جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  104 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  216 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  222 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  310 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  211 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: پيام امروز
ارسال شده در: دوشنبه 31 فروردین 1394 22:00
نمایش جزئیات
آفلاین
آیا حمام وزرات خانه باز میشود؟
وزیران به چه می اندیشند؟

ریتا اسکیتر

رودولف لسترنج .. حمایتت می کنیم!

این روز ها در بین خبر های پیش و پا افتاده ای مثل پیوستن لرد ولدمورت به باشگاه سه هزارتایی ها و اضافه شدن به جمع فسیل های زنده ی دنیای جادوگری یا شک و شبهه هایی درباره ی جنسیت واقعی ریگولوس بلک و هزاران خبر مانند این ها، خبری که کمتر درباره ی آن صحبت شده درباره ی آزاد شدن حمام وزارت است!

حمام وزارت، از گذشت های دور، محل اجتماع و برگذاری میتینگ های مهم و غیر مهم سران بوده و از آنجایی که این حمام مختلط است، هزاران هزار بازدید روزانه داشت. اما با تغییر وزیران، آنها درب آنجا را پلمپ کردند و این مکان مفرح و شادی آور را از جوانان این مرز و بوم دنیای جادوگری گرفته اند.

اما امروز، رودولف لسترنج به پا استاده تا بار دیگر درخواست خود را با ذکر مدارک کافی به گوش وزیران برساند. لسترنج دلایل محکمی برای باز شدن این حمام داشته اما وزرا که این مکان را محل توطئه علیه وزرات خود می بینند و فکر می کنند که پاتیلی زیر نیمه پاتیل است، این درخواست را برای بار اول رد کردند. سوروس اسنیپ، به عنوان نیمه وزیر دنیای جادوگران، با درخواست رودولف لسترنج مخالفت نمود و از وزیر دیگر نیز از طریق جغدی شخصی خواست تا با این درخواست مخالفت کند. سیریوس بلک هم به ظاهر خود را فردی درست کار نشان داده و با جمله ی : « درباره ی این موضوع فکر خواهیم کرد. » سعی بر فریب دنیای جادوگری داشته اما ملت همیشه در صحنه با تمام توان خود در رو به روی وزارتخانه تجمع کردند و با شعار " حمام وزارت خانه.. آزاد باید گردد! " دولت ائتلافی خاکستری را مورد خطاب قرار دادند.
امیدواریم که رودولف لسترنج حمام را باز پس گیرد تا جوانان ما بار دیگر حماسه ای بیافرینند!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریتا اسکیتر در 1394/1/31 22:07:36
دلتنگ آن گوشه گیر قدیمی!

به امید بازگشتِ سیریوس بلک

گوشه گیرم، باز گشت!
ارسال شده در: شنبه 15 فروردین 1394 14:13
نمایش جزئیات
آفلاین
هوا گرم بود، خيلى خيلى گرم. صداى نعره ى پدرى که پسرش را سرزنش مى کرد، از دور به گوش مى رسید.
- اون کولر رو خاموش کن اصغغغغغر!

باد گرمى مى وزيد. خيابان ها خلوت بود. در اين سراى بى کسى کسى در خيابان به در کسى نمى زد و در نمى رفت. پرنده هم پر نمى زد. باد، کاغذى را از روى زمین پرواز داد و محکم به شيشه ى يکى از مغازه ها کوبيد. آن کاغذ يک روزنامه بود. عکس هرى پاتر روى آن ديده مى شد که از ميله هاى زندان گرفته و مثل سيريوس بلک در فيلم سوم ديوانه وار تقلا مى کرد. صداى ناصر ممدوح از دور به گوش رسید که روزنامه را مى خواند.

هرى پاتردستگير شد!
ملت شریف جادوگر و ساحره، آگاه باشيد که هرى پسر جيمز و ليلى پاتر کاملا ناجوانمردانه دستگیر شد. جالب اينجاست که بيشتر وکلاى اين زندانى مرگخوار بوده و کاملا آشکارا اعلام کردند که قصد نابودى وى را دارند. هرى پاتر بى پناه در مقابل ديوانه سازها ديگر خاطره ى شادى ندارد.آن بدبخت تنها خاطره ى خوشش پيروزى در کوييديچ بود که آن هم در اين دوره باختند.

ملت شریف مواظب باشيد! وقتی هرى پاتر قهرمان، امروز با کمک دست هاى پشت پرده دستگیر شد، شاید نفر بعدى يکى از شما باشيد. وقتی وزارت خانه پر از مرگخوار باشد همين مى شود.

اى ملت قيام کنید علیه اين دولت ديکتاتورى. شما آزاد هستید. هرى پاتر قهرمان شماست. کله زخمى در دنیا زياد است اما کله زخمی اى که شما را از دست ولدمورت نجات دهد فقط يکى است. اگر دست به کار نشويد، همه ى شما شام نجينى خواهيد شد و شاید شما را مجبور کنند که موهايتان را از ته بتراشيد و بعد دستتان را داغ مي كنند و مي شويد مرگخوار. مرگ خوردن ندارد. بياييد..

صداى ناصرممدوح با افتادن روزنامه به روى زمین قطع مى شود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

I'm James.
ارسال شده در: جمعه 14 فروردین 1394 00:57
نمایش جزئیات
آفلاین

بیانیه

به نام مرلین
امروزه همه به موضوع دستگیری بی دلیل فرزند روشنایی(هری پاتر) در صدر اخبار اشراف داریم.
این در حالی است که ثانیه هایی پس از این عمل ناشایست، اعضای سپید و بی دوز و کلک محفل با این خیال که وزیری شایسته و تمام محفلی این عمل را محکوم کرده و پسر برگزیده را صحیح و سالم به خانه شماره 12 گریمولد بازمیگرداند،کوچکترین عملی به انجام نرساندند.(به جز فلو که زحمت کشید آش تخم مرغ پخت واسه بازگشت هری)

اما کمی بعد وزیر تازه از محفل در آمده اعلام همنظری با بقیه مرگخواران اعضای وزارت کرده و به تمام آرمان های محفل و گریفیندور پشت کرد و پس از آن اقدام به شکایت علیه اینجانب به جرم دزدیدن لگن موتورش کرد.بنده دلایل وثقی مبنی بر واگذار شدن این موتور به اینجانب دارم(حال به من چه اون موقع در شرایطش متعادل بوده یا نبوده).
فوقش هم یک سرقت است دیگر... تهش 1 ماه کیک خنک میخورم باز آزاد میشم .(منو از زندان میترسونی؟ برو از مرلین بترس)

اما حال که بحث از موتور شد،اجازه دهید که من هم بحث از هیپوگریفی را باز کنم کج منقار نام!
این هیپوگریف جزو اموال غیرقانونی توسط همین وزارت بوقی اعلام شده که متعلق به اینجانب می باشد نکته جالب اینه که الان در حال استفاده شدن توسط سیریوس بلک هست.اگر وزارت و آزکابان ادعای منصفی دارند یه کاری کنند.(الکی میگه واسه فضای پاک از وسایل نقلیه بدون سوخت استفاده کنیم)

و آخر عرایض شریفم خدمت دو گروه محفل ققنوس و مرگخوراس. بگوشید و بکوشید که گول نخورید.
محفلیون،یکی از دوستان ما گرفته شده و تا چند روز دیگر محاکمه خواهد شد.ما نباید اجازه بدهیم که اینطور شود.
مرگخورا،گول اینها رو نخورید.اول هری پاتر و بعد خودتان! (به همین حد اکتفا میکنم اطلاعاتمو رو نمی کنم.)

و در آخر به خیابان ها و کوچه ها تاپیک ها و چت باکس ها بریزید و بگزارید بفهمند که ما می فهمیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

«میشه قسمت کرد، جای اینکه جنگید، میشه عشقو فهمید، باهاش خندید
میشه سیاه نبود، سفید نکرد. میشه دنیا رو باهمدیگه ببینیم
رنگی
منو حس میکنی؟ نه؟ نه! تو سینه‌ت دیگه شده سنگی.
و سنگین. و سنگین‌تر بیا روی سطح برای روز بهتر...»

ارسال شده در: چهارشنبه 12 فروردین 1394 16:08
نمایش جزئیات
آفلاین
ستون مصاحبه
پیام امروز
12 فروردین 1394

مصاحبه با زندانبان آزکابان در مورد اقدامات اخیر وزارت سحر و جادو.

با سلام و درود بر خوانندگان روزنامه ی پیام امروز! ما امروز میخوایم با زندانبان آزکابان جناب آرسینوس جیگر مصاحبه ای انجام بدیم تا اطلاعات بیشتری در مورد واکنش محفل و اقدامات وزارتخانه به دست بیاریم... پس با ما همراه باشید!

- با سلام بر جناب جیگر! لطفا خودتون رو معرفی کنید تا خوانندگان دیگر هم با شما آشنا بشن.

- سلام بر خوانندگان عزیز! بنده آرسینوس جیگر هستم... و مدتی هست که سمت ریاست زندان آزکابان بهم محول شده!

- خوب... جناب جیگر به عنوان سوال اول ازتون میپرسم... شما به چه دلیلی هری پاتر یعنی پسر برگزیده رو دستگیر کردید؟

- هری پاتر چند شب پیش همراه با گروهی از دوستانش با حالتی اعتراض آمیز اومدن جلوی زندان و شعار های ضد وزارتی سر دادند!

- آیا منظور شما از شعار های ضد وزارتی شعار " باشد تا وزارت نباشد" هست؟

- بله... جناب پاتر دقیقا همین شعار رو درست در مقابل ساختمان وزارتخانه فریاد زد... البته... باید بگم که ما در ابتدا قصد نداشتیم ایشون رو دستگیر کنیم تا اینکه وزرا دستور دادن معترضین رو دستگیر کن و البته بنده فقط گفتم:« هر کس که میخواد دستگیر بشه خودش رو معرفی کنه!» و البته تمام دوستان آقای پاتر به سرعت از محل متواری شدن ولی ایشون جلو اومد و خودش رو معرفی کرد و چیزی که مشخصه اینه که ما هم دستگیرش کردیم!

- اهم... خوب... درسته... و در جواب اخبار و بیانیه های اخیر محفل چه صحبتی دارید؟

- بله... در مورد محفل ققنوس... من به عنوان سخنگوی وزارت از همینجا بهشون اعلام میکنم که اگر بخوان هر کاری بر علیه ما انجام بدن به شدت باهاشون برخورد میکنیم! لازم به ذکره که بگم تاریخ دادگاه هری پاتر کاملا نامشخصه تا محفل ققنوس نتونن به طور ناگهانی در دادگاه دخالتی انجام بدن!

- بله... و به عنوان حرف آخر میخواید چی بگید؟

- به عنوان حرف آخر هم از همینجا میگم که محفل ققنوس اگر بخواد کاری بکند ما مشت محکمی بر دهانش میکوبیم! یا به عبارت دیگر باشد که محفل قق نباشد!

- با تشکر از جناب جیگر که در این مصاحبه شرکت کردند!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرسینوس جیگر در 1394/1/12 17:16:17
ارسال شده در: سه‌شنبه 11 فروردین 1394 16:08
نمایش جزئیات
آفلاین
هری پاتر به صورت مظلومانه ای دستگیر شد

خبرنگار: فرد ویزلی

همان طور که میدانید، هری جیمز پاتر، یکی از یاران محفلی که در حین یک ماجرای کوچک دستگیر شد، در حال حاضر در زندان آزکابان به سر میبرد. این واقعا برای دولت ننگ آور است که پسر برگزیده ای چون هری جیمز پاتر را در بند بی اندازد و او را سوژه ی تفیح دمنتور ها و گرگینه های آزکابان کند. در طی این ماجرا ها آلبوس پرسیوال وولفریک برایان دامبلدور اعتراض نامه ای نوشت تا شاید بتواند پسر برگزیده را آزاد کند، اما تنها جوابی که حاضل شد این بود:
-اگر باری دگر تهدیدی به عمل بیاورید شما را هم زندانی خواهیم کرد!

این جواب توسط کسی با نام آرسینوس جیگِر که در واقع زندانبان آزکابان است داده شده. همینطور درباره ی وزرا، سوروس اسنیپ با بی توجهی کامل به موضوع فقط پوزخندی به پیرمرد جادو زدو از کنار او رد شد. سیریوس بلک هم فقط در حال صحنه سازی است که: بنده هیچ ربطی به این پرونده ندارم!

در حالی که ایشان یک وزیر پر قدرت هستند.. ایشان میتوانند با بیانیه ای به عنوان وزیر سحر و جادو با وزیر سوروس اسنیپ مخالفت کنند و پسرخوانده ی خود را از بند آزکابان آزاد کنند.

من خود به عنوان یک محفلی، یک دوست خوب، یک سرباز و یک روح از جانب تمامی محفلیان اعلام میکنم که چیزی در حال حاضر جز آزادی هری پاتر، سرباز محفلی برای ما مهم نیست. امکان دارد شما آقای سوروس اسنیپ به خاطر محفلی بودن هری پاتر وی را زندانی کرده باشید.
من خود به عنوان یک محفلی این عمل شما را به شدت محکوم میکنم، شاید من حق حکم دادن را نداشته باشم، اما محفل ققنوس این اجازه را در دست دارد تا هر عمل غیر منطقی شما را محکوم سازد.

امکان دارد این عمل شما باعث شورش بزرگی در کل مناطق جادوگری شود و حتی من که یکی از سربازان شما هستم بر ضد شما به پا خیزم و بر ضد شما، به همراه کل گریفیندور، محفل ققنوس و گروه هایی چون هافلپاف و ریونکلا شعار ها و شورشی صورت دهم.

آری من یک محفلی ام و به عنوان محفلی، این قدرت را در دستان خود دارم! و السلام!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
میجنگم، زیرا من...

یک ویزلی ام

خوشحالم از تیم کارآگاهان بیرون آمدم و خداحافظ را گفتم! خداحافظ جن خانگی!!!
ارسال شده در: سه‌شنبه 11 فروردین 1394 16:07
نمایش جزئیات
آفلاین
[center]هری پاتر به صورت مظلومانه ای دستگیر شد![//center]

خبرنگار: فرد ویزلی

همان طور که میدانید، هری جیمز پاتر، یکی از یاران محفلی که در حین یک ماجرای کوچک دستگیر شد، در حال حاضر در زندان آزکابان به سر میبرد. این واقعا برای دولت ننگ آور است که پسر برگزیده ای چون هری جیمز پاتر را در بند بی اندازد و او را سوژه ی تفیح دمنتور ها و گرگینه های آزکابان کند. در طی این ماجرا ها آلبوس پرسیوال وولفریک برایان دامبلدور اعتراض نامه ای نوشت تا شاید بتواند پسر برگزیده را آزاد کند، اما تنها جوابی که حاضل شد این بود:
-اگر باری دگر تهدیدی به عمل بیاورید شما را هم زندانی خواهیم کرد!

این جواب توسط کسی با نام آرسینوس جیگِر که در واقع زندانبان آزکابان است داده شده. همینطور درباره ی وزرا، سوروس اسنیپ با بی توجهی کامل به موضوع فقط پوزخندی به پیرمرد جادو زدو از کنار او رد شد. سیریوس بلک هم فقط در حال صحنه سازی است که: بنده هیچ ربطی به این پرونده ندارم!

در حالی که ایشان یک وزیر پر قدرت هستند.. ایشان میتوانند با بیانیه ای به عنوان وزیر سحر و جادو با وزیر سوروس اسنیپ مخالفت کنند و پسرخوانده ی خود را از بند آزکابان آزاد کنند.

من خود به عنوان یک محفلی، یک دوست خوب، یک سرباز و یک روح از جانب تمامی محفلیان اعلام میکنم که چیزی در حال حاضر جز آزادی هری پاتر، سرباز محفلی برای ما مهم نیست. امکان دارد شما آقای سوروس اسنیپ به خاطر محفلی بودن هری پاتر وی را زندانی کرده باشید.
من خود به عنوان یک محفلی این عمل شما را به شدت محکوم میکنم، شاید من حق حکم دادن را نداشته باشم، اما محفل ققنوس این اجازه را در دست دارد تا هر عمل غیر منطقی شما را محکوم سازد.

امکان دارد این عمل شما باعث شورش بزرگی در کل مناطق جادوگری شود و حتی من که یکی از سربازان شما هستم بر ضد شما به پا خیزم و بر ضد شما، به همراه کل گریفیندور، محفل ققنوس و گروه هایی چون هافلپاف و ریونکلا شعار ها و شورشی صورت دهم.

آری من یک محفلی ام و به عنوان محفلی، این قدرت را در دستان خود دارم! و السلام!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
میجنگم، زیرا من...

یک ویزلی ام

خوشحالم از تیم کارآگاهان بیرون آمدم و خداحافظ را گفتم! خداحافظ جن خانگی!!!
ارسال شده در: پنجشنبه 21 اسفند 1393 15:51
نمایش جزئیات
آفلاین
آشنایی با چهره های اصلی وزارت S & S

بخش اول

ریتا اسکیتر

این روز ها حتی نمی شود به چیزی که میبینید، اعتماد کنید! حرف های همه دروغ دارد. بله.. همه! حتی منِ ریتا اسکیتر و حتی شخص وزیر سحر و یا جادو.
نمی خواهم نگاهتان را به اطراف بد کنم. اما بدون فکر عمل نکنید. فساد زیاد شده است. از کوچه و خیابان های لندن تا همین وزارت خانه سحر و جادو! از همان ابتدا معلوم بود این وزارت نمی تواند همه چیز را کنترل کند! مشنگ ها خوب می گویند! « آشپز که دو تا شد، آش یا شور میشه، یا بی نمک! »
وزارت خانه ای که دو وزیر داشته باشد، یکی مرگخوار و دیگری محفلی، یکی سیاه و آن یکی سپید، معلوم است که به فساد می کشد!
اما.. میپردازیم به شخصیت های اصلی این فساد در وزارت خانه:

سیریوس بلک!

بلک از همان اول پشتوانه خوبی داشت. او از حمایت محفل و شخص دامبلدور برخوردار بود و فکر می کرد با کسب مقام وزیر سحر و جادو، می تواند به محفل کمک کند. بیشتر طرفدارانش هم محفلی و به طبع، گریفندوری بودند!
او نسبت به دیگر کاندیدا ها، هم پشتوانه خوبی داشت و هم طرفداران بیشتر. اما این پایدار نبود و با روی کار آمدن " سوروس اسنیپ " کمی از رای ها برگشت.. به طوری که در انتخابات وزارتخانه، برای بار اول، با در نظر گرفتن آرای حدف شده، این دو به تساوی رسیدند و پس از مدتی مشخص شد که برای ایجاد اعتدال، هر دو می بایست وزیر می شدند!
سیریوس بلک، به هدفش رسید! اما نه آنگونه که می خواست. با وجود اسنیپ، او نمی توانست تمامی وزارت خانه را به سمت هدف شوم خودش، حرکت دهد! اما تاحدودی توانست محفل را نجات دهد. هنوز هم خیلی از منتقد کنندگان وزارت، از این دوره به عنوان شوم ترین دوره یاد می کنند!

سیوروس اسنیپ!

همانند بلک، او هم از پشتوانه خوبی برخوردار بود! لرد سیاه و مرگخواران و جماعت رو به رشد اسلیترین در آخرین لحظات رای گیری به یاری او شتافتند و توانستند شرایط را برای وی بهتر کنند. از شایعاتی که درباره ی این وزیر وجود دارد، میتوان گفت این است که لرد سیاه، با سوزاندن رای های محفلیون، باعث برابر شدن نتیجه ی رای گیری شد. عده ای هم بر این باورند که لرد، خاندان ویزلی را تهدید کرده که اگر رای بدهند، تک تک ویزلی ها را خواهد کشت!
به هر حال، اسنیپ به عنوان وزیر سحر در کنار بلک مشغول شد. باز هم همانند بلک، او به دنبال تقویت نفوذ مرگخواران به خصوص لرد سیاه در وزارت خانه بود. سیریوس بلک و اسنیپ به عنوان وزرای سحر و جادو، کار خود را آغاز کردند. آنها، خود را دولت ائتلافی خاکستری نامیدند. نامی که به نظر برخی منتقدان و بنده، با عمل این وزیران، کمی در تضاد است!
در کل، بیایید نیمه پر لیوان را هم ببینیم!
این وزارت، با تمامی مشکلاتی که داشت، توانست برای بیشتر افراد جامعه جادوگری شرایط شغلی فراهم کند. از مسائل حاشیه ای دور بود و سعی می کرد در ظاهر، طرف کسی را نگیرد و خود به عنوان بخش خاکستری فعالیت کند!
البته، انتخاب افراد نالایقی مثل ویلبرت اسلینکرد و آرسینوس جیگر، کمی از جنبه مثبت آن کم کرد.
سعی کردم به عنوان فردی بی طرف، وزارت خانه را مورد نقد خود قرار دهم. از این فرصت استفاده کنم و درباره ی وضع کنونی خودم هم بگویم!
هم اکنون در مهمانخانه ای در غرب لندن هستم.. از وقتی که با ضمانت آزاد شدم، تنها با جغد های قابل اطمینان با پیام امروز رابطه برقرار کردم. هنوز هم زندان بان آزکابان، جیگـَر به دنبال من است و آرزوی دستگیر کردن من را در خودش می پروراند.. یک چیزی را به تو بگویم از همین جا:
سعی نکن افرادی را به اینجا بفرستی! هنگامی که داشتی روزنامه را می خواندی، من قطعا مایل ها از اینجا دور شدم و دست تو و هیچ فرد دیگری هم به من نمیرسد.. باشد تا بدانی!

منتظر قسمت بعدی باشید!
متشکرم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلتنگ آن گوشه گیر قدیمی!

به امید بازگشتِ سیریوس بلک

گوشه گیرم، باز گشت!
ارسال شده در: دوشنبه 18 اسفند 1393 16:25
نمایش جزئیات
آفلاین
ملت آگاه و وزارت مدار سایت،آخرین اخبار رسیده حاکی از آن است که شخص جدیدی به ارتش سیاهی پیوسته.
منبع موثقی که خواهان افشا نشدن نامش بود،خبر را تایید کرد و افزود" البته هنوز ماهیت این عضو جدید مشخص نیست "

اما خبرنگاران همیشه در صحنه ما پس از بررسی های فراوان به حقیقت پی بردند.
در حقیقت این عضو جدید کسی نیست به جز،مادام ایرما لیدیا پینس نامبرده که چهره آشنایی برای عموم مردم میباشد،سالیان متمادی به سمت کتابداری مدرسه هاگوارتز اشتغال داشته و فعلا هدف وی از مرگخوار شدن مشخص نمیباشد.

گفتنی است نامبرده دارای روابط بسیار خوب و حسنه ای با وزیر سحر و همکار سابقش پرفسور اسنیپ است.به طوری که وی به کرات با وزیر سحر بر سر یک میز شام خورده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Underfed Vulture

قبل از صحبت کردن فکر کنید.
قبل از فکر کردن مطالعه کنید.

ارسال شده در: دوشنبه 18 اسفند 1393 13:56
نمایش جزئیات
آفلاین
بسم المرلین

خوب دوتا شرکت کننده داشتیم و دوباره برگشتیم.. بالافاصله میریم سر امتیازا
هرمیون گرنجر نوشته:
نقل قول:
چت باکس با نبودن رودولف خاموش شد!

گزارشگر: هرماینی گرنجر

توجه
توجه

در زمان های قدیم، فردی با نام رودولف لسترنج در چت باکس حضور داشت که همش به ساحره های با کمالاتی مثل من، گیر میداد. ماهم که اصلا ایشان را دوست نداشتیم، از ایشان دوری کردیم. ایشونم رفتن به کسانی مانند:"هلنا راونکلا، روونا راونکلا، مادام پینس "که البته دیگر جرات این کار را ندارد که به ایشان گیر دهد" خودم، آشا، لاکرتیا، مورگانا و ..." گیر دادن..!

به نقل قول از آشا نوشتیم:

نقل قول:
والله ما یه روز دمبمونو گذاشته بودیم رو کولمون داشتیم میرفتیم. یهو یه مرد قمه به دست، مثل یه بوووووق جلو من ظاهر شد. منم که نمیدونستم کیه! همینجوری رفتم جلوش، خواستم تا از کنارش رد شم یهو گفت:
-والله، من علاقه ی خاصی به بانوانی که شبیه سوسمارن و به ما اعتنا نمیکنن داریم!

هیچی دیگه، ما از ترس این چهارتا پامونو داری؟ چهارتا دیگه قرض گرفتیم رفتیم!

به نقل قول از خودم نوشتم:

نقل قول:
من روز ها و شب ها در حال مطالعه ی کتاب "مانند: چگونه نیکلاس فلامل مرد، چگونه طلسم آواداکداورا را بدون آنکه کسی بفهمد بزنیم و ..." بودم که ناگهان یک گشت ارشادی از کنارم رد شد! والله به من که لباسم ناجور بود گیر ندادن و رفتن. دو دقیقه بعد یهو با یه دیو بوق برگشتن! طرف اومد یه نگاهی به من کرد و گفت: من علاقه ی خاصی به دخترایی که لباسای ناجور میپوشن داریم!

این روز ها نقل قول بسیار زیاد است! اما غیرت شوهر ها بسیار کم...
ما داریم به کجا میرویم؟ به کجا خواهیم رفت؟ و در گذشته به کجا رفتیم؟

اما این روز ها، رودولف حالش خوب نیست و ساحره ها هوای پی در پی آزادی را میکشند.
مرلین را شکر میکنیم زیرا گفته اند، قدر غیرت بی غیرت شناسد قدر همسر شوهری!

بله.. بله.. خواهرمونم اولین پستشو تو این انجمن زدن به به..
امتیازت: 6 از 10 آبجی!

و حالا ایرما پینس:

نقل قول:
ملت شریف جادوگران!
با افتخار به استحضار میرساند..

ریتا اسکیتر دستگیر شد.!

به گزارش خبرنگار جدید پیام امروز ایرما پینس،ساعاتی قبل،وزیر محترم جادو جناب آقای بلک در اقدامی داهیانه و هوشمندانه،خبرنگار معلوم الحال ریتا اسکیتر را با خفت و خواری بسیار روانه مجمع الجزایر بالاک نمودند.

ما به عنوان نماینده قشر فرهنگی و کتابدار جامعه،این عمل وزیر سحر و جادو را میستاییم و از مرلین برای ایشان علو درجات الهی را میخواهیم.
باشد که با انجام چنین اقداماتی ریشه افراد معلوم الحال از جای کنده شود.

اما ریتا اسکیتر کیست؟

به شهادت افراد عادل و آگاه،ریتا اسکیتر از اعضای ارزشی و خطر ناک برای سلامت
روانی،جسمی و اجتماعی جامعه جادوگران بود.که با اخبار اکثرا کذب خود زمینه پیدایش اختلافات بسیاری در جامعه جادوگری شده بود.

همچنین به شهادت آقای رودلف لسترنج،این خبرنگار فتنه،قصد راه اندازی جریان بی ناموسی نویسی و اغفال کاربران را داشت،که با اقدامات دشمن شکن آقای بلک،نیت شوم وی عملی نشد.

سلام خانم کتاب جدید چی دارین؟
امتیازت:
8 از 10

ممنون از شرکتتون.
خبرنگار برتر: ایرما پینس

خبر نگار شماره دو: هرمیون گرنجر

لطفا مدال خودتون رو در امضائتون قرار بدید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1393/12/18 17:15:25
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1393/12/18 17:16:03
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1393/12/18 17:18:22
ارسال شده در: یکشنبه 17 اسفند 1393 21:02
نمایش جزئیات
آفلاین
ملت شریف جادوگران!
با افتخار به استحضار میرساند..

ریتا اسکیتر دستگیر شد.!

به گزارش خبرنگار جدید پیام امروز ایرما پینس،ساعاتی قبل،وزیر محترم جادو جناب آقای بلک در اقدامی داهیانه و هوشمندانه،خبرنگار معلوم الحال ریتا اسکیتر را با خفت و خواری بسیار روانه مجمع الجزایر بالاک نمودند.

ما به عنوان نماینده قشر فرهنگی و کتابدار جامعه،این عمل وزیر سحر و جادو را میستاییم و از مرلین برای ایشان علو درجات الهی را میخواهیم.
باشد که با انجام چنین اقداماتی ریشه افراد معلوم الحال از جای کنده شود.

اما ریتا اسکیتر کیست؟

به شهادت افراد عادل و آگاه،ریتا اسکیتر از اعضای ارزشی و خطر ناک برای سلامت
روانی،جسمی و اجتماعی جامعه جادوگران بود.که با اخبار اکثرا کذب خود زمینه پیدایش اختلافات بسیاری در جامعه جادوگری شده بود.

همچنین به شهادت آقای رودلف لسترنج،این خبرنگار فتنه،قصد راه اندازی جریان بی ناموسی نویسی و اغفال کاربران را داشت،که با اقدامات دشمن شکن آقای بلک،نیت شوم وی عملی نشد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایرما پینس در 1393/12/17 21:31:34
ویرایش شده توسط ایرما پینس در 1393/12/17 21:35:20
Underfed Vulture

قبل از صحبت کردن فکر کنید.
قبل از فکر کردن مطالعه کنید.