پاسخ به: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: پنجشنبه 21 فروردین 1393 20:23
تولد نقش: 1386/11/13
آخرین ورود: یکشنبه 25 آبان 1404 22:56
از: ت متنفرم غریبه نزدیک!
بودلر مخترع!
یعنی شما الان خودت رو مخاطب عنوان "مدیران مبرا از فتنه" می دونی که داری به من جواب میدی و یا اون یکی که خودش می دونه کیه و پیام شخصی میده و اینباکس من رو که با هزار زحمت گل های سایت خالی شده دوباره پر می کنه، خودش رو هنوز معاون می دونه؟!
شما خودت در پرونده ی مرگ مجدد... آه (افکت احساساتی شدن و فرو دادن بغض)... قورررت قورررت (افکت آب خوردن برای کنترل احساسات)... اهههم (افکت سرفه برای مسلط شدن هر چه بیش تر و ادامه بحث)... مرگ مجدد و مشکوک مروپی گانت متهمی. و الان هم جلوی میلیون ها نفر از اعضای جامعه جادوگری داری در برابر آزادی آزکابان و بازگشتش به دولت آزادی و پرواز مقاومت می کنی.
آیا این مقاومت شما باعث نمیشه که این شبهه در ذهن ها به وجود بیاد که آیا ویولت بودلر از بازگشت آزکابان به دستان دولت آزادی و پرواز می ترسه؟
آیا مقاومت شما در برابر عزل برادرتون؛ کلاوس بودلر، باعث نمیشه که شبهه ی پارتی بازی و چنبره ی هزارفامیل و وجود محدوده ی قرمز در حکومت تقویت بشه؟
بنده به عنوان وزیر و در غیاب ریاست زندان آزکابان این حق رو برای شما محفوظ می دونم که سکوت کرده و در حضور وکیلتون به اتهامات وارده پاسخگو باشین. البته قبلش باید آزکابان رو برگردونین تا دادگاهتون برگزار بشه.
در جواب "اوشونا رو برداریم، جنابعالی رو بذاریم؟" هم باید بگم بله!
به دو دلیل:
1. آزکابان مثل موزه، انجمن زیرمجموعه وزارتخانه است و رییسش رو وزیر تعیین می کنه. من یادم نمیاد برای هیچ یک از این افراد حکم ریاست آزکابان صادر کرده باشم. بنابراین ریاست این افراد بر انجمن آزکابان غیرقانونیه و باید برکنار بشن تا حکم رییس جدید صادر بشه.
2. در مورد افراد مذکور باید بگم کلاوس بودلر مثل خواهرش متهم در مرگ مشکوک فیلیوس فلیت ویک بوده و هر چند فلیت ویک از مخالفان سرسخت آزادی و پرواز و با کودتاچیان بود اما مدرکی دال بر وفاداری کلاوس بودلر به گفتمان آزادی و پرواز وجود نداره و اصلا بنده شک دارم ایشون پیام سوم تیر رو دریافت کرده باشن، بنابراین مورد تایید اینجانب نیستن و باید عزل شن.
اما لینی وارنر؛ معاون سابق و حال حاضر بنده در تمام حوادث تلخی که در زمستان اتفاق افتاد همواره به دولت آزادی و پرواز وفادار بوده و مامور مخفی شخص وزیر در بین کودتاچیان به حساب می اومده. ایشون به درخواست من ریاست آزکابان رو با این شرط قبول کرد که با به قدرت برگشتن دولت آزادی و پرواز بلافاصله از ریاست آزکابان کنار گذاشته بشه. مدارکش هم موجوده... (یعنی موجود بود تو پیام شخصیا. الان دیگه باید تو باقالیا دنبالش بگردی.) بنابراین همینجا تقاضا دارم ایشون رو از ریاست آزکابان برداشته و به عنوان معاون وزارتخانه منصوب کنید.
در مورد کلاه هم همونجور که اوشون در پیام شخصی گفت لطفا کلاه رو بالای سر بنده و رنک رو در امضای اینجانب قرار دهید چون که در لیتل هنگلتون ما کلاه را روی سرمان می گذاریم نه توی امضامان!
باتشکر و زنده باد تابستان
وزیر سحر و جادو؛ مورفین گانت (دلوی فتنه گر! در صورتی که دوباره یک مهر برای من بسازی، یک چهارم از دوران محکومیتت را مشمول عفو وزیری می کنم.)
ویرایش شده توسط مورفین گانت در 1393/1/21 20:31:28