شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من دقیق متوجه سیستم امتیازدهی پیشنهادی دلوروس نشدم ولی باهاش موافقم چون فکر کنم منظورش این بود که اینجوری نشه از یه گروهی هر چی کمتر بیان و امتیاز بگیرن قهرمان بشن. اینجوری عملا دارید جلوی ذوق و شوق اعضارو میگیرید و همه ش باید نگران باشن پستشون چه امتیازی میگیره. این راه درست اداره هاگوارتز نیست چون همینجوریشم خیلیا خیلی وقته با هاگ قهر کردن اینجوری بیشترم زده میشن. بنظر من دست گروه هارو باز بذارید هر چند تا میخوان عضو بیارن و این سیستم تقسیم امتیاز به تعداد عضو رو بردارید. الان همه گروه ها ماشالا چار تا عضو فعال دارن. عدالت ساختگی رو بردارید و به جاش شور و امید رو جایگزین کنید.
لطفا از این روشی که میگم برای امتیازات استفاده کنید سالازار جان. اعتراض وجود داره به روش فعلی.
در هر کلاسی: اگر از گروهی فقط یک شرکت کننده اومد شرکت کرد، امتیاز کسب شده تقسیم بر 2.5
مثال: دانش آموز ایکس اومد شرکت کرد به عنوان تنها شرکت کننده از اسلی فرضاً. و ایشون 30 امتیاز کامل گرفت. امتیازشون تقسیم بر 2.5 بشه و 12 امتیاز برای اسلیترین منظور بشه.
اگر از گروهی دو شرکت کننده اومدن شرکت کردن، امتیاز کسب شده تقسیم بر 2
مثال: دانش آموزان فلان و عمه فلان اومدن شرکت کردن به عنوان دو شرکت کننده از ریون فرضاً. و هر کدوم 30 امتیاز کامل گرفتن که در مجموع میشه 60 امتیاز. امتیازشون تقسیم بر 2 بشه و 30 امتیاز برای ریون منظور بشه.
اگر از گروهی سه شرکت کننده و بیشتر اومدن شرکت کردن، امتیاز کسب شده تقسیم بر 1.5
مثال: کلا سه دانش آموز و تعداد بیش از سه هر چی امتیاز آوردن جمع شون تقسیم بر 1.5 بشه. فرض کنید سه نفر هر کدوم 30 امتیاز میشه 90 امتیاز و تقسیم بر 1.5 خواهد شد 60 امتیاز بر فلان گروه در اون کلاس. تعداد بیش از سه نفر هم با همین مقدار 1.5 تقسیم بشن نمودار نسبتاً معقولانه تری خواهیم داشت و منطقی تره باز.
در این حالت الان یک نفر شرکت کنه از یک گروه و 30 امتیاز بیاره یه تنه حریفه سه نفر از یک گروه دیگه رو که هر کدوم مثلا 30 امتیاز آوردن و مجموعا با 90 امتیاز که امتیازشون تقسیم بر 3 بشه به شکل بدجوری و در بیاد براشون 30 امتیاز.
به علت کمبود وقت و خطر قطع شدن شبکه در هر لحظه خیلی کوتاه جواب میدم.
در مورد بیشتر کردن تعداد دانش آموزان در تقسیم امتیازات به شدت مخالفم، با شروع ترم خودتان خواهید دید که گروه هایی مانند هافلپاف و اسلایترین به چه مشکلاتی برخود خواهند کرد.
در مورد معاونت بنده پیشنهاد میکنم که فعلا در نبود بنده پرفسور آمبریج کارها را انجام دهند .
آقای اسلینکرد عزیز شما در این هفته به صورت مهمان مراقبت از موجودات جادویی را تدریس کنید تا به امید مرلین از هفته ی دوم در صورت خوب بودن تدریستان مسئولیت این کلاس به شما واگذار شود.
از اساتیدی که در این هفته تدریس هایشان ارسال نشود و برنامه های کلاسشان را برای من نفرستند امتیاز کسر خواهد شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ." گابريل گارسيا ماركز
من می خواستم بگم: الآن که کلاس های مراقبت از موجودات جادويي ، كلاس پيشگويي و كلاس تغیير شكل بدون معلم هستند و مسوول مسابقات کوییدیچ و دوئل و معجون سازی نیز انتخاب نشده...
من می خواستم معلم درس مراقبت از موجودات جادويی و یا پیشگویی رو به من بسپارید.
و اگر در دو مورد بالا انتخاب نشدم ، می خواهم مسوول مسابقات دوئل بشوم
با تشکر:ویلبرت اسلینکرد
(اگر شما ای سلازار بزرگ ، با پیشنهاد من موافق نبودید ، مرا به عنوان استاد مهمان انتخاب کنید.)
خب الان کلاس ها مثلا بسته ست دیگه، اساتید چطور باید تدریس کنن؟ من به هیچ عنوان نمیتونم از دسترسی مدیریتی استفاده کنم برای باز کردن کلاس ها. وجدانم نمیذاره.
بسیار خب. من کلاسارو باز میکنم. اساتیدی که انتخاب شدن و اسمشون توی تابلوی اعلانات اومده تا آخر هفته تدریس جلسه اولشون رو پس انجام بدن.
عرض کنم که سالازار اسلایترین مدیر به حق این ترم هاگوارتز طی جغدی به بنده اطلاع داد که همانطور که همیشه برای همه ما ممکن است پیش بیاید شبکه جغدی ایشون دچار مشکل شده و نمیتونن در حال حاضر خودشون در سایت شروع ترم جدید هاگوارتز را اعلام کنند. از همینجا به نیابت از ایشون اعلام میکنم که ترم جدید هاگوارتز رسما شروع شده و اساتید باید تا پایان هفته پست های تدریسشونو بفرستند. وگرنه کسر امتیاز در پی خواهد داشت.
پیشنهاد بانو آمبریج مبنی بر گذاشتن معاون هم به گوش سالازار رسیده و اعلام کردند که به محض برگشت به سایت کلیه کارها را رتق و فتق خواهند کردند. به هر حال مشکله دیگه پیش میاد خبر که نمیکنه. مثلا استرجسو ببینید یا علی نیلیو ببینید همیشه مشکل دارن سال به سالم به زور میان. البته استرجس خداییش میاد یه موفق باشید میگه.
راستی بانو دلوروس تعداد بلاک هاگوارتز رو بیشتر کن. مرس!
خلاصه موفق باشید:دی
پ.ن: این پست عینا از گفتگو با مدیرا کپی شده و جنبه اطلاع رسانی دارد. فرت
ضمن تایید حرف لینی در خصوص تقسیم امتیارات، میخواستم بگم که فردا 15 تیره و نیمه تیر شده. برنامه کلاس ها زده نشده. و کلاً حرف و حدیث زیاده از دیر شروع شدن مدرسه. خیلی ها (اکثریت) زودتر تموم شده امتحاناشون و اقلیت مثل شما هستن که دیر شروع شده امتحاناتشون. پس باید به احترام اکثریت یه معاون تعیین میشد که در غیاب شما کارا رو ردیف میکرد و ترم قبل از 15 تیر شروع میشد رسما برای اکثریت بچه ها.
به هر حال مدیریت هاگوارتز اینجوری نیست که بشینیم و منتظر بشیم همه درخواست تدریس بدن یا درخواست پست های اجرایی. خود مدیریت یا معاونت باید برن دنبال افراد شایسته ای برای پست های اجرایی دیگه (غیر از اساتید).
به نظرم همین یکی دو روزه برنامه ها زده بشه و ترم شروع بشه.
جد بزرگوار لرد سیاه! لطفا یه تجدید نظری در مورد تقسیم امتیازا بکنین.
الان تابستونه، ایفای نقشم که ماشالا خوب فعاله، حتی از تابستونای این چند سال اخیر هم فعال تره. میتونین ملاحظه بفرمایین تعداد پستایی که تو یه روز میخوره رو!
گروهای هاگوارتز هم به نظر نمیاد کم عضو داشته باشن. حتی اسلایترین هم که همیشه کمترین عضو رو داشت الان کلی عضو تازه وارد داره و یه رقیب جدی توی هاگ حساب میشه.
لطفا بازم فکر کنین، تابستونه! ایفا فعاله! "حداقل" سه تا گروه فعال توی هاگوارتز هست که ایشالا چهارمی هم عضو جذب میکنه و میتونه با بقیه رقابت کنه.
خداییش تقسیم بر تعداد ظلم در حق فعالیت فعلی سایت نیست؟ با تقسیم بر تعداد عملا داریم میگیم اونقدر کمیم و فعالیتمون کمه که همون شرکت کردن یه نفرم برامون خوش حال کننده س! والا با این اوضاع تقسیم بر سه هم میتونه کم حساب بشه!!!
گریف که همیشه عضواش زیاد بوده و اکثرا فعال ظاهر شده، اسلی ها هم که ییهو زیاد شدن و بعید میدونم این همه عضو نخوان هاگ شرکت کنن، ریون شاید تعدادشون کم باشه اما همین تعداد اعضای کم فعال هستن. هافل هم مرلین بخواد عضو جذب میکنه. یعنی این هاگ میتونه با شرکت 4 گروه فعال یه هاگ رویایی مث قدیما بشه!!!
شاید نسبت به قدیما وضع خوبی نباشه، اما خداییش نسبت به دو سه سال اخیر خیلی وضع گروها بهتر شده.
پس بازم ازتون خواهش میکنم یه بار دیگه در مورد تقسیم امتیازا فک کنین یا سالازار! اگه با این اوصاف بازم تصمیمتون مثل قبله، دیگه حرفی نیست و تسلیم میباشیم.