جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

23 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
23 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

در جستجوی راز ققنوس (عضویت)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: در جستجوی راز ققنوس(عضویت)
ارسال شده در: یکشنبه 13 بهمن 1392 20:42
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

گيديون پريوت نوشته:
منم میخوام عضو محفل شوم

هوووم.. گیدیون پریوت! برادر مالی ویزلی.. آره؟ کسایی که جاه طلب باشن و دنبال قدرت و خوشی و امیال خودشون باشن و نخوان بجنگن میرن مرگخوار می شن، اما تو راه محفل رو انتخاب کردی پسرم.

خب راه محفل یکم پر خطر و سخته! تو برای اومدن به این راه هنوز تجربه ی کمی داری، باید کمی توی سایت دور بزنی و یاد بگیری و فعالیت داشته باشی تا بتونی وارد محفل ققنوس بشی.

فعلا نمی تونم بپذیرمت و ماموریتی بهت بدم. باید کمی توی ایفای نقش فعالتر بشی و به سطح قابل قبولی برسی.. امیدوارم خیلی زود دوباره ببینمت!

موفق باشی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 13 بهمن 1392 14:07
نمایش جزئیات
آفلاین
منم میخوام عضو محفل شوم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارزشی نیمه اصیل!

ارسال شده در: چهارشنبه 25 دی 1392 01:30
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

بریم سر اصل مطلب، اومدیم درخواست عضویت بدیم. هرکاری قراره بکنیم، زودتر بگین، این چند روز بیکاریه، بانجامیم.

یه مادر فداکار دیگه.. یه کارآگاه و نیروی عشق!
این چیزاست که منو به زندگی و آدمها امیدوار می کنه آلیس.. این که عاشقان نمی میرند، خیلی عالی تر از عالیه.

ماموریت شما اینجاست آلیس: دره ی گودریک!

دو نفر رفتن و توی تمام نوشیدنی ها یه پودری ریختن. این پودر باعث شده ظاهر همه مثل لردولدمورت بشه. الان که همه از این نوشیدنی خوردن دیگه معلوم نیست کی به کیه! یک سری دست به جرم و جنایت زدن با چهره ی جدیدشون.

مرگخوارا می خوان لردو برکنار کنن و محفلیها دارن راجع به تسخیر خونه ی ریدل ها بحث می کنن. اما این وسط دلورس آمبریج هنوز قیافه ش عوض نشده و خب یه کم عجیبه.. شاید این یه بخشی از ایده ی کودتاگرانه اش باشه!؟

داستان رو با این فرض ادامه بده!

تمام چیزی که برای بخشیدن دارد.. پوسته ی یک شکلات، تقدیم با عشق!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 24 دی 1392 21:36
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

این یادآوری بود جهت سال ها بستری شدنمون در سنت مانگو.

بریم سر اصل مطلب، اومدیم درخواست عضویت بدیم. هرکاری قراره بکنیم، زودتر بگین، این چند روز بیکاریه، بانجامیم.همین.

تمام چیزی که برای بخشیدن دارد.. پوسته ی یک شکلات، تقدیم با عشق!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1392/10/26 0:46:31

ارسال شده در: پنجشنبه 19 دی 1392 13:23
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
دامبلدورمون ! ... بیا ُ مهلبونی کن ُ عمه جانت ُ بیار دَم پره خودت ُ بقیه بــِرارزاهام!

سوابق ِ درخشانم هنوز هم قصه ی مادران است برای نوزادانشان در نی نی لای لای هایِ جادویی شان!

عمه خانوم! باور کنین بودن یه پاتر بزرگتر برای همه مفید و در پاره ای از مواقع لازمه! مثلا شما همین تاپیک پناهگاهو نگاه کن! این هری شما مدتی که بزرگتر بالای سرش نبوده رفته به تعدد زوجات رو اورده و از هر کدومم چندتا بچه داره!

البته خب ویزلی ها باخبر شدن و کار قبل از دادگاه به کتک کاری هم کشید ولی خب رای دادگاه این بود که یه مدتی باید هر دو زوجه رو توی یه خونه نگه داره تا ببینن چند مرده حلاجه! دابی رو هم گذاشتن به عنوان ناظر آزاد تا گزارش هر مشکلی که پیش اومد رو به دادگاه بده..

تازه یه شایعاتی هم وجود داره که بقیه ی پسرای محفلی هم دارن شیطنت می کنن! عمه خانوم به عنوان یه بزرگتر به این بچه ها رسیدگی کنین!

وارثین شنل نامرئی.. از لالایی تا دنیای مرئی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 19 دی 1392 12:46
نمایش جزئیات
آفلاین
یاهو

پـووووفــــــــــ ـــــــــ ــــــــ ! ... چی بگم والـا ؟! ...

فقد اینکِ تف ِ عفونتی ِ مزمن ِغلیظ ِ تسترال ِ پیرپسر ِبرونشیتی ب اونی ک دسترسی مُ از محفل ِ مون گرفت! / ...
اصن همی الان میرم آن فالوش میکنم! :همر:

دامبلدورمون ! ... بیا ُ مهلبونی کن ُ عمه جانت ُ بیار دَم پره خودت ُ بقیه بــِرارزاهام!

سوابق ِ درخشانم هنوز هم قصه ی مادران است برای نوزادانشان در نی نی لای لای هایِ جادویی شان!
" آغا مَـن پــَخـــششششش ُ پَـــلا " ! / =))

دیگه همین!

وارثین شنل نامرئی.. از لالایی تا دنیای مرئی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1392/10/25 17:46:57
ارسال شده در: چهارشنبه 11 دی 1392 21:13
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به البوس
اینم ماموریت ما.
حالا می تونم برگردم؟

علیک سلام باباجان!
لازم نبود دوباره پست بزنی خودم باخبر میشم از انجام ماموریتت.. الان می تونی بیای محفل، ولی بازم باید فعالیت مفید داشته باشی چارلی!

اژدهای شادی آور غران!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1392/10/14 13:42:03
مراقب خودت باش.
ارسال شده در: شنبه 7 دی 1392 13:43
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
من برگردم خسته شدم.

گریه می کنی چارلی؟! اونم این همه؟! اوه چارلی عزیز و دوست داشتنی.. بیا شاد باش پسرم.. بیا.. آها!

خب حالا که به اندازه ی کافی خوشحال شدی! برو توی تاپیک خاطرات یاران ققنوس یه پست بزن ببینم چقدر رول نویسی بلد شدی توی این مدت!

اژدهای شادی آور غران!

نقل قول:
سلام و درود به آلبوسیوس دامبلدور عزیز،
عرضم به خدمت شما که، خدمت رسیدم اول برای عرض ادب و احترام و از اینجور چیزها، در ادامه بنده خواهان عضویت در محفل ققنوس می باشم، دلایلم برای اینکه ریا نشه نمیگم چرا، فقط یه صندلی به ما بدید ممنونتون میشم، هزار سال توی قبر خوابیده بودم، این کمرم خشک شده نمیتونم زیاد صاف وایسم، کمر درده و هزار درد و مرض و این چیزها، کلا خوشحال میشم درخواست من رو تایید کنید...

مستر پورال! من از بچگی خیلی به داستان شما علاقه مند بودم، فوق العاده بود آقا! تازه توسط بیدل نقال هم سفارش شدید و حسابی در نزد ما شناخته شده اید.. به خاطر همین می تونم بهتون یه ماموریت بدم که انجامش بدید..

بعد از انجام ماموریت هم برای اطلاع رسانی به من خودتون رو به زحمت نندازید، وسایل نقره ای خودشون شروع به جیرینگ جیرینگ می کنن و من خبر دار میشم.. اما ماموریت شما چی هست..

در تاپیک نوزده سال قبل، داستانی از سالهای بعد از تاریخ کتاب داره نقل میشه. کورنلیوس فاج زمان تدریس هری پاتر در هاگوارتز وزیر سحر و جادو بود و بعد به دلیل توجه نکردن به علائم برگشتن ولدمورت و نالایقی برکنار میشه.

حالا کورنلیوس دوباره وزیر سحر و جادو شده و عده ای دخترش رو دزدیدن، فاج برای آزاد کردن دخترش دست به دامن هری پاتر میشه که رئیس سازمان کارآگاهان شده.

سوژه هنوز پستهای زیادی نخورده پس می تونی با خوندن یکی دو تا پست در جریان داستان قرار بگیری.

موفق باشید!

چه کسی یادگار دیگری از مرگ می خواهد؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1392/10/8 13:40:15
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1392/10/11 8:38:15
ارسال شده در: جمعه 6 دی 1392 16:48
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام و درود به آلبوسیوس لرد ولدمورت ببخشید، دامبلدور عزیز،
عرضم به خدمت شما که، خدمت رسیدم اول برای عرض ادب و احترام و از اینجور چیزها، در ادامه بنده خواهان عضویت در محفل ققنوس می باشم، دلایلم برای اینکه ریا نشه نمیگم چرا، فقط یه صندلی به ما بدید ممنونتون میشم، هزار سال توی قبر خوابیده بودم، این کمرم خشک شده نمیتونم زیاد صاف وایسم، کمر درده و هزار درد و مرض و این چیزها، کلا خوشحال میشم درخواست من رو تایید کنید...

در ادامه خاطر نشان کنم در صورت رد شدن درخواست بنده، شما با ورد مخصوص و استثنایی من که هزار سال هم قدمت تاریخی داره(ورد کازبلانکا) رو به رو خواهید شد... با آرزوی بهترینها...

باتشکر
آنتیوس پورال

چه کسی یادگار دیگری از مرگ می خواهد؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1392/10/11 9:21:38
شايد اون کسي که داره ميره من باشم ولي اين تو هستي که منو تنها گذاشت
ارسال شده در: پنجشنبه 5 دی 1392 19:27
نمایش جزئیات
آفلاین

من برگردم خسته شدم.