جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
صفحه اصلی خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
آنلاین‌ها
اطلاعیه مدیریت
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
شبکه پرواز
فن‌ فیکشن‌ها

آنلاین‌ها

36 کاربر(ها) آنلاین هستند (16 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
36
مهمانان
0
عضو

اطلاعیه مدیریت

تصویر تغییر اندازه داده شده

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

فن‌ فیکشن‌ها

اطلاعیه مرداب هالادورین: فروشگاه چوبدستی‌گستران برای اولین‌بار با ارائه چوبدستی‌های خاص در خدمت شماست! این فرصت استثنایی رو پیش از این که چوبدستی مورد علاقه‌تون خریداری بشه از دست ندین!
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: .:: جشن تولد 10 سالگی سایت جادوگران ::.
ارسال شده در: یکشنبه 1 دی 1392 23:20
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
شرمنده اگه پست بی‌ربط میزارم. فقط خیلی تعجب کردم وقتی دیدم سایت جادوگران هنوز فعاله!! وقتی اینجا میومدم بچه‌ایی بیش نبودم. حدود 9 سال پیش!! الان همینجوری آدرس رو وارد کردم دیدم سایت هنوز هست.
کلی خاطره دارم از اینجا :(
من که تهران نیستم که بتونم برای تولد سایت بیام.
ولی تولدش مبارک.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
رخنه ای نیست در این تاریکی
در و دیوار به هم پیوسته
سایه ای لغزد اگر روی زمین
نقش وهمی ست ز بندی بسته.

1.618
ارسال شده در: یکشنبه 1 دی 1392 22:32
نمایش جزئیات
آفلاین
بعد از ۱۶ دی و پایان امتحاناتم باشه شاید من هم اومدم!
دلم برای این اموتیکان بالاییه تنگ شده بود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 1 دی 1392 15:10
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه 19 یا 20 باشه به احتمال زیاد منم می تونم پروازم رو تغییر یدم. خیلی دلم می خواد برو بچ جادوگران رو از نزدیک ببینم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 1 دی 1392 12:55
نمایش جزئیات
آفلاین
گل بود به سبزه نیز آراسته شد .

چی؟! این شعر ربطی نداره؟ اشکال نداره، خودتون ربطش بدید.

واقعا این تواریخ ستمه ، اعلی حضرتا ، من کواکب را رصد کردم ، بر بالهای اختر تابناک شبانگاهی هیزی کردم، دیدم که بهتر بود اصلا حرف عوض شدن تاریخ رو نمی زدم .

الان جفت تواریخ افتاده وسط امتحانات پربار ما . جمعه 13 دی که هیچی ، من نمی تونم بیام ، پیشنهاد میکنم شما هم نرید چون از قدیم گفتن 13 روز نحسی هستش ، شماها هم که همه از دم جادوکار و جادوگر ، دیگه نحس تو نحس میشه بعد باید تسترال بیاریم کدو پامپکین بار بزنیم .

ولی اگه19 دی جشن رو بگیرید ، علی رغم اینکه ما 21، 22 ، 23 ، امتحان مقاومت مصالح ، مبانی برق و دینامیک جادویی داریم ، حضور خود را به هم میرسانیم که باز چشممان به جمال شما دوستان روشن شود و فراق این آه دل به فریاد نرسد .

کلا هدف این مراسم دیدن روی ماهه من هستش ، پس یه طور برنامه بریزید که من هم باشم

این شال گریفیندوری منم واستون خاطره شده ها ، ای شیطونا

من نگویم با که نشین و چه بنوش ، که خود دانی اگر زیرک و عاقل باشی

چی؟ بازم ربط نداشت؟ خب ربطش بدید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: یکشنبه 1 دی 1392 08:33
نمایش جزئیات
آفلاین
یا ریش ریش درازان!

رفقا و عزیزان! بله.. همون طور که جناب پرنسمون فرمودن خیلی جالب نمیشه وسط عزا و عزاداری ما بریم یه گوشه واسه خودمون جشن بگیریم، بعد.. هم عذاب وجدان بگیرید، هم انگشت ملامت دیگران بر سر ما باشه، هم صاحب رستوران ناز کنه، هم یه سرباز صفر تو خیابون ببینیم همه بپرید تو ریش ما قائم شید!

جدا از این که تعطیلات در مجموع برای هیچ فعالیت گروهی ای خوب نیست مگر میتینگ سواحل شمالی! توی تعطیلات اینجوری یه کنفرانس نمیشه تو مسنجر برگزار کرد همه اینور اونورن چه برسه به میتینگ!

این از این.. به نظر من راه حل بهتر همونه که با پرنس صحبتشو کردیم.. یا جمعه 13 دی بگیریم که هم از مراسمات خارجه، هم جزو تعطیلات حساب میشه همچنان و از لحاظ وقت آزاد مناسبه و هم تولد جیمز سیریوس پاتره و خیلی پر نعمت و برکت !!

اگر نه که 19 و 20 دی هم مناسبه، به تولد ما هم نزدیکه و با آغوش باز پذیرای هدایای عزیزان هستیم!

لطفی که الان می کنید اینه که بیاید اعلام کنین کدوم یکی از این دو تاریخی که گفته شد _جمعه 13 دی یا هفته ی بعدش 19 یا 20 دی_ براتون مناسبه، تا بتونیم با رای اکثریت یکی از این دوتا تاریخو صد در صد کنیم و به هماهنگی برای ساعت و رزرو جا و غیره برسیم.

با تشکرات فراوان..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 1 دی 1392 01:33
نمایش جزئیات
آفلاین
گزارش لحظه به لحظه از روند پیشروی جشن..

خدمتتون عرض کنم که.. طی آخرین صحبتایی که شد.. به این نتیجه رسیدیم که دوستان قدیمیمون نمی تونن 11 دی خودشونو برسونن و علاقه مند به روزهای پایانی هفته هستن.

در جواب سالی جان باید بگم عزیزم شرمنده این هفته بعید میدونم بشه.. هول هولکی میشه خیلیام نمی تونن بیان.. خودتو نگا نکن هروقت بخوای بیای شال گریفیندوریتو میندازی گردنت تو رستوران آپارات می کنی!

خب، واسه اینکه چندگانگی بوجود نیادو دوستان هم بتونن درست برنامه ریزی کنن، ما رای رو بر اکثریت آراء اینجا و بچه های پیج گروه جادوگران میزاریم.. تا همه بتونن تو یه تاریخ مقرر بیان.

روز پیشنهادی من یا جمعه 13مه که دقیقن متناسب با 10 سالگی سایته.. یا 19م پنج شنبه هفته بعدش..

لازم بذکره روزای دیگه به علت همزمان شدن با مراسمات آئینی، به احتمال زیاد واسمون مشکل پیش میاد.

واسه همین بی زحمت نظرتونو هرچه سریعتر اطلاع بدین که بقیه کاراشو انجام بدیم.

پ.ن» در نظرسنجی شرکت کنید.

مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

rest in peace dear Alan Rickman
ارسال شده در: شنبه 30 آذر 1392 23:11
نمایش جزئیات
آفلاین
مام با سالی مخالفیم! تاریخ مدنظرشون نمیتونیم بیایم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: شنبه 30 آذر 1392 22:32
نمایش جزئیات
آفلاین
اغــا همون یــازده دِی بــه نـظـر من بهتره!
دلیلشم به خودم مربوطه!

چون من باید پدر گرامو از اونور دنیا بکشونم اینور.... هم نیاز به زمان برای تهیه بلیت و جمع بندی کارا و این جور چیزا هست...
هم یکم اون مخ زدن به صورت حضوری زمان می خواد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بار دیگر سایتی که دوست می داشتم. :)
ارسال شده در: شنبه 30 آذر 1392 17:11
نمایش جزئیات
آفلاین
پرنس جان ، به نظرم چون 11 دی بین دوتا روزه تعطیله ممکنه یه سری از دوستان، به خصوص بچه های قدیمی که بزرگتر هم هستند برند مسافرتی جایی و نباشن ، بعضی ها هم ممکنه 14 دی سه تا سه تا امتحان داشته باشن ، تازه 15و16و17و18 دی هم پشت هم امتحان داشته باشن . .واسه همین به نظرم اگه مقدوره بندازید تو همین هفته .

اگه مشکلی هم توی پیدا کردن جا و اینا دارید ، اون بوف رضا دیگه رفیقمون شده ، یه ساعت قبلش هم بهش زنگ بزنیم فکر کنم قبول کنه .

به نظرم 4 دی مناسبه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: شنبه 30 آذر 1392 08:17
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه می تونستید به نحوی جشن تولد رو توی همین سایت یا یه جای مجازی دیگه برگذار کنید، شرکت کننده ها نه تنها بیشتر بودند. یه جشن درست و حسابی پر جمعیت هم می تونستین بگیرین.
اگه توی یه ساعت معین و خوب باشه، فرقی نداره که جشن مدت زمان کوتاهی طول بکشه. گروه ها می تونن لطیفه تعریف کنند و از این برنامه ها. می تونید مسابقه ای بین گروه ها بگذارید و به برنده یه جورایی جایزه بدین. یه جشن مثل جشن هایی که توی هاگوارتز برگذار می شه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟