اینفری ها، این موجودات ِ هولناک... اینفری تجلی ِ غروری تیره و ظلم برآمده از قدرت طلبی ِ آدمی در رسیدن به اهداف ِ شوم خود است. اینفری ها مردگانی هستند که نه مبتنی بر خودآگاهی، و نه مبتنی بر عقل و خرد ِ زمان زندگی خود، عرصه ی جولان و خودنمایی جادوی سیاه را فراهم میکنند.
اینفری موجود، و یا به تعبیری ناموجودی استخوانی، زامبی مانند، مشمئز کننده و سراسر خشونت است. اینفری ها زاده ی سیاهی و پلشتی درون ِ آدمی هستند، جادوگر ِ سیاه برای پدید آوردن اینفری نخست باید قتلی را تجربه کرده باشد، سپس نوبت به پدید آوردن اینفری میرسد. استفاده از جسد یک مرده برای تحقق اهداف شوم جادوی سیاه، منجر به عذاب و فشار شدید بر روح ِ جسد میگردد، بنابراین جادوگر سیاهی که ایجاد کننده ی اینفری است باید از توان روانی بالا برخوردار بوده و سر ِ خویش را در حین تحمل ِ عذاب ناشی از زجر روح مرده در به وجود آوردن اینفری افراشته نگاه دارد. جادوگر سازنده ی اینفری، خود را به عمق تیرگی و سیاهی رهسپار کرده است.
برای مقابله با اینفری، آنچه ضرورت دارد آگاهی از ترس ِ او از گرما و نور میباشد. بنابراین جادوگری که قصد مبارزه و مقابله با اینفری را دارد، با اتکا به آتش و نور، که ناشی از طلسم یا هر عامل دیگری باشد، موفق خواهد بود.
پانویس: خدایی خعلی بهم فشار اومد استاد D: ، یه ارفاقی در نظر بگیر.
5 راه یا طلسم مقابله با اینفری ها با شرح کامل
1. دیوار آتش: این طلسم منجر به پدیداری شعله های آتیش میشه و اونها رو پیرامون جادوگر مث ِ یه دیوار برقرار میکنه.
2. طلسم ویروادیوس: با اجرای این طلسم که اسمش برگرفته از نام خانوادگی سازنده ی اونه، نوری سپید و خیره کننده با شعاع ِ قابل توجه از چوبدستی منتشر میشه و فضا رو در برمیگیره و بینایی و تمرکز اینفری ها رو با اختلالی جدی مواجه میکنه. جادوگر باید هنگام اجرای این طلسم ِ قوی، چشماشو بسته نگه داره و تا ده ثانیه باز نکنه، وگرنه قطعن کور میشه.
3. طلسم جاستین بیبریوس: با اجرای این طلسم نوری بنفش فضا رو در بر میگیره و اینفری ها فک میکنن که موجوداتی هستن در حد ِ جاستین بیبر، در نتیجه اعتماد به نفسشون تضییع و تخریب و از اساس هموار میشه و از همون راهی که اومدن برمیگردن.
4. طلسم ِ «جِرِت میدم»: جادوگر باس شیش بار چوبدستیشو در جهت عقربه های ساعت بچرخونه و بعد فریاد بکشه:«جرت میدم»، بعد یه دفعه یه نور صورتی میره به طرف اینفری ها... اینفری ها تحت تاثیر این ورد برای بیست ثانیه دست از حمله برمیدارن و جادوگرو نیگا میکنن، در این لحظه جادوگر باید در سریع ترین وقتی که میتونه ردا و شلوار و بلوزو و در نهایت شرتشو جر بده و اینا... اگه اینفری ها تا قبل از بیست ثانیه جادوگرو کاملن عریان و به عبارتی لخت ببینن، باورشون میشه اگه جلو بیان جر خواهن خورد، بنابراین به سرعت فرار میکنن...
5. باد شکم: والا خعلی فشار آوردم به مغزم و تلاش کردم یکم فضای تربیتی ِ کلاسو حفظ کنم، ولی خوب جادوی سیاه ادب و تربیت نمیشناسه که... خعلی ساده است، خم میشین، پشت میکنین به اینفری ها، به باد مذکور اجازه میدین شروع به وزش کنه... هر چی شدید تر تاثیرش بهتر...بو که فضا رو پر کنه اینفری ها کلن قاطی میکنن و میرن تو شیکم و روده ی همدیگه.
-آیا خاطره و تصویر پروفسور مالفوی که در کلاس شرح داده شد فتوشاپ است؟ توضیح دهید
نع دیگه آقا، نیست!
چرا نیست؟ چون من خودم اونجا بودم اصن، با چشمای خودم دیدم، یه هاله ی نورم اتفاقن دور صورت حضرت ِ استاد مالفوی بود، سران کشورا هم پلک نمیزدن لامصـــبــ
!- چند خطی درباره داستان اینفری ها و گریندلوالد و سرنوشت آنها بنویسید
هیچی دیگه... گلرت یه ارتش قابل توجه درست کرده بود واقعن، اما وقتی میخواست شرارتو شروع کنه آلبوس سر راهش قرار گرفت و خرش کرد و این حرفا... گفت بیا بریم تو تخت یه کم خوش باشیم و با هم بگذرونیم و بیناموسی و... درست نیست وسط کلاس باز کنم قضیه رو بالاخره
.بعد تو تخت که بودن و زیر پتو و وسط اون اعمال نجس و مستهجن، آلبوس گلرتو راضی کرد که اون ارتش وحشتناک و وسیعو تو زیرزمین ِ خونه ی آمبریج زندانی کنن
!والا دروغ نمیگم D: .
امتیاز کمکی
خنده دار ترین جمله درباره عکس این هفته مربوط به اینفری ها:
اینفری رفت پاترو بخوره، آلبوس فک کرد به ناموسش حمله کردن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

، همینجا اعلام میشه اگر خبر و یا اطلاعی از سرنوشت آنان دارید با دفتر کاراگاهان وزارت سحر و جادو
بخش مفقودالاثر ها تماس بگیرید و خانواده هاشون را از نگرانی در آورید،
از اینکه توسط مالفوی طلسم شدن و در دخمه مخفی در هاگواتز زندانی شدن و مورد سوء استفاده قرار میگیرند...
( حالا این سوء استفاده چه نوعیش است معلوم نیست بعضی میگویند جن های خونگی هاگوارتز را حموم میبرند بعضی میگویند مورد آزار و اذیت های دیگه قرار گرفتن
)

)