شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
پانسی پارکینسون: 1) 5 2) 15 3) 5 4) 5 (سوال اولتون خیلی طنز خوبی داشت و سوال دومتون خیلی جالب یدفعه جدی شده بود و بررسی کرده بود قضیه رو:دی در ضمن هر چی پرفسور بگه همون درسته. وقتی میگم کشتی کج هنره حتما هنره په نه په میخواین بگید ورزشه؟!:دی ممنونم.) جمع: 30
مورفین گانت: 1) 5 2) 15 3) 5 4) 5 (سوال هوش طرح کردم خوبشم طرح کردم چشماتم قلمبه شه! بعدشم من مزدور نیستم مشاور اعظم وزیرم گلابی:دی) جمع: 30
گریفندور: 101
لیلی اوانز: سوال 1) 5 امتیاز 2) 15 3) 5 4) 5 (واقعا خودمم متوجه استفاده از جوهر نامریی در سوال هام نشده بودم!! ولی شما خیلی خوب کشف کردید:دی) جمع: 30
چارلی ویزلی: 1) 2 2) 5 3) 5 4) 5 (من که نفهمیدم چی شد:دی) جمع: 17
گودریک گریفندور: 1) 4 2) 15 3) 5 4) 5 (خیلی هم خوب و خوانا نوشته بودید. جواب سوال اول تابلو شده بود. حروف الفبا بود مبنای تقسیم.) جمع: 29
هافلپاف: 30 از گروه هافلپاف فقط رز ویزلی بصورت کاملا قهرمانانه و شجاعانه شرکت کرده بود که واقعا جای تقدیر و تشکر داره.
رز ویزلی: 1) 5( در اصل: 60) 2) 15 3) 5 4) 5 ( اگه میدونستم برای سوال اول شصت نمره میذاشتم:دی خیلی خوب تجزیه تحلیل کردید و طنز نوشتید:دی در ضمن مورفین و لی روی هم سوار نبودن عجبا:دی بعله شما ساحره ها خیلی هم هنر دارید بر منکرش لعنت:دی) جمع: 30
با تشکر از دانش آموزان محترم و واقعا با استعدادی که در طول ترم به همراه هم کلاس هارو برگزار کردیم و مدیریت هاگوارتز. نخطه سر خط.
ریونکلاو: دافنه گرینگراس:29.30= 30 خــعـلی خوب بود :دی
لینی وارنر: 30 چی بگم من به تو ای بشر؟!عـالی بود! :grin:
جیم موریارتی:29 بابا تازه وارد...بابامورریانه...بابا جمجمه... خوب نوشته بودی :P
پادما پاتیل:25.30= 26 خوب بود عزیزم ولی واسه سوال پونزده نمره ای دو خط نوشته بودی!اگه بولد کنی سوالاتو و رنگشونو عوض کنی و جایی که لازمه اینتر بزنی پستت خیلی خوانا و قشنگ تر میشه!
اســلیترین: ریگولوس بلک: 29
مورفین گانت:30 ^_^ همانا دهان ما را در خلاقیت و تخیل سرویس کردید آغای گانت! :دی
ویــلی: 29.30= 30
سوروس اسنیپ:30 هعــی...جواب سوال دوم آرزوی منه...یعنی میشه؟!