نمیدونم چرا اما من چیزی درباره تکلیف ندیدم؛
تکالیف دقیقا چجوری خواهند بود ؟
اگرم گذاشتی که فقط لینگ اون اطلاعیه رو بذار ... استر
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/05/29
آخرین ورود: سهشنبه 12 فروردین 1393 10:27
از: خوابگاه اساتید هاگوارتز
پستها:
288

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1388/03/30
آخرین ورود: جمعه 25 خرداد 1403 19:05
از: رو شونههای ارباب!
پستها:
5457

سلام!
داور میخواین؟ بفرمایین! اینم داور ریون.
تام ریدل.
تقدیم شما، بگیرینش تا بعد از مسابقات واسه شما. بعدا صحیح و سالم تحویلش میدینا.
+ استر چرا هرچی من نگاه میکنم میبینم که ترم تا آخر اسفنده؟ ماجرا اردیبهشت چی شد؟ هاگ مگه پنج ماهه نبود؟ البته ما که از خدامونه تعداد جلسات کمتر شه، فقط خواستم بوقی بنوازم.
داور میخواین؟ بفرمایین! اینم داور ریون.
تام ریدل.
تقدیم شما، بگیرینش تا بعد از مسابقات واسه شما. بعدا صحیح و سالم تحویلش میدینا.

+ استر چرا هرچی من نگاه میکنم میبینم که ترم تا آخر اسفنده؟ ماجرا اردیبهشت چی شد؟ هاگ مگه پنج ماهه نبود؟ البته ما که از خدامونه تعداد جلسات کمتر شه، فقط خواستم بوقی بنوازم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پستها:
3574

در مورد کوییدیچ :
فعلا که هیچ گروهی تیمشو تکمیل نکرد و اعلام نکرد . داورها رو هم اعلام نکردن پس میشه یک جورایی انصراف رو برای همه ی تیم ها قرار دادش !
در مورد امتیازات :
گفتم که نهایتا مثل ترم های زمستون گذشته میشه بر روی 3 قرار بگیره و کمتر نمیشه قرارش داد !
حالا نظرتون هر چی باشه در خدمتم !
موفق باشید.
فعلا که هیچ گروهی تیمشو تکمیل نکرد و اعلام نکرد . داورها رو هم اعلام نکردن پس میشه یک جورایی انصراف رو برای همه ی تیم ها قرار دادش !
در مورد امتیازات :
گفتم که نهایتا مثل ترم های زمستون گذشته میشه بر روی 3 قرار بگیره و کمتر نمیشه قرارش داد !
حالا نظرتون هر چی باشه در خدمتم !
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1388/03/30
آخرین ورود: جمعه 25 خرداد 1403 19:05
از: رو شونههای ارباب!
پستها:
5457

اومدم در راستای موافقت با هلگا بوقی بنوازم که بگم فقط هافلپاف نیست که مشکل داره. واقعا این تقسیم بر 4 شوک برانگیز بود. الان زمستونه و واقعا شرایط مثل تابستون نیست که اعضا براحتی بتونن از عهده ش بر بیاین.
تازه باید به اینم دقت کرد که تعداد کلاسای این ترم و همینطور جلساتش بیشتره و این تکمیل 4 نفرو حتی سخت تر از قبل میکنه.
در مورد کوییدیچ هم حرفای هلگارو کاملا قبول دارم. رووناییش اصلا امکان نداره یه تیمی که تکمیل نشده بتونه با تیم تکمیل شده رقابت مناسبی داشته باشه!
و البته ما انعطاف هایی که برای ریون و هافل به خرج دادی رو دیدیم و قبول داریم، ولی واقعا همچنان برامون مشکل سازه. این اصرار روی هفت تا پست خیلی کارمونو سخت کرده. اگه بشه تعدادو کمتر کرد مثلا 5تا و قانون تکی و ادامه دار رو برای تمام گروها به اجرا در آورد خیلی عالی میشه.
تازه باید به اینم دقت کرد که تعداد کلاسای این ترم و همینطور جلساتش بیشتره و این تکمیل 4 نفرو حتی سخت تر از قبل میکنه.
در مورد کوییدیچ هم حرفای هلگارو کاملا قبول دارم. رووناییش اصلا امکان نداره یه تیمی که تکمیل نشده بتونه با تیم تکمیل شده رقابت مناسبی داشته باشه!
و البته ما انعطاف هایی که برای ریون و هافل به خرج دادی رو دیدیم و قبول داریم، ولی واقعا همچنان برامون مشکل سازه. این اصرار روی هفت تا پست خیلی کارمونو سخت کرده. اگه بشه تعدادو کمتر کرد مثلا 5تا و قانون تکی و ادامه دار رو برای تمام گروها به اجرا در آورد خیلی عالی میشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 10 فروردین 1404 18:05
از: اون بالا اکبر می آید!!
پستها:
211

استرجس عزیز
درسته که کوییدیچ قوانینش خیلی بهتر شد ولی هنوزم باور کن خوب نیست.
الان توی کوییدیچ اگه تیم ما با 3 نفر شرکت کنه هر کسی باید دو تا پست تکی و یه نفر هم 3 تا پست تکی بزنه!!
این واقعاً چیزیه که با عقل جور در نمیاد. تو خودت می تونی برای یه مسابقه 3 تا پست تکی جدا از هم بزنی که هر سه تاش هم خوب باشه و بتونه با گروهی که سوژه ادامه دار دارن رقابت کنه؟
برای هاگ هم به نظر من تقسیم بر عدد ثابت راه حل درستی نیست.
واقعاً چرا هیچکس به فکر هافلپاف نیست؟
منم توقع ندارم که قوانین به دلخواه ما تنظیم بشه و جوری که ما بتونیم قهرمان بشیم ولی اگه جوری باشه که هافلپاف با اختلاف زیاد آخر بشه من فکر نمی کنم درست باشه.
درسته که کوییدیچ قوانینش خیلی بهتر شد ولی هنوزم باور کن خوب نیست.
الان توی کوییدیچ اگه تیم ما با 3 نفر شرکت کنه هر کسی باید دو تا پست تکی و یه نفر هم 3 تا پست تکی بزنه!!
این واقعاً چیزیه که با عقل جور در نمیاد. تو خودت می تونی برای یه مسابقه 3 تا پست تکی جدا از هم بزنی که هر سه تاش هم خوب باشه و بتونه با گروهی که سوژه ادامه دار دارن رقابت کنه؟
برای هاگ هم به نظر من تقسیم بر عدد ثابت راه حل درستی نیست.
واقعاً چرا هیچکس به فکر هافلپاف نیست؟
منم توقع ندارم که قوانین به دلخواه ما تنظیم بشه و جوری که ما بتونیم قهرمان بشیم ولی اگه جوری باشه که هافلپاف با اختلاف زیاد آخر بشه من فکر نمی کنم درست باشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
پستها:
3574

نقل قول:
هلگا عزیز من نهایتا میتونم پایه ی تقسیم رو روی 3 قرار بدم ولی کمتر امکان پذیر نیستش ! حالا خبرشو تا دو روز دیگه بهم بدید !
کوییدیچ هم که من به خاطر هافلپاف و راونکلاو دو مرتبه قوانین رو عوض کردم تا راحتتر باشین و قبل از مسابقه لیست خودتونو اعلام کنین !
موفق باشید
هلگا هافلپاف نوشته:
درود
4 نفر؟!
باور کن وقتی خوندم پایه امتیازات 4 نفره اصلاً یه لحظه موندم. فک کردم اشتباه خوندم!
استرجس عزیز، الان به نظرت غیر از گریفندور هیچ گروهی می تونه توی کلاسا با 4 نفر شرکت کنه؟
بابا جان الان تابستون نیستا.
هافلپاف الان فقط 2 عضو داره که رز فقط با موبایل میاد و یه جورایی نصفه نیمه هست.
راون هم که من خبر دارم اوضاعشون وحشتناکه و اونا هم حداکثر اعضایی که بتونن توی یک جلسه شرکت کنند براشون فکر نکنم بیشتر 3 نفر باشه.
اسلایترین هم وضعیت مشابهی داره.
به نظر من این واقعاً زیاده برای ترمی که قراره توی زمستون برگزار بشه. تابستون 4 نفر بود!
حالا که قراره هاگ سالی یه بار برگزار بشه جون هر کی دوست دارین قوانینشو درست بذارید.
اون از کوییدیچ این از خود هاگ!
هلگا عزیز من نهایتا میتونم پایه ی تقسیم رو روی 3 قرار بدم ولی کمتر امکان پذیر نیستش ! حالا خبرشو تا دو روز دیگه بهم بدید !
کوییدیچ هم که من به خاطر هافلپاف و راونکلاو دو مرتبه قوانین رو عوض کردم تا راحتتر باشین و قبل از مسابقه لیست خودتونو اعلام کنین !
موفق باشید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 10 فروردین 1404 18:05
از: اون بالا اکبر می آید!!
پستها:
211

درود
4 نفر؟!
باور کن وقتی خوندم پایه امتیازات 4 نفره اصلاً یه لحظه موندم. فک کردم اشتباه خوندم!
استرجس عزیز، الان به نظرت غیر از گریفندور هیچ گروهی می تونه توی کلاسا با 4 نفر شرکت کنه؟
راون هم که من خبر دارم اوضاعشون وحشتناکه و اونا هم حداکثر اعضایی که بتونن توی یک جلسه شرکت کنند براشون فکر نکنم بیشتر 3 نفر باشه.
به نظر من این واقعاً زیاده برای ترمی که قراره توی زمستون برگزار بشه. تابستون 4 نفر بود!
حالا که قراره هاگ سالی یه بار برگزار بشه جون هر کی دوست دارین قوانینشو درست بذارید.
4 نفر؟!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
پستها:
3574

نقل قول:
طبق بند شماره 10 قوانین ذکر شده که تمامی اطلاعیه های هاگوارتز که در تابلوی اعلانات زده میشود را مطالعه کنید
اطلاعیه شماره 4 در داخلش ذکر شده که بابت هر جلسه تدریس به موقع 5 امتیاز اضافه خواهد شد !
موفق باشید.
لوسیوس مالفوی نوشته:
جناب مدیر شما در پست قوانین هاگوارتز فقط در مورد کم کردن امتیاز ازاساتید صحبت کردید یعنی اساتید آب هم خوردن امتیاز کممیشه ولی هیچی در مورد اینکه استادی چه مزایایی داره نگفتید پس حقوق که قبلا صحبت کردیم چی میشه
![]()
همین کارا میکنید دانش آموزان تو رو استاداشون وایمیستن!
(در کل نظرم این بود که حقوق معلم ها یا همون امتیاز خیلی کمه بیشتر کنید![]()
موفق باشید از زحمات بسیار شما برای هاگوارتز هم متشکریم![]()
طبق بند شماره 10 قوانین ذکر شده که تمامی اطلاعیه های هاگوارتز که در تابلوی اعلانات زده میشود را مطالعه کنید
اطلاعیه شماره 4 در داخلش ذکر شده که بابت هر جلسه تدریس به موقع 5 امتیاز اضافه خواهد شد !
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

جزئیات کاربر

جناب مدیر شما در پست قوانین هاگوارتز فقط در مورد کم کردن امتیاز ازاساتید صحبت کردید یعنی اساتید آب هم خوردن امتیاز کم
میشه ولی هیچی در مورد اینکه استادی چه مزایایی داره نگفتید پس حقوق که قبلا صحبت کردیم چی میشه
(در کل نظرم این بود که حقوق معلم ها یا همون امتیاز خیلی کمه بیشتر کنید
موفق باشید از زحمات بسیار شما برای هاگوارتز هم متشکریم
میشه ولی هیچی در مورد اینکه استادی چه مزایایی داره نگفتید پس حقوق که قبلا صحبت کردیم چی میشه
(در کل نظرم این بود که حقوق معلم ها یا همون امتیاز خیلی کمه بیشتر کنید
موفق باشید از زحمات بسیار شما برای هاگوارتز هم متشکریم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جادوگران
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج