
نقل قول:
نام : سوروس اسنیپ
به نظرم اگر واقعا آرشاد هدف باشه کار بدی نیست ولی هیچ چیز زوریش خوب نیست . از طرفی اگر من رو مسوول این کار بکنید و چندین ساحره رو در روز بازداشت کنم هم زیاد بد نمیشه .![]()
جادوگر و ساحره با هم تکمیل میشن . بدون هم هیچکدوم فایده ندارن .
من خودم از همشون حمایت میکنم !![]()
اسنیپ که حالش از این همه ابراز علاقه بهم خورده بود ، فرم رو به منشی داد و به سرعت از سازمان خارج شد تا یه ذره حرکات خشونت آمیز بر علیه گریفیندور تو هاگوارتز انجام بده !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عضوی از طرفداران گلرت گریندلوالد
سازمان بین المللی حمایت از ساحره ها دوباره راه اندازی می شود
ارسال شده در: یکشنبه 29 مرداد 1391 13:02
جزئیات کاربر

سلام بر ساحره های عزیز
من با اجازه ی وزیر سحر و جادو تصمیم گرفتم این تاپیکو دوباره راه بندازم اما به روشی نوین .
در قدیم هم وضع ساحره ها بد بود اما با این وزیر آسلامی جدید وضع ساحره ها از قدیم هم بدتر شده ، ساحره ها از هر گروهی و جبهه ای می تونن بیان این جا عضو بشن و به همراه ما از حق خودشون دفاع کنن .
برای شروع عضو می پذیریم .
برای عضویت این فرمو پر کنید :
نام :
" به امید روزی که ساحره ها تو جامعه برابر با جادوگران باشند "
من با اجازه ی وزیر سحر و جادو تصمیم گرفتم این تاپیکو دوباره راه بندازم اما به روشی نوین .
در قدیم هم وضع ساحره ها بد بود اما با این وزیر آسلامی جدید وضع ساحره ها از قدیم هم بدتر شده ، ساحره ها از هر گروهی و جبهه ای می تونن بیان این جا عضو بشن و به همراه ما از حق خودشون دفاع کنن .
برای شروع عضو می پذیریم .
برای عضویت این فرمو پر کنید :
نام :
" به امید روزی که ساحره ها تو جامعه برابر با جادوگران باشند "
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

-- سوژه جدید --
نگاه آگوستوس به بنر جلب شده بود. لبخندی که روی لبانش نقش بسته بود، با ضربه ی محکم به پشت گردنش محو گردید. به سرعت برگشت و درحالی که سعی میکرد گریه نکند به جمعیت ساحره های مشتاق آغوشش خیره ماند. درست مثل تمام خواب هایی که از 11 سالگی دیده بود
. ساحره ی جلویی، درحالی که پتک بزرگی را که در دست داشت تهدید آمیزانه به سمت او تکون تکون میداد، داد میزد:
-اوهوی! فکر کردی کی هستی؟ زیباترین دختر شهر میخوای انتخاب کنی؟میخوای داوری کنی؟
میخوای به دخترها به خاطر قیافه هاشون نمره ی کم و زیاد بدی؟ تو فکر کردی کی هستی؟
آگوستوس با ترس و لرز دستانش رو احمقانه بالا برد و گفت :
-فکر میکردم میتونم سایمون * باشم... اِمممم، خب من رفتم!
-هوی! کجا؟ ما هنوز باهات کار داریم.
آگوستوس برنگشت. تک تک سلول های زنده ی مغزش (3تا...4تا !) بهش اخطار میدادند که وضعیت مثل وضعیت همیشگی با ساحره های جیگر نیست... این ساحره ها خشن و خطرناکند.
-ما میخوایم این مسابقه اتفاق بیفته. ولی نه دخترها در مقابل دخترها! بلکه دخترها در مقابل پسرها. و مراحل مسابقه باید خطرناک و علمی و همه جوره باشه... فهمیدی؟
-راستشو بخوای، نه!
-
-ولی میفهمم... ادامه بدید.
دخترهای پشت سر همه یک قدم نزدیک تر شدند. دختر جلویی بقه ی لباس آگوستوس رو کشید و اونو به سمت خودش نزدیک کرد. طوری که نوک دماغ هاشون به هم چسبیده بود.
آگوستوس : باورم نمیشه دارم اینو میگم... ولی میشه بیخیال من بشید؟:worry:
-نه! تازه داره ازت خوشم میاد... حالا، جایزه برای برنده ی مسابقه
...
-مسابقه چیه؟ من یه تازه واردم! من کسی رو نمیشناسم...!
-درست میشه... ما میشناسیم.
و سوت بلندی میزنه. سیل جمعیت شروع به حرکت میکنه... آگوستوس در همون لحظه از حال میره. این همه هیجان و آگوستوس محاله ، محاله !
-----
خب، توضیح : شرح مسابقه، مراحل و حوایز برنده و حتی بعد از جوایز میتونند برای دنبال کردن سوژه کافی باشند. امیدوارم کسی ناراحت نشه سوژه زده ام!
* : هرکی American Idol میبینه دستا بالا ...!
نگاه آگوستوس به بنر جلب شده بود. لبخندی که روی لبانش نقش بسته بود، با ضربه ی محکم به پشت گردنش محو گردید. به سرعت برگشت و درحالی که سعی میکرد گریه نکند به جمعیت ساحره های مشتاق آغوشش خیره ماند. درست مثل تمام خواب هایی که از 11 سالگی دیده بود
. ساحره ی جلویی، درحالی که پتک بزرگی را که در دست داشت تهدید آمیزانه به سمت او تکون تکون میداد، داد میزد:-اوهوی! فکر کردی کی هستی؟ زیباترین دختر شهر میخوای انتخاب کنی؟میخوای داوری کنی؟
میخوای به دخترها به خاطر قیافه هاشون نمره ی کم و زیاد بدی؟ تو فکر کردی کی هستی؟آگوستوس با ترس و لرز دستانش رو احمقانه بالا برد و گفت :
-فکر میکردم میتونم سایمون * باشم... اِمممم، خب من رفتم!
-هوی! کجا؟ ما هنوز باهات کار داریم.
آگوستوس برنگشت. تک تک سلول های زنده ی مغزش (3تا...4تا !) بهش اخطار میدادند که وضعیت مثل وضعیت همیشگی با ساحره های جیگر نیست... این ساحره ها خشن و خطرناکند.
-ما میخوایم این مسابقه اتفاق بیفته. ولی نه دخترها در مقابل دخترها! بلکه دخترها در مقابل پسرها. و مراحل مسابقه باید خطرناک و علمی و همه جوره باشه... فهمیدی؟
-راستشو بخوای، نه!

-

-ولی میفهمم... ادامه بدید.
دخترهای پشت سر همه یک قدم نزدیک تر شدند. دختر جلویی بقه ی لباس آگوستوس رو کشید و اونو به سمت خودش نزدیک کرد. طوری که نوک دماغ هاشون به هم چسبیده بود.
آگوستوس : باورم نمیشه دارم اینو میگم... ولی میشه بیخیال من بشید؟:worry:
-نه! تازه داره ازت خوشم میاد... حالا، جایزه برای برنده ی مسابقه
...-مسابقه چیه؟ من یه تازه واردم! من کسی رو نمیشناسم...!
-درست میشه... ما میشناسیم.
و سوت بلندی میزنه. سیل جمعیت شروع به حرکت میکنه... آگوستوس در همون لحظه از حال میره. این همه هیجان و آگوستوس محاله ، محاله !
-----
خب، توضیح : شرح مسابقه، مراحل و حوایز برنده و حتی بعد از جوایز میتونند برای دنبال کردن سوژه کافی باشند. امیدوارم کسی ناراحت نشه سوژه زده ام!
* : هرکی American Idol میبینه دستا بالا ...!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Woodchuck Todd: Screw all these people, Olive
Olive Penderghast: Haven't you heard? I already did
Easy A
Olive Penderghast: Haven't you heard? I already did
Easy A
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

_ لب کارون چه گل بارون، دیمدیدیدیم دیم دیدیدیمم دیمدیدیدیمم دیم...
الفیاس دوج لب جوی آبی بنشسته بود و گذر عمر بدید و پیام امروز بخواند و تخمه بشکست و قاه قاه بخندیدندی
...
در همین حین سه بلک نینجا از غیب ظاهر شدند و یک گونی بر سرش بکشیدند و یکی از آنها بگفت:
_ ببرید این پیر پدرسوخته را...
دفیست متر زیر زمین...
بلک نینجای اول: ها! لب جوی بنشستی و خنده در میکنی پدرسوخته؟
الفیاس: به جون مادرم یاد یه جوک افتاده بودم!
بلک نینجای دوم: دروغ میگی پدرسوخته؟ با روزنامه ها مصاحبه میکنی آره؟ الان درستت میکنم!
این را بگفت و اره ای از یک جایی در آورد و دست راست الفیاس را قطع کرد. همینطور که الفیاس جیغ و داد میکرد بلک نینجای اول هم یک سوزن از لباسش درآورد و با آن به چشمان ور قلمبیده الفیاس بزد و او را کور بکرد و سپس با آن سوزن لبان گشاد او را نیز به هم دوخت!!
بلک نینجای سوم: وااااااااااااااااای بچه ها شما چقدر خشنید! من فقط یه وشگونش میگیرم!!
روز بعد، اداره فرماندهی کارآگاهان وزارتخانه...
جسد الفیاس در حال تشریح در پزشکی قانونی جادوگری بود. چیزی که جلب توجه میکرد یک تیکه روزنامه پیام امروز بود که به گوش الفیاس منگنه شده بود!! و در آن الفیاس مصاحبه کرده بود و ساحره ها را "ضعیفه" خطاب کرده بود.
بر روی گوش دیگرش تکه ای کاغذ دیگر منگنه شده بود و نوشته بود:
"سازمان بین المللی حمایت از ساحره ها"
دو روز قبل...
آماندا بروکل هرست(
)، ماری مکدونالد(:evilsmile:) و هرمیون گرنجر(:pretty:) هر سه با هم در کلاس های جادوگری هاگوارتز شرکت نکردند و غایب بودند...
الفیاس دوج لب جوی آبی بنشسته بود و گذر عمر بدید و پیام امروز بخواند و تخمه بشکست و قاه قاه بخندیدندی
...در همین حین سه بلک نینجا از غیب ظاهر شدند و یک گونی بر سرش بکشیدند و یکی از آنها بگفت:
_ ببرید این پیر پدرسوخته را...
دفیست متر زیر زمین...
بلک نینجای اول: ها! لب جوی بنشستی و خنده در میکنی پدرسوخته؟
الفیاس: به جون مادرم یاد یه جوک افتاده بودم!

بلک نینجای دوم: دروغ میگی پدرسوخته؟ با روزنامه ها مصاحبه میکنی آره؟ الان درستت میکنم!
این را بگفت و اره ای از یک جایی در آورد و دست راست الفیاس را قطع کرد. همینطور که الفیاس جیغ و داد میکرد بلک نینجای اول هم یک سوزن از لباسش درآورد و با آن به چشمان ور قلمبیده الفیاس بزد و او را کور بکرد و سپس با آن سوزن لبان گشاد او را نیز به هم دوخت!!
بلک نینجای سوم: وااااااااااااااااای بچه ها شما چقدر خشنید! من فقط یه وشگونش میگیرم!!
روز بعد، اداره فرماندهی کارآگاهان وزارتخانه...
جسد الفیاس در حال تشریح در پزشکی قانونی جادوگری بود. چیزی که جلب توجه میکرد یک تیکه روزنامه پیام امروز بود که به گوش الفیاس منگنه شده بود!! و در آن الفیاس مصاحبه کرده بود و ساحره ها را "ضعیفه" خطاب کرده بود.
بر روی گوش دیگرش تکه ای کاغذ دیگر منگنه شده بود و نوشته بود:
"سازمان بین المللی حمایت از ساحره ها"
دو روز قبل...
آماندا بروکل هرست(
)، ماری مکدونالد(:evilsmile:) و هرمیون گرنجر(:pretty:) هر سه با هم در کلاس های جادوگری هاگوارتز شرکت نکردند و غایب بودند...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج