جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

21 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
16
مهمانان
5
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  106 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  220 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  224 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  311 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  214 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: نقدستان محفل ققنوس
ارسال شده در: شنبه 21 تیر 1393 21:50
نمایش جزئیات
آفلاین
نقد پست روان خانه سیاه-سفید گلرت گریندلوالد

گلرت اگین!

گلرت.. عزیزم! ما یه زمانی عاشق هم بودیم.. البته ما نه ها.. سوءتفاهم نشه باباجان! به همون عشق بینمون بگو از کجا تقلب کردی! باورم نمی شه.. از پست منم بهتر بود شاید، ولی خب حالا پر رو نشی اون یه پست خیلی ضعیف من بود!

خدمت عقاب خاکستری مدیو گونه ی عزیزمان باید عرض کنم که طنز نوشته ت به طرز فوق العاده ای خوب بود. مخصوصا با در نظر گرفتن پست های قبلیت.. پیشرفتت عالی بود. و با تشکر از تیکه هایی که خیلی طنز گونه انداختی به نقدهای ما در مورد وارد نکردن شخصیت خودت!

دو جای پستت من واقعا قاه قاه خندیدم. یکی اونجا که تام رو می ندازن تو گونی.. یکی هم اون چک هایی که دامبلدور به هر چهارتا نامزدش می زنه.. خیلی خوب بود!

ولی خب بیا ازت یه ایراد هم بگیرم.. اولا دو مورد غلط املایی داشتی: ((وصیت ، وسیله)) به طرز اتفاقی سین و صادشون جا به جا شده بود، تقصیر تو نبود فرزندم!

و خب این ایراد دیگه ای ندارم. خوب بود دیگه.. هوم؟

بازم از این پستها ازت ببینیم فرزندم. موفق باشی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: چهارشنبه 18 تیر 1393 08:33
نمایش جزئیات
آفلاین
نقدیه نقد!
حالا نمیشه نسیه باشه؟!
اینم لینک!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوش بی حد و مرز، بزرگترین گنجینه ی بشریت است!

Elder با نام علمی Sambucus از خانواده Adoxaceae به معنای درخت آقطی است؛ در حالی که یاس کبود جزو خانواده ی Oleaceae (زیتونیان) میباشد؛ کلمه ی Elder در Elder wand به جنس چوب اشاره میکند و صرفا بدین معنا نیست که این چوب قدیمی ترین چوب باشد.

ارسال شده در: دوشنبه 16 تیر 1393 11:51
نمایش جزئیات
آفلاین
نقد پست کافه محفل ققنوس گلرت گریندل والد

دوباره گلرت عزیز!

خب یه راست . بدون حاشیه می ریم سر اصل مطلب. گلرت عزیز شما نقد قبلی رو که براتون نوشته بودم مطالعه کردی فرزندم؟! ولی دقت و توجه لازم رو نداشتی.. بهت گفته بودم که سبک نوشتارت باید با نوشته های قبلی هماهنگ باشه.

این دفعه یه ته رنگی از طنز بودن توی نوشته ت به چشم می خوره ولی این داستان طنز نیست. نیم طنز و نیم جدیه. اگه بخوایم توی پستهای همین تاپیک بگردیم دنبال یه نمونه ی طنز می تونم به پست یوآن اشاره کنم. پست طنز باید تیکه های خنده دار داشته باشه، شکلک داشته باشه که تو پستت این چیزا کمه.. البته نسبت به قبلی ها پیشرفت کرده ولی کافی نیست. لازمه برای بهتر شدن طنز پست های طنز بیشتری بخونی.. این طوری ذوق و استعداد طنزت رشد می کنه.

بازم پیشرفت داستانت مثل دفعه ی قبل کم بود در کل حس می کنم باید همون حرفای نقد قبلیم رو تکرار کنم.. درسته توی هر مورد نسبت به دفعه ی قبل پیشرفت داشتی ولی هیچ کدوم از مشکلات رفع نشده، فقط کمتر شده.

وقتی یه مشکلی توی نوشته ت پیدا میشه سعی کن کاملا بر طرفش کنی نه که بازم مثل قبل باقی بمونه. دفعه ی بعد که اومدی نباید هیچ کدوم از این مشکلا رو دوباره ببینم!

موفق باشی جناب گریندلوالد

نقد پست کافه محفل ققنوس سارا کلن

سارای عزیز خوش اومدی!

اول از همه این که نگو پست فلان تاپیکم از بالا سومی! چون این عددها و نشونه ها ثابت نیستن و خب عوض می شن. انگار که یه تیکه ابر رو بالای محل گنجت نشونه گذاشتی باشی! بهتره که شماره ی پستت رو بگی که گوشه سمت چپ بالای پست هست و یا بهتر از اون این که لینکشو بدی!

در کل من نفهمیدم که کدوم پست مد نظرت بود و همه ی پستها رو خوندم و یه نظر کلی راجع به نوشتنت می دم.

دخترم.. نوشتن شما هنوز خیلی خیلی خامه. از سن شما اطلاعی ندارم باباجان اما این طرز بیان به درد روایت داستان برای گروه سنی الف و ب می خوره! خیلی ساده نوشته شده و خیلی خودمونی در حدی که مادرها برای بچه شون شبا با این لحن قصه می خونن!

ایفای نقش جادوگران چند مرحله از این بالاتره. ما اینجا اعضای دوازده سیزده ساله ای هم داشتیم و داریم که پا به پای اعضای بیست و چند ساله پست های خیلی خوبی می زنن شما هم در آینده یکی از همین ها خواهی بود.

به هر حال من هر توصیه ای که کنم کم و نا کار آمده و توانش نیست که همه ی زوایا و جوانب رو برای بهتر نوشتن همین الان تشریح کنم چون زیاد و مفصله!

بهترین توصیه ای که برای شما دارم اینه که پست های بیشتری توی ایفای نقش جادوگران رو بخونی و با سبک و سطح عمومی پست ها بیشتر آشنا بشی و ازشون یاد بگیری!

به امید پیشرفت شما!
موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 16 تیر 1393 11:50
نمایش جزئیات
آفلاین

دوباره گلرت عزیز!

خب یه راست . بدون حاشیه می ریم سر اصل مطلب. گلرت عزیز شما نقد قبلی رو که براتون نوشته بودم مطالعه کردی فرزندم؟! ولی دقت و توجه لازم رو نداشتی.. بهت گفته بودم که سبک نوشتارت باید با نوشته های قبلی هماهنگ باشه.

این دفعه یه ته رنگی از طنز بودن توی نوشته ت به چشم می خوره ولی این داستان طنز نیست. نیم طنز و نیم جدیه. اگه بخوایم توی پستهای همین تاپیک بگردیم دنبال یه نمونه ی طنز می تونم به پست یوآن اشاره کنم. پست طنز باید تیکه های خنده دار داشته باشه، شکلک داشته باشه که تو پستت این چیزا کمه.. البته نسبت به قبلی ها پیشرفت کرده ولی کافی نیست. لازمه برای بهتر شدن طنز پست های طنز بیشتری بخونی.. این طوری ذوق و استعداد طنزت رشد می کنه.

بازم پیشرفت داستانت مثل دفعه ی قبل کم بود در کل حس می کنم باید همون حرفای نقد قبلیم رو تکرار کنم.. درسته توی هر مورد نسبت به دفعه ی قبل پیشرفت داشتی ولی هیچ کدوم از مشکلات رفع نشده، فقط کمتر شده.

وقتی یه مشکلی توی نوشته ت پیدا میشه سعی کن کاملا بر طرفش کنی نه که بازم مثل قبل باقی بمونه. دفعه ی بعد که اومدی نباید هیچ کدوم از این مشکلا رو دوباره ببینم!

موفق باشی جناب گریندلوالد

نقد پست کافه محفل ققنوس سارا کلن

سارای عزیز خوش اومدی!

اول از همه این که نگو پست فلان تاپیکم از بالا سومی! چون این عددها و نشونه ها ثابت نیستن و خب عوض می شن. انگار که یه تیکه ابر رو بالای محل گنجت نشونه گذاشتی باشی! بهتره که شماره ی پستت رو بگی که گوشه سمت چپ بالای پست هست و یا بهتر از اون این که لینکشو بدی!

در کل من نفهمیدم که کدوم پست مد نظرت بود و همه ی پستها رو خوندم و یه نظر کلی راجع به نوشتنت می دم.

دخترم.. نوشتن شما هنوز خیلی خیلی خامه. از سن شما اطلاعی ندارم باباجان اما این طرز بیان به درد روایت داستان برای گروه سنی الف و ب می خوره! خیلی ساده نوشته شده و خیلی خودمونی در حدی که مادرها برای بچه شون شبا با این لحن قصه می خونن!

ایفای نقش جادوگران چند مرحله از این بالاتره. ما اینجا اعضای دوازده سیزده ساله ای هم داشتیم و داریم که پا به پای اعضای بیست و چند ساله پست های خیلی خوبی می زنن شما هم در آینده یکی از همین ها خواهی بود.

به هر حال من هر توصیه ای که کنم کم و نا کار آمده و توانش نیست که همه ی زوایا و جوانب رو برای بهتر نوشتن همین الان تشریح کنم چون زیاد و مفصله!

بهترین توصیه ای که برای شما دارم اینه که پست های بیشتری توی ایفای نقش جادوگران رو بخونی و با سبک و سطح عمومی پست ها بیشتر آشنا بشی و ازشون یاد بگیری!

به امید پیشرفت شما!
موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 14 تیر 1393 02:36
نمایش جزئیات
آفلاین
دامبلدور جان؛

اگه هستی این پستو واسم نقدش کن لطفا"

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

Elder با نام علمی Sambucus از خانواده Adoxaceae به معنای درخت آقطی است؛ در حالی که یاس کبود جزو خانواده ی Oleaceae (زیتونیان) میباشد؛ کلمه ی Elder در Elder wand به جنس چوب اشاره میکند و صرفا بدین معنا نیست که این چوب قدیمی ترین چوب باشد.

ارسال شده در: شنبه 3 خرداد 1393 16:44
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
نقد اینجا فقط برای محفلیاست؟
اگه نه که در خواست دارم توی کافه ی محفل ققنوس دومین پستمو نقد کنید.
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 27 فروردین 1393 20:54
نمایش جزئیات
آفلاین

به به! باد آمد و بوی گل-رت بر آورد!

اولین چیزی که باید بگم اینه که گلرت عزیز ما باید شما رو بیشتر توی این تاپیک زیارت کنیم.. چون خیلی با هم کار داریم. اشکالات پست شما همچین کم و ناقابل نیستن و همین باید دلیلی باشه واسه شما که بیشتر از این به فکر رفعشون باشی.

اولین و بزرگترین مشکل.. عدم همکاری! شما با دوستای دیگه تون که دارن پست می زنن اصلا همکاری نمی کنی. نفرات قبلی پست طنز نوشتن اما شما کاملا جدی نوشتی! خب همه بخوان بیان یکی پس از دیگری سبک سوژه رو عوض کنن دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه!

اینطور نباشد که اینطوری شویم! شما به سبک پستهای قبلی عمل کن که یکپارچگی داستان حفظ بشه!

دومین مشکل.. ژانگولر! شما در مجموع یه پست نوشتی که شخصیت خودتو وارد داستان کنی.. این حرکت اصلا کار درستی نیست، نمیگم هیچ کس حق نداره تو پست خودش شخصیت خودش رو وارد داستان کنه، نه! بعضی اوقات لازمه.. بعضی وقتها مسیر داستان به سمتی میره که فلان شخصیت باید وارد داستان شه. ولی الان واقعا چه لزومی داشت که گلرت گریندل والد طی یه پست عریض و طویل وارد داستان شه؟ چه گرهی از گره های داستان باز شد!؟ هیچی!

سومین مشکل! شما اصلا سوژه رو جلو نبردی، همین الان اون پست رو حذف کنیم نه چیزی به داستان اضافه میشه و نه چیزی ازش کم میشه.. توصیه ی همیشگی من توی نقدهای گذشته همین بوده. پستتون باید حرفی برای گفتن داشته باشه. پستتون باید دیده بشه، باید خونده بشه، باید ادامه داده بشه. شما وقت نمی ذارید برای هیچی.. برای پستتون ارزش قائل بشید!

چهارمین.. وفادار بودن به اصل شخصیت ها! وقتی سبک شما جدیه دامبلدور توی صندلیش گیر نمی کنه و محفلیا غافلگیر نمیشن از ورود همگروهیشون.. اگرم طنزه یه کم باید در استفاده از شکلکها و جملات طنزبیشتر تلاش کنی!

آخرین مسئله که فعلا بهش می پردازیم شخصیت پردازی خودته.. گلرت گریندل والد شما باید پرداخته بشه، باید شناخته بشه تو ذهن خودت و بقیه، این کار ساده ای نیست! شما خودت یه تصوراتی از گلرت توی ذهنت داری. باید اونقدر رول بنویسی که بتونی این تصورات رو توی رولهات پیاده کنی. اولش باید جدی زیاد بنویسی. چون شخصیتی که روی مبنای جدی شکل می گیره به مراتب قوی تر و بهتر بالا میاد تا یه شخصیتی که روی مبنای طنز بنا شده.

توی این مورد، یعنی شخصیت پردازی گلرت گریندل والد؛ بهتره که از جادوکاران ویزنگاموت کمک بخوای و البته خود من هم برای کمک به شخصیت پردازیت آماده ام، ولی خودتم باید بخوای که شخصیتت به یه جایی برسه!

فعلا دیگه کافیه.. تا دفعه های بعد!

موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1393/1/27 21:13:54
ارسال شده در: دوشنبه 25 فروردین 1393 18:11
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه میشه این پست رو برام نقدش کنید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: جمعه 22 فروردین 1393 11:15
نمایش جزئیات
آفلاین
این دفعه استثنائا می خوام نقد پست دو نفر رو با هم ارائه بدم چون یه نکته ای به نظرم رسیده که توی پست هر دو نفر مشترکه.. خب پس به نقدمون می رسیم.

نقد پست ویلای صدفی آلیس لانگ باتم و پست نوزده سال بعد ویولت بودلر

خانومها..
رول نویسی یک نویسنده به تدریج در مراحل تکاملش به جایی می رسه که موارد نگارشی و سوژه پردازی و روایت های داستان به صورت غریزی پیش می رن و همه ی اشتباهات ریز نگارشی و روایت داستان از اون مرحله به بعد جزو سوتی ها به حساب میان. همیشه هم پیش میان و ایرادی هم بهشون وارد نیست چون برای همه پیش میاد.

ولی توی این مرحله دوتا عامل خیلی مهم خودنمایی می کنن..

ویولت، شما تمام پستهات رو کاملا دلی و غریزی می نویسی. آلیس، شما هم تمام داستان پست و نوشته ت رو مهندسی می کنی و یه جورایی انگار طرحتو علمی پیش می بری، با نقشه ی اولیه و اینا.

مشکل دقیقا همینجا خودشو نشون میده. آلیس اینجوری که با دقت و مهندسی پیش میری احساسات توی نوشته ت از بین میره. از اون مهم تر امضای نویسنده ست. هر کسی که می نویسه یه حال و هوا و سبکی داره فقط برای خود خودش. وقتی می خوای داستان خیلی عقلانی و با برنامه ی مطلق پیش بره.. اون امضا، که حس و حال نویسنده هست؛ توی داستان از بین میره. چون شما فقط مغزتو گذاشتی برای نوشتن نه قلبتو.

پستت خیلی عالی پاراگراف بندی میشه، همه چی با دلیل و منطق جلو رفته و همه ی جزئیات دقیق و کار شده است اما شور و احساس اونجا نیست. کسی نمی تونه بگه این پستو یقینا آلیس نوشته. آلیس، از دل برآید لاجرم بر دل نشیند.. خب؟

ویولت حالا این پست شما که به نظر من خوبه و این مشکلو نداره. اما اشاره کرده بودی که پستات کوتاه و بلند میشن، توصیف ندارن و چه و چه.. با استفاده از معلومات و شناخت قبلیم میگم. هرچی که تو دلت بیوفته در اون لحظه همون رو تایپ می کنی. گاهی حال و هوای نویسنده هایی که ازشون خوندی رو از این طریق توی پستت جاری می کنی.

شور و حس و سبک نویسنده کاملا تو پستت مشهوده ولی خب دله دیگه.. یه بار خوبه یه بار بده یه بار شاده و الی آخر.. یه جاهایی به نفر باید مهار رو بگیره دستش. یه قسمت هایی باید عوض بشن تو بعضی پستها ولی شاید چون دوستشون داری می مونن. یه مسائلی باید به پست اضافه بشن گاهی ولی چون دوستشون نداری نباید بیان، این خوب نیست.

برای یه نفر مثل تو ناجوره به نظرم که بهش این حرفا رو بگم. کارت درست تر از این حرفاست و خودت بلدی این چیزایی که میگم رو اما می تونی وقتی اینطوری میشه از نظر دیگران پست رو بخون. قرار نیست این که تو دوست نداری نوشته رو بقیه هم دوست نداشته باشن یا نظر دیگران بهش مثبت نباشه.

بالاخره یه جاهایی این دل رو باید کنترل کرد!

و همین.. موفق باشید!

اگر دل دلیل است..

آورده ایم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 26 اسفند 1392 19:13
نمایش جزئیات
آفلاین
جغدی از پنجره اتاق پروفسور وارد شد و بعد از خوردن به در و دیوار و وسایل نقره ای روی میز، روی سر پروفسور دامبلدور فرود آمد.

پروفسور نامه ای را که به پاهای جغد بسته شده بود، باز کرد و با این نوشته مواجه شد.

نقل قول:
سلام پروفسور! اول از همه اگه این جغد دست و پا چلفتی ضربه ای بهتون زده، ببخشید واقعا! خوشبختانه مثل صاحبش دیوونس! پروفسور، اینو نقد کنین از اون بزرگا!

پ.ن: لطفا جغدو تا دم پنجره بیارین وگرنه اتاقتون قابل بازسازی نخواهد بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!