wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
پاسخ به: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: شنبه 30 فروردین 1393 02:07
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پست‌ها: 2608
آفلاین
آقا! آقاااااااااا! به مدیرای جدیدتون بگید میخوان بهونه بگیرن خب یه جور شیک و تمیز تر و باحالتر بگیرن و اخطار بدن! یعنی چی آخه؟:دی کمتر از یه ساعت دوباره برای من اخطار زده به این مضمون:

تصویر تغییر اندازه داده شده

به مدیرای جدیدتون بگید که وقتی مدیری اخطار میفرسته یعنی یک شخصیت حقیقی و عضو معمولی نیست چون یه عضو معمولی همچین حقی رو نداره و اگه حقیقی نیست و یه شخصیت حقوقی و مدیریتی تو سایت داره وقتی اخطار میفرسته مثل اینه که داره از طرف کل تیم مدیریت جادوگران میفرسته مثل بانو مافلدای عزیزم که اخطار میفرستاد! پس افشاگری و فاش سازی پیام شخصی یکی از اعضا معنی نداره! میخوای بهونه بگیری راه های بهتری هم هست:دی

------------

پست قبلی:
برای من یه اخطار فرستاده...میخواستم بپرسم هنوزم مثل قدیم ماگزیمم سه بار
اخطار فرستاده میشه یا کمتر و بیشتر شده؟ بالاخره آدم باید بدونه چند بار میتونه
توهین کنه!؟

در ضمن من دوست ندارم شخصی پستمو ویرایش کنه! از مدیرای قدیمی تر بپرسید که قبلنا این کار خیلی کم و به ندرت انجام میشد! و یه بار هری پاتر هم اومد کلی جر و بحث کرد و دفاع کرد از اعضا سر این قضیه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 28 فروردین 1393 16:09
آخرین ورود: یکشنبه 27 اردیبهشت 1394 13:15
از: مد افتاد ساطور، الان تبرزین رو بورسه!
پست‌ها: 572
آفلاین
با سلام به مدیرای گرامی...!
بعد از عمری وارد سایت گشته و از شدت تحیر و تعجب انگشت حیرت بر دندان می گزیم!
الف: پ این قالب موبایلی کو؟!:((
ب:دو تا قالب در دسترس منه که هر دوشون ساید بار بسیار بزرگی دارن که میره زیر متن پست ها!
جیم: دلم براتون تنگ بود:دی
دال: چت باکس هم یه جا میاد یه جا نمیاد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 28 فروردین 1393 16:08
آخرین ورود: یکشنبه 3 مرداد 1395 02:58
از: دفتر وزارت
پست‌ها: 547
آفلاین
سلام .
من نمیتونم عکس پروفایلمو تغییر بدم مشکل از چیه در صورتی که سایزش هم استاندارده .

مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 28 فروردین 1393 04:02
تولد نقش: 1386/07/11
آخرین ورود: پنجشنبه 22 تیر 1396 23:55
از: دور شبیه مهتابی‌ام.
پست‌ها: 1495
آفلاین
با سلام و درود خدمت عله‌ی اعظم سیم‌سرور نشان و عرض خسته نباشیدی بهارانه به گل‌های سایت که این روزها خیلی زحمت می‌کشن تا عیدی‌های معوق ما رعیت‌های سایت رو پرداخت کنن! (آره... فکر نکنین یادمون رفته! )

بنده یک عرضی داشتم! خب هنوز سایت در حال تغییر و تحولاته درست ولی این داستان قالب Potter15 چیه؟ من اول فکر کردم کلا چت باکس رو اون قالب موجود نیست، بعد داشتم اسکرول داون می‌کردم دیدم میفته پایین صفحه.

سوال:

۱. آیا قراره تو اون قالب چت باکس همیشه پایین باشه؟

۲. آیا قراره بعدا به بالا و در مکان اصلیش منتقل بشه؟

۳. آیا این نیرنگ گل‌های سایت برای کاهش حجم گوهرفشانی‌های ماست؟

۴. آیا بعد از این همه سال و به حق همین شب‌های عزیز که ایشالا صد و بیست ساله بشه! قراره چت باکس در همه‌ی قالب‌ها تغییر مکان بده؟

هر سوال ۲.۵ نمره!

امتحان از ده نمره است!

سوال امتیازی: چه کسی شناسه‌ی پیوز رو باز کرد؟

بعدتر نوشت: چرا تاریخ گرفتن نقش رو واسه من زده ۸۶/۸/۶؟ یک ماه فعالیت مفید ایفای منو دزدیدن، دارش باهاش پز میدن؟!‌

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تد ریموس لوپین در 1393/1/28 5:35:55
ارسال شده در: یکشنبه 24 فروردین 1393 13:50
آخرین ورود: دوشنبه 1 تیر 1394 15:29
از: همین دور و برا...
پست‌ها: 355
آفلاین
ای بابا! :vay: :vay: :vay: :vay: :vay:
ااااااااااااااااااااااااااه. :vay: :vay: :vay: :vay:
اولا که جواب سوال به اون مهمی من رو ندادید.
دوما چرا هر دفعه میام توسایت میزنه مثلا 9 تا پیام شخصی ولی وقتی میری 8 تاست!از پیام ها بیرون که میاید می بینید میزنه 1 پیام شخصی جدید!اعصابم رو ریخته به هم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 24 فروردین 1393 11:04
تولد نقش: 1384/08/01
آخرین ورود: شنبه 14 فروردین 1400 04:53
از: اون یارو خوشم میاد!
پست‌ها: 1548
آفلاین

مرلین و سِر بارون خون‌آلود:

سام!

همونطور که دلو سابق بر این گُف، علی‌الحساب بند نکنین به تِم سایت [ مرلین اون مشکل رو منم دارم و فک کنم واسه همه‌س. ] چون قراره عوض شه و درست شه و خلاصه قراره دلورس بهش رسیدگی کنه. یه مدت صبر و قناعت پیشه کنید تا ببینیم عمو عمه دلو چی برامون میاره.

مرلین در مورد اون مشکلت، چطوره توی وُرد متنت رو روال کنی، بعد کپی کنی اینجا؟ در مورد بولد کردن یا هر کُدی، صفحه‌ی پاسخو که وا کُنی می‌تونی یه بار بزنی روشون تا کُدا رو بت بدن دیه. اونطوری کارت راه نمیفته آیا؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: شنبه 23 فروردین 1393 08:50
آخرین ورود: سه‌شنبه 13 فروردین 1398 01:57
پست‌ها: 139
آفلاین
سلام مديران گرامي
نميخوام زحمتتون رو زير سئوال ببرم ولي واقعا اين تم نه زيباست و نه سبك و و نه به تم سايت جادوگران ميخوره! در مورداينكه اين به روز رساني چه فوايدي داشته اطلاعي ندارم ولي ايكاش اول تمها رو به صورت آف لاين تست كنيد و سپس اونا رو استفاده كنيد و يا به صورت تم ديفالت سايت قرار دهيد.
با تشكر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
و ما بر می گردیم تا درس عبرتی باشد برای کسانی که بر نمی گردند!
ارسال شده در: جمعه 22 فروردین 1393 15:37
تولد نقش: 1396/04/15
آخرین ورود: چهارشنبه 4 تیر 1404 01:13
از: دین و ایمون خبری نیست
پست‌ها: 755
آفلاین
ملت مدیر فنی، نخسوزن مخصوصا آنی مونی و دلو، یه مشکلی به شدت داره اذیت میکنه ها!
اگه تونستین حدس بزنین، جایزه دارین چه مشکلیه، اگرم نه که بیخی!

غرض اینکه وقتی میری توی قسمت پاسخ کامل یا ویرایش، که مخصوصا توی ویرایش زیاد اذیت میکنه، اینه که نوشته ها از توی اون کادره میزنن بیرون و وقتی مثلا توی نوشته هه لینک یا حروف انگلیسی باشه و بخوای درست کنی، مصیبت عظما میشه! من سه بار یه پست رو ارسال کردم تا تونستم توی هر کدوم یه بخشیشو درست کنم!

حالا این مشکل از منه یا کلیه؟ اگه مال منه چطور میشه درستش کرد؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 21 فروردین 1393 21:03
تولد نقش: 1384/08/01
آخرین ورود: شنبه 14 فروردین 1400 04:53
از: اون یارو خوشم میاد!
پست‌ها: 1548
آفلاین

اولندش که حاجی‌ت اصن اون دوره‌ی کودتا و شورش و چی‌می‌دونم این بساطا، حضور فیزیکی نداشته و از همین رو، کاملاً مبرّا از فتنه حساب می‌شه. تا کور شود هر آنکه نتواند دید!

دومندش که مال بد، بیخ ریش صاحابش. بردار ببر این معاون خیانت‌کار و مرگخوارت رو!

سومندش که، به ما و داوشمون تهمت زدی، نه آزکابانو بت می‌دم، نه کلاتو. مـَـردی واسا زیرگذر با هم اختلاط کنیم ببینیم چی می‌گی اصن؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: پنجشنبه 21 فروردین 1393 20:23
تولد نقش: 1386/11/13
آخرین ورود: یکشنبه 25 آبان 1404 22:56
از: ت متنفرم غریبه نزدیک!
پست‌ها: 826
آفلاین
بودلر مخترع!

یعنی شما الان خودت رو مخاطب عنوان "مدیران مبرا از فتنه" می دونی که داری به من جواب میدی و یا اون یکی که خودش می دونه کیه و پیام شخصی میده و اینباکس من رو که با هزار زحمت گل های سایت خالی شده دوباره پر می کنه، خودش رو هنوز معاون می دونه؟!

شما خودت در پرونده ی مرگ مجدد... آه (افکت احساساتی شدن و فرو دادن بغض)... قورررت قورررت (افکت آب خوردن برای کنترل احساسات)... اهههم (افکت سرفه برای مسلط شدن هر چه بیش تر و ادامه بحث)... مرگ مجدد و مشکوک مروپی گانت متهمی. و الان هم جلوی میلیون ها نفر از اعضای جامعه جادوگری داری در برابر آزادی آزکابان و بازگشتش به دولت آزادی و پرواز مقاومت می کنی.
آیا این مقاومت شما باعث نمیشه که این شبهه در ذهن ها به وجود بیاد که آیا ویولت بودلر از بازگشت آزکابان به دستان دولت آزادی و پرواز می ترسه؟
آیا مقاومت شما در برابر عزل برادرتون؛ کلاوس بودلر، باعث نمیشه که شبهه ی پارتی بازی و چنبره ی هزارفامیل و وجود محدوده ی قرمز در حکومت تقویت بشه؟
بنده به عنوان وزیر و در غیاب ریاست زندان آزکابان این حق رو برای شما محفوظ می دونم که سکوت کرده و در حضور وکیلتون به اتهامات وارده پاسخگو باشین. البته قبلش باید آزکابان رو برگردونین تا دادگاهتون برگزار بشه.

در جواب "اوشونا رو برداریم، جنابعالی رو بذاریم؟" هم باید بگم بله!

به دو دلیل:

1. آزکابان مثل موزه، انجمن زیرمجموعه وزارتخانه است و رییسش رو وزیر تعیین می کنه. من یادم نمیاد برای هیچ یک از این افراد حکم ریاست آزکابان صادر کرده باشم. بنابراین ریاست این افراد بر انجمن آزکابان غیرقانونیه و باید برکنار بشن تا حکم رییس جدید صادر بشه.

2. در مورد افراد مذکور باید بگم کلاوس بودلر مثل خواهرش متهم در مرگ مشکوک فیلیوس فلیت ویک بوده و هر چند فلیت ویک از مخالفان سرسخت آزادی و پرواز و با کودتاچیان بود اما مدرکی دال بر وفاداری کلاوس بودلر به گفتمان آزادی و پرواز وجود نداره و اصلا بنده شک دارم ایشون پیام سوم تیر رو دریافت کرده باشن، بنابراین مورد تایید اینجانب نیستن و باید عزل شن.
اما لینی وارنر؛ معاون سابق و حال حاضر بنده در تمام حوادث تلخی که در زمستان اتفاق افتاد همواره به دولت آزادی و پرواز وفادار بوده و مامور مخفی شخص وزیر در بین کودتاچیان به حساب می اومده. ایشون به درخواست من ریاست آزکابان رو با این شرط قبول کرد که با به قدرت برگشتن دولت آزادی و پرواز بلافاصله از ریاست آزکابان کنار گذاشته بشه. مدارکش هم موجوده... (یعنی موجود بود تو پیام شخصیا. الان دیگه باید تو باقالیا دنبالش بگردی.) بنابراین همینجا تقاضا دارم ایشون رو از ریاست آزکابان برداشته و به عنوان معاون وزارتخانه منصوب کنید.

در مورد کلاه هم همونجور که اوشون در پیام شخصی گفت لطفا کلاه رو بالای سر بنده و رنک رو در امضای اینجانب قرار دهید چون که در لیتل هنگلتون ما کلاه را روی سرمان می گذاریم نه توی امضامان!

باتشکر و زنده باد تابستان
وزیر سحر و جادو؛ مورفین گانت (دلوی فتنه گر! در صورتی که دوباره یک مهر برای من بسازی، یک چهارم از دوران محکومیتت را مشمول عفو وزیری می کنم.)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورفین گانت در 1393/1/21 20:31:28

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟