جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  61 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  178 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  196 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  291 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  198 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: یکشنبه 18 اسفند 1392 21:16
نمایش جزئیات
آفلاین
مدیران عزیز.

درخواست دسترسی ایفای نقش ماری مکدونالد رو دارم. الان نیاز به بازی با کلمات و اینا هست؟ من ماریم من رو میشناسین (امیدوارم...)

مچکرم.

انجام شُد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ماری مک دونالدold در 1392/12/18 21:26:02
ویرایش شده توسط ویولت بودلر در 1392/12/18 23:05:48
Only Raven

"دلیل بی رقیب بودن ما، نبودن رقیب نیست...دلیل بی رقیب بودن ما، قدرتمند بودن ماست!"

ارسال شده در: شنبه 17 اسفند 1392 14:26
نمایش جزئیات
آفلاین
نام: امریک

نام خانوادگی:پلید!

جنسیت: کسی چه میداند...به هیچیک از سخنان امریک نمیشود اعتماد کرد.

وضعیت خونی: به گفته خودش جد اندر جد اصیل زاده!

گروه: اسلیترین

وضعیت ظاهری:چیزی بین مانتیکور و تسترال

شغل:تقریبا هفته ای یکبار از شغل جدیدش اخراج میشود.

چوبدستی: کلکسیونی متشکل از سیصد و بیست و هفت چوب دستی دزدی دارد.حتی خودش هم فراموش کرده که چوب دستی خودش کدام است.شایعه شده بود که برای دزدیدن چوب دستی ها, از الیواندر دستمزد میگیرد.

سپر مدافع:مارمولک

توانایی ها: دروغ گفتن-فریب دادن-آب زیر کاه بودن-موذیگری و توانایی های پسندیده بی شمار دیگر

نام امریک پلید به عنوان یک جن شورشی در تاریخ جادوگری ثبت شد.ولی این همه واقعیت نبود.حتی قسمتی از آن هم نبود.چون امریک نه جن بود و نه شورشی.
امریک جادوگری بود باوقار و شایسته و کوشا.بعد از فارغ التحصیل شدن از هاگوارتز(بانمرات بسیار درخشان)امریک تصمیم گرفت خود را وقف دنیای جادوگری کند.برای همین به مدت شش سال خود را در اتاقی حبس کرد و بالاخره بعد از مدتها تلاش شبانه روزی موفق به کشف 12 کاربرد خون اژدها شد.ولی قبل از اینکه موفق به ثبت کشفش شود جادوگری سپید مو از راه رسید و کشف امریک را از او ربود و او را در اتاق تحقیقش حبس کرد.امریک ناامید نشد.به تلاشش ادامه داد و پس از سه سال تحقیق, موفق شد راهی برای بازگشت به زندگی پیدا کند.ولی جادوگری بی مو پیدا شده و این کشفش را هم دزدید.امریک به زندگی محقرانه اش در اتاق تحقیق ادامه داد.بعد از دو سال بزرگترین کشفش را انجام داد.امریک توانست از راه دور عشق و محبت را به جادوگر اول و غرور را به جادوگر دوم تزریق کند.و به تدریج جنگی عمیق بین دو جادوگر در گرفت و امریک نفس راحتی کشیده و سرگرم کشف های بعدیش از جمله سنگ جادو-آینه نفاق انگیز-ساعت زمان برگردان-آب نبات های برتی بات. و... شد.
ناگفته نماند که تاریخ نویسان بی طرف, این زندگینامه را اساسا دروغ و برگرفته از پلادت ذاتی امریک میدانند و معتقدند امریک همان جن شورشی ای هست که بود و هیچ خدمت, سود و فایده ای از جانب او به جامعه جادوگری اهدا نشده.

بازی با کلمات

کارگاه نمایشنامه نویسی

تأیید شد.
به ایفای نقش خوش اومدی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط زامبی در 1392/12/17 16:23:22
ویرایش شده توسط هلگا هافلپاف در 1392/12/17 21:31:22
ارسال شده در: جمعه 16 اسفند 1392 12:09
نمایش جزئیات
آفلاین
نام :

کلاوس بودلر

13

گروه :

راونکلا

ویژگی های ظاهری و اخلاقی :

ویژگی های ظاهری:

کلاوس بودلر، پسری با قد متوسط و چشمانِ گرد و مشکی رنگ است. چهره اش با آن عینک گرد و موهای مشکی و آشفته، اصلا جذاب به نظر نمی رسد. کت و شلوار می پوشد و هنگامی که در هاگوارتز است نیز ردای آبی رنگ گروه راونکلا را بر تن می کند.

ویژگی های اخلاقی :

او کمی گوشه گیر است و در جمع کمتر حاضر می شود. همیشه در کتابخانه هاگوارتز میان خروار ها کتاب نشسته و کتاب می خواند. مهربان و وفادار است و همیشه به گروهش و اعتقادات سپیدش پایبند می ماند.
به طور کلی مهربان، وفادار و گوشه گیر و البته شوخ طبع است و بسته به موقعیت شخصیت ناپایداری دارد.

عادات :

هنگام فکر کردن دسته عینکش را می مالد. به گربه و غورباقه خواهرش ویولت حساس است. همیشه یک دفترچه جیبی کوچک برای ثبت اتفاقات و یا دانسته هایش همراه دارد. گاهی به نقطه ای خیره می شود و معمولا هنگامی که راه می رود با دقت به اطراف نگاه می کند.

وسایل :

چوبدستی :

چوب درخت بید مجنون و پر ققنوس

حیوان :

شاهینِ اروپایی زیبایی را به همراه دارد و برای ارسال نامه از آن استفاده می کند.

جارو :

با اینکه زیاد کوییدیچ بازی نمی کند اما مدافع ماهری است؛ جاروی او گوی آتشین است.

معرفی کوتاه :

کلاوس بودلر یک جادو دروگه است. خواهرش ویولت در هاگوارتز درس می خواند. او پس از اینکه با پرفسور فلیت ویک در ایرلند به کمک گوبلین ها رفت ، با وجود سنش کمش نجات یافت به هاگوارتز برگشت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[

بنفش! [ ]

ارسال شده در: پنجشنبه 15 اسفند 1392 19:59
نمایش جزئیات
آفلاین
نام: کینگزلی شکلبولت(من موندم چرا هیچکس اینو نگرفته)

وضعیت خونی: اصیل زاده

رنگ پوست: تیره

گروه: ریونکلا

قد: 189cm

تحصیلات: 7 سال هاگوارتز و دوره های تخصصی کارآگاهی

میرسیم به شغل: کارآگاه تا قبل از سقوط اسکریم جیور، وزیر سحر و جادو بعد از سقوط لرد ولدمورت

چوبدستی: چوب درخت رازدار، 31cm، پر ققنوس، کمی فنری

سپر مدافع: سیاهگوش یا وشق(آخه اینم شد اسم؟)

نام های دیگر: رویال(توی پاتربان)

توانایی ها: مهارتی خاص در دوئل کردن، چون کارآگاه شده مطمئنا در معجون سازی و تغیبر شکل مهارت داره، مطمئنا توانایی در رهبری هم داره که بعد از مرگ چشم باباقوری ریاست محفل رو به عهده گرفت.

توضیحات: همه میشناسینش چرا الکی دستمو خسته کنم؟؟ اگه نمیشناسینش کتاب 5 رو بخونید.

تأیید شد.
به ایفای نقش خوش اومدی دوست عزیز.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هلگا هافلپاف در 1392/12/16 0:56:20
((((وقتی بارون میاد همه ی پرنده ها دنبال سرپناهن اما عقاب بالاتر از ابرا پرواز میکنه))))

با ارزش ترین گنجینه ی هر انسان هوش سرشار اوست

" خداوندا ، آرامشــی عـــطا فـــرما ، تا بپـــذیرم ، آنچه را که نمیتوانم تغیــیـــر دهم "
" شهامتی که تغییر دهم ، آنچه را که میتوانم ، و دانشی که ، تفاوت این دو رو بدانم "

##درمونی نیست به این پادزهر
شیطان توی کلیسام هست
اونی نیستم که میشناختن
از من بکش بیرون بشین پا حرف
روی دستام یه شیر دارم که هنوز قدرت میده به این باور
فرصت میده به این لاغر
من دنیای سفید ساختم و سیاه کم داشت##

ارسال شده در: پنجشنبه 15 اسفند 1392 00:41
نمایش جزئیات
آفلاین
پنج پا (معروف به مک بون پشمالو)

پنج پا جانور گوشتخوار بسیار خطرناکی است که اشتهای خاصی برای خوردن انسان دارد. بدن این جانور پوشیده از موهای زخیم به رنگ خرمایی روشن است و پنج پا دارد که هر یک به پنجه ی چماقی شکلی منتهی می شود . پنج پا فقط در جزیره ی دریر( Drear)واقع در شمالی ترین نقطه ی اسکاتلند یافت می شود. به همین دلیل دریر را نمودار نا پذیر کرده اند. در افسانه آمده است که روزگاری دو خاندان جادوگری در جزیره ی دریر می زیستند. یکی خاندان مک کلی ورت( Mac Clivert)و دیگری خاندان مک بون( Mac Boon) روئسای این دو خاندان در یک مبارزه ی دو نفره شرکت کردند و از قرار معلوم کویینتیوس (Quintius) که رییس خاندان مک بون بود , دوگالد (Dugald) رییس خاندا ن مک کلی ورت را از پا در آورده است. بر طبق این افسانه اعضای خاندان مک کلی ورت آن شب تک تک اعضای خاندان مک بون را تغییر شکل داده و همه ی آنها را به هیولاهای پنج پایی تبدیل کردند. خاندان مک کلی ورت دریافتند که مک بون های تغییر شکل یافته بی نهایت خطرناکتر از قبل شده اند اما دیگر دیر شده بود ( بی لیاقتی خاندان مک بون در امور سحر و جادوگری شهره ی عام بود ) مک بون ها در برابر تمام تلاشهایی که برای برگرداندن آنها به شکل اولیه شان صورت گرفت به شدت مقاومت کردند. این هیولاها تمام اعضای خاندان مک کلی ورت را کشتند تا اینکه دیگرهیچ انسان زنده ای در آن جزیره باقی ماند.

گروه :هافلپاف

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

شمارو میشناسیم. نیازی به شرکت در بازی با کلمات نبود براتون.
تایید شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1392/12/15 9:27:12
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1392/12/15 13:16:54
ارسال شده در: چهارشنبه 14 اسفند 1392 18:50
نمایش جزئیات
آفلاین
با توجه به اینکه در کتاب شخصیت من گروهی براش مشخص نشده تا به این لحظه و با توجه به قوانین ایفای نقش تقاضای عوض شدن گروهم رو از گریفیندور به راونکلاو دارم ! فقط من یک چیزی یادم نیستش بازه زمانی برای برگشت به گروه قبلی یک سال بود ؟

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1392/12/14 22:33:09
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: سه‌شنبه 13 اسفند 1392 01:07
نمایش جزئیات
آفلاین
پنج پا (معروف به مک بون پشمالو)

پنج پا جانور گوشتخوار بسیار خطرناکی است که اشتهای خاصی برای خوردن انسان دارد. بدن این جانور پوشیده از موهای زخیم به رنگ خرمایی روشن است و پنج پا دارد که هر یک به پنجه ی چماقی شکلی منتهی می شود . پنج پا فقط در جزیره ی دریر( Drear)واقع در شمالی ترین نقطه ی اسکاتلند یافت می شود. به همین دلیل دریر را نمودار نا پذیر کرده اند. در افسانه آمده است که روزگاری دو خاندان جادوگری در جزیره ی دریر می زیستند. یکی خاندان مک کلی ورت( Mac Clivert)و دیگری خاندان مک بون( Mac Boon) روئسای این دو خاندان در یک مبارزه ی دو نفره شرکت کردند و از قرار معلوم کویینتیوس (Quintius) که رییس خاندان مک بون بود , دوگالد (Dugald) رییس خاندا ن مک کلی ورت را از پا در آورده است. بر طبق این افسانه اعضای خاندان مک کلی ورت آن شب تک تک اعضای خاندان مک بون را تغییر شکل داده و همه ی آنها را به هیولاهای پنج پایی تبدیل کردند. خاندان مک کلی ورت دریافتند که مک بون های تغییر شکل یافته بی نهایت خطرناکتر از قبل شده اند اما دیگر دیر شده بود ( بی لیاقتی خاندان مک بون در امور سحر و جادوگری شهره ی عام بود ) مک بون ها در برابر تمام تلاشهایی که برای برگرداندن آنها به شکل اولیه شان صورت گرفت به شدت مقاومت کردند. این هیولاها تمام اعضای خاندان مک کلی ورت را کشتند تا اینکه دیگرهیچ انسان زنده ای در آن جزیره باقی ماند.

کوئیرول جان خیلی خوب میشه اگه تایید کنی. بعضی موقع ها دلم میخاد یه رولی چیزی بنویسم. عادت کردم به مک بون!

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
سلام

توصیه میشه با فرم معمول معرفی شخصیت انجام بشه. ولی به هر جهت، شخصیت انتخابی شما یکی از موجودات کتاب "جانوران شگفت انگیز و زیستگاه آنها" هستش. مانعی نیست. همچنان که از بیدل نقال هم شخصیت داریم. اما متاسفانه فراموش کردید یکی از گروه های 4 گانه هاگوارتز (هافلپاف- راونکلاو- اسلیترین- گریفیندور) رو اشاره کنید در معرفی شخصیت تون.
شما آزادید و البته باید یکی از این 4 گروه رو انتخاب کنید و در معرفی بالا ذکر کنید. (اگر اصرار به نداشتن گروه هاگوارتز هم هست، مانعی نیست. ) اینو تعیین کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1392/12/14 22:18:17
ارسال شده در: دوشنبه 5 اسفند 1392 20:55
نمایش جزئیات
آفلاین
منم معرفی کنم
البوس مک گونگال
زاده از ازدواج مینروا و فلیت ویک
پست کوئیدیچ:گلر
گروه : گریفندور
شغل : شریک جرج ویزلی در شوخی های ویزلی
چوبدستی: 31سانت پرققنوس و چوب گوجه ی جنگلی
توانایی : استفاده از طلسم فرمان

لطفا قوانین ایفای نقش رو بخونید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور کويیرل در 1392/12/6 9:20:13
ارسال شده در: جمعه 2 اسفند 1392 23:00
نمایش جزئیات
آفلاین
- ‎نام : دزیره کلاری

- ‎سن: 18

- ‎تاریخ تولد: 1991

- ‎جنس: مونث‎

- ‎رنگ چشم: سفید!!!

- ‎گروه : ریونکلا

- ‎مو : مشکی با های لایت آبی و بنفش

‏- ‎نام مستعار: دزی فلفلی

- ‎کوییدیچ : مدافع خشن

- علاقه ها: فال ها و طالع بینی ، خواندن ذهن. تلپورت و تلکینسیس (Telekinesis)

- ‎چوب جادو : از ساقه های نرم درخت سرزمین نایت الف ها
با موی مادر بزرگم داخل و خارج چوب‎

‎ -مشخصات ظاهری: قد بلند ، ظریف ، با فیگور های عصبی

- ‎توانمندیها : غیب و ظاهر شدن ( تله پورتینگ) -غیب شدن در سایه ها ، کمرنگ شدن- آواز های گیج کننده-حرکت دادن اجسام از راه دور بدون نیاز به "وینگاردیوم لویوسا" .

توصیحات: من از اعضای قدیمی هستم قبلا در ریونکلا بودم فعالیت داشتم ، ولی مدتی نبودم ، حالا هم برگشتم تا ثابت کنم که به گروه ام وفادارم (!)
دزیره کلاری از طرف پدری جادوگر و مادری الف بوده، دختر باهوش و زیرک ، زود جوش و در عین حال از خود راضی Snobby
زود عصبانی میشه، احساساتی و همیشه به موقع به داد دوستاش میرسه

خوش اومدی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دزيره در 1392/12/2 23:17:09
ویرایش شده توسط پروفسور کويیرل در 1392/12/3 9:47:53
ارسال شده در: چهارشنبه 23 بهمن 1392 12:52
نمایش جزئیات
آفلاین

به دلیل اینکه 2 تا دابی داریم در گروه گریفندور من تصمیم گرفتم تغییر شناسه بدم لطفا تایید کنید

نام : رومیلدا
نام خانوادگی : وین
نام کامل : رومیلدا وین
گروه : گریفندور
تحصیلات : سال 7 هاگوارتز
چوب جادو : پرققنوس چوب بلوط 35 سانتی انعطاف پذیر
اصالت : اصیل زاده با گرایش مشنگ دوستانه خاص
معرفی : موهایی مشکی و کمی فر قده بلندو خوشکل
چند باری هری رو میخواستم گول بزنم که معجون عشق بخوره ولی رون اون شکلات ها رو که اغشته به معجون عشق بود رو خورد :)

تایید شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور کويیرل در 1392/11/23 14:22:33
چشمانت را

به مناظره دعوت می کنم