جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  65 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  139 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  252 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  247 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  329 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  231 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: شرفیابی محضر وزیر اعظم، اشهد خوانده وارد شوید
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 اردیبهشت 1392 14:25
نمایش جزئیات
آفلاین
گزارش کار سازمان بین المللی حمایت از ساحره ها:

از اونجایی که همسر عزیزم به نت دسترسی ندارن(پس من چطور دارم؟ ) و برای اینکه کلا اینجا قبضه ی ایشونه() و برای مبارزه با آستاکبار و سانسور های وزیر آستاکباری و منکراتی؛ بنده این گزارش کار رو تقدیم میکنم:

به چند دلیل وضعیت فعلی سازمان به شدت افتضاحه!

یه دلیل کوچیک اینه که همسر عزیزم() حضور ندارن، نتشون قطعه و توی پیام شخصی اگه خواستین، میتونم دلیلش رو براتون بگم! ایشاللا در طی سه چهار هفته آینده، درست میشه این مورد!

دلیل متوسط این عدم فعالیت و افتضاحی اینه که عضو نداریم آقا! عضو نیست! کسی نمیاد! کسی پست ادامه نمیده! اصلا هم ملت عضو شده نمیان رسیدگی کنن! پست بزنن! همشون خوابیدن! ما چیکار کنیم؟

دلیل اصلی، بنیادی، و همیشگی این وضعیت، وجود شخصی آستاکبار صفت و منکراتی با نام وزیر مردمی بگمن هست و به دلیل چوب لای چرخ گذاشتن ایشون، هیچ گونه کارایی و بازدهی به عمل نمیاد! تا گشت آرشاد و عمال(؟) نفوذی ایشون در سازمان باشند، نمیشه کاری در حمایت از ساحره های مظلوم انجام داد! نمیشه سازمان اداره کرد و اینا!

و این هم گزارش کار! دلایل رو عرض کردیم؛ به این دلایل وضعیت به شدت خرابه ولی قول داده میشه که به زودی انجام بشه همه ی تعهدات و دوباره اگه اون عامل بنیادی نباشه، رونق بگیره سازمان!

باشد که منکرات و آرشاد نباشد!

پ.ن:
بانو دلاکور همین دیشب به من اطلاع دادن که گزارش رو بنویسم؛ منم در اسرع وقت ارسالیدم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

فقط جادوگران است و کسانی که از درکش عاجز هستند!
ارسال شده در: جمعه 31 شهریور 1391 19:45
نمایش جزئیات
آفلاین
برو بچه من خودم دست نشانده اربابم
شما برو دو تا پست پایین تر شرایط رو بخون! حداقل تعداد پست 3 میباشد! توجه مینمویی؟
غلط املایی هم نمیبینم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: جمعه 31 شهریور 1391 19:41
نمایش جزئیات
آفلاین
وای اگر که ارباب حکم جهادم دهد! ارتش وزارت نتواند که جوابم دهد!

سلام. شما در نتایج مسابقات مرلینی، پارتی بازی کردی. مطعلقه با کلی پست که بهترین آن 18 بوده اول شده. در حالی که ارباب با میانگین 19 باید اول میشده. منم که هیچ پخی نشدم

خو دیه. برو غلط املایی رو اصلاح کن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Modir look at that ticket
I work out
I work out
When I go to "contact us", this is what I see
Modirs are in bed and they wont answer me
I got passion in my head and I ain’t afraid to show it

I’m ANGRY and I know it

ارسال شده در: چهارشنبه 22 شهریور 1391 01:20
نمایش جزئیات
آفلاین
لی عزیز

در صورت عضو گیری نکردن و اداره ی تاپیک به صورت عادی با درخواست شما موافقت می شود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: چهارشنبه 22 شهریور 1391 01:03
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

من می خوام ریاست گروه قدیمی و فوق سریِ سازمان اطلاعات جادوگری بدست بیارم. کارش خیلی با ارتش فرق میکنه. زود بودجه صادر کن بریم

راستش رو بخوای این گروه همون دست های پشت پردس پس مجوزو بده تا کله پات نکردیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I work out
I work out
When I go to "contact us", this is what I see
Modirs are in bed and they wont answer me
I got passion in my head and I ain’t afraid to show it

I’m ANGRY and I know it

ارسال شده در: یکشنبه 19 شهریور 1391 09:17
نمایش جزئیات
آفلاین
هممم ... سلام!

آقا یه چیزی

تو تاپیک لا به لای ریش مرلین دقیقا به کدوم پست من نمره ی 15 دادین؟! لینکش مال تاپیک باشگاه تفریحاتیه که من اصلا توی اون تاپیک رول نزدم.

درستش کنین خواهشا! مرسی! :)

ویرایش : همینجا باید می گفتم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Only Raven!

ارسال شده در: دوشنبه 13 شهریور 1391 17:03
نمایش جزئیات
آفلاین
الفیاس دوج

با توجه به این که در طرح اعطای مدال مرلین تمامی پست های انجمن امتیازدهی خواهد شد تا اطلاع ثانوی قصد احداث چنین تاپیکی را نداریم.

کلنل فابستر

بنده سعی کردم پست های شما رو برگردونم اما موفق نشدم، ظاهرا پنل نظارت ما بنجله و بهمون انداختن! من میدونم که این توطئه ی آستاکبار جهانیه ... پیگیری میکنم و به زودی پست ها رو برمیگردونم. بابت حذف و ویرایش بی دلیل و برخورد بدی که با شما شد من معذرت خواهی میکنم.
موفق باشید

سیریوس بلک

من السرور الی النوکر
تو واقعا چه فکری کردی؟ اصن فکر کردی؟ اصن توانایی فکر کردن داری؟ زیر سیبیل دست نشانده لرد ولدمورت میخوای شکارچی مرگخوار جمع کنی؟ زرشک

با توجه به این که ارتش وزارت راه افتاده (البته هنوز راه نیفتاده ولی ما داریم هل میدیم ) و ما گروهک های زیاد رو با توجه به اعضای فعال نسبتا کمی که موجوده مفید نمیدونیم بودجه ای برای کارآگاهان تصویب نخواهد شد! ولی خوب شما اگر دوست داشته باشی میتونی اون تاپیک رو مث آبدارخونه راه بندازی اما عضوگیری و این صحبتا نخواهیم داشت.
زیر سایه همایونی موفق باشی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: یکشنبه 12 شهریور 1391 14:22
نمایش جزئیات
آفلاین
من الغریب - الی الحبیب

خدمت وزیر محترم عارضم که، وزارت مبارک ما که توفیق نداشتیم در انتخابات حضور داشته باشیم. البته توفیق حاصل شد در قسمت دست های پشت پرده باشیم و بالاخره در آخرین لحظات نتیجه انتخابات رو برگردونیم سمت شما!

این بودجه دفتر فرماندهی رو هم تصویب کنید بریم به زندگیمون برسیم

وزارت عالی پایدار !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 12 شهریور 1391 01:05
نمایش جزئیات
آفلاین
خیلی خب ناظر قدیمی و با سابقه، ای کلانتر کویر امیدوارم که موفق باشی ... در ضمن سعی کن برای جواب دادن پستهای بقیه رو ویرایش نکنی، تا متوجه بشن که جوابشون رو دادی و بتونن بدون اینکه دو تا پست پشت سر هم ارسال کنن جوابتو بدن، هر چند الان قصد این کارو ندارم چون اوضاع خراب تر از این حرفاست، موفق باشی ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من تقریبا تمام جاهایی رو که میشده از دست بدی تو جنگ از دست دادم ...
ارسال شده در: جمعه 10 شهریور 1391 23:13
نمایش جزئیات
آفلاین
دو پست بنده به نا حق پاک شده و چون در آیین مرلین سکوت در برابر ظالم گناهی کبیره است بنده لب به اعتراض گشودم.
و جالب اینجاست که پستهایی که در جواب به پستهای بنده داده شده صحیح و سالم سر جاشون هستند.

نکته بعدی من نه برای سرکشی اینجا اومدم، نه با لحن بد، من به قصد خیر و مهربانی اومدم، اندرزی بهتون بدم، که دوستان اینجا یک سایت تفریحی است اینجا رو با مدرسه اشتباه نگیرید، اینقدر مسئولیت های مجازی خودتون رو جدی نگیرید، این سایت رنگ پریده رو نگاه کنید، بعد از مدتها یک جوانه ای از شور و نشاط در یک تاپیک زده شده و به حکم اسپم بودن پست بنده پاک شده، رول هایی که در سایت زده میشه الان سطح نازلی داره، همه میدونیم ، این فعالیت های خارج از محدوده است که باعث میشه یک هیجانی به رول پلینگ تزریق بشه، بازم میگم اینجا مدرسه نیست، بذارید تفریح کنیم، هر چند پستهایی که زدم چیزی فروتر از پستهایی که در کل تارنما ارسال میشه نیست.

قدیم یه حریمی داشت ویرایش و حذف پستهای بقیه، الان مثل اینکه این حریم رو شکسته اند، این خوب نیست.

پست های جنابعالی به ناحق پاک نشدن ! اون تاپیکی که شما اونجا پست دادین یک تاپیک رول بود نه چتر ! پست های شما رو هم فقط پاک نکردم و سایر پست هایی رو هم که جنبه ی اسپم داشتن رو پاک کردم ولی مثلا یه عضوی مثل تری بوت فهمید که پستش اسپمه و خودش پاکش کرد .

دقیقا به نکته ای که بش اشاره کردی باهاش موافقم ! میبینی که من حتی دسترسی به تالار ناظرا ندارم و حتی توی شناسم ناظر بودنم هم ذکر نشده و بار اولم هم نیست که ناظر شدم . پست پاک شده ی شما توی دیتابیس سایت هنوز موجوده ! شما عوض زدن یک رول که میتونه کلی به این سایت به قول خودتون رنگ پریده کمک کنه ، اومدین و پست های 2 خطی میزنید که مخاطبش یک نفره . حتی اگه الان برید تو همون تاپیک و نگاه کنید میبینید که رول هایی که از 6 خط تجاوز نمیکنن رو هم من پاک نکردم . تاپیک رول جای اسپم نیست !

بله ! پاک کردن پست های اسپم حرمت داشت . خوب از قدیما خبر دارید ولی به نظر نمیاد که عضو قدیمی سایت باشید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط روفوس اسکریم جیور در 1391/6/11 10:53:40
دلیل: پاسخ به موضوع مطرح شده
ویرایش شده توسط روفوس اسکریم جیور در 1391/6/11 10:59:41
ویرایش شده توسط روفوس اسکریم جیور در 1391/6/11 11:03:09
دلیل: پاسخ به موضوع مطرح شده
ویرایش شده توسط روفوس اسکریم جیور در 1391/6/11 11:05:42
من تقریبا تمام جاهایی رو که میشده از دست بدی تو جنگ از دست دادم ...