جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
5
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  36 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  155 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  164 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  273 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  188 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک:
پاسخ به: بانوی کتابدار به لرد سیاه مي پيوندد(در خواست مرگخوار شدن)
ارسال شده در: دوشنبه 18 اسفند 1393 00:05
نمایش جزئیات
آفلاین
1- هرگونه سابقه عضویت قبلی در هر یک از گروه های مرگخواران/محفل را با زبان خوش شرح دهید!

متاسفانه،شایدم خوشبختانه خیر!

2- به نظر شما مهم ترین تفاوت میان دو شخصیت لرد ولدمورت و دامبلدور در کتاب ها چیست؟

دامبلدور شخصیتی بود که اعتقاد داشت،هدف وسیله رو توجیح نمیکنه.و یه سری اعتقادات خاص.
اما لرد رسیدن به هدفش براش خیلی مهم بود به طوری که کلیه قوانین رو زیر پا میگذاشت( مثلا استفاده از طلسم ممنوعه ).و به هیچ اصولی پایبند نبود.

3-مهم ترین هدف جاه طلبانه تان برای عضویت در گروه مرگخواران چیست؟

هدف اولم خدمت به ارتش سیاهی و شخص لرد ولدمورت است.

البته استفاده از کتابخانه و کتاب های کمیاب لرد نیز از اهداف ماست!

4-به دلخواه خود یکی از محفلی ها(یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.

فلورانسو:آشپز زندانی!

5-به نظر شما محفل ققنوس از چه راهی قادر به سیر کردن شکم ویزلی هاست؟

به روش های مختلفی مثل گدایی،گل فروشی سر چهار راه هاگزمید،دستفروشی،جیب بری،دزدی
و هزاران عمل خلاف قانون دیگر.

برای اطلاع بیشتر میتوانید به کتاب" ویزلی ها،تهدیدی برای جامعه جادوگری "مراجعه کنید.

6-بهترین راه نابود کردن یک محفلی چیست؟

والا اینا خودشون نابود هستن،نیاز نیست ما کاری کنیم!

اما باز هم برای اطلاع بیشتر به کتاب" روش های کشتار محفلیون " نوشته پرفسور ولدمورت مراجعه کنید

7-در صورت عضویت چه رفتاری با نجینی(مار محبوب ارباب)خواهید داشت؟

در صورتی که ایشان با صدای فیس فیس،مزاحم مطالعه ما نشوند ما کاری به کارشان نداریم!

البته من همیشه دوست داشتم یه کیف پوست مار داشته باشم!!

8-به نظر شما چه اتفاقی برای موها و بینی لرد سیاه افتاده است؟

باید بگم که بنده سال ها در این زمینه تحقیق کردم،و بالاخره تونستم جواب این سوالو توی یه کتاب پیدا کنم.

اما از اونجایی که ما عادت نداریم مطالب دیگران رو به نام خودمون ثبت کنیم شمارو به خوندن کتاب" بینی ولدمورت،پرسش قرن " توصیه میکنیم!

9-یک یا چند مورد از موارد استفاده بهینه از ریش دامبلدور را نام برده، در صورت تمایل شرح دهید.

حتما انتظار دارید که شمارو به کتاب" هزار و یک کاربرد ریش " ارجاع بدم.اما باید بگم که چنین کتابی تاکنون نوشته نشده.

پس برای اطلاع آیندگان اندکی از کاربرد ریش را مینویسیم.باشد که بر ما خرده نگیرند.

1.استفاده از ریش به عنوان کاموا برای بافت شال گردن.!
2.تولید موی مصنوعی از ریش ( از ریش دامبلدور میتوان حداقل،100گلاه گیس ساخت! )
3.ساخت جارو،کفشو و بخار شو!
4.استفاده در صحافی کتاب!
5.استفاده از آن به عنوان محیط کشت میکروب در آزمایشگاه.!
6.پرورش شپش!

تایید شد.
کتابخانه سیاه در اختیار شماست.

خوش اومدین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایرما پینس در 1393/12/18 7:11:56
ویرایش شده توسط ایرما پینس در 1393/12/18 7:14:12
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1393/12/18 15:56:17
Underfed Vulture

قبل از صحبت کردن فکر کنید.
قبل از فکر کردن مطالعه کنید.

پاسخ به: خادمان لرد سياه به او مي پيوندند(در خواست مرگخوار شدن)
ارسال شده در: جمعه 15 اسفند 1393 14:06
نمایش جزئیات
آفلاین
1- هرگونه سابقه عضویت قبلی در هر یک از گروه های مرگخواران/محفل را با زبان خوش شرح دهید!

والا ما یه زمانی با شناسه قبلیمون عضو محفلیا بودیم...البته اون موقع جوون بودیم و جاهل اما الان راه درست رو پیدا کردیم.

2- به نظر شما مهم ترین تفاوت میان دو شخصیت لرد ولدمورت و دامبلدور در کتاب ها چیست؟

دامبلدور فقط بلد بود از خودش قمپذ(یا یچیزی تو این مایه ها)در کنه ولی ارباب مرد عمل بود...همینطور در سلامت کامل عقلی به سر میبرند اربابمان.

نابود کردن مشنگ ها...البته فقط زیر سایه ارباب!

4-به دلخواه خود یکی از محفلی ها(یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.

مالی ویزلی:گردالو

هه!سیر شدن؟ویزلی ها سیری ناپذیرند!

همین که سردستشون نابود شه کار تمومه!

رفتار خوب!اذیتش نمیکنم و خودم شخصا میشم پیشی خونگیش!

هر اتفاقی هم افتاده باشه به خودشون مربوط میشه...اصلا من رو سننه!بعدشم یه قهرمان همه جوره یه قهرمانه...چه با مو و چه بی مو...چه با دماغ و چه بی دماغ!

9-یک یا چند مورد از موارد استفاده بهینه از ریش دامبلدور را نام برده، در صورت تمایل شرح دهید.

از اونجایی که الان نزدیک عید و خونه تکونی...بهترین کار تمیز کردن دیوار،زمین و...هستش!

ما گربه دوست داریم! تایید شد.

خوش اومدین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1393/12/16 1:45:24
ارسال شده در: شنبه 25 بهمن 1393 17:13
نمایش جزئیات
آفلاین
ارباب بازم منم
درخواست مرگخواریت دارم

درخواست شما در حالت عادی رد می شه. چون فعالیتتون کم و منحصر به انجمن اسلیترینه. این کافی نیست. شما باید در ایفای نقش عمومی و خارج از تالار فعالیت کنین تا هم با میزان و شکل فعالیت و کیفیت نوشته هاتون آشنا بشیم و هم با طرز برخوردتون با دیگران. برای عضویت در گروه همه اینا مهم هستن.

درخواست شما رو یک هفته نگه می دارم. طی این یک هفته خارج از تالار اسلیترین پست بزنین. توجه داشته باشین که پست ایفای نقش باشه. نه تاپیک ارتباط با ناظر و صحبت و گفتگو و عضویت. کیفیت نوشته هاتون چیزیه که من می تونم کمکتون کنم بهترش کنین. ولی میزان و شکل فعالیتتون به خودتون بستگی داره.
پست هاتون رو می خونم و نکته های لازم رو بهتون می گم.

یک هفته بعد جواب این درخواستتون رو می دم.

ویرایش بعدی:یک روز بعد از درخواستتون، در دو پیام شخصی، نکته های لازم رو بهتون گفتم. یکی قبل از ارسال تنها پستی که در این مدت زدین و یکی بعدش...ولی اقدام دیگه ای از شما ندیدم.

تایید نشد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1393/11/26 0:50:08
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1393/12/6 1:13:41
دوباره اومدم جلو چوبدستی به دست/سه سوته میکشمت پس از من بترس
ارسال شده در: یکشنبه 12 بهمن 1393 14:14
نمایش جزئیات
آفلاین
در یک کلام «خیر»

از دیدگاه من دامبلدور از تیره افرادی که مصرف کننده قدرت و دانش و نه چشمه ی به وجود آورنده .فلذا با وجود سال ها تجربه و کسب دانش هدف هایی واضح و مشخص برای خود و ماهیتش نداره . اما لرد سیاه ذاتا منشا قدرت محسوب میشه و با دانش اهدافی بلند مدت واضح و برنامه ریزی شده دارد. الگوی خوبی برای تقابل دو صفت هستند.

قدرتمند ترین و مشهور ترین بانوی اصیل زاده باشم.

من اهل بی احترامی به دیگران نیستم حتی اگر محفلی باشه ، چرا که در شان من نیست با این حال اگر منظور این نباشد ، دوست دارم به تانکس لقب (ویسب) بدهم. به معنی آتش مرداب. یک آتش گندیده . از نوادگان بلک که خونش حیف شد !

بهتر این کار را انجام ندهند ؛ به جای آن وقت و انرژی را صرف جلوگیری از زاد و ولد بیشترشان بکند. به علاوه یکی دوتا شون هم از گرسنگی بمیرن بهتر میشه.

از بین بردن اعتقاد و باورهایشان ، بهتر با ایجاد اختلاف انها را به جان هم بی اندازید تا خود درگیر بشن.اما اگر شخصا بخواهم عمل کنم یک کلام « آواداکادورا»

هووم...مورد احترام . ولی ابهامات زیادی در موردش هست که اگر ازش سر در نیارم ترجیح میدهم فاصله ام را باهاش حفظ کنم.

احتمالا ایشان زیادی تنش اعصاب داشتند. یا حتی ممکنه این نوعی چهره سازی توسط خود ایشان برای متمایز کردنش باشه. شاید هم نزدیکی زیاد ایشان به مار ها باعث شده که شبیه کار بشه.

برای فرم عضویت به مرگ خواری سوال سبکی بود. (این را می گذارم پای شوخی) . با این حال می توان از موی دامبلدور برای معجون تغییر شکل استفاده کرد . یا برای تهییه ی معجون بسنته ، یا حتی مکمل غذای اژدهای گوتل.

کاش قبل از پر کردن فرم، جواب درخواست قبلی رو می خوندین.
شما هم هنوز پست ایفای نقش ندارین. ملاک تصمیم گیری من فعالیت ایفای نقش شماست و شما تازه تایید شدین. پست کارگاه نمایشنامه نویسیتون رو خوندم. خوب بود. ولی مهم فعالیت ایفای نقش شماست.
تا جایی که دیدم جدی می نویسین. از ایراد گرفتنتون از سوال آخر هم مشخصه. در این سایت جدی نویس هم داریم. تاپیک ها و سوژه های جدی هم داریم. ولی تعدادشون نسبت به طنز خیلی کمتره. پایه و اساس ایفای نقش سایت طنزه.
با وجود این کسایی که فقط جدی می نویسن هم می تونن فعالیت کنن. ولی مطمئنا کمی محدود می شن.

اول فعالیتتونو شروع کنین. بعدا اگه خواستین عضو گروه بشین کافیه درخواست بدین. لازم نیست مجددا فرم پر کنین.

تایید نشد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1393/11/12 16:59:29
*Gizantel*
ارسال شده در: جمعه 10 بهمن 1393 13:46
نمایش جزئیات
آفلاین
-هرگونه سابقه عضویت قبلی در هر یک از گروه های مرگخواران/محفل را با زبان خوش شرح دهید!
بنده به شخص اولین بارمه جایی عضو می شم و تا حالا داشتم آمادگی برای مرگخوار شدن پیدا میکردم.
اولا شما به چه جرعتی ارباب رو با اون یارو مشنگ دوست مقایسه میکنین بعدشم معلومه که. ارباب به خوبی میدونه که باید مشنگا رو نابود کرد اما دابلی دور هی زرت وزرت از اونا دفاع میکنه.
مشنگ کشی هر چه بیشتر!!!!!!!!!!!
4- به دلخواه خود یکی از محفلی ها(یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.
لقب اصلا مهم نیست فقط باید بکشی .اونا لیاقت لقب رو از سوی من ندارن.
مگه ویزلی ها سیرم میشن اصلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من همینکه ارباب رو ببینن خودشون میمیرن.
راستش من یکم از مارا میترسم اما جناب نجینی سرور ماست . هر جوری که ایشون بخوان باهاشون رفتار میشه
راستش دلایلی که لرد سیاه دارن برای مغز کوچیک ما قابل درک نیست بنابراین زیاد در این مورد نمیحرفم . شاید اشتباه باشه و ارباب ناراحت شن.
9-یک یا چند مورد از موارد استفاده بهینه از ریش دامبلدور را نام برده، در صورت تمایل شرح دهید0
پیچیدن دور گردن مشنگا خیلی خوبه.

دروئلای عزیز

شما پست ایفای نقش ندارین. ملاک تایید در گروه، کیفیت و میزان فعالیت شما در ایفای نقشه. نزدیک دو ماهه وارد ایفای نقش شدین و هنوز فعالیتتونو شروع نکردین.
در این شرایط نمی تونم تصمیم بگیرم. ولی توصیه من اینه که برای عضویت عجله نکنین. فعالیت ایفای نقشتونو شروع کنین. تجربه کسب کنین.

تایید نشد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1393/11/11 18:23:42
فقط اصیلزادگان دارای قدرتند
ارسال شده در: پنجشنبه 9 بهمن 1393 01:53
نمایش جزئیات
آفلاین
ابر استاتیک دو عالم ابر دینامیک دو عالم ابر ارتعاشات دو عالم سرورم..

بلاتریکستون رو عفو کنید . در تمام این مدت، پیگیر تمام مواردی بودم که با گذاشتن یک ابر برسرشون، شما رو با برازنده ترین صفات خطاب قرار بدم. تشخیص دادم که بگم خواهش میکنم که اجازه بدید همانند گذشته، خدمتگذار شما و مادری مناسب برای سربازان ارتش سیاهی، بلالردیا های کوچک باشم.

این رو هم به عنوان پیشکش از من بپذیرید سرورم.
شب به شر و بدبختی .

سوهان روح!
مایه شرو بدبختی!
یک دلیل!...فقط دنبال یک دلیل می گردیم برای اینکه اجازه بدیم بهمون نزدیک تر بشی...ولی پیدا نمی کنیم!
اینجا وایسادی موهات داره می ره تو چشمان مبارکمون.

یه رودولف داریم که به اندازه تو...نه!...کمی کمتر از تو مایه عذاب ماست. شاید تو از پسش بر بیای!
بیا...بیا...عدس پلویی درست کن دور هم بخوریم!

تایید که شده بود...مجددا تاکید شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1393/11/9 2:45:42
وقتی شب برمی خیزد
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 دی 1393 16:02
نمایش جزئیات
آفلاین

والا حدود یک یا دو سال پیش این رفیقای نا باب گولمون زدن بردنمون محفل! ولی الان به راه راست هدایت شدم با اجازه ی ارباب میخوام مرگخوار بشم.

لرد بینهایت با جذبه و خفنه! ولی دامبل چی؟ همش نصیحت در مورد عشق و مشنگ ها و از این چیزای آبکی.

بیشتر هماهنگ شدن با ایفا و همینطور بالاتر رفتن سطح رول هام که مطمئنم زیر سایه ی ارباب محقق میشه.

لقب؟ من اصلا اهل این حرفا نیستم! فقط دلم میخواد بکشم و شکنجه کنم ( خوب تا حالا انجام ندادم از اینکارا دوست دارم یه بار انجام بدم )

والا اونموقع که من عضو بودم دامبل دستور میداد بریم از این قصابی ها و اینجور جاها باقی مونده های گوشت و پیاز و این چیزاشون رو جمع کنیم بیاریم که مالی باهاشون سوپ درست کنه. از گزینه ها و راهکار های جدیدشون خبری ندارم.

در این مورد چندین گزینه وجود داره البته! یک نمونش اینه که انقدر برعکس تو هوا نگهش داریم تا جونش از حلقومش بزنه بیرون! یک نمونش هم اینه که بندازیمشون توی یک اتاق گرد و بگیم برو یک گوشه بشین.

والا من به مار ها علاقه ی فوق العاده شدیدی دارم چون میشه ازشون تو معجون سازی.... یعنی چیزه چون کلا موجودات ناز و نرمی هستن و خیلی هم ظریفن.

هیچ اتفاقی نیفته موها و بینی ارباب سرجاشون بودند هستند و خواهند بود، فقط دیدنشون چشم بصیرت میخواد که ما نداریم.

استفاده به عنوان انواع پیراهن، شلوارک، کت و شلوار، شال گردن و....

یه معجون ساز دیگه؟! همینو کم داشتیم!

تایید شد.

خوش اومدین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1393/10/9 22:17:35
ارسال شده در: دوشنبه 8 دی 1393 15:47
نمایش جزئیات
آفلاین
خب راستش من تو هیچ محفلی یا توی گروه مرگخوارا عضو نبودم!!

دامبلی(!!!!)تا میتونه از مشنگا دفاع میکنه هی میکوبه تو سر جادوگرا!!
ولی ارباب میدونن که جای گاه مشنگا پایین تر از جادوگراس:)

زیر سایه ی ارباب تمام مشنگ های پررو رو نابود کنم:|

4-به دلخواه خود یکی از محفلی ها(یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید
مودی نصفه ای(یک لنگه پا و یک دونه چشم!!!)

به صورت افراد ناشناس گدایی کنن خخخخخ یا دستشویی بشورن خخخخخخخخ

اگه دامبلی بالا سرشون نباشه خودشون خود به خودی نابودن:|

شخصا احترام زیادی قائلم

موهای مبارکشان را به دلیل مد روز از ته تراشیده اند
و بینی مبارکشان را هم چون نیازی به عینک نداشتن و تنفس هم بدون بینی کافیه برداشتن.

9-یک یا چند مورد از موارد استفاده بهینه از ریش دامبلدور را نام برده، در صورت تمایل شرح دهید
1-پز دادن(که آره ریش من از ریش شما بلند تره!!)
2[b]-به عنوان طناب(مثلا نجات دادن ماگلها از آب:|)
3[b]-به عنوان بادبزن خخخخخخخخخخ

[/b][/b]

الکتوی عزیز
خوش اومدین.

شما هنوز فعالیت ایفای نقش ندارین. یک پست ایفای نقش در تالار اسلیترین زده بودین که خودتون هم آخرش گفته بودین که از شخصیت های کتاب استفاده کردین. عضویت در گروه ها احتیاج به کمی تجربه داره.باید با جو سایت آشنا بشین. با حال و هوای ایفای نقش. با اعضای سایت و نقش هاشون. اینا موقع نوشتن خیلی بهتون کمک می کنن.
هنوز خیلی زوده. برای عضویت عجله نکنین. فعالیت ایفای نقشتونو شروع کنین. سوژه های ادامه دار رو ادامه بدین تا کم کم متوجه اشکالات و کم و کاستیاتون بشین. بعد اگه خواستین می تونین مرگخوار بشین.
اگه مجددا قصد درخواست دادن داشتین، لازم نیست فرم رو دوباره پر کنین.

تایید نشد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1393/10/8 18:39:06
× اصالت و قدرت برای لحظه اوج ! به یک باره خاموشی ما برای دگرگونی شما ...×
×بهتر است به یک باره خاموش شد تا ذره ذره محو شد ...×
ارسال شده در: شنبه 22 آذر 1393 17:35
نمایش جزئیات
آفلاین
درود دوباره خدمت ارباب،اصیل ترین جادوگران،وارث سالازار اسلیترین کبیر ارباب تاریکی

لطفا دوباره درخواست منو بررسی کنید
از اونجایی که بعد از من کسی فرم پر نکرد دوباره فرم پر نکردم

با تشکر از ارباب لرد سیاه

اورین عزیز

فرم رو دوباره لازم نیست پر کنین.حتی اگه بعدا کسی پست زده باشه. مگه اینکه بخوایین جواباتونو عوض کنین.

پست های شما رو خوندم. در مورد سوژه ها مشکلات اساسی دارین! و این مورد برای گروه خیلی مهمه. چون ما ماموریت های گروهی داریم و فرضا اگه کسی سوژه رو تموم کنه ماموریت نابود می شه!
البته از تازه واردا انتظار نداریم این موارد رو از همون اول بدونن. ولی کم کم با خوندن نوشته های بقیه متوجه می شین که سوژه ها بهتره چطوری جلو برده بشن.

یکی از کارهایی که شما انجام می دین اینه که یهو همه مشکلات سوژه رو حل می کنین و سوژه تموم می شه! در همون یک پست. این کار چه فایده ای داره؟ نفر بعدی چی باید بنویسه؟
ما تمایلی نداریم مشکلات حل بشن. وقتی سوژه ای داده می شه هدف این نیست که هر چه سریعتر جلو بریم و به آخرش برسیم. سوژه فقط یه چارچوبه. که بدونین درباره چی قراره بنویسین. شما باید به جزئیات و موارد فرعی توجه کنین نه اصل داستان!
مثلا سوژه اینه که یکی می خواد بره آزکابان و یکی دیگه رو نجات بده. چیزی که جالبه اینه که تو راه چه اتفاقایی میفته. چه مشکلاتی براش پیش میاد. چطوری ازشون عبور می کنه. چی می خوره. کجا می خوابه! و همه اینا رو نباید یه نفر در پستش بنویسه. شما خیلی کند باید جلو برین. فقط یکی از این موارد رو باید بنویسین و شاید حتی نصفش رو! یعنی مثلا طرف به مشکلی بربخوره و حلش رو بذارین به عهده نفر بعدی.
مدتها باید طول بکشه تا به آزکابان برسه.

به تجربه بیشتری احتیاج دارین. پست های دیگران رو بخونین. بهشون توجه کنین. خیلی زود با جو و قوانین نانوشته ایفای نقش آشنا می شین. خیلی زود تشخیص می دین که کدوم راه بهتره.

تایید نشد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1393/9/22 18:05:37
ارسال شده در: دوشنبه 10 آذر 1393 15:36
نمایش جزئیات
آفلاین
۱-سابقه عضویت در محفل/مرگ خواران
متاسفانه افتخار حضور در گروه مرگ خواران را نداشتم ولی پسر کوچکم ریگولوس آرکتوس بلک این افتخار را داشت که چندی به جناب لرد خدمت کند.
ولی ارباب خود میدانند که خاندان بلک همیشه می خواستند به ایشان خدمت کنند.
درباره مخمل پوپنوش هم حتی اگه بگن روزی یک میلیارد گالیون بهت میدیم تا عضو مخمل بشی عمرا از اون پیرمرد خرفت مشنگ پرست پیروی کنم من فقط از لرد سیاه پیروی می کنم

۲-تفاوت میان ارباب و دامپلفور

ارباب همیشه کارش درست بوده و باهوش تر و قوی تر از اون پیرمرد مخ تاب ورداشته خرفت و روانیه

۳- مهمترین هدف از عضویت در مرگخوار ها:

امیدوارم بتونم به ارباب تاریکی ها نزدیک بشم ایشون بزرگترین و قوی ترین جادوگر تمام اعصاره

۴-انتخاب لقبی برای یکی از محفلی ها

سیریوس بلک:سگ اسکل و روانی
درسته پسرمه ولی باید حقیقت رو بگم

۵- محفل چگونه میتونه شکم ویزلی ها رو سیر کنه

از راه کش رفتن از مشنگ ها البته اگه به مغزشون برسه

۶-بهترین راه کشتن یک محفلی:

جغجغه شو ازش میگیریم انقدر گریه میکنه تا بمیره

۷-نحوه رفتار با نجینی:

در صورت اطمینان ارباب به من و دادن افتخار مرگ خواری هر روز واسه نجینی سه وعده مشنگ تپل میارم تا سیر بشه و برای تفریح هم از بچه مشنگا استفاده میکنم

۸-ارباب چگونه موهای خود را از دست دادند:

به من و شما هیچ ربطی نداره خودشون اگه صلاح میدونستن می گفتن
فهمیدی یا با کروشیو حالیت کنم

۹- چند مورد استفاده از ریش فامخلدور:

تمیز کردن دستشویی

استفاده جهت شستن ظروف

سرگرم شدن نجینی

استفاده به جای شاخه های انتهای جارو

ساختن تناب دار و آویزون کردن محفلی ها از اون

و استفاده های دیگر که اگه بگم پاک میشه

امیدوارم ارباب این حقیر را در بین خادمان خود بپزیرد

اورین عزیز

خوش اومدین.

برای عضویت در گروه باید پست های ایفای نقشتون و میزان فعالیتتون بررسی بشه. شما هنوز فعالیتتونو شروع نکردین. بهتره قبل از عضویت کمی تجربه کسب کنین. اگه بعدها باز خواستین درخواست عضویت بدین لازم نیست دوباره فرم پر کنین.می تونین همین جوابا رو کپی کنین.

تایید نشد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1393/9/10 18:02:19