شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
شما از کجا فهمیدی ما زدیم این خونهرو غصب کردیم و از چنگ خاندان بلک درش آوردیم که برای صدور حکم رضایت اومدی؟ قرار بود مخفی بمونه. فرجو؟
در هر صورت! بله موافقیم. سوژه که ماشاالمرلین قدمت زیادی داره و عمر طولانیای کرده، اما مهمتر از اون اینه که جوری هست که بشه جمع و جورش کرد و سوژهرو پایان داد. بنابراین نخواستیم، سندش مال خودتون. :| بکوبین و بسازین ولی اسراف نکنید!
واضحه داشتیم مشورت میکردیم یا لازمه بازم یادآوری کنم؟
جینی با توجه به اینکه اسمای دوم و سوم چیزی مشابه "سالن کنسرت" هستن و همون طور که قبلنم گفتیم پاسخگوی سوژه های متنوع تاپیک نمیشن، گزینه 1 رو مناسب تر دیدیم. اما یکم زیادی اسمش طولانیه و بهتره خلاصه بشه. بنابراین در نهایت رسیدیم به ... "آکادمی هنر لندن"!
درسته که نظرت دستخوش تغییراتی شد، اما مهم اینه که اصل ایده مال خودت بوده. مجوز داده میشه و میتونی بری تاپیکو بزنی. فقط یادت نره تو پستی که میفرستی باید طرز کار تاپیکو کامل شرح بدی. از توضیحات فرد کمک بگیر.
من چند تا اسم پیشنهاد میکنم مجوز رو به هر کدوم که عشقتون کشید بدید!
1-آکادمی هنری ساحره ها و جادوگران لندن
2-محل تجمع آواز دوستان لندن
3-ام پی تی ری لندن
4-هر پیشنهادی پذیرفته می شود!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر ! میجنگیم تا آخرین نفس !! میجنگیم برای پیروزی !!! برای عـشـــق !!!! برای گـریـفـیندور !!!!!
از تاخیر تو پاسخ عذر میخوایم، به هر حال من و لینی داشتیم مشورت می کردیم. خب به ردیف نتیجه گیری هارو می گم :
تاپیکت جالب و جدیده ولی ازونجایی که محدودیت تو نوع رول ها (در قالب شعر)، باعث ته کشیدن سوژه ها و خاموشی سریع تاپیک میشه ما چند تا پیشنهاد واسه اش داریم :
1. بهتره رول ها در سبک های مختلف ( کنسرت تک نفره، گروهی، رول تئاتر، آکادمی موسیقی، مسابقه و ... ) باشه تا تنوع رو بالا ببره و همه افراد با سلایق متفاوت بتونن توش فعالیت کنند و رول بزنند. نه اینکه فقط شعر بگن و کنسرت اجرا کنند.
2. تجربه ثابت کرده رها کردن سوژه های تاپیک به امون مرلین ملت رو یه جورایی سر ذوق نمیاره. از نظر ما بهتره ارائه سوژه ها با نظارت و هماهنگی و با اعلام تاریخ صورت بگیره و هر از گاهی به صورت مسابقه باشه و برنده داشته باشه. گذشته از هیجانی که ایجاد میکنه باعث یادگیری بیشتر هم میشه و کلا تاپیک هدفمند پیش میره.
3. نکته بعدی اینکه تاپیکی که داره این همه سوژه رو پوشش میده دیگه نمی تونه اسمش سالن کنسرت خشک و خالی باشه! یه اسم جامع تر می خوایم واسش.
و ازونجایی که ما خیلی به دموکراسی اعتقاد داریم ااسمشو میذاریم خودت پیشنهاد بدی.
گذشته از شوخی مثلا " آکادمی هنر جادوگران و ساحران لندن" - به عنوان مثال- می تونه به خوبی اهداف مورد نظر رو پوشش بده.
1-ما میتونیم با چند نفر خواننده شروع کنیم و اون ها هم-مثل تیم کوییدیچ-برای خودشون بند انتخاب می کنن.اونوقته که ما زمان اجرا رو مشخص می کنیم-مثلا ساعت 10 شب-و کسانی که از پیش برای حضور در کنسرت ثبت نام کردن،میان و هر کدوم از اعضای بند یک رول میزنن.خواننده هم میخونه!حتی میشه مسابقاتی برفرار کرد(شاید مثل کوییدیچ)
2-رول های ادامه دار ساده س.مثل تمام این رول های زده شده!(باید مثل کنسرت باشه!)
3-میتونه به صورت رول های تکی باشه که هر کس میاد و یه رول میزنه و خدا نگهدار!(فراموش نشه که باس به صورت کنسرت باشه ها!)
4-هر کس میتونه یک شعر درباره جادو و جادوگری بنویسه(یا اشعار رو به این صورت تغییر بده)و اینجا بنویسه.بازهم میتونیم مسابقاتی برگزار کنیم.برای مثال میتونید اطلاعات پروفایل پسرم رو ببینید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جینی ویزلی در 1393/7/19 20:24:36
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر ! میجنگیم تا آخرین نفس !! میجنگیم برای پیروزی !!! برای عـشـــق !!!! برای گـریـفـیندور !!!!!
درسته که ما خودمونم باید میزان استقبال از تاپیک و سوژههای متنوعی که میتونه توش بخوره رو یه حساب سرانگشتی بکنیم، اما بعنوان زننده تاپیک ازت میخوام که یکم بیشتر از ایدهای که تو ذهنت بوده برامون بگی.
چون برای ایجاد یه تاپیک باید در مورد موضوع اصلی تاپیک و نحوه کارش و نوع رول و ... توضیح بدی و بیان یک اسم به تنهایی، هرچقدرم موضوعشو روشن کنه کافی نیست.
عاقا ما یه روزی رفتیم پرسیدیم مجوز از کی باید گرفت؟یه پدر روشنایی( )به ما گفت اینجا مجوز می دن!
من میخوام یه "سالن کنسرت" توی شهر لندن بزنم.مجوز دارم همی عایا؟!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!