از اونجایی که همسر عزیزم به نت دسترسی ندارن(پس من چطور دارم؟
) و برای اینکه کلا اینجا قبضه ی ایشونه(
) و برای مبارزه با آستاکبار و سانسور های وزیر آستاکباری و منکراتی؛ بنده این گزارش کار رو تقدیم میکنم:به چند دلیل وضعیت فعلی سازمان به شدت افتضاحه!
یه دلیل کوچیک اینه که همسر عزیزم(
) حضور ندارن، نتشون قطعه و توی پیام شخصی اگه خواستین، میتونم دلیلش رو براتون بگم! ایشاللا در طی سه چهار هفته آینده، درست میشه این مورد!دلیل متوسط این عدم فعالیت و افتضاحی اینه که عضو نداریم آقا! عضو نیست! کسی نمیاد! کسی پست ادامه نمیده! اصلا هم ملت عضو شده نمیان رسیدگی کنن! پست بزنن! همشون خوابیدن! ما چیکار کنیم؟
دلیل اصلی، بنیادی، و همیشگی این وضعیت، وجود شخصی آستاکبار صفت و منکراتی با نام وزیر مردمی بگمن هست و به دلیل چوب لای چرخ گذاشتن ایشون، هیچ گونه کارایی و بازدهی به عمل نمیاد! تا گشت آرشاد و عمال(؟) نفوذی ایشون در سازمان باشند، نمیشه کاری در حمایت از ساحره های مظلوم انجام داد! نمیشه سازمان اداره کرد و اینا!
و این هم گزارش کار! دلایل رو عرض کردیم؛ به این دلایل وضعیت به شدت خرابه ولی قول داده میشه که به زودی انجام بشه همه ی تعهدات و دوباره اگه اون عامل بنیادی نباشه، رونق بگیره سازمان!
باشد که منکرات و آرشاد نباشد!
پ.ن:
بانو دلاکور همین دیشب به من اطلاع دادن که گزارش رو بنویسم؛ منم در اسرع وقت ارسالیدم!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج