Guten Abend meine Damen
با این که شدت امتحانات و دوتا دوتا بودنش بعد از هشت ترم امونم رو بریده بازم لازم دیدم که از یک جوجه کلاغ چن تا سوال بپرسم
1- جوج ... چرا شخصیت بانو؟؟؟ چرا آقا نه؟؟؟ چرا آقایون بانو میشن و بانوان آقا؟؟؟ دیدم که میگما ... حتی تو سایت صهیونیستی ضدآسلامی فیسبوق ... جریانش چیه؟؟؟
2- چرا خاندان بلک؟ چرا خاندان من نه؟ اصن تو همون خاندان بلک چرا الادورا؟؟؟ مثلا میخوای بگی من مخوفم و اینا؟؟؟ گردن میزنم و فلان؟؟؟
3- طرفدار تیم ملی آلمانی؟ یا آلمان؟ یا آل مان ؟ یا آلما ن ؟ کی قهرمانه امسال؟ آلمان؟
4- اما به عنوان یه سوال روانشناختی .... اگر بخوای کسی رو جذب خودت بکنی چه در دنیای مجازی و چه در دنیای واقعی از چه المان هایی استفاده می کنی؟؟ شده المان خاصی رو بهش گرایش داشته باشی ولی در وجودت نباشه و به هر زحمتی سعی کنی کسبش کنی؟
5- تو چه پدرکشتگی ای با پسر ارشد من داری؟من پدرشما! زیاد کششش ندی
6- چرا میتینگ بهاری رو شرکت نکردی درش؟ ( جمله بندی رو عشقه)
7- به نهنگ چقدر علاقه داری؟ چرا؟ به گرگ چطور؟؟ --- این دو کاراکتر رو اگر بخوای یک جمله در مورد هر کدومشون بگی چی میگی؟ از روی مغزت نگو! از اعماق قلبت بگو
8-چقدر با قدیمی های جادوگران آشنایی داری؟
9- یه سوال هری پاتری : از بین تمام طلسم هایی که در کتاب ها خوندی کدوم رو از همه بیشتر دوست داری؟ دلیلت چیه؟
10 - یک مشکل حاد ... به نظر تو باد کردن رگ غیرت و قهر و تهر و دلخوری چرا داخل فضای مجازی اینقدر حاد تر از بیرون میشه؟نمونه های بزرگیش رو توی همین سایت بسیار شاهدش بودیم ... مث ریگول مرحوم
11 - یه چند جمله در مدح و منقبت لرد بگو ... به نثر مرسل و متکلف
12- من یه وقت هایی سر اتفاقاتی خدا رو شکر کردم بابت این که کاری انجام دادم که مدت کوتاهی بعد اون فکر می کردم به شدت اشتباه بوده اما بعد ها متوجه شدم مقدر این بوده که من این کار رو انجام بدم و برای من تبدیل به یک خیر بزرگ شده ... در زندگیت همچین حسی نداشتی تا حالا؟
13- صفحه ت رو باز می کنی و می بینی زده 1 پیام شخصی ... به ترتیب اهمیت اسم سه نفر رو بگو که تمایل داری اونها باشن که پخ داده باشن بهت
14- به چه قیمتی حاضری از جادوگران که هیچی ... از کل دنیای فانتزی هری پاتر جدا شی و برای همیشه از خاطرت محوش کنی؟؟؟
خلاصه این که:
جوج ... وجودت خیلی عزیزه ... هم اینجا و هم بیرون
Viel Glück immer
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

حرف انجمن خصوصی بود دیگه... براش خصوصی بسازن میشه خصوصی سازی! 

... خلاصه که هر جا دلتون میخواد برگردید ولی به تحریف برنگردید.

[