شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
- نظرتون درباره ی محفل ققنوس و انتظارتون از محفل ؟
نظر خاصی ندارم. انتظار دارم فعالیت ها بره بالا - چقدر به سران محفل اعتقاد داری ؟ به چیشون اعتقاد داری دقیقا ؟
100درصد. به درایتشون - اگر یک طرف نجینی ( مار محبوب تام ) و طرف دیگه فوکس ( ققنوس محبوب دامبلدور ) باشه و در خطر باشن ، کدومشون رو نجات میدی؟ چرا؟
نجینی رو! چون فوکس می تونه از پس مشکلات بر بیاد و من نجینی را از خطر نجات می دم تا خودم از دره پرتش کنم پایین - به نظرت قداست دامبلدور شکسته شده ؟
متاسفانه توسط عده ای بی مخ که خود را مرگخوار می نامند بله. - حدس میزنی اسم رمز ورود به دفتر دامبلدور چی باشه؟
پس از مطالعات فراوان و مشاهده ی پست های قبلی به این کلمه برخوردم: پرسیفیت - انقدر شجاع هستی که تام رو ولدمورت صدا کنی یا هنوز هم بهش میگی اسمشو نبر ؟
پرسی برادر عزیز. فکر می کنی که من جرئت ندارم ولدمورت صداش کنم؟ من نه تنها ولدمورت صداش کی کنم بلکه القابی مانند: ولدک، کچل بی ریخت، بی دماغ، شبرنگ و پروژکتور را نیز به او ربط می دهم.
رون عزیز ، پستهای شما نسبت به اولین باری که درخواست عضویت دادید خیلی پیشرفت کرده و خیلی خوب شده و فعالیت خیلی خوبی هم در ایفای نقش دارید ، ولی هنوز کافی نیست . هنوز رول های شما جای پیشرفت بیشتری دارن ، چیزی که میتونه باعث بشه یک دفعه پیشرفت بکنید ، این هست که پست های رول نویسندگان خوب سایت رو بخونید ، نگارششون ، ظاهر پستشون ، نحوه دیالوگ نویسیشون ، استفادشون از شکلک ها ، پاراگراف بندیشون ( که همون نگارش میشه باز ) ، فضاسازی و ایده پردازیشون . و سعی کنید با توجه به اونها پست بنویسید .
دلیل اینکه یک مقدار سختگیری میشه ، این هست که ما برای مقابله با گروه قدرتمند مرگخواران و اربابشون ، به پست های رول خیلی قوی نیاز داریم. اگر هدف ما مقابله با مرگخوارا و پستهای قوی نبود ، شک نکنید که هر کسی که درخواست عضویت میداد رو تایید میکردم . در انتظار کیفیت بیشتر برای رول هات هستم ، موفق باشی
تایید نشد پرسی ویزلی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/4/3 12:53:32
شیفته یا تشنه؟
مسئله این است!
پاسخ به: دفتر توجیهات محفلیه (عضویت در محفل ققنوس)
1- نظرتون درباره ی محفل ققنوس و انتظارتون از محفل ؟
نظرم اینه که....نظری ندارم(چون عالی هستش ) انتظارم اینه که در عضویت ما سختگیری نکنند(می دونم که این طور نیست)
2- چقدر به سران محفل اعتقاد داری ؟ به چیشون اعتقاد داری دقیقا ؟
آنقدر که اگه بخواهند جونم رو براشون میدم.من به تصمیم گیری های درست آن ها اطمینان و اعتقاد دارم.
3- اگر یک طرف نجینی ( مار محبوب تام ) و طرف دیگه فوکس ( ققنوس محبوب دامبلدور ) باشه و در خطر باشن ، کدومشون رو نجات میدی ؟ چرا ؟
من که فوکس رو نجات میدم ولی فکر کنم فوکس قدرت دفاع در برابر نجینی رو داشته باشه.و چرا؟؟؟چون که از نجینی متنفرم.
4- به نظرت قداست دامبلدور شکسته شده ؟
خیر زیرا کسی جراتش رو نداره تا اون رو از بین ببره.
5- حدس میزنی اسم رمز ورود به دفتر دامبلدور چی باشه؟
نمی دونم که دامبلدور به چی علاقه داشت ولی حدس میزنم که رمز این باشه ( هیچ جا امن نیست )
6- انقدر شجاع هستی که تام رو ولدمورت صدا کنی یا هنوز هم بهش میگی اسمشو نبر ؟
من از اون ترسی ندارم و همیشه اسمش رو ولدرمورت صدا میکردم( به خاطر همین شکنجــــــــــــــه هم شدم )
ویلبرت عزیز ، شما باید یک مقدار توی ایفای نقش فعالیت کنید ، سعی کنید رول هاتون رو ارتقا بدید و بعد درخواست عضویت در محفل رو بدید . شما فقط یک پست رول دارید و اون هم پست تایید کارگاه نمایشنامه نویسی شماست ... که اتفاقا خیلی هم خوب هست ، میتونید توی تاپیک های رول محفل پست بزنید و درخواست نقد بدید تا زمانی که پست هاتون به حد مطلوب برسه از نظر کیفیت . حداقل شما باید 15 تا پست رول داشته باشید تا سطحتون مشخص بشه برای ورود به محفل . موفق باشی
نظرم: در حدی نیستم که نظر بدم. انتظارم: سخت گیری نکنند.
2- چقدر به سرانِ محفل اعتقاد داری ؟ به چیشون اعتقاد داری دقیقا ؟ خیلی زیاد بیش تر از زیاد به همه چیزشون اعتقاد دارم. 3- اگر یک طرف نجینی ( مار محبوب تام ) و طرف دیگه فوکس ( ققنوس محبوب دامبلدور ) باشه و در خطر باشن ، کدومشون رو نجات میدی ؟ چرا ؟ خودم را نجات میدهم بخاطر این که فوکس خودشو نجات می دهد من بدبخت باید در رم از دست نجینی که نمی تونم فوکس منو نجات می دهد..
4- به نظرت قداست دامبلدور شکسته شده ؟ شیب بام نخیر 5- حدس میزنی اسم رمز ورود به دفتر دامبلدور چی باشه؟ اقا ما رو با دامبلدور طرف ننداز.
چی معلومه که بهش میگم تام ولدک که جای خود دارد. تو رو خدا این دفعه منو تایید کنید .
چارلی عزیز ، گویا شما ویرایش من برای پست قبلیتون رو نخوندین ! مسئله درخواست عضویت دادن نیست ، شما باید اول رول نوشتن رو یاد بگیرید و رول بنویسید و وقتی پیشرفت کردید درخواست عضویت در محفل رو بدید . تنها رولی که شما توی ایفای نقش نوشتید ، 6 خط دیالوگ هست : نقل قول:
فلور:بیل بیدار شو صبح شده. بیل:چه خبرته سر اوردی. فلور:اه من سر اوردم.ایمپدیمنتا بیل:این چه کاری فلور سرکارت گذاشتم...راستی اون نشانه روی دست چیه. فلور:من مرگخوار شدم بیلی بیل:نه تو روطلسم کردند. فلور: آوداکداور بیل:نه
شما باید اول رول های دیگران رو بخونید و یاد بگیرید که رول نوشتن چطور هست و بنویسید و درخواست نقد بدید و سعی کنید پیشرفت کنید و بعد عضو محفل بشید . موفق باشی
تایید نشد پرسی ویزلی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/4/3 0:26:04
مراقب خودت باش.
- نظرتون درباره ی محفل ققنوس و انتظارتون از محفل ؟
اسمش باید باشه محفل الف دال بخاطر این که مال دامبلدور ه انتظارم نابود کردن مرگخوارا(خیلی جدی نگیرید یک چیزی پروندم) 2- چقدر به سرانِ محفل اعتقاد داری ؟ به چیشون اعتقاد داری دقیقا ؟
خیلی به قدرت و وفاداری 3- اگر یک طرف نجینی ( مار محبوب تام ) و طرف دیگه فوکس ( ققنوس محبوب دامبلدور ) باشه و در خطر باشن ، کدومشون رو نجات میدی ؟ چرا ؟
فوکس بخاطر این که می رم می فروشمش پولدار می شم.
نخیر 5- حدس میزنی اسم رمز ورود به دفتر دامبلدور چی باشه؟ پرسیفیت!
بله تازه به اومی گویم ولدک
شما گویا فلسفه ی محفل و الف دال رو نمیدونی ! اگر بالفرض هم این چیزی که شما گفتی انجام میشد ، عبارتِ "محفل الف دال" درست نیست ! سه تا هم پست درخواست فرستاده بودی که دو تاش رو پاک کردم ، همین یکی کافیه .
در مورد عضویتت هم ، شما از وقتی که عضو شدی رولی ننوشتی و فعالیتی تو ایفای نقش نکردی ، شما باید توی تاپیک ها پست بزنی و رول ها رو ادامه بدی و دستت که راه افتاد ، مجدداً درخواست بدی برای عضویت . میتونی از همین تاپیک های انجمن محفل ققنوس استفاده کنی و درخواست نقد بدی که نقد بشه و اشکالاتِ کارت رو متوجه بشی و بتونی رفعشون کنی . موفق باشی
تایید نشد پرسی ویزلی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/3/30 13:55:49
مراقب خودت باش.
سلام!چون پاسخمو دادی این قسمتو ور میدارم! ممنون از اینکه تاییدم کردی!
و سوالا: 1- نظرتون درباره ی محفل ققنوس و انتظارتون از محفل ؟
نظرم:فعلا در حدی نیستم که درباره ی چنین مفهوم عمیقی نظر بدم...
انتظارم: کمی سختگیری ها رو برای عضویت در محفل کم کنید... البته لازمه ولی یکم سختگیری کم تر که عیبی نداره؟
2- چقدر به سرانِ محفل اعتقاد داری ؟ به چیشون اعتقاد داری دقیقا ؟
اعتقادم شد حرف؟ چیزی بسیار بالا تر از اعتقاد...
3- اگر یک طرف نجینی ( مار محبوب تام ) و طرف دیگه فوکس ( ققنوس محبوب دامبلدور ) باشه و در خطر باشن ، کدومشون رو نجات میدی ؟ چرا ؟
اگر من بخوام فاوکس رو نجات بدم تو فکر نمی کنی عزتش بین همه کم میشه؟همه نمی گن این فاوکس خودش نتونست خودشو نجات بده این پیری( ) نجاتش داد... نه فاوکس رو نجات نمی دم چون چه در راه روشنایی بمیره و چه پیروز بشه سربلند و سرافراز خواهد بود... ضمنا: مرگ یه ققنوس=تولد ققنوسی دیگر!
و در مورد نجینی: خب اینکه معلومه! نه تنها از خطر نجاتش نمیدم بلکه خودم هم یه خطر دیگه ای براش محسوب می شم!
چرا شکسته بشه؟منظورتو دقیقا از این سوال نفهمیدم! اصلا بقولی سوال غلطه!
من که نمی دونم ولی اگه اشتباه نکنم هرچی هست به تو مربوط بشه!
البته شجاعت که آره ولی فکر کنم خود ولدمورت هم ابهتی داره که تام این اسمو برای خودش انتخاب کرده...همون تام کوچولو خوبه!(البته ولدی و ولدک و هوی و... هم هستا!)
در مورد وزارت سحر و جادو باید بگم که من دخالتی توی این مسئله نمیکنم ، خود اعضای محفل میتونن با هم هماهنگ کنن و این کار رو بکنن ، البته کلا کسی که توانایی وزارت رو داشته باشه باید وزیر بشه ، نه کسی که آشنای بیشتری داشته باشه و اینکه در نهایت فرقی نمیکنه یه محفلی وزیر بشه یا مرگخوار ، چون تنها وظیفه ای که وزیر داره تزریق سوژه به ایفای نقش و فعال تر کردنش هست ، نه چیز خاصی که ارتباطی با مرگخوار و محفلی داشته باشه .
در مورد سختگیری که برای عضویت محفل گفتی ، چیزی که من بهش اهمیت میدم کیفیت اعضای محفل هست ، نه تعدادشون ... قبلا تعداد اعضای محفل خیلی زیاد تر از مرگخوارها بود ، همین اواخر هم که تصمیم گرفتیم دوباره از اول عضوگیری رو شروع کنیم تعداد محفلی ها زیاد بود . ولی خب ، تعداد اهمیتی نداره ، ما اگر همه رو هم تایید کنیم و صد تا عضو داشته باشیم ، وقتی پستهاشون کیفیت نداشته باشه و یا فعالیت نکنن ، اصلا مهم نیست .
تایید شد پرسی ویزلی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/3/28 14:31:45 ویرایش شده توسط الستور مودی در 1392/3/28 19:39:08
چوبدستی لازم نیست.. به یک ضربه ی عصایم بند هستید!
×××××
1-نظرتون درباره ی محفل ققنوس و انتظارتون از محفل ؟ من بدون دستمزد راجع به بابامم نظر نمیدم چه برسه محفل. انتظارمم اینه که دیگه اینقدر سوال بی مورد نپرسید
2-چقدر به سرانِ محفل اعتقاد داری ؟ به چیشون اعتقاد داری دقیقا ؟ به کیا؟؟؟؟؟ من سران محفل رو هویجم حساب نمیکنم. البته دامبل استثناست
3- اگر یک طرف نجینی ( مار محبوب تام ) و طرف دیگه فوکس ( ققنوس محبوب دامبلدور ) باشه و در خطر باشن ، کدومشون رو نجات میدی ؟ چرا ؟ حالا که حرف دامبلدور اومد وسط نظرم عوض شد. فوکسو نجات میدم. چون عین چی از دامبلدور می ترسم.
4- به نظرت قداست دامبلدور شکسته شده ؟ گفتم که عین چی از دامبلدور می ترسم پس به خاطر جونمم که شده نظری ندارم
5- حدس میزنی اسم رمز ورود به دفتر دامبلدور چی باشه؟ من غلط بکنم راجع به این قضیه حدسی بزنم
6- انقدر شجاع هستی که تام رو ولدمورت صدا کنی یا هنوز هم بهش میگی اسمشو نبر ؟ خب هویج آخه این پرسیدن داره؟ من گفتم از دامبلدور می ترسم نه از اسمشونَ...چیز، ببخشید ولدمورت. البته شاید دماغ نداره یه ذره ترسناک باشه ها!!!
بدلیل تغییر دادن ویرایش من و تغییر دادن متنی که نوشته بودم ، شما رو به مدت 20 روز از انجمن محفل ققنوس معلق میکنم.
پرسی ویزلی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گیلدروی لاکهارت در 1392/3/26 18:12:17 ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/3/26 23:00:15 ویرایش شده توسط گیلدروی لاکهارت در 1392/3/27 11:33:38 ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/3/27 23:05:46
۱.نظرتون درباره ی محفل ققنوس و انتظارتون از محفل ؟ من محفل را دوست می دارم، او نیز من را می دارد دوس من ز دامبل ماموریت می خواهم، او ز من می خواهد بوس
2. چقدر به سرانِ محفل اعتقاد داری ؟ به چیشون اعتقاد داری دقیقا؟ به محفل اعتقاد دارم اون قدر ها که فردا ولدک قهوه ایست، سر تا پا
3.اگر یک طرف نجینی ( مار محبوب تام ) و طرف دیگه فوکس ( ققنوس محبوب دامبلدور ) باشه و در خطر باشن ، کدومشون رو نجات میدی ؟ چرا ؟ به تام و به آن مار گوساله اش، یا به مرگخواران دیوانه اش ندارم امیدی زین سبب، به سوی همان فاکس و پر پاچه اش
4. به نظرت قداست دامبلدور شکسته شده ؟ قداست چرا بشکسته شود؟! مگر اسم آلبوس ز یاد ها رود؟! به تامی بگویید که ای کچل، دامبلدور هست در یاد هر محفل یل
5. حدس میزنی اسم رمز ورود به دفتر دامبلدور چی باشه؟ ز آنجا که آلبوس عاشق من است، و هر دم اسمی ز من می برد ز او آید این اسم ارنی است، مرده شور سلیقش را برند!
6. انقدر شجاع هستی که تام رو ولدمورت صدا کنی یا هنوز هم بهش میگی اسمشو نبر ؟ ز آن جا که ما او را حسابش نی کنیم، و از آن چو لامپ استفاده کنیم ز این رو ز بیخ صدایش نی کنیم، مگر وقت خواب که "هوی" صدایش کنیم
پ.ن: با گوشی نوشتم، اگه غلط املایی داشت ببخشید
خب ، گویا بعد از مدت ها برگشتی دوباره ارنی ... خوش اومدی ؛ سطح پست های پیشینت رو که دیدم خیلی خوب بود و با امیدِ فعالیت کردنت مثل سابق ، تبریک میگم ورودت به محفل رو
تایید شد پرسی ویزلی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/3/22 18:46:18
احساس میکنم که لرد کچل باید پشت درب محفل بمونه و هی در بزنه !!
از قدیم و الیام سران محفل کسانی بودن که مورد اعتماد تمام اعضای محفل بودن با وجود اینکه تازه بازگشتم ولی به اعتماد بچه ها اعتقاد دارم !
کلا از مار متنفرم مشخصا فوکس رو نجات میدم چون پرنده ی وفاداری هستش و اگر کسی در خطر باشه اونم خودشو به خطر میندازه
خیر
آبنبات نوشابه ای (جدیده!!!)
تام تامه دیگه اسمشونبر دیگه یعنی چی !ترسیدن از یک اسم چیز خوبی نیستش ! خود کچلشم ترس نداره چه برسه به اسمش
======
فکر میکنم قدیمی ترین عضو محفل باشم (در حال حاضر ها) و بعد از مدت ها که نبودم دسترسیم گرفته شده اگر افتخار بدید به جمع دوستان سفید بازگردم !
موفق باشید.
خوش اومدی به محفل ، اینکه دسترسی ها گرفته شد برای این بود که تعداد زیادی عضو محفل بودن ولی هیچ پست و فعالیتی نبود ؛ هرچقدر تعداد اعضا بالاتر بره ، انتظارات از فعالیت ها و شرکت توی ماموریت ها بالاتر میره . ولی خب ، الان به کیفیت اهمیت بیشتری میدیم تا کمیت اعضا . ضمناً تو چه عضو قدیمی ای هستی که اسم دفتر دامبلدور رو هم درست نمیگی ؟
تایید شد پرسی ویزلی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/3/22 18:41:01
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!
سوال غلطه
سوال غلطه
سوال غلطه
سوال غلطه
سوال غلطه
سوال غلطه
ـــــــــــــ
گویند یکی از عوارض وزیر بودن و یا داشتن مدرک معادلش :)) اینست که هر سوالی جلوی آدم بگذارند غلط میبیند.
کما اینکه نیت ما خیر و قصد ما نیکوست
هوکی خجالت نمیکشی که الان که بعد از اینهمه مدت اومدی توی دفتر توجیهات و به ولدمورت پشت کردی و میخوای مشت محکمی توی دهانش بزنی ، اینطوری با جواب دادنت دفتر توجیهات رو به سخره گرفتی ؟! حداقل اسم رمز دفتر دامبلدور رو میگفتی ، اینو که دیگه مطمئناً میدونی ولی خب عب نداره ، این تو و این محفل و اونم مرگخوارا و لردِ کچلشون .
تایید شد پرسی ویزلی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1392/3/16 12:53:39 ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/3/16 18:40:21
آیینه خود بین ------------------------------------- [url=http://www.jadoogaran.org/edituser.php]انجام اصلا�
با سلام. 1-نظرتون درباره ى محفل ققنوس و انتظارت از محفل. خب،من محفل رو مظهر شجاعت ميدونم واسه ى همين ميخوام عضو بشم و ازشون انتظار دارم هميشه كوش به زنك باشن!
2-جقدر به سران محفل اعتقاد دارى؟به جيشون اعتقاد دارى دقيقاً؟ من ٪١٠٠به محفل اعتقاد دارم وهمون طور كه كفتم به شجاعت بى باكيشون اعتقاد دارم.
3-اكر يه طرف نجينى(مار محبوب تام) وطرف ديكه فوكس(ققنوس محبوب دامبلدور) باشه و در خطر باشن كدومشون رو نجات ميدى؟جرا؟ من فوكس رو نجات ميدم جون هم دامبلدور دوسش داره وهم نجينى يه جان بيجه واكه ازبين بره كار هرى راحت تر ميشه!
4-به نظرت قداست دامبلدور شكسته شده؟ براى هرى٪٤٠كاسته شده ولى براى من تمام و كماله!
5-حدس ميزنى اسم رمز ورود به دفتر جى باشه؟ مرباى تمشك جون دامبلدور مرباى تمشك دوست داشت.
6-انقدر شجاع هستى كه تام رو ولدمورت صدا كنى يا هنوز بهش ميكى اسمشونبر؟ معلومه كه شجاع هستم! ولدمورت،ولدمورت ،ولدمورت !
با تشكر The End
اولاً اینکه چیزی که توی پستهای شما توی ذوق میزنه این هست که با کیبورد عربی مینویسین و حروف گ چ پ ژ رو ندارین تو پستاتون ... همونطور که در پست معرفی شخصیت شما بهتون توصیه شد ، باید کیبوردتون رو فارسی کنید . مطمئن باشید هیچکسی دوست نداره پستی رو که حروف پر کاربردش اشتباه تایپ میشن رو بخونه ، پس حتما این رو درست کنید .
و دوماً اینکه شما باید یه مدت توی ایفای نقش فعالیت کنید و رول بنویسید و رول نویسی رو یاد بگیرید و بعد درخواست عضویت توی محفل ققنوس رو بدید ، میتونید توی تاپیکهای محفل ققنوس پست بزنید و درخواست نقدشون رو بدید و همینطور به مرور زمان رول نویسیتون قوی بشه و در آینده مجددا درخواست عضویتتون رو ارسال کنید . باز هم اشاره میکنم که باید با کیبورد فارسی تایپ کنید ، وگرنه ناظران ایفای نقش پستاتون رو یا در نظر نمیگیرن و یا پاک میکنن . موفق باشی
تایید نشد پرسی ویزلی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/3/8 19:08:37
اصالت و قدرت برای لحظه اوج! به یک باره خاموشی ما برای دگرگونی شما... بهتر است به یک باره خاموش شد تا ذره ذره محو شد... اسلیترین