بر اساس ترتیب الفبایی اسم دانش آموزا!!
اولا پروفسور تعداد دانش آموزای کلاس رو که 18 نفر بودن تقسیم بر دو کردن و بعد به ترتیب حروف الفبای فارسی مرتبشون کردن و دو گروه 9 نفری تشکیل دادن.
2) فکر میکنید هنرهای مشنگی بر چه مبنایی شکل گرفته است؟ چه نیازی در مشنگ ها باعث میل به این هنرها شده است؟ چرا جادوگران به این هنرها نمیپردازند؟ به این سوال ها دقت کنید، آن ها را تجزیه و تحلیل کنید و پاسخ دهید. بعنوان راهنمایی این را در نظر داشته باشید که بتهوون، یکی از بزرگ ترین موسیقی دانان مشنگی وقتی ناشنوا بوده بزرگترین اثرهایش را خلق کرده است. (15 امتیاز)
در کودکی هر گاه به نقاشی روی می آوردم مادر کبیرم می گقت: نقاشی برای تخلیه ی احساسات روحی و روانی انسان ها بسی سودمند است.
و اینگونه بود که من از جا جسته، تخته شاسی را شوت می کردم تو آسمون، فریاد "من عقده ای نیستم" بر می آوردم.
اما در نهایت عقده ای شدم و مادرم ما را زیر تیغ برد و فوقع ما وقع...
بعله... مشنگای گرام از اون جایی که بی نهایت محدودیت احاطشون کرده، کم کم عقده ای میشن و برای تخلیه ی عقده جاتشون به هنر رو میارن.
مثلا همین جاستین بیبر رو ببینین!

بینین عقده ای شدنش تا چه حد سر به فلک کشیده که رفته به خوانندگی رو آورده!!

و اما آقای بتهوون! ایشون ناشنوا بودن ولی دوست داشتن بشنون. خب این توی روح و روانشون سنگینی می کرده تا اینکه رفتن نوازنده شدن و با تخلیه ی ناراحتی هاشون بهترین آثار رو خلق کردن.
و اما... می پرسین جادوگرا چرا اینکارو نمی کنن؟ خو معلومه! به همون دلیلی که سلسله واربک به خوانندگی روی آورد و ارباب مجبور شد بفرستتش برای تسترالا آواز بخونه!
موسیقی از روح و روان سرچشمه می گیره! جادوگرام که بس راحتی کشیدن روحشون صیقل نیافته، هر چیزی بخوان به راحتی بدست میارن، حتی اگه عقده ای شدن (مث ... مث... زبونم لال!
) ... فوقش چند تا آوادا هوایی می زنن دلشون خنک میشه! برا همین به هنر رو نمیارن!
3) کدامیک از هنرهای مشنگی در کلاس بصورت عملی انجام شد؟ (5 امتیاز)
الف_ تئاتر
ب_ کنسرت موسیقی
ج_ کشتی کج
د_ الف و ب
نقل قول:
بدین منظور بعد از انجام تئاتر مشنگی یک گروه کنسرت نیز تشکیل داد
نقل قول:
و سپس پیشاپیش آن ها ایستاد و با چوبی مشنگی به رهبری کنسرت پرداخت...
4) لی جردن و مورفین گانت چه نقشی در کلاس داشتند؟ (5 امتیاز)
الف_ موش آزمایشگاهی
ب_ سوسک ازمایشگاهی
ج_ مواد آزمایشگاهی
د_ فامیل دور
انتخاب بسیار سخت بود...بین گزینه ی ب و ج مونده بودم! :worry: اما از اونجایی که که میشه علاقه به سوسک لی رو به نوعی زیر مجموعه ی مصرف چیز مورفین قرار داد، گزینه ی ج درست است.
یه جفت مواد آزمایشگاهی!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

خب حالا یکم محترمانه تر توضیح میدم تا به مشنگا بر نخوره.
) به این کارا رو نیاوردن؟ چون راحت تر هرچیو میخوان بدست میارن و کمتر به زحمت و اینا میفتن تا احساساتشون بخواد برانگیخته بشه و بعد بخوان این ریختی خالیش کنن. اونا اینقدر کارای مختلف دارن که هیچ وقت به این مرحله نمیرسن. 
پروفسور سؤال از این راحت تر؟خب معلومه بر اساس حروف الفبای فارسی:
) در حالی که گروه دوم... هوم همین کافی که بگیم مورفین گانت تو گروه دوم بوده!

)
)