جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  53 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  136 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  250 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  243 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  326 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  230 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: پيام امروز
ارسال شده در: سه‌شنبه 18 تیر 1392 22:33
نمایش جزئیات
آفلاین
فوری.....فوری

روزنامه ی پیام امروز یک گزارشگر جدید از وزارت سحر و جادو که توسط شخص وزیر"مورفین گانت" انتخاب شده اند را در گروه خود جای داده است.

اقای ویلبرت اسلینکرد ، گزارشگر جدید وزارت سحر و جادو.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

آقای مورفین گانت دیروز در کوچه ی دیاگون ، سخنرانی کردند.

آقای مورفین گانت بنا بر درخواست جادوگران پرشور کوچه ی دیاگون ، سخنرانی خود را انجام دادند.
ایشان با سخن گفتن درباره ی هدف های آینده ی خود و گروه وزارتخانه ، بینش مردم را نسبت به آینده ی جامعه ی جادوگران تغییر دادند.

بخشی از گفته های ایشان درباره ی گروه های وزارت خانه:

" شما ملت جادوگران می دانید که از زمان آمدن من تمامی مشکلات جامعه حل شده است و در آینده نیز همین طور خواهد بود.همه ی مشکلات با کلیدی که در دستان من است حل شده و از این پس هیچ مشکلی جامعه ی ما را تهدید نمی کند.گروه وزارتخانه از همیشه بهتر عمل کرده.......گروه کاراگاهان با فرماندهی آقای ارنی مک میلان ، اکیپ جدیدی از کاراگاهان را تربیت کرده است........رادیو وزارت اخبار گوناگونی از وزارتخانه از طریق گزارشگر وزارتخانه "آقای اسلینکرد" به شنوندگان عزیز می دهد.......سازمان های آموزش هم درحال انجام وظیفه ی خود هستند."

ایشان همچنین درباره ی مدرسه ی هاگوارتز سخنرانی کردند و گفتند که این مدرسه هم اکنون با مدیریت جناب اسلیترین در بهترین جایگاه قرار دارد و بازرس های عالی رتبه هم تا چند روز دیگر به مدرسه خواهند رفت.

"مدرسه هاگوارتز با مدیریت آقای اسلیترین هم آماده ی شروع ترم تابستان است.
ما هم با انتخاب بازرس عالی رتبه هاگوارتز آقایان لودو بگمن و بیل ویزلی در شروع این کلاس ها دست داشتیم.
بازرسان عالی رتبه تا چند روز دیگر به مدرسه ی علوم و فنون هاگوارتز راهی خواهند شد."

ایشان در پایان با گفتن جمله ی "ما همیشه پیروز هستیم و پیروز خواهیم ماند." سخنرانی خود را به پایان رساندند.

گزارشی از ویلبرت اسلینکرد

گزارشگر وزارتخانه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 17 تیر 1392 11:41
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
جواب این سوالات فعلا تا تحقیقات و نتایج بیشتر در هاله‌ای از ابهام خواهد بود.

تحقیقات بیشتر انجام شد و نتایج بیشتر گرفته شد و هاله ی ابهام کنار رفت و اینا!
و اما جواب سوالات!:

مورفین گانت، دیکتاتوری در ردای دموکرات!

جدیدترین مقاله ی انتشار یافته در پیام امروز توسط تد ریموس لوپین، احساسات ِ جامعه را برانگیخت. شک و بدبینی را میتوان در چهره ی جوانان این مرز و بوم به وضوح دید. مردمی که به خیال خودشان رای به پرواز و آزادی داده اند، آیا واقعا به خیال خودشان رای داده اند!؟ چه رابطه ای بین کودهای تقلبی اژدها و رای های مورفین گانت بود؟

عمقی تر به مساله بنگریم! پاسخ درست مقابل چشمان ماست! با تدبیر ِ ناجوانمردانه ی مورفین گانت ، کودهای تقلبی اژدها که آلوده به چیز بودند وارد هرم غذایی جامعه شدند. نتیجه ی این تغییر ذائقه، اعتیادی زیرپوستی و نامحسوس به چیزهایی بود که نباید!

مردم ناخواسته و ندانسته معتاد شدند! و تنها ساقی جامعه چه کسی بود؟ مورفین گانت!! و این..شانس پیروزی اش در انتخابات را افزایش داد. اما همه چیز به همین جا ختم نمی شود! این جامعه بیمار است! جامعه ی بیماری که به چیزای مورفین نیاز دارد! نیازی که به یک سال وزارت گانت محدود نمی شود. نیازی که جادوگران و ساحران را از پایان دوره ی وزارت گانت می ترساند. بعد از گانت، چه کسی می تواند چیز برساند!؟

فاجعه همین جاست!

دوره ی بعد و دوره ی بعدتر و دوره های بعد، مورفین گانت کاندید میشود و در یک فضای کاملا دموکراتیک، با درصد آرای بسیار بالا پیروز انتخابات خواهد بود!! زیرا جامعه ای بیمار را ساخته که همواره حاضرند تمام سیاهی ها و کمبود ها و محدودیت ها و تحریم های دولت گانت را به جان بخرند تا نیاز به چیزشان را تامین کنند!

اما این فضا دموکراتیک نیست، مورفین گانت (باشد تا نباشد!) سیاستمداری هوشمند است که به راحتی دیکتاتوری را در قالب دموکراسی به خورد خلق می دهد!!

بیدار شوید، چشم هایتان را باز کنید،
بابا این زلف کفن مقصره!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1392/4/17 11:49:11
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1392/4/17 14:29:11
ارسال شده در: دوشنبه 17 تیر 1392 04:23
نمایش جزئیات
آفلاین
مورد عجیب کودهای اژدهاها

تقریبا هیچ جادوگری نیست که با اصطلاح “کود اژدها خوردن” آشنا نباشد ولی شاید هر جادوگری نداند که عده‌ای از جوانان به معنای واقعی کلمه برای جبران و یاآوری تکرار نکردن اشتباه به خوردن کود اژدها مشغول میشوند. این عادت که به خاطر تاثیر فوری و نیرومندش هر روز طرفداران بیشتری پیدا می کند برای عده‌ای که در کار پرورش و نگهداری این موجودات هستند تبدیل به تجارتی پرسود شده و میلیون‌ها گالیون را به حسابهای گرینگوتز این افراد سرازیر کرده است.

ماجرا از وقتی مشکوک شد که گزارشهایی از تاثیر معکوس کود اژدهاخوری در آستانه انتخابات اخیر دریافت شد و حتی یک شاهد عینی که به علت وحشت از وزیر خواست هویتش مجهول بماند اعتراف کرد که مورفین ما کود اژدها خوردیم که به تو رای دادیم!
تحقیقات بیشتر نشان داد که این شاهد و عده‌ای از دوستانش کود اژدها را برای تحریم انتخابات خوردند تا اشتباهات دوره‌های پیشین را تکرار نکنند ولی همگی نه تنها شرکت کردند که رایشان را به اسم کسی دادند که به خوبی از ناتواناییش در اداره امور وزارت آگاه بودند.
برای کسب اطلاعات بیشتر به سراغ یکی از بزرگترین تولیدکنند‌گان کود، چارلی ویزلی رفتیم. وی با دیدن نام و لوگوی کمپانی کودهای شاخدم نشان مجارلاصل و برادران! مدعی شد که کار کار چینیهاست و جنس تقل وارد بازار کرده اند و کود گوی آتشین چینی را به اسم کود شاخدم میفروشند وبرای اثبات حرف خود دست در کیسه کرد و یک مشت کود در آورد گفت رنگش را ببین،‌ تقریبا به زرد میزنه...کود خوب کاملا قهوه‌ایه و بوی ولایت میده اما این بوی یه “چیز” مشکوکی میده.

گروهی از محققین آزمایشگاه‌های کمپانی کودهای شاخدم به سرعت وارد عمل شده تا ترکیبات نمونه چینی را شناسایی کنند. با استفاده از روش‌های مکانیکی، کیمیاگری و معجون‌سازی قای ویزلی در نهایت اعلام کرد که این کود اژدها بووووووق داخلش بوده که همان ماده‌ای است که وزیر منتسب بارها به گفته خودش مصرف کرده‌است.

ارتباط بین حضور بووووق در کود اژدها و رای‌های نخواسته‌ای که به اسم مورفین گانت ثبت شده چیست؟ نقش چینی‌ها و راه‌های ارتباطی آنها با وزارت چگونه است؟ وزیری که از ابتدا با شعار توزیع چیز در جامعه آمد چه نقشه‌های دیگری برای جوانان دارد؟‌ جواب این سوالات فعلا تا تحقیقات و نتایج بیشتر در هاله‌ای از ابهام خواهد بود.

توضیح پیوست: بعکسی از گروه تحقیقات کمپانی شاخدم در حال مطالعه روی نمونه چینی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

jpg  (15.07 KB)
26278_51d9ff534987d.jpg 284X150 px
ارسال شده در: چهارشنبه 29 خرداد 1392 17:03
نمایش جزئیات
آفلاین
بنابر اعلام ویکی مورفین به زودی اولین فیلم انتخاباتی ویکی مورفین از جادوگر تی وی به نمایش درخواهد آمد. حال این پرسش برای همه پیش می آید که کارگردانی فیلم های او را در این دوره چه کسی بر عهده خواهد داشت؟ خبرنگار پیام امروز در این مورد تحقیق کرده و به پاسخ جالبی رسیده. در ادامه کارگردان فیلم های این دوره ی مورفین گانت را به شما خوانندگان عزیز معرفی خواهیم کرد.

بنا بر اظهارات اعضای ویکی مورفین، جناب مورفین گانت به دلیل تجارت های بین المللی عظیمی که دارد کلی پول دارد و یک شبکه ی حمل و نقل خصوصی برای خودش خریده که از ابتدایی ترین وسایل حمل و نقل یعنی گاری تا پیشرفته ترین آنها یعنی جمبوهیپوگریف دوگانه سوز در آن کار می کنند و محموله های ایشان را در سراسر جهان توزیع می نمایند.

در یکی از روزها که مورفین بر امر تجارت زمینی محموله هایش در منطقه ای صعب العبور در مرز افغانستان و پاکستان نظارت داشت، پیرمردی گاریچی را می بیند که کار نکرده و زیر سایه ی درختی لم داده و چرت می زند. مورفین ناراحت شده ولی او را با ملایمت از خواب بیدار کرده و از علت کار نکردنش جویا می شود. پیرمرد در حالیکه جای کروشیوهایی را که از مورفین خورده می مالد گریان می گوید: خمارم دادا! خمارم!

گاریچی در حال چرت زدن

مورفین پس از شنیدن مشکلات این پیرمرد با مهربانی یک چیز مخصوص خوب به او می دهد و پیرمرد استعمال می کند و قوت می گیرد و تا شب مثل اسب کار می کند و هر روز که بیش تر می گذرد و چیز بیشتری استعمال می کند، ظرفیت استعدادهایش بیشتر آزادسازی می شود تا جاییکه استعداد خود را در هنرهای نمایشی می یابد و شب ها برای دوستانش ژانگولر اجرا می کند و ده تا یکی پلکان ترقی را درنوردیده و به قله های هنر نمایشی می رسد.
"گاریچی" هم اکنون با نام مستعار "گای ریچی" در سینمای مشنگی نیز فعالیت کرده و جزو کارگردانان موفق دنیای مشنگی محسوب می شود.

گاریچی در این دوره از انتخابات ساخت فیلم و در واقع مجموعه ی تبلیغاتی مورفین گانت در دو قسمت با عنوان "چه کسی پرفسور کوییرل را به قتل رساند؟" را بر عهده دارد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

jpg  (79.96 KB)
27009_51c1a442c824b.jpg 300X225 px

jpg  (17.35 KB)
27009_51c1a47ddb3bc.jpg 300X200 px
ویرایش شده توسط مورفین گانت در 1392/3/29 17:21:51

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: شنبه 25 خرداد 1392 23:00
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
من دیگه بررگزار کننده نیستم. به استرجس پادمور و ایوان روزیه واگذار کردم.

بنابراین گفته ی دلوروس آمبریج،مسئولیت برگزاری انتخابات وزارت سحرو جادو به پادمور و روزیه واگذار شد.

هم چنان منتظر خبرهای بعدی انتخابات باشید!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما سزاواران قدرتیم نه شیفتگان خدمت

ملقب به مرگخوار الشعرا ، از جانب جناب لرد

ارسال شده در: شنبه 25 خرداد 1392 19:57
نمایش جزئیات
آفلاین
خبرنگارمخصوص ما رون ویزلی مصاحبه ای با دوشیزه دابز داشتن ادامه مطلب در پایین
*مصاحبه کاملا واقعی است
*منبع: مسنجر
1-با توجه به این که تو ساحره ای چه برنامه ای برای جذب رای جادوگران داری؟
برای جذب جادوگران جوانی که در حال حاضر به خدمت در ارتش جادوگران مشغولن، برنامه ای دارم که به زودی در جادوگر تی وی شاهد آن خواهید بود گرچه باید بگم چندان نیازی به جذبشون نیست من قطبمثبت آهنربا اونا هم قطب منفی خواه ناخواه جذب این کمالات بنده میشن
2-تو تازه واردی، به نظرت افراد کهنه کار بهت رای میدن؟
افراد کهنه کار بنا بر خستگی سالیان دراز زحمتی که کشیدن، حاضر میشن که مسئولیت سنگین وزارت رو به تازه وارد هایی که انرژی بیشتری برای انجام آن دارن بسپرن.درنتیجه به وزیر شدن من نگاه مثبتی خواهن داشت
3-انقدر به خودت اعتماد داری که به خودت میگی وزیر؟
دقیقا من نگفتم وزیر، فقط دید دیگران رو نسبت به یه ساحره ی جوون برای وزارت رو گفتم
4-از مدیریت انتخابات راضی هستی؟
عالیه.تا اینجا که بانو دلورس آمبریج زحمت همه چیز رو کشیده بودن و واقعا انتخابات پر شوری رو مد نظر داشتن.اما فک کنم به خاطر چند مسئله ی سیاسی ماگلی کمی سایت سوت و کور شده.
یعنی چی؟
سایت سوت و کور شده.کاندید ها زیاد رویت نمیشن.طرفدارا تبلیغاتی چیزی نمیکنن
ایا پیشنهادی برای پر جنب و جوش شدن طرفداران کاندیداها داری؟
خب فک کنم تا امشب همه بیان و فعالیتشون رو بیشتر کنن.ولی برای بیشتر شدن فعالیت طرفدارها به طور حتم لازمه خود کاندیدها باهاشون در ارتباط باشه
طرفداران خودت کوشن؟
منتظرن طرفدارهای بقیه پیداشون بشه، بعد خودی نشون بدن.وگرنه با ازدحام طرفدارهای من طرفدارهای دیگه به هیچ وجه اقدامی برای تبلیغات نخواهند کرد.
برای حمایت از تازه واردین(شغلی چیزی) برنامه ای داری؟
به نظر من از بدو ورود تازه واردها باید با آنان در ارتباط بود تا که صمیمیت این مجمع رو بهتر بیشتر درک کنن.در ضمن با راهنمایی آن ها میتون به روی کار آمدنشان کمک کرد.
اگر حرفی تو دلت مونده بگو.
همون طور که قبلا ذکر کردم من دل ندارم که چیزی توش باشه!
ممنونم خدانگه دار
وایسا بینم.نه انگار تو آب بدنت بهت سنگینی کرده!کسانی که دچار خشم من شدن سالم نموندن که بخوان بیان و از خشونت من حرفی رو بازگو کنن
- به هیچ وجه. ببخشید.
هرچیه ... مسئله ی مهم شعار من برای ورود به عرصه ی انتخاباته.
بفرمایید.
دولت بعدی، در صورت وزیر شدن من، دولت ساحره سالاری و جوانگرایی خواهد بود.

ممنونم از وقتی که به من اختصاص دادید خدانگه دار
خدانگهدار

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شیفته یا تشنه؟

مسئله این است!
ارسال شده در: جمعه 24 خرداد 1392 11:12
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
نقل قول:
با همه رسمی حرف زدم. با تو دیگه عامیانه حرف میزنم.

متنی که مشاهده کردید توسط دلوروس آمبریج،مسئول برگزاری انتخابات خطاب به سوروس اسنیپ که یکی از کاندیداهای این دوره ی وزارت سحر و جادو است بیان شد.

مگر اسنیپ با دیگران چه فرقی دارد که باید با او عامیانه و با دیگران رسمی صحبت کرد؟

آیا این تبعیض نیست؟

آیا نباید نگران تقلب در انتخابات بود؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما سزاواران قدرتیم نه شیفتگان خدمت

ملقب به مرگخوار الشعرا ، از جانب جناب لرد

ارسال شده در: پنجشنبه 23 خرداد 1392 00:43
نمایش جزئیات
آفلاین
بعد از پاسخگویی یکی از کاندیداها به سوالات مصاحبه ی خدمات رسانه ای، جواب جالب و عجیب ایشان به یکی از سوالات، توجه افکار عموم جامعه را به خود جلب کرد.
اما دابز؛ ساحره ی کاندیدا در پاسخ به سوالی در مورد سابقه ی ایفای نقشی اینطور اعتراف کرد که:

نقل قول:
من از کاربرای قدیمی هستم. الانم با چندتا شناسه وارد سایت میشم و این هنری هست که بدون اینکه کسی متوجه بشه من اینکار رو کرد. از شناسه های دیگرم میتونم بلیز زابینی، تام ریدل، هوکی، لودو بگمن، هوگو ویزلی، لرد ولد....(نه من از این جرئتا ندارم) را ذکر کنم.

با توجه به اینکه چندشناسه بودن جرم است و افراد مبتلا به این بیماری، محکوم به تبعید در جزایر بالاکند، این سوال در افکار عمومی پیش می آید که موضع شورای مدیران در قبال این قانون شکنی آشکار چیست؟

آیا نباید اما دابز و تمامی شناسه های میلیونی اش رد صلاحیت شده و به بالاک اعزام شوند؟!
آیا به غیر از بلیز زابینی،تام ریدل، هوکی، لودو بگمن و هوگو ویزلی ممکن است این فرد با شناسه های دیگری نیز در انتخابات ثبت نام کرده باشد تا در موقع مناسب با اعلام انصراف شناسه های دیگرش به نفع شناسه ی اصلی، جنگ روانی ایجاد کرده و رای ملت جادوگر و ساحره را به خود جلب کند؟
آیا ممکن نیست ارنی مک میلان یا سوروس اسنیپ جزو شناسه های میلیونی این کاربر باشند؟

اگر شورای مدیران در برابر این تخلف آشکار سکوت کند و فردا تمام این شناسه ها تایید شوند، آیا نمی توان نتیجه گیری کرد که ممکن است دلوروس آمبریج نیز جزو شناسه های میلیونی این کاربر باشد؟!

اگر دلوروس آمبریج نیز جزو این شناسه ها باشد، آیا این سوال پیش نمی آید که چه کسی با مدیر شدن او موافقت کرده است؟
مگر مدیرها آیپی ها را نمی بینند؟ چه چیزی باعث شده این تخلف آشکار صورت بگیرد؟! آیا نمی توان نتیجه گرفت که تمام مدیران بخشی از شناسه های میلیونی اند؟!

چرا سایت چند ماه پیش مورد حمله ی مکرر ربات ها قرار گرفت؟ آیا میان حمله ی ربات ها و تولید شناسه های میلیونی رابطه ای وجود دارد؟

حقیقت چیست؟ آیا ما در نگارش دوم ماتریکس زندگی می کنیم؟ آیا یک ربات بر زندگی ما حکومت می کند؟ راه نجات از کدام طرف است؟ آیا مورد اعتمادتر از مورفینوس در دنیای ماتریکس وجود دارد؟ آیا قرص آبی مورفینوس خوب است یا قرص قرمزش؟ انتخاب با شماست!

پی نوشت: لازم به ذکر است مجله شایعه سازی از چاپ و انتشار این خبر خودداری کرد. دیگر خودتان ببینید که این ربات ها و ماتریکس ها تا چه حد پیشروی کرده اند!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: پنجشنبه 2 آذر 1391 13:18
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

پروتی پاتیل نوشته:
ارتش دامبلدور آغاز به کار نمود.
ارتش دامبلور پس از چند ماه متوالی نداشتن هیچ گونه فعالیتی دوباره شروع به کار کرد.

جوخه بازرسی که سال هاست، هیچگونه فعالیتی نداشته.... اگر دستم به روفوس نرسه...

با سلام به همه ملت

باز هم الف دالی ها با حملات بی وقفه شان به تاپیک ها، هم چون: خبر گذاری الف.دال،تابلوی اعلانات الف.دال و ثبت نام الف.دال؛ فعالیتشان را آغاز نمودند.

ای دوست داران جوخه بازرسی، بیایید، دست در دست هم دهیم تا ارتش دامبلدور پیر را شکست داده باشیم.

منتظر یاری گرمتان هستیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما تشنگان قدرتیم نه شیفتگان خدمت
ارسال شده در: چهارشنبه 1 آذر 1391 21:01
نمایش جزئیات
آفلاین
ارتش دامبلدور آغاز به کار نمود.
ارتش دامبلور پس از چند ماه متوالی نداشتن هیچ گونه فعالیتی دوباره شروع به کار کرد.اعضایی که تمایل دارند در این گروه عضو شده و در فعالیت های آن مشارکت داشته باشند می توانند بامطالعه ی قوانین ارتش درتایپیکقوانین الف دالو پر کردن فرم مربوطه در ثبت نام الف دالبه عضوییت ارتش دربیایند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروتی پاتیل در 1391/9/1 21:07:53
قدم قدم تا ‏ روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر!
می جنگیم تا آخرین نفس!!
می جنگیم برای پیروزی!!!‏
برای عشق!!!!‏
برای گریفیندور.