بِسم الرٌوِناَ اَلبیگَ اَلقٌدرَت
دالاهوف بر چه اساسی دانش آموزان را برای اجرای کنسرت به دو گروه تقسیم کرد؟ هر دانش آموز بر چه اساسی در گروه اول یا دوم قرار گرفته است؟ (5 امتیاز)خب، پ آدما پ تیل، پ روتی پ آتیل، آیلین پ رینس، پ آنسی پ آرکینسون، تد ریموس لو پ ین!
مشاهه می کنین که اعضای گروه اول، به جز چهار نفر آخر (!) "پ" دارن کلی! برای همین شوما "پ" دار ها رو دال یه گرروه گذاشتین.

حالا سوروس اسنی پ چرا تو گروه دومه؛ من نمی دونم. حتما "پ" ـش رو ندیدین!
ر ون ویزلی، ر ز ویزلی، سو ر وس اسنیپ، لینی وان ر ، لی ج ر دن، مو ر فین گانت، مادام ر زمرتا، هلنا ر اونکلاو، یاکسلی...
گروه دوم هم شامل همه ر دار ها می شه به غیر از یکسلی که اون هم احتمالا اشتباه تایپی بود.

وگرنه همه ما می دونیم که تلفظ درست اسم یکسلی، یرکرسرلری ـه! مگه نه؟:worry:
کدامیک از هنرهای مشنگی در کلاس بصورت عملی انجام شد؟ (5 امتیاز)گزینه سه: کشتی کج!کشتی کج؟! واقعا کج ـه؟ چه جالب. یعنی اون ها باید روی یک کِشتی کج کٌشتی بگیرن؟ خلاقیت ـشون رو تحسین می نمایم. چی؟ آها! ببخشید... مثل این که اشتباه شد. دوستان از پشت جادویی صحنه جادویی اشاره جادویی می فرماین که کٌشتی کج یعنی این که چند نفر کج وایستن و دعوا کنن.
دعوا دعوا/ سر مربای جادویی!براتون شعر هم سرودم. یه بیت جادوی ـه فقط؟:worry: خو، به من چه؟ چی ـه؟ :worry:چرا من رو نیگاه می کنین?:worry:
لی جردن و مورفین گانت چه نقشی در کلاس داشتند؟ (5 امتیاز)گزینه پنج: هویج آزمایشگاهی!خب، هیچ کدوم از گزینه ها درست نیست و یا به عبارتی، سوال غلط است!
کسی نیست که ندونه "هویج جادویی" چی ـه. هویج یعنی "نخود جادویی". هویج یعنی "چغندر جادویی". هویج یعنی "زرشک". هویج یعنی اضافـــــــــــه...
یه روایت داریم که می گه:«هر هویجی مورفین یا لی نیست؛ اما هر مورفین یا لی ای، هویج است!»
خب، طبق تفاسیر اوستاد ویلبرت السادات(!)، همه ی مورفین ها و لی ها، هویج هستند؛ نخودة، چغندر، زرشک، اضافه ...
و آما، هویج آزمایشگاهی یعنی هویج جادویی ای که در آزمایشگاه استفاده می شه!
این گزینه رو هم نوشته بودین؛ منتها با جوهر نامرئی... من تقلب کردم؟ من؟:worry: من از همین تاپیک(!) جادویی اعلام می دارم که یه شصخ شصخی هیچ وقت تقلب جادویی نمی کنه.

فکر میکنید هنرهای مشنگی بر چه مبنایی شکل گرفته است؟ چه نیازی در مشنگ ها باعث میل به این هنرها شده است؟ چرا جادوگران به این هنرها نمیپردازند؟ به این سوال ها دقت کنید، آن ها را تجزیه و تحلیل کنید و پاسخ دهید. بعنوان راهنمایی این را در نظر داشته باشید که بتهوون، یکی از بزرگ ترین موسیقی دانان مشنگی وقتی ناشنوا بوده بزرگترین اثرهایش را خلق کرده است. (15 امتیاز)
مبنای تشکیل ماگلی شدن ـشون:ما فکر می کنیم که هنر های ماگلی،بر مبنای جادویی لگاریسم (همون یک تا ده تا می شد!) شکل گرفته. :دی
همه ما می بینیم که همه ارکستر هات، سمفونی ها، همنوازی ها و همه چی ماگلی، مضربی از ده جادویی هست ـش.

حالا اگه نبود؛ حتما دوربین مخفی جادویی بوده دیه.
بهر حال، همه ما می دونیم که بتهوون وقتی ناشنوا بوده؛ اثر های جادویی... نه! ماگلی(!) ـش رو خلق ماگلی نموده. دلیل از این واضح تر؟ عین حرف اوستاده...
نیاز ماگلی ـشون:چون که بتهوون وقتی ناشنوا بوده؛ اثر های بزرگ ـش رو خلق نموده...
نیاز جادویی ای که در ماگل ها.. چیز... نیاز مشنگی ای که در ماگل ها باعث شده اون ها، این هنر ها رو پردازش(!) ماگلی بنماین؛ نیاز می باشه. (میگم تقلب نکردم؛ بگو خب!

همین لی لی شاهده. مگه نه؟!

) و یکی دیگه از دلایل ـش هم اینه که بتهوون در هنگام ناشنوا بودن؛ اثر های زیبای خودش رو خلق نموده.:pretty:
نه. ولی از شوخی جادویی گذشته، ماگل ها عاشق سر و صدان! خب، توله ماگل ها اون جوری نیستن که هی سر و صدا کنن. برای همین ماگل ها نیاز شدیدی به سر و صدای جادویی داشتن و برای خودشون سر و وصدا بازی در آوردن. همین بتهوون رو می بینین؛ وقتی ناشنوا بوده؛ اثر ها ـش رو خلق نموده. مگه نه؟!
جادوگر ها چرا به این هنر ها نمی پردازن؟غلط می کنن. :دی کی گفته نمی پردازن؟ هر کی گفته؛ واقعا براش متاسف... ام... :worry: شوما گفته بودین؛ اوستاد؟:worry:
می خواستم بگم براش متاسف نیستم که اینقدر خوب فکر می کنه.
همون طور که همه ما می دونیم؛ چون وقتی بتهوون ناشنوا بوده؛ اون اثر ها رو خلق نموده و طبق آخرین شواهد جادویی بدس آمده؛ وقتی باخ کر و کور و نا بینا هم بوده؛ اثر های بزرگ خودش رو خلق نموده.
داخل جادوگر ها، معمولا چنین کسایی پیدا نمی شه که مشکل حواس ششگانه(!) داشته باشن. برای همین کسی نیست که اثر های بزرگ ـش رو، مثل بتهوون که وقتی ناشنوا بوده (اِ... قبلا گفتم؟ واقعا؟

)... بگذریم...
بخوام رک بگم؛ جادوگر ها بلد نبودن. مثلا ندیدین همین هرمیون جادویی، ساعت ها بخاطر این که چجوری هری جان(!) زیر آب نفس بکشه تو کتاب خونه بود؟ در صورتی که با بودن اینترنت، با یه سرچ ساده "چجوری زیر آب نفس جادویی بکشم؟" تو اسک جواب می اومد؟