جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  119 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  237 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  314 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  224 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: آينده ي سايت جادوگران؟؟( همه ميدانيم كه سرانجام روزي هري پاتر به پايان ميرسد)
ارسال شده در: دوشنبه 9 شهریور 1394 22:28
نمایش جزئیات
آفلاین
اين سايت پاياني نداره ولي نه به خاطر كتاب هاي هري پاتر(البته اونا هم بي تأثير نيستند) بلكه به خاطر ما نويسندگان ايفا!
يك نويسنده ي خوب هميشه أيده داره و از اونجايي كه ما توي اين سايت نويسنده هاي خفن و گولاخ زيادي داريم هميشه أيده براي ادامه دادن هست!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاسخ به: آينده ي سايت جادوگران؟؟( همه ميدانيم كه سرانجام روزي هري پاتر به پايان ميرسد)
ارسال شده در: دوشنبه 9 شهریور 1394 22:23
نمایش جزئیات
آفلاین
چیزی که مشخصه، اینه که دنیاهای زیادی ساخته شدن. نارنیا، آردا احتمالن مشهورترین هاش هستن، به علاوه ی کلی دنیای ساخته شده توی کتب پرفروش و بست سلینگ هستن که خیلی پردازش بیشتری دارن، با توجه به اینکه هری پاتر حتی دنیای جدا هم نیست و توی دنیای خودمونه. و خب باز هم از این جور دنیاپردازی ها هم داریم. نایت ساید مثلن، یا نمونه ی بارزتر و مشابه ترش، پرسی جکسون و قهرمانان اولمپ و وقایع نگاری کین.

قضیه اینه که هر چیزی یه دوره ای داره. آخرین کتاب از هری پاتر، سال 2007 عرضه شد و آخرین فیلمش هم 2011. ینی این جو قراره بمونه برای یه مدتی، اما مشخصاً دوره ی طلاییش گذشته. قضیه اینه که ما کتاب های خیلی خفنی داریم، به عنوان مثال کتاب های حضرت تالکین هستن که جهانی به خفانت آردا رو خلق کرده ایشون و همچنان یه سری کتاب هایی به همت پسر گُل و خلفش، کریستوفر تالکین میاد بیرون. و دنیاهه خیلی بزرگه، به شدت پتانسیل داره و غیره و غیره. مشخصا بزرگتر و بهتر از هری پاتر، اما مشخصه به انتهای عصر نقره ای خودش می رسه. یه عصر برنزی داره که ملت می خونن فقط و بعد از این حالتی که مثلن یه عده ای می پرستنش خارج می شه. هری پاتر هم همینطوره. عصر طلاییش همین موقع ها به انتها می رسه و به عصر نقره ای می رسیم که سطحش پایین تره که البته، زمان عصر نقره ای طولانی تر از بقیه اس.

بزرگترین وظیفه این این وبسایت های هواداری تخصصی هم همینه. باید کتاب ها رو معرفی کنن، جو رو زنده نگه دارن و مخاطباش رو به صراط مستقیم هدایت کنن. که مثلن فن فیکشن نویس ها نرن از مثلن ازدواج هری پاتر با مالی ویزلی بنویسن و مثلن اونقدر هدایتشون کرد که برن از مثلن از ازدواج پنهانی لوسیوس مالفوی و مال ویزلی بگن (مثال مزخرفی بود، ولی خب در مثل مناقشه نیس در هر حال :دی)

ینی این عصرها نباید تأثیر بزارن روی فعالیت سایت، و سایت همیشه باید رو اون جو فعالیتش باشه همیشه.

ناموسن خوندین همشو؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
لامصب چقد رنک

!Only Raven

وبلاگ شخصی من

بیخیال اون صوبتا، من هنوز شصت درصد ایفام ریتا هم سی و نه درصد، جمعاً می شیم 99 درصد ایفا

چقد چکش!

اصن ذووووق

ارسال شده در: دوشنبه 9 شهریور 1394 14:24
نمایش جزئیات
آفلاین
من خودم تازه امسال به پیشنهاد دوستم ، هری پاتر رو خوندم و باهاش آشنا شدم و میتونم بگم هری پاتر تا الآن بوده ، هست و خواهد بود. هیچوقت از یاد نمیره و این سایت هم برای همین بوجود اومده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 9 شهریور 1394 14:07
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه هری پاترتموم شه من یکی می میرم شمارونمی دونم!منم سعی کردم فامیلوهری پاتری کنم ولی همشون مشنگ اند منگلند. :no:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوش بی حدومرزبزرگ ترین گنجینه ی انسان است. تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 21 خرداد 1394 05:40
نمایش جزئیات
آفلاین
داستان های هری پاتر تموم شده؛ نویسنده اش هم یه روزی میمیره و کسی هم ادامه اش نمیده...
اما یه دنیاییه که ساخته شده و از بین نمیره!
هرسال بچه های زیادی پا به سن نوجوونی میذارن و تموم طرفدارای هری پاتر میتونن نوجون ها رو با این دنیای پر رمز و راز آشنا کنن و به اون ها فرصت کتابخونی، تخیل و تفکر رو بدن.
به نظر من وظیفه اصلی این سایت باید همین باشه، برای ده ها و صدها سال...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بسیاری از زندگان، سزاوار مرگ هستند، همان‌گونه که بسیاری از درگذشتگان، سزاوار زندگی؛ آیا میتوان زندگی را به آنان برگرداند؟ پس برای گرفتن جان دیگران، شتاب نکنیم!

گاندالف خاکستری
ارسال شده در: پنجشنبه 28 اسفند 1393 17:08
نمایش جزئیات
آفلاین
امکان نداره.....یعنی ما نباید این اجازه رو بدیم همین که گفتم هری هیچ وقت نمیره هیچ وقت فراموش نمیشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 25 مرداد 1393 15:25
نمایش جزئیات
آفلاین
امکان نداره اگر هری پاتر به پایان برسه دنیا هم به پابان میرسه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 25 مرداد 1393 14:33
نمایش جزئیات
آفلاین
نه هرگز هرگز نباید هری پاتر از ذهن همه پاک بشه هرگز نباید این اجازه را بدهیم باید ترویجش کنیم منم دارم همینکارو میکنم توی فامیل

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 18 تیر 1393 18:17
نمایش جزئیات
آفلاین
خانم گرانجر عزیز

جای پست شما تو این تاپیک نیست، این انجمن و تاپیک‌هاش در مورد سایت جادوگران و اعضای اونه و به مباحث هری پاتری و کتاب‌ها ارتباطی نداره . لطفا در انتخاب تاپیک صحیح برای ارسال پست‌هاتون دقت بیشتری بکنید.

ممنونم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 18 تیر 1393 16:41
نمایش جزئیات
آفلاین
تقدیم به دوستان!
uplod.ir/votmioryry9j/Untitled.pdf.htm

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پارسال ایفای نقش هرماینی گرنجر بودم!! بیکارم کردن !!بـــــــیکار!!
(البته از بروبچ جادوگران متشکرم چون واقعا زمان برای ایفای نقش نداشتم، رول نباید بیکار بمونه)

به توئیترم هم سری بزنید!!
https://twitter.com/hamed__n