درود بر شما ملت آگاه با اين استقبال خوبتون!

همونطور که مشاهده ميکنيد دزد خرده پايي به اسم ريگولوس بلک داره سعي ميکنه تا با درست کردن يه باند، براي خودش شهرتي کسب کنه. حواستون باشه!
فعلا کاري به کارشون نداريم. نه به خاطر اينکه هنوز حرکت خاصي ازشون سر نزده، بلکه بايد منتظر بشيم تا افراد بيشتري دست خودشون رو رو کنن و عضو اين گروه بشن. اينطوري همشون رو يکجا نابود ميکنيم!

و اما اعضاي جديدمون!
کاراگاه فليتويک
تایید شد.
کاراگاه ريونکلاو
تایید شد.
کاراگاه رون ويزلي
تایید شد
کاراگاه پاتر
تایید شد.
و اما...!
ماموریت شمارهی یک:
کاراگاهان تراورز، ریونکلاو، پاتر و رون ویزلی: سری به آزکابان بزنید. لازم نیست حتما خودتون رو با عنوان کاراگاه وارد سوژهها بکنید... همونطوری که هست ادامشون بدین!
ماموریت اصلی شما در تاپیک های زیر هست:
دادگاه خانواده
انفرادی
کاراگاهان فرد ویزلی، زاموژسلی، واربک و فلیتویک: از امنیت وزارت سحر و جادو مطمئن بشید. به شما هم میگم، لزومی نداره حتما خودتون رو وارد سوژهها بکنید. اگر سوژه در مورد وزارت قبلیه، عوضش نکنید و همونطوری ادامه بدید. ماموریت شما در این دو تاپیک خواهد بود.
دادگاه شمارهی 10
انبار وزارت
× همونطور که متوجه شدین این ماموریت فعلا در محدودهی وزارت برگزار شده. از ماموریتهای بعدی دامنهی کارمون رو گشترش خواهیم داد.
×× حتما از رزرو استفاده کنید. در این ماموریت رزرو هر کاراگاه حداکثر یک ساعت اعتبار داره. ضمنا فراموش نکنید بین هر 4-5 پست یه خلاصه بزنید.
××× یادتون باشه بیشتر از کمیت، کیفیت پستاتونه که مهمه!تعدادتون زیاده! پس سوژهها رو هم خیلی آروم جلو ببرید. عجلهای نداریم.
×××× یک هفته فرصت دارید. دوشنبهی هفتهی بعد لینک همهی پستهایی که زدین رو یکجا تو همین تاپیک میذارین.
××××× بابت تاخیر متاسفم. همین پست هم نمیدونید با چه بدبختیای زدم.:|
با تشکر!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

"

) کارآگاهان نیومده بودم که اومدم! البته مشخصه که من هیچ سوء سابقه ای ندارم و هر چی بوده مربوط به نوزده سال قبله. به جون خودم.(

بیهیچ تردیدی تایید شد!